manga suwanda 459@gmailcom

Så här skannar ritningar till Manga Studio Debut 4


Manga Studio Debut 4 är en datorgrafik program som du kan använda för att skapa japanska manga-stil digitala serier. Om du vill skanna dina ritningar och importera dem till programmet, behöver du en scanner för din dator. Du kan sedan öppna skannade bilder i Manga Studio och redigera dem med programmets digitala avancerade verktyg för att förvandla dem till grafik eller göra dem en del av din digitala manga komiska.

Instruktioner

1 Slå på datorns skanner och placera din ritning framsidan nedåt på skannerglaset.

2 Klicka på "Start" -knappen på datorns aktivitetsfältet, "Kontrollpanelen" och sedan på "Enheter och skrivare."

3 Dubbelklicka på "Skanna ett dokument & Bild" för att starta Windows skanningsprogram i ett nytt fönster.

4 Klicka på "Förhandsgranska" för att se ett urval av vad din teckning kommer att se ut när den skannas.

5 Klicka på "Scan" -knappen för att skanna en digital kopia av bilden och spara den på din dator. När skanningen är klar, kommer ett nytt fönster öppnas, som visar dig platsen för den nya skannade bilden.

6 Starta Manga Studio Debut 4 program.

7 Klicka på "File" och välj "Öppna" från huvudmenyn.

8 Bläddra datorn för den bild du just skannas och dubbelklicka på filen för att ladda den i Manga Studio Debut 4. Du kommer nu att kunna rita och redigera på skannade ritning.

Manga Studio Debut är ett program för att rita, färgning och slutföra manga ritningar. Manga är en japansk stil serietidning. Genre också kan hänvisas till som anime. Programmet är specifikt för konstnärer som är specialiserade på att konstfältet. En av programmets huvudfunktioner är att färga en bild som du har ritat. Naturligtvis, eftersom denna aktivitet är en konstnärlig skicklighet, kan det ta ett tag att öva din teknik och bli bättre.

Instruktioner

1 Öppna bilden du vill färglägga i Manga Studio Debut. Öppna "Lager" paletten genom att trycka på "F4".

2 Klicka på "Nytt lager" -knappen. Tilldela din nya lagret ett namn. Välj "Color" från lägsta rullgardinsmenyn. Klicka på "OK" -knappen.

3 Klicka på "Polyline Marquee Tool" på verktygspaletten (det är verktyget i mycket övre högra hörnet). Använd musen i samarbete med det verktyg för att dra runt det område du vill färglägga. Området du ritar runt kommer att bli "utvalda" och har en rad av rörliga streck roterar runt den för att indikera den är vald.

4 Tryck på "F9" för att öppna färgväljaren. Klicka på den färg du vill använda för att fylla i din valda området.

5 Klicka på "Bucket (Fill) Tool" på verktygspaletten (det är på den nedre vänstra sidan och ser ut som en hink tippas över). Klicka på din valda området, och det kommer att fylla med den färg du tidigare valt.

6 Upprepa steg 3 till 5 tills du är nöjd med mängden färg du har lagt till din ritning. Klicka på "File" och "Spara" för att spara ditt arbete.

Manga Studio gör hobbyister och amatörkonstnärer att skapa mangastil serier från sina skisser och berättelser. Det fungerar på Windows och Mac och är relativt billig. Du kan skanna dina skisser i gråskala och konvertera dem till färg. Tyvärr Manga Studio tillåter endast en färg per lager, så du måste planera i förväg.

Instruktioner

1 Rita din skiss på överlägg. Du kan rita med blyerts på ritpapper eller bläck på öppenhet. Planera noggrant vad detaljer du vill på vilken färgskiktet. Börja med din bläck (kontur) skikt sedan skissa overlay för varje fyllningsfärg.

2 Skanna dina ritningar i Photoshop. Överlagra dem för att se skisserna skannades i samma storlek och upplösning (de bör anpassa exakt om du inte ändra skanningsinställningarna). Spara ach skikt som en enda Photoshop-fil.

3 Importera dina bildfiler i Manga Studio. Placera dem på sidan panelen och se till att de överlappa ordentligt.

4 Välj det lager som du vill konvertera. Öppna "Egenskaper Lager" dialog och ställa Display färg till "Color." Ett färgprov visas i egenskapsfönstret.

5 Dubbelklicka på färgrutan för att öppna fönstret Färginställningar. Välj en färgruta från standardfärguppsättning eller blanda en ny färg. Att blanda en ny färg dra reglaget i nyanser panelen till den specifika nyans du vill och klicka sedan på skuggan i förhandsgranskningsfönstret (du kan också skriva en viss RGB eller HSB nummer värde om du vill importera en färg från ett annat program palett ).

6 Stäng "Färginställningar" dialog för att se förändringar i lagret. Eftersom förändringarna är inte permanenta förändringar pixel, kan du ändra eller justera lagrets färg när som helst i framtiden.

Tips

  • Det finns ingen testversion av Manga Studio. Du måste betala innan du kan ladda ner.

Hur designa din egen Manga Dolls


Manga är en typ av japansk teckning som normalt används i serier och serier som blir allt mer populär i hela världen. Manga tecken presenteras i serieshower och spel, och många människor tycker att rita sina egna manga tecken. Om du gillar mangastil, men inte har någon konstnärlig förmåga, kan du fortfarande skapa egna manga tecken. spela helt enkelt ett online-spel att designa din egen manga docka.

Instruktioner

1 Logga in på http://paradisemanga.com, rulla ned och klicka på ikonen Game Zone på höger sida av skärmen. Skriv "Design Your Perfect Doll" i sökfältet längst upp på skärmen, klicka på ikonen för spelet när den visas på sökresultaten.

2 Vänta för spelet att ladda, och klicka sedan på den röda "Play Game" knappen för att börja. Börja med att anpassa din manga docka ansikte. Klicka på vänster- och högerpilarna bredvid ögonen och munnen ikoner i det övre högra hörnet på spelskärmen för att visa tillgängliga alternativ. Välj din favorit alternativ.

3 Klä din manga docka genom att klicka på vänster- och högerpilarna bredvid de tre kläd ikoner i det övre vänstra hörnet av spelskärmen. Klicka på pilarna bredvid den översta ikonen visar tillgängliga alternativ för skjortor och toppar. Den andra ikonen uppifrån visar kjolar, och den tredje från toppen kommer att visa dig de olika klänningar tillgängliga. Visa alla alternativ och välj din favorit.

4 Ge din manga docka leggings, om du önskar, genom att klicka på vänster- och högerpilarna bredvid ikonen med ett par leggings. Klicka på pilarna kommer att ändra färgen på leggings din manga docka klädd så att du kan se alla alternativ innan du väljer en.

5 Välj ett par skor för din manga docka genom att klicka på pilarna bredvid ikonen skor och välja din favorit par.

6 Skräddarsy bakgrunden som din manga docka visas genom att klicka på pilarna bredvid de två nedersta ikonerna på den vänstra sidan av spelskärmen. Botten Ikonen lägga till en speciell effekt som en sol plats eller snöflingor, och den andra ikonen från botten kommer att ändra bakgrundsfärgen.

7 Accessorize din docka med smycken som ett halsband och örhängen. Klicka på pilarna bredvid ikonen örhängen och ikonen halsband på höger sida av skärmen för att visa vilka möjligheter som finns och välj sedan din favorit.

8 Ge din manga docka öron och vingar, om du önskar, genom att klicka på pilarna bredvid ikonen örat och ikonen vingar på höger sida av skärmen. Olika former är tillgängliga för öron, inklusive björn öron, kaninöron och cat öron, och varje form kommer i flera färger. Välj din favorit par öron eller vingar för att lägga till din docka.

9 Ändra formen på din docka händer genom att klicka på pilarna bredvid ikonen händer. Du kan välja att behålla sina ursprungliga händerna och helt enkelt lägga till handskar, eller så kan du välja att ge din docka vantar eller tassar.

10 Avsluta docka genom att lägga till en svans, om du önskar. Om du vill visa alternativen för svansar, klicka på pilarna bredvid den nedre ikonen till höger på skärmen och välj sedan din favorit.

Tips

  • Om du vid något tillfälle vill ta bort ett objekt som du har lagt till i din docka, klicka på den avlånga orangea knappen bredvid pilarna på motsvarande ikon.

Manga Studio, den engelska versionen av Japans Comic Studio, är en oerhört populär grafikprogram program som används för att skapa publicerbara manga och serie ritningar. Du kan lägga till färg, rörelse, dimension, samt dialog genom pratbubblor. När du är klar dina skapelser, kan du spara filen i flera format, inklusive jpg, TGA, PSD, BMP, PNG, TIFF och pict. Efter att ha köpt Manga Studio för din PC eller Mac, kommer du vill veta hur man installerar programmet.

Instruktioner

1 Köp nedladdningen direkt från tillverkaren av Manga Studio. Du kan köpa nedladdningen från My Smith Micro och starta installationen omedelbart efter köpet. När betalningen har behandlats, kommer du att skickas en länk till nedladdningen.

2 Kontrollera systemkraven innan installera. För Windows, behöver du XP eller högre, 16-bitars färgskärm, penna Tablet, CD-ROM-enhet och 256 MB minne. Macintosh-användare kommer att kräva OS X 10.4.11 eller högre, 1,1 GB hårddiskutrymme, 24-bitars färgskärm, CD-ROM-enhet och Pen Tablet.

3 Spara zip-filer som ingår i din nedladdnings e-post till din dator. Du kommer att skapa en ny mapp på din dator med dessa filer och namnge den Manga Studio.

4 Öppna mappen för att visa filerna och välj filen med den version av Manga Studio som du vill installera. Till exempel, kommer Manga Studio Debut har filnamnet MSDB400. När du klickar på filen, välj "Autorun" från popupmenyn för att installera huvudprogrammet.

5 Installera material som ingår med Manga Studio. För att göra detta, öppna Manga Studio program på datorn. En skärm dyker upp som frågar om du vill installera material; Klicka på "OK." Välj "Installera från mappar" alternativet när du uppmanas och välj "MSEX400" mappen. Installationen kommer nu vara komplett

Oavsett om din komisk konst lutar mer mot Spider-Man eller Swept Away, låt Photoshop lägga orden i din karaktärernas munnar. Oftast i serier eller manga - high-äventyr japanska serie böcker - karaktärernas konversationer hända över deras huvuden i pratbubblor. Även om du inte har skapat konstverk i Photoshop, kan du brev ballong text med Photoshop typ verktyg. Använd någon av Photoshop komiska bok stil typsnitt eller dina egna skapelser som du ger ditt konstverk något att prata om.

Instruktioner

1 Öppen Photoshop. Klicka på "File". Välj "Öppna". Bläddra till filen med serietidning eller manga sidan och dubbelklicka på filnamnet.

2 Klicka på den typ verktyg, "T" ikonen på verktygspanelen. Klicka var som helst på den komiska eller manga för att öppna verktygsfältet typ längst upp i arbetsområdet.

3 Klicka på nedåtpilen bredvid teckenmenyn. Välj teckensnittet för den komiska ballongtexten. De teckensnitt som anges i menyn varierar beroende på vad som förinstallerat på datorn och om du har laddat ner serie någon bok specifika stilar. Ett alternativ, som ingår i alla versioner av Photoshop, är Comic Sans MS.

4 Välj ett typsnitt från rullgardinsmenyn. Välj en storlek från storleken menyn. Klicka på omärkta färgrektangeln i verktygsfältet och väljer svart.

5 Skriv den första ballongen text. Notera en ny textlager, som symboliseras av ett "T" i en vit ruta, läggs automatiskt till lagerpaletten.

6 Dra texten i ballongen. Göra justeringar i tecken att passa ballongen genom att markera texten och välja en ny teckenstorlek. Bryta upp en lång rad av text som sträcker sig förbi ballongen genom att klicka på markören mellan ord och trycka på "Enter" på tangentbordet, tvingar en radbrytning och flytta ord efter markören till en ny rad.

7 Klicka var som helst på den grå Photoshop skrivbord för att få texten för ballongen.

8 Lägga till text till nästa ballongen genom att klicka på "T" ikonen igen och upprepa processen. De senast använda teckensnitt val kommer att finnas kvar, så att du inte behöver återställa dem i verktygsfältet.

Manga Studio är ett datorprogram som används för att skapa serietidningar och band som presenterar Manga ritningar. Som med många datorprogram, kräver Manga Studio en CD-nyckel, eller registreringsnummer, i syfte att installera program på datorn. Registreringsnumret ger tillgång till alla funktioner som finns i Manga Studio. Oavsett om du köper Manga Studio online eller har en fysisk kopia av programmet, behöver du ett registreringsnummer för att använda programmet.

Instruktioner

1 Öppna e-post av inköpsbekräftelse från MySmithMicro och sök efter nedladdningslänken. Registreringsnumret ligger under länken. Denna metod är endast tillgänglig för användare som köper en omedelbar nedladdning version av programmet.

2 Leta reda på vit CD-fodralet som kommer packat med programmet. Registreringsnumret är tryckt på en etikett på baksidan av hylsan. Denna metod är endast tillgänglig för användare som köper en fysisk version av spelet.

3 Ange registreringsnumret, när du uppmanas under installationen av programmet.

Tips

  • Spara e-post eller lägga cd-fodralet på en säker plats om du skulle behöva installera om programmet i framtiden. Du behöver registreringsnumret igen när du installerar programmet.

"Manga" är det japanska ordet för serier, och i västvärlden avser en typ av konst oftast ses i japanska serietidningar. Även om du inte vet hur man drar i mangastil, kan du designa din egen manga karaktär med hjälp av online skapande karaktär webbplatser. Dessa webbplatser kan du klicka på grafiska ikoner som anpassa och ändra hur din karaktär ser ut. När du har utformat din karaktär, kan du spara bilden till datorn och använda den som en avatar eller på andra hemsidor och forum.

Instruktioner

1 Starta din webbläsare och navigera till en webbsida som Lunaii Dollmaker, Face din manga eller Tektek dröm Avatar. Var och en av dessa platser erbjuda gratis manga karaktär skapare.

2 Välj din karaktär kön genom att klicka på manlig eller kvinnlig ikon kön.

3 Klicka på "Body" eller "Shape" flik för att ändra ändra basen av din karaktär. Klicka på de grafiska ikonerna för att ändra saker såsom hudfärg, kroppsform, ansiktsform och kroppsfunktioner.

4 Navigera till varje flik och ytterligare anpassa din manga karaktär. Beroende på platsen, kan du välja alternativ för hår, ögon, kläder, makeup och tatueringar. Varje flik ger ikoner som du klickar för att lägga till och ändra funktionerna på din karaktär.

5 Klicka på "Spara" för att spara din manga karaktär som en fil på din dator. Om en "Spara" knappen är inte tillgänglig, kan du högerklicka på bilden och välj "Spara bild" i stället.

Tips

  • Beroende på webbplatsen du använder, kan hud, ögon och hårfärg listas under avsnittet "Color".

"The Legend of Zelda: Oracle of Ages" är ett videospel som skapats av Nintendo of Japan för handhållna systemet Game Boy Color. Den japanska konstnären, Himekawa Akira, skapade en fråga av japansk manga baserad på videospel. Denna manga aldrig officiellt översatt eller publicerats för engelsktalande fans. Du kan läsa en samhälls översatt version av manga på nätet gratis på en manga hosting webbplats.

Instruktioner

1 Starta din webbläsare och navigera till "The Legend of Zelda: Oracle of Ages Manga" sida på Manga Fox hemsida.

2 Klicka på "The Legend of Zelda: Oracle of Ages 0" längst ned på sidan för att navigera till den första sidan av det komiska.

3 Klicka på "Nästa" och "Föregående" knapparna under den komiska bilden för att flytta från sida till sida. Du kan också trycka på "." För att gå framåt och "," för att flytta bakåt.

4 Läs varje sida från höger till vänster, snarare än från vänster till höger, som du gör i traditionell japansk mangastil.

Webbplatsen eManga ger manga direkt från Japan till datorskärmen eller mobiltelefon webbläsare. Dessa officiellt licensierade engelska översättningar hålla kulturella referenser och japanska läsning stil i takt, vilket innebär att du kommer att läsa manga sidor från höger till vänster över skärmen. Även om du inte kan hämta manga från eManga på din dator, kan du hämta manga i din eManga konto för att kunna läsa den. När du gör ett köp och ladda manga, kommer titeln att vara tillgängliga på ditt konto permanent.

Instruktioner

1 Registrera dig för ett eManga konto. Registreringen är gratis. Om du redan är medlem i juni Manga, Manga Academy eller DMP böcker, kan du använda samma användarnamn och lösenord för att logga in på eManga.

2 Köp eManga Points. De flesta manga titlar kostar 499 punkter på plats, men de kan kosta mer eller mindre. Du kan köpa 500 poäng för $ 5,50 på startnivå, 1000 poäng för $ 10 på grundnivå, 2100 poäng för $ 20 på deluxe nivå eller 5500 poäng för $ 50 på super nivå. Efter köpet kommer dina poäng bli tillgängliga på ditt konto omedelbart.

3 Leta upp en manga titel du vill ladda ner och välj "Behåll." Gå igenom kassan och bekräfta att du vill spendera dina poäng på titeln.

4 Klicka på "Mitt konto". Varje gång du loggar in på ditt eManga konto, kommer du att kunna komma åt dina nedladdade manga titlar via "Mitt konto" -fliken. Du måste vara ansluten till Internet för att läsa manga.

Tips

  • Klicka på knappen "Bläddra" under en manga titel att bläddra provsidor innan du väljer "Behåll."
  • Om eManga inte har en manga titel som du vill finns, bläddra igenom andra licensierade manga källor på Internet, såsom Viz och Square Enix.
  • Inte ladda ner och använda en inofficiell programvara även kallad "eManga" att organisera olagligt översatta manga filer. Läs manga via välrenommerade engelskspråkiga förlag.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com