netflix flera skärmar aktiveringskod

Hur att expandera en aktivitetsfältet till flera bildskärmar


Aktivitetsfältet är en enkel komponent i Windows-gränssnittet som rymmer en mängd funktioner i en liten remsa längst ner på skärmen. Växla mellan öppna program är enkel, och på Start-knappen i aktivitetsfältet vänstra är porten till alla program och filer som lagras på datorn. Systemfältet i Aktivitetsfältet rätt erbjuder klockan och många system övervakar, inklusive anti-virus och ljudinformation. Men när flera skärmar används på datorn, inte Aktivitetsfältet expandera bland dem. Vissa användare kanske föredrar den extra rum i aktivitetsfältet som extra bildskärmar ska ha råd.

Instruktioner

1 Ladda ner MonMan program som sträcker aktivitetsfältet funktionalitet över flera bildskärmar. Denna behändiga verktyg ofta citeras bland användare som ett uppsving för produktiviteten när flera bildskärmar används. MonMan rutter knappar i Aktivitetsfältet baserat på placeringen av öppna fönster på olika bildskärmar. Ett visst program fönster visas bara på sin monitor aktivitetsfält. På detta sätt är Aktivitetsfältet inte bara förlängas, men också effektivt organiserad för att spara tid när att hitta lämpligt program knappen. Den MonMan Verktyget är gratis från Softpedia.

2 Extrahera MonMan programmet och dess tillhörande filer från ZIP-fil som hämtas.

3 Läs MonMan.txt filen från ZIP-fil, om så önskas. Den innehåller grundläggande information om programmet.

4 Kör MonMan.exe filen. Programmet kräver ingen installation och körs omedelbart. En ny Aktivitetsfältet visas på varje bildskärm.

5 Inaktivera MonMan verktyget, om så önskas, genom att klicka på MonMan logotypen i systemfältet och välja Avsluta. Alternativt kan du stänga programmet genom att högerklicka på någon av de nya aktivitetsfält och klicka på Avsluta.

Tips

  • Efter extraktion kommer mappen MonMan innehålla några systemfiler som inte bör öppnas direkt. Endast MonMan.exe programmet och MonMan.txt fil är för användarinteraktion. alltid hålla alla filer i samma mapp när du använder MonMan att säkerställa att den fungerar korrekt.
  • Som påpekas i MonMan.txt filen, denna ansökan interagerar direkt med systemfiler i Windows för att utöka denna funktion av operativsystemet. Sålunda kunde stabiliteten hos datorn att påverkas negativt. Medan programmet är populärt, bör användare vara medvetna om potentiella dator kraschar.

Flera bildskärmar skapar mer dator utrymme på skrivbordet och kan öka produktiviteten. Grafikkort utvecklare NVIDIA erbjuder sin egen lösning att inrätta dubbla bildskärmar på NVIDIA-baserade kort. Med hjälp av företagets programvara kommer att förbättra din visuella upplevelsen och knacka den fulla kapaciteten hos grafikkortet.

Instruktioner

1 Anslut båda skärmarna till NVIDIA grafikkort och slår på datorn.

2 Öppna "Egenskaper för bildskärm" genom att högerklicka på skrivbordet och välja "Egenskaper". Klicka på fliken "Inställningar".

3 Vänsterklicka skärmen märkt "1" och klicka på knappen märkt "Avancerat" i den nya skärmen.

4 Klicka på fliken NVIDIA i den nya dialogrutan. En rullgardinsmeny visas bredvid "nView Display Mode". Välj visningsläge.

5 Välj som övervakar du vill som primär bildskärm genom att vänsterklicka "1a" eller "1b" och kryssa i rutan för "Gör detta den primära bildskärmen." Klicka på knappen "Apply".

Datorer användare förlita sig på det grafiska gränssnittet på en monitor för att interagera med sina maskiner. De flesta nya datorer tillåter användare att enkelt ansluta flera bildskärmar, avsevärt öka mängden utrymme på skärmen. Använda flera bildskärmar introducerar flera potentiella fördelar och nackdelar.

Ökad arbets Space

Den främsta fördelen med flera bildskärmar är ökningen av arbetsytan du har tillgänglig för att utföra beräkningsuppgifter. Komplexa datoranvändande kräver ofta användare att ha flera fönster öppna, vilket kan ta upp en hel del utrymme på skärmen, även om skärmen har en hög upplösning. Med flera bildskärmar, kan du sprida öppna fönster över båda skärmarna, så att du kan hålla fler fönster öppna och titta på mer information på en gång. Flera bildskärmar kan vara särskilt fördelaktigt om du kör processer som tar upp en hel skärm. Till exempel, om du tittar på en film som fyller en bildskärm skärm, kan en sekundär bildskärm tillåter dig att ha din e-postbrevlåda öppen, så att du kan svara på meddelanden som du tittar på filmen.

Utrymme och Power Usage

En nackdel med en flera bildskärmar är att det kräver mer utrymme och makt. Många skrivbord och arbetsstationer är inte skapat för att hantera mer än en bildskärm, vilket kan göra det svårt att skapa mer än en bildskärm. Dessutom måste du driva båda skärmarna, vilket kommer att kräva mer elektricitet och ledningar än en enda bildskärmar.

hårdvara Stress

En annan potentiell nackdel med en flera bildskärmar är att det kan placera ytterligare belastning på din hårdvara. Ju fler datorprocesser du kör samtidigt, desto mer minne och processorkraft datorn har ägna sig åt de uppgifter, vilket kan resultera i trög computing. När du har flera bildskärmar, är det troligt att köra flera uppgifter samtidigt, vilket tenderar att lägga mer stress på din dator. Overtaxing en dator kan resultera i överhettning och systemkrascher.

Visar information till andra

Använda flera bildskärmar kan vara särskilt användbart när du försöker att visa information om ditt skrivbord till en publik. Du kan ställa in en sekundär skärm för att visa exakt samma information som visas på din primära skärm, så att du kan visa andra operationer du utför på din dator på en stor sekundär skärm, såsom TV eller projektor. Detta är ett vanligt sätt att utföra datorbaserade presentationer.

Vad behöver du ställa in flera bildskärmar?


Lägga en annan bildskärm till ditt skrivbord kan öka din produktivitet. Att ha möjligheten att visa två eller flera skärmar av information på en gång minskar den tid som spenderas växla mellan fönster av information. Släppa hårdvarupriser och ökade operativsystem funktioner gör att inrätta flera bildskärmar ett praktiskt förhållningssätt till ökad effektivitet på en blygsam budget.

Dator

För stationära datorer, lägga till en annan bildskärm kräver en tom kortplats på moderkortet. Många moderkort tillverkas med ett integrerat grafikkort. För att installera ytterligare videoutgång, åtminstone en accelerated graphics port (AGP), Peripheral Component Interconnect (PCI) eller express PCI (PCI-E) platsen måste vara tillgänglig. Många bärbara datorer är utrustade med en extern videoport. Detta kan användas i samband med den inbyggda bildskärmen genom att ansluta en annan bildskärm till den externa porten och konfigurera operativsystemets videoutgångar alternativ.

Operativ system

Microsoft Windows infört stöd för flera skärmar med Windows 98 operativsystem. Den nuvarande versionen av Windows 7 fordringar stöd för upp till 10 bildskärmar. Aktuella versioner av MacOS och Linux stöder också flera bildskärmar.

grafikkort

Flera tillverkare producerar grafikkort med stöd för flera bildskärmar. När du köper ett grafikkort, stämmer med den typ av kort med facket typ, AGP, PCI eller PCI-E, som finns i datorn. Videoutgång bör anpassas till den typ av signal skärmen accepterar. Video Graphics Array (VGA) och digital visual interface (DVI) är standard alternativ. Kontrollera kortets kompatibilitet med operativsystemet innan köpet också. Inte alla grafikkort är väl stöds på alla operativsystem.

bildskärmar

Konsekventa och tillförlitliga resultat, bör storlek och upplösning kapacitet ytterligare monitorer placerade på en expansion grafikkortet noga matchas. Konflikt med uppdateringsfrekvens och signalfrekvens kan orsaka oväntade resultat med vissa inställningar.

Matchande tillverkare och modeller för ytterligare monitorer skulle vara idealiskt.

Så länge som en monitor är fysiskt ansluten till en dator, kommer den att aktiveras. Datorn kommer alltid ut videoinformation till den bildskärm som bildskärmen sedan visas på skärmen. Så här inaktiverar flera bildskärmar på en dator och använda endast huvudskärm, du behöver bara fysiskt koppla bort alla andra skärmar från datorn.

Instruktioner

1 Stäng av datorn. För att undvika eventuella oförutsedda fel, koppla in och koppla bort datorskärmar endast när datorn är avstängd.

2 Följ videokabeln som ansluter den sekundära bildskärmen till hamnen där den är ansluten till datorn.

3 Koppla ur bildskärmens videokabel från datorn. Detta kommer att stänga av bildskärmen.

4 Upprepa steg 2 och 3 för att inaktivera ytterligare bildskärmar anslutna till datorn.

Hur man använder flera bildskärmar på T60


Även bärbara datorer som Lenovo ThinkPad T60 är utmärkta för beräkning på språng, bärbara datorer offrar vanligtvis dyrbara skärmyta för denna lyx. Detta kan göra arbetet med långa dokument och stora kalkylblad svårt. För att lösa detta problem, de flesta bärbara datorer har en videoutgång alternativ för att fästa en extern bildskärm. ThinkPad T60 stöder endast en extra bildskärm men det är allt du behöver för att öka produktiviteten och förbättra din datorupplevelse.

Instruktioner

1 Anslut en bildskärm till VGA-porten på vänster sida av den bärbara datorn. Dra de fasta skruvarna på VGA-kabeln huvudet.

2 Anslut monitorn i och slå på den. Windows detekterar automatiskt displayen och eftersom du använder en bärbar dator, kommer bilden på den bärbara datorn monitorn speglas till den andra bildskärmen.

3 Konfigurera displayen. Klicka på "Start" -knappen i det nedre vänstra hörnet på skrivbordet och välj "Kontrollpanelen." Välj "Ändra bildskärmsupplösning" under "Utseende och anpassning."

Navigera till "flera bildskärmar" nära botten av fönstret. Standardinställningen är "Duplicera dessa skärmar." Välj "Utöka dessa bildskärmar" för att utöka skrivbordet på den andra bildskärmen. Detta gör det möjligt att flytta programfönster till en annan skärm och använda den som om den var en del av din bärbara monitor.

Hur att förlänga skrivbordsvyn till flera bildskärmar


Sträcker skrivbordet för att spänna mer än en bildskärm kan du öppna maximerade fönster på båda skärmarna, vilket eliminerar den tid du spenderar att växla mellan dem. Datorns operativsystem stödjer redan möjligheten att utvidga skrivbordet så länge visningsadaptern stöder också dubbla bildskärmar uppställningar. Om du har mer än en VGA eller DVI-porten på grafikkortet, du behöver bara ansluta båda skärmarna till adaptern och konfigurera flera bildskärmar på skrivbordet.

Instruktioner

1 Högerklicka på skrivbordet där inga ikoner visas. Klicka på "Skärmupplösning."

2 Välj "Utöka dessa bildskärmar" under "Flera bildskärmar."

3 Dra ikonen för den bildskärm du vill ha som huvudskärmen till vänster. Den huvudsakliga monitorn håller Aktivitetsfältet, som innehåller menyn "Start".

4 Klicka på "OK" för att tillämpa ändringarna.

Hur utöka din arbetsplats med flera bildskärmar


Microsoft Windows 7 stöder användning av flera bildskärmar anslutna till en dator för att utöka tillgängliga arbetsutrymme. De flesta bärbara och stationära datorer levereras med en eller flera portar för att ansluta externa bildskärmar. Externa bildskärmar kan fästas med en VGA-kontakt eller med en DVI-kontakt eller S-Video. Men VGA-kontakter är det vanligaste. Windows 7 gör det möjligt för användaren att "förlänga skrivbordet" i "Bildskärmsinställningar" för att visa en applikation på en bildskärm och skrivbordet på en annan; eller ett program kan köras på en bildskärm och en andra applikation på den andra.

Instruktioner

1 Stäng av datorn och se till att den andra, externa bildskärmen är avstängd.

2 Anslut strömsladden till den externa bildskärmen till ett eluttag och placera monitorn ett bekvämt avstånd från den bärbara datorn eller PC.

3 Anslut bildskärmens anslutningskabeln till en ledig port på datorn.

4 Slå på den externa skärmen genom att trycka på "On / Off" -knappen.

5 Slå på datorn och låta maskinen att starta upp. Datorn hittar den andra bildskärmen och installera ytterligare drivrutiner.

6 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen" för att öppna gränssnittet Kontrollpanelen.

7 Klicka på "Utseende och anpassning."

8 Klicka på "Ändra bildskärmsupplösning."

9 Klicka på "Flera bildskärmar" listrutan och välj "Utöka dessa bildskärmar" från rullgardinsmenyn.

10 Klicka på "OK."

11 Klicka på namnlisten i ett fönster i ett öppet program och dra fönstret till den andra bildskärmen genom att dra fönstret utanför den högra sidan av skrivbordet på den första bildskärmen. Programfönstret visas på den andra bildskärmen, eller på "utökat skrivbord."

Hur man hämtar Windows Display på flera bildskärmar


När Skärm in i "utökat skrivbord" -läge, kommer de att förbli så tills en PC-användare åter single-mode. Innan en PC-användare stänger av operativsystemet Windows, inställningar "Windows-registret" butiker så att användaren inte behöver göra dessa förändringar igen. Det är lätt att glömma processen för att skapa flera bildskärmar displayer eftersom de fungerar felfritt under en lång tid utan större ingrepp. Att få datorn tillbaka till enkelmonitorläget liknar inrätta flera bildskärmar.

Instruktioner

1 Klicka på Windows klot logotypen längst ner på skrivbordet för att visa startmenyn. Välj "Kontrollpanelen" från menyn. Klicka på "Utseende och Anpassning" kategori. Välj "Ändra bildskärmsupplösning."

2 Klicka på nedåtpilen bredvid "flera bildskärmar" för att visa en meny. Klicka på "Visa skrivbordet bara på en" i menyn.

3 Klicka på "Apply" och "OK", som hämtar det utökade skrivbordet från den andra bildskärmen och visar det bara på en enda huvudskärm.

Hur man ansluter flera bildskärmar till Macbook


MacBooks är goda bärbara datorer, men de är inte alltid bra stationära datorer. Medan de har en stor bärbarhet, de saknar verkligen anmärkningsvärt skärmar. Om du vill se saker tydligare på datorn kan du ansluta ytterligare bildskärmar för att förbättra din upplevelse. Men om du vill koppla in flera bildskärmar till en MacBook, behöver du en USB-adapter för att ansluta åtminstone en av skärmarna eftersom MacBook har endast en mini DVI-port.

Instruktioner

1 Anslut den första bildskärmen till datorn mini DVI-port eller mini DVI-port adapter.

2 Anslut den andra bildskärmen till USB till DVI eller VGA-adaptern och anslut USB-kabeln till MacBook.

3 Slå på båda skärmarna.

4 Gå till "Systeminställningar" i Apple-menyn. Öppna "visas."

5 Välj "arrangemang." Välj arrangemanget du vill använda för dina flera bildskärmar och nära Systeminställningar. De multipla bildskärmar är nu anslutna till datorn.

Tips

  • Kontrollera att du har rätt adaptrar för dina flera skärmar.
  • Om du vill ansluta mer än 3 flera skärmar behöver du en USB-hubb för att få fler USB-portar på datorn.

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com