nackdelar med icke-verbal kommunikation

Fördelar och nackdelar med elektronisk post


Användningen av e-post erbjuder bekvämlighet som helt enkelt inte kan åstadkommas med mer traditionella former av kommunikation. Med e-post, finns det ingen anledning att vandra till posten för att skicka ett brev. Normal kontorstid inte tillämpas på förskott av elektronisk post. Men för alla dess fördelar, finns det flera nackdelar med att användningen av elektronisk post.

Bekväm

E-postmeddelanden kan bestå och skickas när det passar avsändaren, och de kan läsas och svarade på när det passar mottagaren. Borta är de dagar av ändlösa spel av telefon tagg. E-post kan skickas och öppnas från vilken plats som helst i världen med tillgång till Internet. Från början till slut, är e-processen snabb, och det kan ofta vara klar på kortare tid än det tar att nå din fest per telefon.

Kostnadseffektiv

E-post är ett kostnadseffektivt alternativ till traditionella former av kommunikation. Många leverantörer - inklusive AOL, Hotmail och Gmail - erbjuder gratis e-postkonton för användarna. Eftersom e-post är virtuell, inga ytterligare leveranser - inklusive frimärken, kuvert eller papper - är nödvändiga. När det gäller marknadsföring, kan e-post kan användas för att nå många mottagare samtidigt, vanligen för mindre än kostnaden för traditionella former av marknadsföring, såsom cold calling och utskick.

Kan refereras

E-postkorrespondens kan refereras, både på skärmen och i tryck, om behov skulle uppstå. Det kan fungera som tidsstämplad bevis för kommunikation för personlig, företag och yrkesmässiga skäl. De flesta e-postleverantörer har fil- och sökfunktioner som gör det möjligt för e-post organisation och återkallande. Om det behövs, kan e-post kan skrivas ut och användas för vägbeskrivning, kontaktinformation, framtida referens och inköpslistor.

Saknar integritet och personlighet

Precis som allt annat på nätet, e-post som skickas via Internet är föremål för dataintrång och stöld. Till skillnad från ett telefonsamtal, kan ett e-post skrivas ut och kopieras. Användningen av e-post ger betydligt mindre sekretess än mer traditionella former av korrespondens. Användningen av e-post kommer inte över så personlig som samtal. Även om det finns sätt att anpassa e-post, bland annat lägga signaturer och emot-ikoner, är det inte möjligt att tala i sin egen röst eller erbjuda ett leende.

teknik Dependent

Per definition, e-post kräver att användaren vara beroende av teknik som, för vissa är inte en möjlighet. En Internet-anslutning, ett e-postkonto och en Internet-kompatibel enhet är alla skyldiga att skicka och ta emot e-post. För de flesta människor, detta inte utgör ett problem. För vissa kan det göra användningen av e-post opraktisk eller omöjlig.

Kan misstolkas

Som ett resultat av kulturella skillnader, tonen och ordalydelse, kan e-post ofta misstolkas eller missförstås. Användningen av versaler och vissa typer av uttal kan leda mottagarna att känna som om de blir attackerade, skrek åt eller illa. Det som en person anser slang kan vara mycket stötande för en annan. Till skillnad verbal kommunikation, kan man inte närmare in på formuleringen i ett e-postmeddelande i ögonblicket.

Fördelar och nackdelar med MSN Hotmail


Elektronisk post har blivit en av de snabbaste och mest bekväma kommunikationsmetoder i vår värld i dag. MSN Hotmail har varit en populär e-posttjänst för nästan 15 år och har miljontals användare över hela världen. Men liksom de flesta produkter, det finns fördelar och nackdelar med programmet.

Översikt

Hotmail lanserades 1996 och har blivit en av världens största e-posttjänster. Idén designades av webb entreprenuers Jack Smith och Sabeer Bhatia och var en av de första program som erbjuds elektronisk post via Internet. Det köptes av Microsoft under 1997 och är fortfarande en produkt av MSN familjen. År 2005 fanns det mer än 200 miljoner Hotmail-användare över hela världen, med sidor som publicerats på 17 olika språk.

fördelar

Liksom de flesta mailtjänster, den största fördelen med att använda Hotmail är att ha omedelbar kommunikation tillgång med vänner, familj och företag över hela världen. Hotmail ger gratis konton till sina användare och har utmärkt spam filtreringsprogram. Du har din egen adressbok där du kan lägga till detaljerad information om dina kontakter och massor av lagringsutrymme. Gränssnittet är lätt att navigera och förstå och skapa egna mappar ger optimal informationshantering. Hotmail har också en funktion som kommer att ansluta till ditt konto i Microsoft Outlook e-post så att du kan även kontrollera dina meddelanden när du är offline. Du kan även importera dina kontakter till din MSN Instant Messenger lista för onlinechatt.

nackdelar

Nackdelarna med att använda Hotmail är få och det är en högt rankade e-posttjänst. Även om du har möjlighet att blockera användare från att kontakta dig, du först har ingen kontroll över vem lägger till dig i sina kontaktlistor. I det förflutna, har konsumenterna noteras att Hotmail-konton inte ordentligt skyddas av säkerhet och rapportera andra användare hacka sig in i sina konton. Men Hotmail strävar efter att ständigt förbättra sina tjänster och åtgärda säkerhetssituationer som uppstår.

Poängen

Den nedersta raden att använda Hotmail handlar om personliga preferenser. Det finns olika e-postleverantörer på webben och varje person har en favorit. Innan du registrerar dig för ditt konto, tar sig tid att forska leverantörer och bestämma vilket som passar dig bäst.

Fördelar och nackdelar med Microsoft SQL


Som nätverks- och webbapplikationer blir mer och mer betydande, ökar också vikten av relations databashanterare. Att välja den rätta för dina behov är avgörande för att säkerställa kvalitet och kunna utföra din ansökan. Microsoft SQL är ett alternativ som många människor väljer. Genom att känna till för- och nackdelar med att köra Microsoft SQL Server kommer att hjälpa dig att avgöra om det är rätt för dig.

Nackdel: Kostnad

En av de största nackdelarna med att använda Microsoft SQL Server i stället för en alternativ relationsdatabas management system är att alternativen licens är ganska dyr. Även användning av programvara för utveckling eller utbildningssyfte är gratis, någon form av affärsmässigt bruk medför en licensavgift. För SQL Server 2008, till exempel, kostar SQL Server Standard Edition $ 7171 per processor. SQL Server Datacenter Edition är $ 54.990 per processor, enligt Microsofts webbplats. För små företag och privatpersoner som kör ideella webbplatser, är detta för dyr. Konkurrerande program, såsom MySQL, är ofta gratis för användning. I de fall där det är emellertid inte kostar den dyraste MySQL Enterprise paket $ 4999 per server varje år. Detta är betydligt billigare än ens Standard Edition Microsoft SQL paket.

Fördel: Enterprise-Grade Management Software

Microsoft SQL Server innehåller professionell, företagsnivå programvara för databashantering. Några konkurrenter, som MySQL, har utvecklat liknande program under de senaste åren, men Microsoft SQL Server är lättare att använda och har fler funktioner. Fullt stöd för triggers, till exempel, stöds i Microsofts produkt. MySQL introducerade triggers nyligen, men de är inte fullt stöd. Programvaran som erbjuds av Microsoft har också nära integration med .NET Framework, vilket inte är fallet med konkurrerande produkter.

Nackdel: Begränsad Kompatibilitet

Microsoft SQL Server är endast avsedd att köras på Windows-baserade servrar. Av olika skäl, bland annat licenskostnader och säkerhetsfrågor, kan utvecklare välja att vara värd för sina webbplatser på Unix-baserade maskiner. De skulle inte kunna använda SQL Server i det här fallet. Konkurrerande produkter är ofta kunna köras på andra plattformar. Till skillnad från Microsoft SQL Server, MySQL stöds på varje större plattform, inklusive Windows, Linux, Mac OSX och andra Unix-varianter. Förutom att vara oförmögen att köra icke-Windows-plattformar, kan det också finnas kompatibilitetsproblem om interaktion med applikationer som körs på andra plattformar.

Fördel: Utmärkt Data Recovery Support

Korrupt data är alltid ett bekymmer när strömavbrott eller felaktiga avstängningar inträffar. Microsoft SQL Server har ett antal funktioner som främjar dataåterställning och återhämtning. Även enskilda tabeller inte kan säkerhetskopieras eller återställas, komplett databas restaurering alternativ är tillgängliga. Genom att använda loggfiler, caching, och säkerhetskopior, gör Microsofts produkt du lita på att katastrofåterställning alternativ är riklig.

Pro och nackdelar med en uppgradering till Windows 2000 med en Windows XP Ren installation


Windows 2000 Professional är ett operativsystem från Microsoft (OS) som lanserades 1999 tillsammans med Windows 2000 Server OS, för att ge en stationär operativsystem för affärs nätanvändare. Windows 2000 baserades på en befintlig OS ram kallas Windows NT (New Technology). När Windows XP lanserades som en ersättning för Windows 2000 Professional, var XP också på ramverket NT, så att en uppgradering på plats ansågs vara mindre problematiskt än uppgraderingar från en icke-NT OS såsom Windows 98 och Windows Millennium Edition. En uppgradering på plats är en uppgradering där du installerar det nya operativsystemet ovanpå den befintliga OS så att du inte behöver installera program och konfigurera inställningar efter uppgraderingen. Det finns fördelar och nackdelar med att utföra en ren installation i motsats till en uppgradering på plats.

Registry Cleanup

I Windows OS-baserade på den nya tekniken (NT) ramverk, till exempel Windows 2000 och Windows XP, är registret en databas med inställningar och vägar för körbara filer som program och tjänster, såsom utskrifts spolen tjänsten, som styr utskriftsjobb skapad av program eller automatiska uppdateringar, vilket gör det möjligt att nedladdningen av kritiska systemuppdateringar och säkerhets. Ibland poster i registret blir korrupt, och ibland, som när programmen tas bort från ett system, avinstallationsrutinen lämnar information om den borttagna program i registret. Detta gör OS och programfunktioner som måste söka i registret köra långsammare än de borde. En fördel med en ren installation av XP OS är att en helt ny register skapas som en del av installationsprocessen, och när XP har installerats, kommer den nya registret vara fri från felaktigheter.

Omorganisation av hårddisk

En annan fördel med en ren installation av XP är att under den rena installationen får du åter partitionera hårddisken (HDD). Windows 2000 och Windows XP både installera till en angiven del av en hårddisk kallas "systempartitionen." I Windows Explorer ett Windows-verktyg som används för att bläddra hårddiskar, mappar och deras innehåll, är systempartitionen typiskt identifieras med bokstaven "C" En standardinstallation gör hela hårddisken systemenheten. Detta är ett problem om du vill ägna en del av hårddisken för användning av OS-filer, och ägna andra delar av det för lagring av data. Detta förhindrar OS-filer från fragmentering och få blandas ihop med datafiler, vilket fördröjer utvecklingen av operativsystemet. Användning av inbyggda i Windows-verktyg, du kan inte dela upp systempartitionen, så en ren installation gör det möjligt att skapa en särskild OS-partition och lämna resten av hårddisken fri att skapa partitioner för installera program och lagra data.

Bevara data och inställningar

En av de viktigaste nackdelarna när man överväger en ren installation av XP i stället för en uppgradering på plats är det faktum att efter ren installation, måste du installera om alla program som tidigare installerats på datorn som kör Windows 2000. Du kommer också måste konfigurera alla dina användarinställningar inställningar och skapa alla användarkonton som fanns i Windows 2000. Åter installera program och konfigurera om inställningarna kan vara en mycket lång process. Före ren installation, måste du komma ihåg att dokumentera alla program som för närvarande används på 2000 Windows-installationen, och eventuella inställningar och preferenser, såsom stationära skärmupplösning och innehållet i inställningsmapp i Internet Explorer. Du bör även säkerhetskopiera alla data innan ren installation. Alla dessa förfaranden är tidskrävande, och är nackdelarna med att utföra en ren installation snarare än en uppgradering på plats.

Uppgradera till Windows XP Home Edition

En annan fördel med att utföra en ren installation av XP att uppgradera från Windows 2000 Professional, är att du kan installera XP Home Edition som en ren installation. Om du utför en uppgradering på plats, kan du bara uppgradera till dyrare XP Professional Edition, som innehåller funktioner, till exempel vissa avancerade nätverksverktyg, som du kanske inte behöver för hemmabruk.

Nackdelar med Apple Business Software


Apple-datorer har varit en huvudkonkurrent för PC-datorer sedan början 1980s.Since införandet av iPod och iPhone, men Apple har fått ännu mer uppmärksamhet runt om i världen. Sedan mitten av 2000-talet, har Apple vågat i Microsoft dominerade näringslivet. Det finns dock fortfarande nackdelar med att använda en Apple-dator och Apple affärssystem. Dessa frågor avskräcka många från att använda programvaran i sin verksamhet.

Kosta

Enligt Computer World kostar Apple affärssystem mindre än traditionella PC affärssystem, men kostnaden för Mac-dator själv är mycket högre, upp till dubbelt så mycket. Den extra kostnaden för datorn gör tillsats av programvara svårt för företagen på en budget. Program som kan växla mellan PC-datorer och Apple-datorer kostar ungefär densamma för båda systemen. Däremot kan lägga programvara ovanpå den redan dyr dator överstiga datorn budgeten för vissa företag.

uppgradering

Enligt Korey Jerome, en författare för MacApper.com uppgradera Apple affärssystem är svårare än att uppgradera traditionella PC-programvara. Med en dator, många programuppdateringar enkelt laddas ned och installeras. Apple-datorer har färre online-uppgraderingar och uppdateringar. En Apple uppgradering är normalt säljs som en separat produkt, ökar kostnaden för användning. Uppgraderingar måste installeras manuellt på datorn, vilket tar tid och flera medlemmar av IT-personal, beroende på hur många Mac-datorer finns i verksamheten.

Kommunikation

Enligt MSNBC.com kan kommunicera med PC-baserade företag vara svårt med Apple affärssystem. Även om det finns många konverteringsprogram, och en del av samma program som körs på båda typer av datorer, eftersom basen operativsystemet är annorlunda (Windows för PC och Mac OS för Apple) kommunikation mellan olika typer av datorer kan vara svårt. I filöverföringar kan data bli förlorade eller oläslig, och formatering är ofta ändras. I juli 2010, har vissa populära affärs e-postprogram som Outlook inte har en Apple-kompatibel mjukvara, vilket gör det svårt att arbeta med användare av dessa PC-program.

Gränssnitt

Enligt Apple är gränssnittet för de flesta av sina datorprogram visuellt baserad. Detta är idealiskt för hemmabruk, men inte alltid så för affärsprogram. Vissa företag dra nytta av möjligheten att manövrera bakvägen av programmet, anpassa den för specifika behov verksamheten har. Med Mac affärssystem, det finns ingen ändra hur programmet fungerar. Programvaran gränssnitt kan vara något de anställda inte är vana vid, vilket kan bromsa produktiviteten.

Stöd

Enligt Jerome, skriver i MacApper.com, är stöd för Apple affärssystem under par. kundtjänst är inte alltid kunskap om hur företag behöver sina datorer för att arbeta. Jerome säger Apple måste utveckla ett call center särskilt riktar sig till affärsrelaterade dator och programvara.

Pro och nackdelar med Online Study


Med Internet snabbt blir mer och mer populärt, är även den akademiska världen att integrera bärbara datorer och webbplatser i inlärningsmiljön. Nya medieutbildningar förekommer uteslutande för att hjälpa eleverna lära sig om hur den meddelande framtid. Med fler människor som studerar på online universitet eller använder Internet för klassrumsarbete, har webben blivit en källa till debatt: är det bra eller dåligt för elever? Det finns bestämda fördelar och nackdelar med online-utbildning.

Online Information

Pro och nackdelar med Online Study

Internet är nästan alltför adundant med information.

Internet är en stor resurs för studier, eftersom det ger eleven med obegränsad information. Internet innehåller information från forskare, professorer, lärare, myndigheter och utbildningscentra. Den innehåller också information som genereras av vardagliga medborgare, som kan bidra till att ge en elev nya perspektiv. Att lära på nätet har ökat avsevärt genom den mängd information som fritt tillgängliga.

Det kan dock vara oklart vilka källor är legitimt för information. Till exempel, enligt Inside Higher Ed, Wikipedia är en källa till ständig debatt för lärare som tror sin användargenererat innehåll kan inte vara den bästa källan till information för elever. Man måste kunna hitta vilken information är lämplig och vad som inte är.

Online-kurser

Pro och nackdelar med Online Study

Flexibilitet kan vinnas, men ansikte mot ansikte lärande går förlorad.

När du tar online-kurser, det finns några stora delar av utbildning som Internet ger vika för, bland annat schema och kommunikation flexibilitet. Studenter i nätkurser kan lära på nätet, utan att behöva resa till en viss plats. De kan också skicka e-post, chatt eller videokonferens med andra studenter och deras lärare. Detta är nyckeln, speciellt för vuxenstuderande som kanske inte kan resa till ett klassrum.

Enligt Education Online, lärare tror ansikte mot ansikte lärande kan vara mer användbart för studenter. Online lärande kan inte vara gynnsamt för diskussion och debatt, något som är mycket viktigt i många klassrum.

Distraktion eller Hjälp

Pro och nackdelar med Online Study

Internet kan leda till större distraktion.

Internet är fylld med resurser - Information föreligger för varje ämne. Eleverna kan hitta den information de behöver med bara några klick. Sociala medier ger information också, så att eleverna kan inblick i de tankar och känslor i samhället i stort. Ibland, sociala medier webbplatser ger ytterligare resurser för studenter som vill veta vad andra tycker.

Sociala medier och andra webbplatser kan vara orsak till distraktion, dock. Enligt en blogg för Northwestern University Medill School of Journalism, är den sociala nätverkssajten Facebook stor skuld i distraktion i akademisk miljö.

Moderna företag har utnyttja management informationssystem (MIS) för att hantera, beställa, organisera och manipulera gigabyte och massor av information som tagits fram för olika ändamål. MIS hjälper företag att optimera affärsprocesser, behov av anställda och olika intressenter adressinformation och fatta välgrundade strategiska beslut. Däremot kan anslagstilldelning och övervakningsfrågor påverka effekten av MIS. Det har sina fördelar och nackdelar beroende på organisatoriska distribution och användning.

fördelar

Förvaltning informationssystem har förändrat dynamiken i att driva företag effektivt. Decentralisering är en av de största fördelarna; det tillåter uppföljning av verksamheten vid låga nivåer och frigör resurser för avdelningschefer att ägna tid åt strategisk verksamhet. Samordning av specialiserade projekt och aktiviteter är mycket bättre och beslutsfattare i organisationen är medvetna om frågor och problem i alla avdelningar. En annan fördel med MIS är att det minimerar information overload, som kan vara ganska vanligt med konventionella företag i modern tid.

Bättre planering och styrning

MIS måste utformas och skötas på ett sådant sätt att det aggregerar information, övervakar företagets verksamhet och verksamhet och förbättrar kommunikation och samarbete mellan anställda. Detta säkerställer en bättre planering för alla aktiviteter och bättre sätt att mäta prestanda, hantera resurser och underlätta efterlevnaden av bransch- och myndighetsregler. Kontroll hjälper prognoser, förbereda exakta budgetar och att tillhandahålla de verktyg och viktig information till de anställda, högsta ledningen och affärspartners.

Stöd beslutsfattande

Syftet med MIS är att generera syntetiseras och bearbetas information från datoriserade / automatiserade och vissa manuella system. Information distribution till alla nivåer av företagsledare, professionella och nyckelpersoner blir ganska smidig med strömlinjeformad MIS. Chefer kan göra snabba, snabba och välgrundade beslut. Högsta ledningen och styrelseledamöter kan fatta strategiska beslut, planera framtida tillväxt och affärsexpansions aktiviteter baserade på uppgifter och information som genereras av MIS.

nackdelar

Beroende på organisations distribution, användning och yttre faktorer, kan vissa nackdelar med Management Information Systems aktualiserats. Fördelning av budgeten för MIS uppgraderingar, ändringar och andra revideringar kan vara ganska knepigt ibland. Om budgeten inte tilldelas ett enhetligt sätt eller enligt omedelbara behov, kan grundläggande funktionerna blir verk och fördelar kan inte förverkligas konsekvent. Integrations problem med befintliga system kan påverka kvaliteten på resultatet och viktiga affärs underrättelserapporter.

Frågor konstant övervakning

Förändring i ledning, utgångar eller avgångar avdelningschefer och andra ledande befattningshavare har en bred effekt på arbets- och övervakning av vissa organisationsmetoder inklusive MIS-system. Eftersom MIS är en viktig komponent i en organisations riskhanteringsstrategi och liknande system, är nödvändig konstant övervakning för att säkerställa dess effektivitet. Kvaliteten på ingångar till MIS måste följas upp; annars konsekvens av kvaliteten på data och information som genereras blir verkställd. Chefer kan inte direkt försäkring, operativa och beslutsfattandet med erforderlig flexibilitet.

Fördelar och nackdelar med chatta på Internet


Chattar på Internet kommer i många former. Du kan ha en-mot-en chatt via snabbmeddelandeprogram. Du kan också ha gruppdiskussioner via ett chattrum eller ett forum. Men som med allt, kan du hitta fördelar och nackdelar med att ha Internet chattar.

Bekostnad

Du hittar den billigare att chatta via Internet än att göra ett långdistanssamtal. Detta gör Internet chattar ett attraktivt alternativ om du bor långt borta från familj och vänner, eller om du är på en budget.

Göra flera saker samtidigt

Du kan slutföra andra uppgifter när du chattar på Internet. Till exempel kan du läsa och svara på e-post, avsluta skriva ett dokument, eller ha en konversation med någon som är i rummet. Detta kan vara en fördel om du är upptagen och inte har mycket tid för personlig chattar. Detta kan också vara en nackdel eftersom du inte ger den andra personen eller uppgiften din fulla uppmärksamhet.

Tidsplanering

Eftersom du kan göra flera saker när du chattar på Internet, kan det bli lätt att tappa bort tiden. Du kan sluta prata längre än du tänkt att, vilket kan göra det svårt att slutföra andra uppgifter.

kommunikation hinder

Avsikten med någons anmärkningar kan vara svårt att bestämma över Internet. Det är lätt för dig att verka stötande när du chattar på Internet eftersom personen i andra änden inte kan se ditt ansikte eller höra din röst. Därför måste man vara mycket försiktig med hur du uttrycker saker.

farorna

Om du chattar med främlingar över Internet, kan du öppna dig för rovdjur. Människor kan ljuga om vilka de är i ett försök att skada dig på något sätt. Dina samtal kan även sparas, vilket kan komma tillbaka för att hemsöka dig om någon har onda avsikter. Enligt USA Computer Emergency Readiness Team, bör du vara försiktig med vad du avslöjar om du inte är säker på vem personen i andra änden av chatten är. USA-CERT rekommenderar även uppdatera dina säkerhetsinställningar för att skydda dig från en programvara attack från en angripare.

Fördelar och nackdelar med Web Conferencing


Webbkonferenser är en alltmer populär metod för kommunikation. Tidiga konferenssystem krävs högt specialiserad programvara och var man tvungen att sitta i en speciell studio framför en kamera. Moderna system körs på deltagarnas datorer och är lätta att använda. Populariteten av dessa system växer som Internet telefonbolag och Messenger miljöer lägga videofunktioner. Det finns ett antal fördelar och nackdelar med webbkonferenser.

Utrustning

Självinstaller nedladdningar bort risken för användare felaktigt installera webbkonferenser programvara. Hårdvaran för videokonferenser kommer nu som en integrerad del av en dator. De som inte har en integrerad mikrofon, mus och webbkamera kan köpa en "Plug 'n Play" paket av utrustning för väldigt lite pengar. En längs sidan av dessa system är dock att de upptar en hel del plats på hemdator. De använder också en hel del bandbredd och kunder med uppmätta bredband kunde hitta sin tilldelning översteg varje månad och åsidosätta avgifter som tas ut.

Personlig användning

Webbkonferenser inkluderar 12:59 kommunikation. Detta gör det möjligt för familjemedlemmar och vänner att hålla kontakten på ett mer personligt sätt än via mail eller telefon. Morföräldrar kan se sina barnbarn och dessa barn är mindre benägna att glömma morföräldrar som bor långt bort och inte kan besöka regelbundet. En nackdel med denna ansökan är dock att ingen alla är bekväm med tekniken och du kan inte alltid ser ditt bästa. När du har videokonferenser programvara installerad på din dator, dina kontakter kan se att du är online och riskerar att försöka ansluta till dig, även om du kanske illa klädd med håret en enda röra.

bildningsmaterial Användning

Webbkonferenser system kan också användas för företagsutbildning eller akademiska föreläsningar. När videokonferenser system används för seminarier, kallas de "webinars." Detta skär ner på resekostnader och skapar en bredare publik för utbildningsföretag och högskolor. Privatpersoner som kanske inte kunna råd med de höga inskriptionen avgifter, resor och logi i samband med att gå på en specialiserad utbildning skulle medföra lägre kostnader deltar i ett webbseminarium. Möjligheten att integrera fildelning och presentationsprogram förbättrar utbildnings framsteg. En nackdel med att vrida en föreläsning eller utbildning i en webbkonferens är att tvåvägskommunikation, skulle varje deltagare kunna avbryta föreläsare och hindra utvecklingen av kursen. Blockering praktikanter från att bidra skulle försvåra deras möjligheter att få klarlägganden.

Affärs Använd

Samverkan mellan långt kastade kollegor förstärks av webbkonferenser. Mer information kan utbytas vid sidan diskussionen. Arbetsrelationer förstärks genom visuell kontakt mellan människor som annars skulle vara osannolikt att möta. Telefonsamtal tillåter anonymitet och vissa medlemmar i ett konferenssamtal ställa ut, eller byta till andra uppgifter. Webbkonferenser sätter deltagarna på displayen och de är mer benägna att uppmärksamma när de vet att de bevakas. Lättheten att upprättande av en webbkonferens kan vara en nackdel. Anställda kan hamna utsatta av kolleger som begär alltför många webbkonferens - ett liknande problem för anställda som kopierar deras chef i varje e-post, vilket fyller sin inkorg med irrelevant korrespondens.

Datorer spelar en roll i varje aspekt av det dagliga livet. Ett område som är beroende av datoranvändning är telekommunikation. Det är omöjligt att föreställa sig en värld där människor kommunicerar utan datorer. Datoranvändning tillåter allt mer komplicerade telekommunikationssystem bär allt fler mängder information. Men bra saker har en baksida och användningen av datorer inom telekommunikation är inget undantag.

Fördelarna

Användningen av datorer inom telekommunikation ger fördelar för individer och institutioner. Interaktion mellan människor har ökat jämfört med före informationsåldern och kommunikation sker snabbare. Du kan sälja eller köpa med kort varsel och nyheter kan få till alla hörn av världen några minuter efter händelser inträffar. Användningen av datorer inom telekommunikation gör världen mindre på ett positivt sätt. Denna uppgång har positiva sociala och politiska konsekvenser med förtryckta människor som använder moderna kommunikationsmetoder för att övervinna censur.

Fördelar med datorer i telekommunikation

Datorbaserad telekommunikation ger studenter och forskare tillgång till lärresurser. Det gör det möjligt för telekommunikationssektorn att agera enkelt, nå fler människor och tillhandahålla korrekt, i tid computing. Du kan också få tillgång till information utan de begränsningar av tid och plats. Det ger dig också fler alternativ i underhållning eftersom du enkelt kan ladda ner MP3-filer eller annan underhållning material på kort tid som helst. Personer som har svårt att resa till ett jobb, såsom funktionshindrade, in på arbetsmarknaden genom användning av datorer i telekommunikation.

sociala omvälvningar

Några nackdelar med att använda datorer i telekommunikations omfatta sociala omvälvningar utlöstes av tekniken. Dessa sträcker sig från missbruk till elektroniska medier till tjuvar som utnyttjar datorn drivs telekommunikations att utföra brott. Om du använder den teknik du utsätts för hackare och spammare. Regeringar också inför ett hot från personer som kan använda datorer för att starta terroristattacker.

Privatliv

Den personliga information som du kan ha endast ges till ett fåtal människor i det förflutna är nu riskerar att bli mycket allmänheten på grund av användningen av datorer. Dataexperter arbetar ständigt efter sätt att min information om dig att dela med företag som vill sälja dig sina produkter.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com