lokalisera ip geografisk

Det finns olika online folk-spårning tjänster som du kan använda för att lokalisera en person av hennes födelsedatum. Dessa tjänster är billigare än att hyra en privatdetektiv för jobbet. De flesta tjänster ger dig med personens aktuella kontaktuppgifter. Vissa kan också inkludera sina släktingars namn och tidigare adresser.

Instruktioner

1 Logga in på webbplatsen förlorade människor, som kan användas för att lokalisera en person genom födelsedatum och namn. kostar tjänsten $ 39,99 i januari 2011. Webbplatsen lovar en 97,9% framgång för att hitta motivets nuvarande adress. Om du inte kan hitta föremål för din sökning med hjälp av hemsidan, behöver du inte betala avgiften.

2 Gå till webbplatsen Min Poll. Här kan du söka med personens förnamn, mellaninitial och efternamn samt hennes tillstånd och fullständigt födelsedatum. Du kan bara söka efter någon som är 18 år eller äldre. Att få en rapport kostar $ 19 från januari 2011 och ingår personens fullständiga namn, adress, födelsedatum, telefonnummer, alias och eventuella släktingar.

3 Använda webbplatsen lokalisera personer, där du kan söka efter en person genom sitt fullständiga namn och födelsedatum. kostar i januari 2011, tjänsten $ 39,99 och under förutsättning att personens nuvarande adress och telefonnummer.

Tips

  • Använd folk undersökningstjänster för lagliga ändamål, såsom bedrägeri, verifiering egendom eller plats för vittnen / mottagare / brottslingar.
  • Använd inte dessa webbplatser för att förfölja eller trakassera en person.

Hur man hittar en geografisk plats av en IP-adress


Om du äger en webbplats, blogg eller annan Internet egendom, är det bra att veta var din målgrupp kommer ifrån. Med denna kunskap gör det lättare att rikta reklam och webbplatsens innehåll. Det kan också hjälpa begränsa de uppgifter om eventuella troll eller andra oönskade besökare.

Det är gratis att ta reda på platsen för en IP-adress. Om du har tur, kommer adressen har tillräckligt med information för att begränsa en viss stad eller region. Om inte, kommer resultaten visar landet.

Instruktioner

1 Kopiera IP-adressen från datalistan. Markera adressen och välj "Kopiera" från högerklicksmenyn, eller trycka på Ctrl + C för att kopiera till klippbordet.

2 Bläddra till en IP-adress lookup webbplats. Några alternativ inkluderar Geobytes.com eller IPadress.com.

3 Klistra in IP-adressen i den tomma rutan och tryck på "OK" för att söka. Det geografiska läget informationen visas. Vissa IP-adresser kommer att resultera i mer specifik information än andra, och vissa kan bara resultera i ett land notering.

Vad är geografiska databaser?


Rumsliga databaser är databaser som lagrar geografiska data eller med andra ord, data relaterad till utrymmen i den fysiska världen, delar av levande konstruktion organismer, och många andra utrymmen av intresse. Data i en spatial databas ofta fångas inledningsvis i form av digitala bilder, så rumsliga databaser kallas ibland bild eller bilddatabaser.

Rumsliga kontra icke-rumsliga data

En rumslig databas är, först och främst, en databas. Med andra ord är en rumslig databas lika kapabel att modellera, lagra och söka standard icke-spatial, eller alfanumerisk, data som är rumsliga data. I praktiken är rumsliga data alltid är ansluten till icke-rumsliga data, så en databas som hanteras endast specifika skulle rumsliga datatyper vara otillräckliga för att modellera data på rätt sätt.

Spatial datatyper

Rumsliga databaser innehåller en uppsättning rumsliga datatyper, såsom punkter, linjer och REGION, att modellera geometriska enheter i rymden, och en uppsättning av speciella operationer, såsom INSIDE, korsning och avstånd, att definiera relationerna mellan dem. De exakta typer och verksamhet är beroende på vilken typ av data - tvådimensionell eller tredimensionell - lagras i databasen. Dessa typer och operationer kan utgöra en del av en databas frågespråk, såsom SQL, så att de rumsliga data kan efterfrågas. Utvidgning av de befintliga databas ledningssystem genom att införa rumsliga datatyper och sträcker sig SQL i ett ad hoc-sätt var den viktigaste frågan med tidiga rumsliga databaser. Rumsliga datatyper fortfarande inte alltid helt klarlagda.

spatial indexering

En rumslig databas måste typiskt hantera stora samlingar av geometriska objekt såsom hundratusentals eller miljontals polygoner. I synnerhet måste en spatial databas kunna hämta ett urval av föremål, utan att skanna varje objekt i databasen. Detta innebär att rumsliga databaser måste använda rumslig indexering - ett numreringssystem som används för att välja element från en lista - och anställa en effektiv matematisk formel eller algoritm, för anslutning, eller gå, rumsliga objekt från olika klasser tillsammans.

tillämpningar

Den viktigaste tillämpningen av rumsliga databaser är i system för lagring, redigering och visning av geografisk information på en dator, som kallas geografiska informationssystem (GIS). Rumsliga databasapplikationer är vanligtvis avser representera distinkta, geometriska objekt arrangerade i rymden, eller varje punkt i ett visst utrymme. Den första typen av applikation tillåter geografer att modellera städer, skogar och floder, medan den andra tillåter dem att modellera markanvändning eller indelning av ett land i stater, provinser och distrikt.

Hur att dölja den geografiska placeringen av din IP-adress


Internet Protocol-adresser, eller IP-adresser, är nummer som tilldelats datorer i ett nätverk. IP-adress som tilldelats en dator baserad på flera faktorer, inklusive din geografiska plats. Internet webbsidor kan begära och få din IP-adress, och från det numret urskilja din grov plats i världen. Du kan använda proxyservrar, men att fungera som en mask mellan din IP-adress och Internet, vilket skyddar din plats och annan information.

Instruktioner

1 Välj en ledig, webbaserad proxyserver (se Resurser). Registrera sin webbadress och serverns portnummer, om det är noterat på webbsidan.

2 Öppna menyn "Alternativ" eller "Inställningar" i din webbläsare och välj "Internet-alternativ."

3 Klicka på knappen "LAN-inställningar". Aktivera "Använd en proxyserver" alternativ under avsnittet "Proxy". I lämplig textfält skriver hamnen och webbadress din proxyserver. Klicka på "OK" för att spara ändringen och stänga fönstret.

4 Stäng alla öppna webbsidor och starta om webbläsaren. Lägg märke till baren ovanför botten av fönstret. "Proxy" visas när proxy är framgångsrikt på plats.

Tips

  • Att inaktivera proxyservern, navigera till webbläsarens Internetalternativ och avmarkera rutan bredvid "Använd en proxyserver."

Hur man lokalisera personer på Facebook


Facebook är ett verktyg som används av många för att hitta människor och få kontakt med vänner både gamla och nya. Det är en social media ansökan inte bara för den yngre generationen, men även för de äldre. Det kan vara svårt att navigera Facebook som en ny användare, men det första du behöver göra är att hitta personer du känner och lägg dem som din vän på nätet. På så sätt kan du bygga ditt nätverk, så att du kan söka efter fler människor och lägga till mer till din vänlista. Facebook är bra när du vill hitta någon som du har förlorat kontakten.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook. Detta tar dig till hemsidan, där en sökruta på den övre högra sidan existerar. Logga in på Facebook kan du använda alla funktioner på webbplatsen. Om du inte är inloggad på, kan sökresultaten vara begränsad och du kommer inte att kunna se dina vänner, få tillgång till deras offentliga profil eller hitta folk.

2 Skriv in namnet på den person du letar efter. När du skriver sitt namn, kommer en meny rullgardins som ber dig att välja om du vill välja i Facebook eller webben. Facebook kommer att komma upp med en lista över möjliga träffar och du kommer att välja den du vill lägga till. Klicka på "Lägg till vän."

3 Utöka din sökning genom att använda Profil Sök. Om Facebook inte ger önskat resultat, kan du behöva ange sökningen mer för att hitta personer som du letar efter. Klicka på länken "Profil Sök" bredvid sökknappen. När du kommer till sidan, välj ett annat nätverk i listrutan. Fyll i så många fält som ni vet, eftersom detta kommer att hjälpa Facebook hitta personer för dig.

4 Kolla din väns profil när du har lagt honom. Du måste vänta tills din ansökan godkänns så att du kan se hela sin profil. Klicka på "Info." Detta kommer att lista grundläggande, personlig och professionell information om din vän.

5 Lägg till fler vänner eller hitta personer genom att använda Friend Finder verktyget eller genom att installera applikationer. Friend Finder Verktyget gör det möjligt för Facebook att importera e-postadresser från dina konton och hitta personer, så att du kan lägga till dem. Du kan också installera Lokalisera Friends ansökan, som du kan använda för att hitta dina vänner på en karta.

Hur man hittar en geografisk plats av en G-postadress


E-postadresser inte gillar fysiska gatuadresser. De är inte fast geografiska platser; Du kan inte köra till och besöka en Gmail-adress. Istället e-postkontot i samband med en e-postadress pekar på platsen för en grupp av filer på en server. Det är servern, vilket är något mer än en typ av dator, som har en fysisk geografiskt läge; inte e-postadressen. Det är möjligt att spåra geografiskt ursprung i ett e-postmeddelande skickas till dig från en Gmail-adress genom tillbaka spåra olika servrar e passerade på väg till dig.

Instruktioner

1 Logga in på ditt e-postkonto.

2 Öppna e-postmeddelande som skickas till dig från Gmail-adress du vill spåra.

3 Visa hela meddelandehuvudet. I Gmail gör detta genom att klicka på pilen bredvid "Svara" och välja "Show Original". I Yahoo mail, öppna "Action" rullgardinsmenyn och välj "Visa hela rubriken." I Windows Live / Hotmail helt enkelt högerklicka på e-postmeddelandet och välj "Visa Meddelandekälla."

4 Rulla ner e-postmeddelanderubriken tills du kommer till den första "Mottagna" header inträde. Detta inlägg stämpel listor information om den första servern e-postmeddelandet passerade på väg till dig.

5 Kopiera IP-adressen i den första "Mottagna" header inträde. En IP-adress är en unik numerisk identifierare som används för att särskilja en teknik som är ansluten till Internet. Det ser ut som en serie av fyra nummer åtskilda av tre perioder. Till exempel: 69.276.16.326.

6 Gå till en webbplats som erbjuder en IP-adress look-up verktyg som "whatismyipaddress.com" eller "IP-lookup.net."

7 Ange IP-adress i den angivna IP-adressen sökrutan till IP-adress se upp hemsida. Klicka på knappen "Sök" eller "Slå upp". Förutom information om vem som äger IP-adress, resultaten visar den allmänna geografiska område från vilket en IP-adress har sitt ursprung. Detta läge markerar den allmänna geografiska område varifrån Gmail kontoinnehavaren skickade denna e-postmeddelande. Det är inte möjligt för allmänheten att spåra ett e-postmeddelande som skickas från en Gmail-konto bortom denna punkt. Även om information om den specifika datorn e-postmeddelandet skickades från ingår i Googles register, Google inte göra denna information tillgänglig för allmänheten.

Geolocation är processen att identifiera var en förbindelse kommer från. Det finns många avancerade GeoIP databaser som kan installeras på webbplatser för att spåra landet anslutningen kommer från. Du kanske vill upptäcka detta när du ringer till okända system eller att använda sig av proxynätverk, såsom Tor. Ett billigt och snabbt alternativ till att investera i GeoIP teknik är att använda Googles inbyggda funktioner land upptäckt att Lokalisera din IP-adress utan att installera särskild programvara.

Instruktioner

1 Öppna din favorit webbläsare från Start-menyn.

2 Skriv "http://www.google.com" i adressfältet och tryck sedan på "Enter".

3 Vänta med att se den sista sidan som laddas. Till exempel kommer kanadensiska anslutningar omdirigera till "google.ca" medan tyska anslutningar öppnas "google.de" istället.

Hur man skriver en Unix Shell Script att lokalisera körbara filer


En Unix-fil kan innehålla datakod, antingen i en högnivåspråk såsom Perl eller i objektkoden. För att genomföra en sådan fil måste Unix passera kontrollen till koden i filen i en språkberoende sätt. När en Unix shell är direkt åberopas på filen för att verkställa det, måste filen ha behörigheter som gör den körbar. Använd en speciell script för att lokalisera alla filer som har sådana tillstånd enligt en viss Unix katalog eller monteringspunkt.

Instruktioner

1 Kör en textredigerare på en ny fil med namnet "locateExecs.sh." Den här filen innehåller koden för skalskript.

2 Sätt följande rader den nya filen med hjälp av textredigerare:

! / Bin / bash

hitta / home / rootSearch -perm / a + x

Ersätt "/ home / rootSearch" av namnet på den katalog som du vill att sökningen ska fortsätta; skriptet kommer att söka den katalogen, alla dess underkataloger och så vidare. Tryck på "Enter" i slutet av varje rad. Spara filen och avsluta textredigeraren.

3 Skriv följande kommando:

chmod u + x locateExecs.sh

Tryck enter." Skalet skript är redo att köra efter du kör "chmod" kommandot.

Hur man lokalisera personer på AIM


Instant messaging har tillåtit människor att kommunicera med varandra i realtid även om de är på olika platser från varandra. AIM är en av de snabbmeddelandeprogram som finns. AIM är tillgänglig för nedladdning från sin webbplats (AIM.com). Du kan också välja att använda AIM Express från webbplatsen, som du inte behöver ladda ner programmet.

Instruktioner

1 Gå till AIM webbplats (Aim.com) för att hämta och installera AIM 7,5. Öppna AIM och logga in på ditt konto.

2 Klicka på knappen "+ Buddies" under "Buddy" -fliken.

3 Välj hur du vill söka efter kontakten i första rullgardinsmenyn under "Lägg till Buddy" -fliken. Som standard är rullgardinsmenyn inställd på AIM användarnamn. Andra alternativ är "Mobilnummer", "ICQ" och "Google Talk användarnamn." Skriv in sökorden baserat på ditt val i rullgardinsmenyn.

4 Granska avatar fönstret. Det kommer att visas med namnet på kontakten hittades och en bild om det finns. Välj den grupp du vill lägga till kontakten i nästa rullgardinsmenyn och klicka på "Spara".

5 Klicka på fliken "Sök" som en alternativ metod för att lokalisera personer på AIM.

6 Ange namnet på den person eller e-postadress i sökfönstret och klicka på knappen "Sök".

7 Granska resultaten som dyker upp. Klicka på "Lägg till" under den kontakt du vill inkludera i din lista.

Tips

  • Du kommer inte att kunna hitta en kontakt som har blockerat dig.

Hur man lokalisera personer i Tennessee


Förr i tiden, kan det vara svårt att hitta någon, särskilt om de levde i en annan stat eller land. Med Internet, är det mycket lättare att hitta någon och ta reda på information om dem. Så länge du vet en persons namn, det finns många olika Internet-alternativ för att lokalisera en person i Tennessee.

Instruktioner

1 Gå till Vita Sidorna på nätet. Ange personens namn, stad och delstaten Tennessee och låta Internet göra jobbet. Med hjälp av så mycket information som möjligt kommer att bidra till att du hittar den person du letar efter.

2 Utnyttja platser såsom My Life, People Finder och Pipl att hjälpa dig hitta Tennessee människor och visar dig online-aktiviteter som de deltar i. Mata in ett namn och delstaten Tennessee kommer att resultera i en lista över möjliga träffar. Dessa områden kommer att visa dig vad sociala nätverk Tennessee hemvist tillhör och hjälpa dig att ansluta via Internet.

3 Gå till Public Record Finder för att hitta information om någon bakgrund i Tennessee. Här kommer du att kunna söka efter namn för alla öppna offentliga register, såsom kriminalregister, äktenskap och skilsmässa och död register.

Tips

  • Använd alltid för- och efternamn i dina sökningar. Med hjälp av en mellan initial kommer också att bidra till att du hittar den person du letar efter.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com