logga ut från grindr

Inrätta en andra Grindr konto för att använda när du reser till andra städer eller bara ha en alternativ profil som du kan använda för att möta lokala killar. Grindr är en mobil dejting ansökan om homosexuella män. Appen finns för iPhone, Blackberry och Android-enheter. Inrätta en andra Grindr konto tar bara några minuter, men du måste logga ut från ditt primära konto innan du försöker att skapa ett andra konto.

Instruktioner

1 Starta Grindr på din mobiltelefon om appen inte redan är öppet. Klicka eller knacka den svarta "Logga Off" knappen i det övre vänstra hörnet av skärmen för att logga ut från ditt befintliga konto om du är inloggad.

2 Välj "Kom igång nu" snarare än "Logga in". Välj en bild från enheten att fungera som en profilbild. Om ingen av bilderna på telefonen är lämpliga, klicka eller knacka på "Camera" ikonen för att ta en ny bild. Välj ett användarnamn, lösenord och ett visningsnamn och ange dina personliga profiluppgifter. Klicka eller knacka "Spara".

3 Bläddra igenom killar som befinner sig i närheten av dig. Tryck på ett profilen för att se fler detaljer, starta en chatt eller ens ordna ett datum.

4 Logga ut från det andra kontot när du vill använda den första.

Hur Logga in på min e-post med NetZero


NetZero är en Internet-leverantör som du ansluter till via uppringt med ett modem med hjälp av en vanlig telefonlinje eller en linje med DSL. Du kan använda den hemifrån eller ditt kontor, eller ansluta till en av tusentals av tillträdes telefonnummer som finns i hela landet medan du är ute och reser. Om du vill kontrollera din NetZero e-post, måste du logga in.

Instruktioner

1 Starta NetZero programmet, och klicka sedan på "Anslut" för att använda datorns modem för att ansluta med NetZero över en telefonlinje. När du ansluter och loggar in med ditt användarnamn och lösenord, är du också automatiskt inloggad på ditt e-post. Vid denna punkt, använd din e-postklient, såsom Eudora, Thunderbird eller Microsoft Outlook för att kontrollera e-post eller skriva och skicka meddelanden. Om du inte har en e-postklient eller inte vill använda en, kan du logga in på NetZero webmail sidan.

2 Gå till webmail sidan NetZero (se Resurser) om du använder DSL eller ansluten till Internet via en annan operatör och du vill logga in på ditt NetZero e-postkonto direkt. Skriv in ditt medlemsnummer i "Member ID" skriver ditt lösenord i "Password" rutan, och klicka sedan på "Logga in" för att komma åt e-post.

3 Gå till MyNetZero personlig startsida (se Resurser) om du använder DSL eller ansluten till Internet via en annan operatör och du vill logga in på ditt NetZero e-postkonto indirekt. Skriv in ditt medlemsnummer och lösenord i "E-post och konto Logga in" medlemsnummer och lösenord textrutor för att logga in på ditt NetZero e-post.

När du loggar ut från ditt Hotmail-konto, kommer webbläsaren ladda MSN hemsida automatiskt. Om du vill undvika MSN hemsida, måste du klicka på en knapp på din webbläsare omedelbart under utloggning processen Hotmail. Du måste dock utföra den här åtgärden varje gång du vill undvika MSN hemsida.

Instruktioner

1 Logga ut från ditt Hotmail-konto genom att klicka på "Logga ut."

2 Vänta till slutet av Hotmail URL för att byta till "logout.aspx."

3 Klicka på knappen "Tillbaka" i din webbläsare omedelbart. Din webbläsare kommer nu ladda Hotmail suck sidan istället för MSN hemsida.

Tips

  • Hitta Hotmail URL genom att titta på adressfältet högst upp i webbläsarfönstret.

Hur logga in FiOS Router inställningar


När du registrerar dig för Verizon FiOS höghastighetsinternet, skickar företaget en FiOS router. Routern är förkonfigurerad med standardinställningar som gör att du kan ansluta till Internet. Men om du vill ändra inställningarna, såsom möjliggör trådlös säkerhet eller konfigurera det trådlösa nätverksnamn, måste du logga in på routern. Lyckligtvis, Verizon FiOS routrar alla använder samma standard användarnamn, lösenord och IP-adress. Du behöver den här informationen för att komma åt inställningarna i routerns Management Console skärmen.

Instruktioner

1 Starta en webbläsare, och sedan ange "http://192.168.1.1" i adressfältet. Detta är standard-IP-adress för Verizon FiOS routrar.

2 Tryck på "Enter", och klicka sedan på "OK" på välkomstskärmen.

3 Skriv "Admin" i rutan Användarnamn och "Lösenord" i rutan Lösenord. Standard användarnamn och lösenord för FiOS routrar är "Admin" och "Lösenord".

4 Klicka på "OK" och huvudskärmen av FiOS routerns Management Console öppnas.

5 Klicka på varje flik för att komma åt routerns inställningar. Till exempel, klicka på "Wireless" -fliken för att få tillgång till routerns säkerhetsinställningar. Klicka på "Logga ut" längst ned till vänster på skärmen för att stänga Management Console när du är klar med redigeringen inställningarna.

Tips

  • Standard användarnamn och lösenord för att logga in på en FiOS router är både gemener.

Hur man laddar ner bilder till en Hotmail Logga in


Hotmail-kontot innehåller en standardprofilbild. Om du vill ändra standardbilden, tillgång till "Profil" länk på din inkorg sida. Du kan ladda ner en bildfil som är högst 4MB. En rektangulär bild kommer att konvertera till en fyrkantig format för att passa profilen bildblocket. Din Windows Live Hotmail vänner kan se din nya avatar.

Instruktioner

1 Logga in för att öppna ditt Hotmail-konto, och visas inkorgen.

2 Klicka på "Profil" -knappen i det övre högra hörnet.

3 Pekar över bilden bredvid ditt namn. Två alternativ visas som en skärm spets.

4 Klicka på "Ändra bild" och sedan ett nytt fönster öppnas.

5 Klicka på "Bläddra" för att hitta den nya bildfilen du vill infoga. Till exempel kan det sparade fotot vara på skrivbordet eller i en bildbibliotek.

6 Markera bildfilen.

7 Klicka på "Öppna", som ligger nära den nedre delen av skärmen. Den nya fotomellanlägg i en förhandsvisningsrutan.

8 Justera den röda ramen för att beskära bilden. Klicka och dra ramen till vänster eller höger på fotot.

9 Klicka på "Spara" och sedan bilden visas i din Hotmail profil rutan.

Yahoo inloggnings tätning, som ibland kallas säkerhetstätningen, är ett mått som utvecklats för att skydda användare mot nätfiske. Om du ser en annan användares sigill på inloggningsskärmen, det kan helt enkelt innebära att en annan person var den sista att logga in på datorn. Om din e-postadress och lösenord inte fungerar, och tätningen vägrar att ändra, kan ditt konto ha äventyrats.

Yahoo Inloggning Seal

Yahoo logga in tätningen består av en personlig bild som du laddar upp till webbplatsen, eller en ikon med text som du skapar på Yahoo. Din tätning visas alltid i det övre högra hörnet på inloggnings fält varje gång du försöker komma åt ditt e-postkonto. Om ingen tätning visas eller fel tätningen visas, kan du vara på en plats som inte är legitimt anslutna med Yahoo mail.

phishing

Phishing syftar till att lura dig att skicka in din Yahoo e-postadress och lösenord, samt andra personliga detaljer. Dessa bedrägerier innehåller ibland parodi webbplatser, som är utformade för att se ut som en riktig webbplats. En parodi webbplats som utger sig för att vara Yahoo e-post kommer inte ha din inloggnings tätning, så avsaknaden av tätningen på din dator kan vara en indikator på att du inte är på den reala Yahoo webbplats. Om du tror att du är på en parodi webbplats stänger webbläsaren, öppna den igen och manuellt skriva yahoo.com in i adressfältet.

Tätningar och datorer

Din Yahoo mail inloggnings tätning är kopplad till datorn, snarare än med din Yahoo-ID. Som ett resultat, måste du lägga till tätningen varje dator som du kontrollerar regelbundet din e-post. Om du kontrollerar din e-post för första gången från en offentlig dator eller hos en vän, ser du inte tätningen eller kan se föregående användare sigill. För att ta bort en annan användares sigill, rensa cache och kakor på webbläsaren och försök att logga in igen. Tillsätt aldrig din tätning till en offentlig dator.

Få hjälp

Om du inte kan komma in ditt e-postkonto på grund av ett problem med inloggnings tätning, klicka på "Jag kan inte komma åt mitt konto" längst ned på inloggnings områden. Välj antingen "Mitt lösenord fungerar inte" eller "Mitt konto har utsatts för intrång", beroende på din nivå av misstanke om att en annan användare åtkomst till ditt konto och ändrade tätningen. Använd anvisningarna på skärmen för att säkert återställa ditt lösenord information och få tillgång.

Hur kan jag logga in för att öka Hookt från min dator?


Hookt, ett program och hemsida som fungerar på många Boost mobiltelefoner, kan du använda en speciell ID för att ansluta sig till chattrum och skicka och ta emot meddelanden från andra Hookt användare. Den Hookt hemsida på din dator kan du logga in med ditt Boost telefonnummer och lösenord. Även om datorn versionen inte har chattrum eller tillåter dig att redigera din profil, kan du skicka snabbmeddelanden till vänner och uppdatera dina kontoinställningar.

Instruktioner

1 Navigera till Hookt.com hemsida på datorns webbläsare och klicka på "Logga in" -knappen längst ned på sidan. Skriv in ditt Boost telefonnummer samt Hookt lösenord. Klicka på "Logga in" för att logga in.

2 Klicka på fönsterfliken mitten för att visa en lista över dina Hookt kontakter. Lägga till en kontakt i listan genom att klicka på "+" knappen i det övre högra hörnet. Skriv in personens telefonnummer, e-postadress eller Hookt ID och klicka på "Lägg till".

3 Klicka på ett kontaktnamn för att visa personens profil. Klicka på "Chat" för att starta en chattkonversation. Skriv ett meddelande i textrutan under kontaktens namn längst upp i fönstret och klicka sedan på "Skicka". Mottagna meddelanden visas under textrutan. För att återgå till huvudfönstret, klicka på den dubbla vänsterpilen i det övre vänstra hörnet av fönstret. Du kan återgå till samtalet när som helst genom att klicka på den första fliken för att visa aktiva konversationer.

4 Klicka på tredje fliken för att komma åt kontoinställningarna, och klicka på den blå bokstaven "I" ikonen i övre högra hörnet för att se dina alternativ. Klicka på någon av de tillgängliga alternativen för att ändra visningsnamn, telefonnummer, e-postadress och lösenord. Klicka på "Spara" efter uppdatering av inställningen att återgå till huvudfönstret. Du kan också klicka på knappen "Logga ut" för att logga ut.

Tips

  • När du visar en kontakt profil kan du byta namn, blockera eller ta bort kontakten vid behov. Knappar för dessa alternativ visas längst upp i fönstret.
  • Din e-postadress och telefonnummer är dolda från andra användare som standard. Däremot kan du klicka på tredje fliken för att ändra inställningarna för att visa dessa objekt på din profil.

Hur Logga in på Mitt arbete E hemifrån


I 21: a århundradet, har gränsen mellan arbete och hem blir allt mer suddig. Heltidsarbetande pressa ärenden och möten i lunch timmar. Ofta anställda ta arbete hem, vilket gör tillgång till arbete e-post hemifrån önskvärd och ofta nödvändigt. Det finns en mängd olika metoder för att få tillgång till arbete e-post på distans, men alla bör rensas med företagets IT-avdelning, som med största sannolikhet kommer att behöva för att hjälpa dig med att få tillgång.

Instruktioner

1 Kontakta informationsteknik (IT) avdelning och din närmaste chef för att vara säker på att de har tekniken för att stödja fjärråtkomst och att din chef godkänner.

2 Ditt företag kan tillåta dig att få tillgång till e-post via webben. Kontakta din IT-avdelning för godkännande och tillgång detaljerna. Webmail adress för Microsoft Outlook är normalt något som: http: //email.yourcompany/exchange/. Du behöver ditt arbete inloggningsnamn och lösenord för åtkomst. Du kommer sannolikt bara har tillgång till inkorgen och skickade meddelanden, kalender och kontakter, men inte dina sparade filer.

3 GoToMyPC är ett program som gör att du kan fjärransluta med din arbetsdator. Ladda ner programmet till din arbetsdator, lämna datorn på och ansluten till Internet. Du kan nu logga in gotomypc.com från vilken dator som helst, så att du kan arbeta som om du var inloggad på din arbetsdator. Denna tillgång måste godkännas av din IT-avdelning.

4 Virtual Private Network (VPN) är ett annat sätt att få tillgång till e-post på distans. Detta alternativ visas att spegla de program som du har på ditt arbete PC och är den säkraste av alternativen. VPN kommer definitivt kräver installation företagsnivå, men om ditt företag använder detta program kan en mjukvaruprodukt som Citrix Access Gateway ger säker fjärråtkomst för användare.

5 Fjärråtkomst företagets dator kräver att du är särskilt Digilent att hålla din hemdator fri från virus och spam. Vara säker på att virusskanning och brandvägg är uppdaterad på din hemdator för att undvika att införa virus i företagets nätverk.

Hur man logga in till routern inställningar


Routerns inställningar uppehålla sig inom själva routern. För att komma åt det, måste du "surfa" till den med din webbläsare och routerns Internet Protocol, eller IP, adress. Denna IP-adress varierar lite mellan router tillverkare, eftersom det endast används som en lokal IP-adress och inte kommer i konflikt med andra routrar på avlägsna nätverk. Du behöver också ett användarnamn och lösenord för att logga in på routern administrativa sidan. Användarnamnet och lösenordet levereras med routern.

Instruktioner

1 Anslut en Ethernet-kabel från en av de numrerade portarna på routern till datorns Ethernet-port och slå på datorn.

2 Öppna en webbläsare och ange IP-adressen i adressfältet. Denna IP-adress medföljer routerns dokumentation. Om du inte har dokumentation, försöka "192.168.0.1" eller "192.168.1.1".

Om detta inte fungerar, öppna en "Kommandotolken" genom att klicka på "Start", skriver "cmd" och trycka på "Enter". Skriv "ipconfig", tryck på "Enter" och använda IP-adressen visas under Ethernet adapterns "Default Gateway".

3 Ange användarnamn och lösenord på inloggningsskärmen. Denna information är tillgänglig i routerns dokumentation. Om du inte har denna dokumentation, använda "admin" eller ett tomt fält för användarnamn och "admin", "lösenord" eller ett tomt fält för lösenordet. Om dessa inte fungerar, söka efter routerns standardlösenordet på nätet. Om du ändrat lösenordet, ange det nya lösenordet i stället. Du bör nu vara inloggad på routerns inställningar.

Hur gör jag upptäcker en Key Logger Utan en anti-Key Logger?


En viktig logger är ett program som försöker att föra ett register över varje tangent som trycks på ett tangentbord. En anti-nyckeln logger är ett program som försöker att upptäcka en viktig logger och ta bort den från datorsystemet. Du kan upptäcka många keyloggers utan att använda en anti-nyckeln logger, dock. Mindre avancerade loggar tangenttryckningar program inte kan gömma sig från de grundläggande Windows-funktioner som används för att bestämma vilka program som installeras och körs vid varje given tidpunkt.

Instruktioner

1 Håll "Control", "Alt" och "Ta bort" nycklar ner på en gång. Klicka på "Task Manager" i de alternativ som presenteras om Task Manager inte öppnas automatiskt. Titta igenom listan över program som körs. Håll utkik efter misstänkta namn som du inte känner igen. Klicka på några obekanta program som ser misstänkta och tryck på knappen "Avsluta aktivitet" längst ned i Aktivitetshanteraren.

2 Öppna Kontrollpanelen genom att klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen." Dubbelklicka på ikonen "Lägg till eller ta bort program" i panelen. Titta igenom listan över installerade program. Notera eventuella misstänkta klingande program. Markera dem och välj "Avinstallera" för att ta bort dem från datorn.

3 Prova att trycka tangentkombinationer som kan aktivera en nyckel logger gränssnitt. Hold "Control" "Alt" och "Shift" i olika kombinationer när du trycker på en bokstav på tangentbordet en i taget. Håll utkik efter nya ikoner visas i systemfältet eller att dyka upp när du trycker på en specifik tangentkombination.

4 Stäng av maskinen och koppla bort tangentbordet från datorn. Kontrollera tangentbordskabeln i kontakten slutet. Se till att inget är anslutet till tangentbordskabeln. Ta bort allt som är ansluten till tangentbordskabeln; det kan vara en fysisk nyckel loggning enhet. Kontrollera din hårdvara regelbundet för att se till att inga fysiska knapptryckning inspelningsenheter är anslutna till datorn.

Tips

  • Om du märker en misstänkt program som körs i Aktivitetshanteraren, men kan inte ta bort den från "Lägg till eller ta bort program" dialogen, prova att använda en anti-virus program för att söka efter programfiler.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com