mina sidor i wordpress

Lägga till Tjänster som Mina sidor i Wordpress


Wordpress webbplats kan du skapa en blogg gratis. På webbplatsen finns en mängd olika bloggmallar, samt kreativa program som du kan placera på din blogg att berika läsarens erfarenhet och locka mer trafik till din sida. Uppdatera din Wordpress blogg ofta med nya tjänster för att hålla innehållet ny, fräsch och intressant att läsa. Wordpress gör processen att lägga inlägg enkel.

Instruktioner

1 Logga in på din Wordpress blogg genom att ange ditt användarnamn och lösenord i övre vänstra hörnet av Wordpress hemsida. Klicka på "Logga in". Om du tidigare har sparat lösenord i webbläsaren kommer det loggar du in automatiskt.

2 Klicka på "Min blogg" och välj "Nytt inlägg" från rullgardinsmenyn. En mall sida för din nya inlägg öppnas.

3 Ange titel för posten i det tomma fältet under "Lägg till nytt inlägg."

4 Skriv in texten i ditt inlägg i rutan under stil alternativet verktygsfältet. Du kan antingen skriva in text direkt i denna ruta eller klippa och klistra in den från en annan källa. Om du klippa och klistra, kontrollera att formatering överföringar korrekt och redigera text som behövd.

5 Klicka på "Spara utkast" i "Publicera" rutan till höger om textrutan. Detta sparar ditt arbete så att du kan skriva klart senare och skydda dig mot att förlora ditt skrivande.

6 Klicka på "Preview" knappen till höger om "Spara utkast" -knappen. Granska ditt inlägg och se till att det ser ut som du vill.

7 Återgå till posten sidan och göra de förändringar som behövs för att ditt inlägg genom att ändra textrutan. Klicka på "Publicera" när du är redo att publicera inlägget. Inlägget kommer som standard, publicera på hemsidan för din Wordpress blog.

8 Välj "Instrumentpanelen" från "Min blogg" rullgardinsmenyn för att lägga till tjänster till en icke-hemsida avsnitt av din Wordpress blogg. Klicka på "Sidor" i den vänstra kolumnen, klicka på namnet på sidan. Lägga till text i textrutan. Klicka på "Update" på höger sida för att publicera inlägget.

Hur dölja sidor i Wordpress


Wordpress är en blogging plattform, men många webbplatsägare använder den som ett content management system liknande Drupal eller Joomla. Du kan skapa sidor och styra hur och när besökarna se dem från Wordpress instrumentbrädan. Stänga en sida synlighet, lägga det bakom ett lösenord, redigera dess status till "utkast" eller bara ta sina länkar utanför menyer om du vill dölja dess innehåll. Du kan alltid göra sidor synlig igen efter att ha tagit bort dem från de delar av din webbplats som möter allmänheten.

Instruktioner

1 Navigera till "Sidor" i Wordpress instrumentpanelen och klicka på titeln på en sida som du vill dölja. Leta reda på "Publicera" rutan på "Redigera sida" skärm, där du kan hitta till höger på skärmen eller under redigeringsrutan. Klicka på länken "Redigera" bredvid "Public" och välj antingen "skyddas" eller "privat" för sidans inställning synlighet. Klicka på "OK" och sedan uppdatera sidan för att spara dina ändringar.

2 Navigera till "Sidor" i instrumentpanelen och gå till den sida du vill dölja. Leta reda på "Publicera" låda, som ligger på den sida av redigeringsrutan eller under redaktör. Klicka på länken "Redigera" bredvid "Publicerat" och välj "utkast" för att ta bort sidan från Wordpress front-end. Även besökare inte kan se sidan, kan du fortsätta att redigera och publicera det igen senare.

3 Gå till "menyer" under "Utseende" i Wordpress instrumentbrädan. Klicka på varje flik menyn högst upp på skärmen och kontrollera dina menyer för länkar till sidan du vill dölja. Där du hittar sidan, klicka på "Down" pilen på sin grå fältet och klicka på den röda "Ta bort" länken. Ta bort länkar till sidan kommer inte att ta bort sidan från din webbplats, men besökare måste känna till webbadressen för att hitta sidan.

Tips

  • Använd en plugin för att skapa en betalvägg för sidor som innehåller premiuminnehåll. Du kan också installera insticksprogram som bara ge dina gruppmedlemmar få tillgång till vissa sidor.
  • Om du lämnar en sida synlig och publiceras sedan notera att besökare ofta kan gissa webbadressen för att komma till en sida efter att du tagit ner från dina navigeringsmenyer. Användare som har bokmärkt sidan kan fortfarande få det också.

Hur Stänga Alfabetisk Sidor i Wordpress


Ordna webbplatsens titel sidor i Wordpress kommer att förbättra webbplatsens användbarhet och tillgång till information. En av de första sakerna en besökare till din Wordpress webbplats kommer att se är titelsidor. Som standard titel sidor visas i alfabetisk ordning, men arrangemanget sidor kan ändras. Wordpress har en funktion som gör det möjligt att anpassa utseendet på titelsidor så att de visas i vilken ordning du väljer.

Instruktioner

1 Logga in på din Wordpress instrumentbrädan.

2 Välj "Sidor" från menyn till vänster området. På "sidor" sida din sida titlar visas.

3 Anpassa i vilken ordning titlarna visas genom att välja "Quick Edit" eller "Redigera" under titeln.

4 I numerisk form, skriver i vilken ordning du vill sidor ska visas. Om du har valt "Quick Edit" leta efter "order" till höger om titeln. Om du väljer "Redigera" leta efter "order" under "Sidinformation."

5 Klicka på "Update". Sidan kommer nu att visas i den ordning som anges.

6 Upprepa denna åtgärd för alla webbplatsens titelsidor, beställa dem numeriskt.

Tips

  • Var noga med att klicka på "Uppdatera" efter varje förändring för att säkerställa sidor beställs korrekt.

Hur dölja sidor i Wordpress 2.9


Wordpress är en av de många plattformar som tillåter användare att skapa bloggar och webbsidor med några av de mest tillgängliga användbarhet på marknaden. En stor del av funktionaliteten förenklas så att alla, oberoende av deras kompetens, kan gå in och skapa en webbplats. Så är fallet med gömmer sidor, vilket är användbart om du behöver för att göra vissa delar av webbplatsen privat. Det finns en mängd olika sätt att dölja sidor i Wordpress, som sträcker sig från plug-ins för att faktiskt privatisera eller lösenord skydda sidan.

Instruktioner

1 Dölja din sida med hjälp av en plug-in. Vissa plugin-program, såsom "Uteslut sidor" plug-in, kan du inkludera en kryssruta på din webbplats. (Se referenser.) Du kan avmarkera "inkludera webbplatsen på menyerna" för att hålla användare från att se sidan. Detta kommer också att påverka alla sidor som är länkade till sidan som "barn" sidor, så du kan behöva justera dessa sidor manuellt om du vill behålla dem tillgängliga.

2 Justera förälder / barn inställning på sidan för att avgöra om det dyker upp på de viktigaste webbplats för folk att klicka sig vidare till. Ange administratörs område för Wordpress blog i fråga och titta på den vänstra sidan av skärmen för "sidor" länk. Klicka på den och välj sedan den sida du vill redigera. Klicka på knappen "Redigera". Flytta till den högra sidan av skärmen och justera attribut på sidan genom rullgardinsmenyn för att ställa in sidan som förälder eller barn.

3 Ställ in synlighet på sidan. När du redigerar en viss sida, titta på toppen övre högra hörnet av skärmen för "Publicera" rutan och leta efter avsnittet Synlighet. Klicka på "Redigera" och ändra synligheten på sidan för att antingen "Privat" eller "lösenordsskyddad", beroende på om du vill dela länken med vänner eller helt enkelt lösenordsskydda sidan för klienter, kunder eller prenumeranter.

Många webbplatsägare använder Wordpress som sin primära content management system plattform. Det breda utbudet av tillgängliga plugins, teman och ständiga uppdateringar gör det idealiskt för att positionera en webbsida nära toppen av sökresultaten. Wordpress taggar hjälpa systemgruppen relaterade tjänster och sidor tillsammans på taggen arkivsidor. Gör tag sniglar till sidor i Wordpress från insidan av sidan taggalternativ med ett par klick på musen.

Instruktioner

1 Logga in på din Wordpress instrumentbrädan. Inloggningssidan ligger på "yourdomain.com/wp-admin" i de flesta fall.

2 Klicka på länken under "Post" rubrik i vänstermenyn på instrumentpanelen "Post Taggar".

3 Klicka på "Namn" -fältet under "Lägg till ny tagg" rubrik. Skriv in namnet på den nya etiketten som du vill att det ska visas för en webbplatsbesökare.

4 Klicka på "Slug" fältet. Skriv in pluggen som du vill använda för sökmotorer. Pluggen behöver inte vara samma som den taggnamn. Du kan lägga till eller dra ifrån ord till pluggen för Search Engine Optimization ändamål. Pluggen kan endast innehålla små bokstäver, siffror och streck. Eftersom inga mellanslag tillåts, måste du använda ett bindestreck i stället.

5 Klicka på "Lägg till ny tagg" nedan.

6 Klicka på "Lägg till ny" under "Sidor" rubriken i den vänstra sidan instrumentpanelen navigering.

7 Skriv in "Namn" du använde för taggen i "Tags" fältet till omedelbar höger om innehållet ingångsfönstret. Sidan taggen infogas när du publicerar sidan och dess innehåll.

Tips

  • Taggar kan skapas automatiskt genom att skriva i taggnamnet direkt inne på skärmen sida skapas. Dock kommer skvätten genereras automatiskt som en kopia av det namn som används.

Hur att ändra ordningen av standard Sidor i Wordpress MU


Wordpress MU är ett fleranvändar blogg nätverk som tillåter användare att registrera sig och driva sin egen blogg på din webbplats. Detta är samma, åtminstone i princip, eftersom bloggar värd på WordPress.com. Som standard är ordningen på sidorna på huvudsidan omvänd kronologisk, och användare med administratörsbehörighet till sina bloggar kan ändra denna inställning individuellt genom att redigera Wordpress slinga i Temaredigeraren på sin webbplats.

Instruktioner

1 Logga in på administratörskontrollpanelen på Wordpress MU blogg du vill anpassa. Du behöver "Administratör" eller "Super Admin" behörigheter för att slutföra denna process; Om du inte har dessa, kontakta administratören för din blogg eller ägaren av blogg nätverk och be henne att göra detta för dig.

2 Klicka på "Plugins" från den stora menyn till vänster på skärmen, klicka sedan på "Lägg till ny." Detta ger dig tillgång Wordpress Plugin Directory, där du kan lägga till ett stort antal anpassningar till din webbplats.

3 Typ "cbnet Olika inlägg per sida" i textfältet i mitten av skärmen, klicka sedan på "Sök insticksprogram." När sökresultaten visas lokalisera "cbnet Olika inlägg per sida" och klicka på "Installera nu" länken strax under dess titel. Insticksprogrammet tar några sekunder att installera; När denna process är klar, klicka på länken "Aktivera Plugin".

4 Klicka på "Inställningar" på den vänstra menyraden. Klicka på "DiffPostsPerPage" alternativ som visas.

5 Markera kryssrutan bredvid "Home" alternativet, klicka på rullgardinsmenyn och välj postorder att du vill att din huvudsakliga blogg index att använda. Du kan även ange antalet tjänster på sidan, och ställa in dessa alternativ för kategori, arkiv, sök och tagg sidor från den här menyn genom att klicka på relevant ruta och ändra inställningarna på samma rad. Klicka på "Spara alla" efter att ha gjort dina val.

6 Gå till din blogg hemsida och se om ändringarna har trätt i kraft på rätt sätt. Om de har inte tillbaka till admin panelen och kontrollera att inställningarna i menyn "DiffPostsPerPage" har sparats korrekt, uppdatera dem om så inte är fallet.

Hur bädda en Post i sidor i Wordpress


Wordpress är ett populärt val för webbplatser eftersom det är mångsidigt, och det är lätt att anpassa mallar. Mallar möjliggör webbutvecklare att tillämpa anpassade layouter och lägga till ytterligare funktioner till en Wordpress webbplats. En anpassning är förmågan att bädda blogginlägg på vanliga Wordpress sidor. Detta kan göras genom att tillsätta en särskild kod i sidmallen som uppmanar Wordpress funktioner för att visa innehåll in i content management system.

Instruktioner

1 Logga in på Wordpress administration panel.

2 Klicka på "Utseende" på vänster sida, och klicka på länken "Editor".

3 Välj "Page mall" från höger sida av skärmen.

4 Redigera mallkoden med hjälp av online-redaktör. Klistra in följande kod i avsnittet av mallen där du vill inlägg bäddas:

<? Php

$ type = "post";

$ Args = array (

"Post_type" type => $,

"Växlas" => $ sökt,

"Posts_per_page '=> 5,

);

$ Wp_query = new WP_Query ($ args);

get_template_part (loop "," index ");

?>

Byt antalet "inlägg per sida" för att antalet tjänster som du vill ska visas på sidan.

5 Klicka på "Uppdatera File" -knappen.

Tips

  • Om du ändrar sidmall fil som är standardmallen för alla Wordpress sidor, kommer detta att påverka alla sidor med standard sidmallen. Om du inte vill ändra standard sidmallen för användning på andra Wordpress sidor, kan du välja att skapa en egen mall i stället.

Wordpress är ett vanligt plats och blogg management script - mer än fyra miljoner oberoende webbplatser använder den för att driva hela eller delar av webbplatsen - som du kan installera för att automatiskt skapa en dynamisk blogg. Du kan enkelt välja från premade teman och tredjeparts plugins för att utöka funktionaliteten i din Wordpress blogg. Om du vill kan du installera bloggen direkt från cPanel, utan att ladda ner några filer till din dator.

Bakgrund

cPanel är en webbplats konfiguration och programvara som många webbhotell företag använder. cPanel är en av flera kontrollpanelen och webbplats lösningar. Andra populära lösningar inkluderar Plesk eller H-Sphere och vissa företag kan använda anpassade kontrollpanelen lösningar istället för programvara från tredje part. Den specifika märke av plats programvara påverkar inte resultatet för din webbplats. Du kan använda Wordpress för att driva din webbplats trots kontrollpanelen programvara som din värd väljer eftersom programmen har liknande funktioner.

fördelar

När du köper hosting från ett företag som använder denna programvara, du loggar in på ditt cPanel driven kontrollpanel där du kan skapa och redigera filer, visa din bandbredd och utrymme statistik, lägga till webbplatser eller användare, hantera din e-post och utföra andra aktiviteter relaterade till din webbplats. Som en webbplats management manus, ger cPanel också med en temporär webbadress som gör att du kan komma åt din webbplats. Detta kan vara användbart när du väntar på din domän för att propagera och ändå vill komma åt dina filer. Till exempel, måste du komma åt din webbplats för att installera Wordpress, Med detta verktyg kan du göra det innan ditt domännamn är inställd.

missuppfattningar

cPanel är inte en del av Wordpress. Snarare är det den kontrollpanel som är associerad med ditt webbhotell. Du kommer att behöva tillgång till cPanel, om din värd använder det, att faktiskt ladda upp eller ändra kärn filer av Wordpress och tema filer. Men för att redigera dina Wordpress inställningar, lägga till sidor eller inlägg, hantera användare och i övrigt behålla din blogg, måste du logga in din Wordpress kontrollpanelen eller instrumentbrädan. Instrumentbrädan är belägen inom "wp-admin" katalogen. Att få tillgång till Wordpress instrumentpanelen måste du ange webbadressen till den katalogen i webbläsaren och logga in med din Wordpress användarnamn och lösenord, som skiljer sig från de uppgifter som du använder för att logga in på cPanel.

Integration

cPanel innehåller automatiska installationsprocesser för flera skript, inklusive Wordpress. Därför kan du gå förbi den traditionella installationsmetod för Wordpress, om du inte är bekant med att ladda upp filer eller arbetar med databaser. Samma funktion som du kan hitta i avsnittet din cPanel "Site Software", gör det möjligt att uppgradera Wordpress när nya versioner blir tillgängliga. Skulle du bestämmer att du inte vill använda Wordpress längre kommer cPanel installationsfunktionen också låter dig avinstallera din blogg script.

Bland fördelarna med värd för din blogg eller hemsida på Bluehost är att företagets samarbete med SimpleScripts, som ett resultat av vilket Wordpress installeras automatiskt på varje Bluehost värd platsen. När du har importerat din Wordpress blogginlägg i din Bluehost konto, ladda upp statiska sidor från din gamla webbplats på Bluehost via Bluehost "File Manager."

Instruktioner

1 Logga in på ditt Bluehost konto. Klicka på "File Manager" välja namnet på den domän som filhanteraren du vill komma åt och klicka sedan på "OK".

2 Dubbelklicka på "wp-content" och sedan dubbelklicka på namnet på temat du använder på Wordpress. Klicka på "Ladda upp" knappen längst upp på skärmen.

3 Bläddra datorns hårddisk för HTML-filen på sidan du vill flytta till Bluehost. Klicka på namnet på filen och klicka på "Öppna". Vänta tills Bluehost berättar uppladdningen är klar, sedan återgå till filhanteraren.

4 Fyll i din webbadressen, följt av ett omvänt snedstreck och namnet på sidan --- "/Contact.html," till exempel --- i webbläsarens "adressfältet." Sidan finns nu i din Bluehost värd Wordpress blog.

Hur Inkludera Java Script på alla sidor i Wordpress


En av de bästa egenskaperna hos Wordpress är det lätt att anpassa funktioner. Du kan lägga till egna manus genom att helt enkelt ändra mallarna som ingår i din Wordpress tema. Du kan också återanvända dessa skript genom att göra dem tillgängliga för alla sidor. Om du vill inkludera JavaScript-kod i alla sidor, måste du sätta den i en mall med på alla sidor av din Wordpress webbplats, såsom rubrikmallen.

Instruktioner

1 Ladda upp din JavaScript-fil i ditt tema mapp via en FTP-klient.

2 Logga in på din Wordpress webbplats och klicka på "utseende" och "Editor."

3 Välj "Header" från listan över mallar till höger.

4 Sätt skriptet att inkludera JavaScript fil i <head> i mallen:

<Script type = "text / javascript" till platsen för din JavaScript-fil.

5 Klicka på "Uppdatera fil."

Tips

  • Du kan ringa JavaScript-funktioner i sidor eller inlägg genom att växla till HTML-läge i online redaktör och skriva din kod där. Du kan också sätta in samtalet på sidmallar.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com