länk till windows xp service pack 1

Windows XP Service Pack 2 är en fri support uppdatering från Microsoft för användare som har den ursprungliga Windows XP installerat på sin dator. Även om det finns nyare service pack som finns nu, kommer du fortfarande måste installera Service Pack 2 för att hämta alla nödvändiga uppdateringar innan du installerar nästa service pack. Du kan använda den inbyggda automatiska uppdateringar för att uppgradera till Windows XP Service Pack 2. Om detta inte fungerar, kan du även besöka Microsofts webbplats för att hämta Service Pack.

Instruktioner

Installera alla viktiga uppdateringar

1 Klicka på "Start" och välj "Alla program" från Start-menyn.

2 Klicka på "Windows Update" och låta Windows Update webbplats för att starta.

3 Välj "Express" från webbplatsen alternativ för att kontrollera om du har alla högprioriterade uppdateringarna installerade. Webbplatsen kommer att rapportera vilka uppdateringar din dator behöver. Du kanske inte kan installera Service Pack 2 tills du har installerat alla tidigare viktiga uppdateringar.

4 Följ instruktionerna på webbplatsen Windows Update för att uppdatera Windows XP. Du kan behöva starta om datorn efter installationen. Du kan också behöva starta igen för att söka efter fler uppdateringar.

5 Installera alla uppdateringar tills Windows Service Pack 2 blir en möjlighet att ladda ner och installera. Om du installerar alla uppdateringar och du fortfarande inte ser Windows Service Pack 2 som ett alternativ, kan du gå till Microsofts webbplats för att hämta installationspaketet.

Installera Windows XP Service Pack 2

6 Klicka på "Installera uppdateringar" när Service Pack 2 blir ett alternativ från webbplatsen Windows Update eller dubbelklicka på installationspaketet som du hämtade för att påbörja installationen.

7 Överens om att licensavtalet och klicka på "Nästa".

8 Gå igenom "Välj Alternativ" rutan. Detta kommer att informera dig om var systemet kommer att spara uppgifter om du behöver för att avinstallera Service Pack. Du kan ändra denna katalog om du vill, men det är bäst att lämna standardalternativet.

9 Klicka på "Nästa" och låta systemet att uppdatera filerna till Service Pack 2. Detta kan ta lite tid, så låt uppgraderingen för att slutföra.

10 Klicka på "Avsluta" när uppdateringen har slutförts.

11 Starta om datorn för att tillåta förändringar ske. Omstarten kommer att ta längre tid än normalt som Windows slutar konfigurerar uppgradering.

Service Pack 1 för Windows Vista är en uppdatering som förbättrar datorns prestanda och säkerhet. Den innehåller drivrutinsuppdateringar för systemkomponenter och ytterligare uppdateringar av säkerhetscentrumet för att säkerställa att datorn fortsätter att löpa smidigt och effektivt. Det är en tune-up för ditt operativsystem. I flera enkla steg kan du installera Service Pack 1-uppdateringen och stärka datorns säkerhet och förbättra sin verksamhet.

Instruktioner

1 Stäng alla program (utom webbläsaren) som du för tillfället använder för att undvika eventuella störningar med installationsguiden.

2 Gå till Windows Vista Service Pack 1 download sida på http://www.microsoft.com/downloads.

3 Välj din nätverksanslutning hastighet i "Beräknad tid för nedladdning" fönstret. Gör inga ändringar i fönstret om du inte känner till nätverksanslutningens hastighet.

4 Välj det språk du vill använda. Klicka på "Download" och klicka på "Spara". Välj den plats du vill spara installationsfilen till datorn och klicka på "Spara" igen.

5 Dubbelklicka på Service Pack 1 installationsfilen du laddat ner och klicka på "Kör" för att starta installationsguiden. Följ de guidade anvisningarna för att installera uppdateringen. När du uppmanas att starta om datorn för att slutföra installationen.

Hur man installerar Windows XP Service Pack 2 faxkomponenten den


Microsoft Windows XP har en inbyggd funktion som gör att du kan skicka och ta emot fax via en bredbands eller uppringd Internet-anslutning utan att behöva använda en separat fax. Det finns flera komponenter i fax som har säkerhetsuppgraderingar som kan appliceras genom att installera Service Pack 2 uppgradering. När uppgraderingen är installerad du sedan måste manuellt stänga faxen tillbaka på i Panelinställningar Windows Kontroll.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren Microsoft Internet Explorer. Klicka i adress verktygsfältet längst upp i webbläsaren och skriv in adressen för Windows XP Service Pack 2 Support Center (se Resurser). Klicka på länken "Installera Service Pack 2" och klicka sedan på "Hur man får Windows XP SP2" länken.

2 Rulla ner till "Windows XP Service Pack 2" rubrik och klicka sedan på den första länken för att få upp nedladdningssidan. Klicka på "Download" -knappen och klicka sedan på "Save File" när webbläsaren Internet Explorer tar upp ett nytt fönster ber om din tillåtelse att ladda ner filen.

3 Vänta tills filen till slut ladda ner och stäng sedan webbläsaren Internet Explorer. Stänga alla andra program som du kan ha öppna. Navigera till den mapp där du har hämtat Service Pack 2 installationsfilen. Dubbelklicka på filen för att ta upp installationsguiden. Följ instruktionerna på skärmen för att installera uppdateringen Windows XP Service Pack 2.

4 Hur man installerar Windows XP Service Pack 2 faxkomponenten den

Öppna Start-menyn genom att klicka på ikonen Windows ligger på verktygsfältet längst ned på skärmen. Klicka på "Kontrollpanelen" alternativet. Rulla nedåt i listan med alternativ och dubbelklicka på ikonen som "Lägg till och ta bort program."

5 Klicka på knappen längst till vänster i fönstret märkt som "Lägg till eller ta bort Windows-komponenter." Rulla nedåt i listan över tillgängliga komponenter och klicka på knappen märkt "Windows Fax Services." Klicka på "OK." Klicka på "Nästa" och klicka sedan på "Install" för att installera Windows XP Service Pack 2 fax komponent.

Tips

  • Det spelar ingen roll om du har Home eller Professional upplagan av operativsystemet Windows XP som Service Pack 2 fax komponenten är installerad på samma sätt med båda.
  • Du kommer inte att kunna ladda ner Service Pack 2 installationsfilen om du använder webbläsaren Mozilla Firefox som Microsofts webbplats endast tillåter nedladdningar med webbläsaren Internet Explorer.

Service Pack 2 är en säkerhetsuppdatering för datorer som kör operativsystemet Windows XP. Även efter uppdateringen har installerats, tidigare installerade program, såsom Windows Media Player, är inte kompatibla med vissa ljud- och videofiler, till exempel MP4-filer. För att kunna spela en MP4-fil på vilken dator som kör ett Windows-operativsystem (t.ex. Windows XP Service Pack 2), du först måste ladda ner och installera ett program kompatibelt med MP4-filer.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera den senaste versionen av VLC Media Player, iTunes eller QuickTime. Någon av dessa tre spelare öppnar MP4-filer i Windows XP Service Pack 2.

2 Högerklicka på MP4-fil sparas på datorn. En meny visas bredvid filen.

3 Placera markören över "öppnar med" inne i menyn. En andra meny öppnas till höger om den första menyn.

4 Klicka på namnet på det program som du hämtade i steg 1. MP4-fil öppnas i det valda programmet.

Microsoft rekommenderar alltid att du håller din Windows-operativsystemet uppdaterat och installera den senaste Service Pack. Det finns olika sätt att uppgradera Windows Server installation 2003 till den senaste Service Pack översyn.

Bakgrund

Microsoft släppa Service Pack för att införliva alla de senaste uppdateringarna, drivrutiner, buggfixar och operativsystemsförbättringar. Det är bäst att installera dem så att din dator eller server fungerar korrekt och säkert. Dessutom, tredje parts programvara och support kräver ofta att du ska vara med hjälp av den senaste Service Pack.

Spridning

Den senaste Service Pack för Windows Server 2003, från och med oktober 2010 är Service Pack 2. Det är möjligt att ladda ner Service Pack för manuell installation från Microsofts webbplats. Ett annat alternativ är att använda den inbyggda i Windows Update funktionalitet, som ska hämta och installera Service Pack automatiskt.

Testning

Om du har ett antal änkor 2003-servrar, är det klokt att distribuera Service Pack på en server till en början, testa funktionalitet och leta efter problem, innan distribuera uppdateringen över din infrastruktur. Det är bäst att tillämpa dessa uppdateringar medan användarna inte är inloggad på servrarna.

Installera lämpliga ljuddrivrutinsfiler (erhållna från datorn eller ljudkort tillverkare) i Windows XP Service Pack 2 dator är nyckeln till att få ut mesta möjliga av datorns ljudkort (eller ombord ljudenhet). Du kan göra detta genom Enhetshanteraren inställningen i Windows XP, som styr hårdvaran ansluten till maskinen. Processen tar i allmänhet endast några få minuter.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och välj sedan "Kör".

2 Skriv "start devmgmt.msc" och tryck på "Enter".

3 Klicka på "Ljud" och välj sedan ljudenheten (t.ex. din modell av ljudkortet).

4 Klicka på "Drivers" och välj "Uppdatera drivrutin."

5 Välj plats för din nya ljuddrivrutiner (oavsett om de är på en CD, DVD, hårddisk eller USB-enhet) för att installera dem på Windows XP SP2-system.

Om mellanslagstangenten plötsligt inte fungerar, och du & # 039; ve fastställt att problemet är inte mekanisk, kan ett virus eller registervärdet vara att förhindra tangentbordet från fullt fungerande. Windows XP Service Pack 2 tillåter administrativa användare att få tillgång till registret och binda nycklar till andra värden, eller ens ta bort funktionen av en nyckel helt och hållet. Virus eller malware infektera datorn kan påverka tangentbordet och dess funktionalitet på samma sätt.

Att felsöka mellanslagstangenten, först kontrollera registret för "scancode karta" värden, och sedan använda ett anti-virus för att skanna din hårddisk för eventuella infektioner.

Instruktioner

Kontrollera registret

1 Logga in på Windows XP SP2 som administratör. Tryck på "Windows" -tangenten och "R" för att öppna "Kör" dialogrutan. Ange "regedit" i det nya fönstret. Klicka på "OK" för att starta Windows Registereditorn.

2 Navigera genom "HKEY_LOCAL_MACHINE", "System", "CurrentControlSet" och "Control." Klicka på "tangentbordslayout."

3 Kontrollera om ett värde med namnet "avläsningskod karta." Om det finns, ta den fjärde uppsättning siffror. Om "3900" eller "00.003.900" förekommer i koden, högerklicka på "avläsningskod karta." Klicka på "Ta bort". Klicka på "Ja" vid prompten. Starta om datorn. Kontrollera din mellanslagstangenten för att bekräfta om registervärdet påverkade dess funktionalitet.

Skanna din dator

4 Ladda ner och installera på din dator antivirusprogram. Starta om datorn. Tryck på "F8" knappen tills Windows XP Avancerade alternativ visas på skärmen. Använd riktningsplattan för att välja "Felsäkert läge." Hit "Enter".

5 Starta antivirus från Start-menyn eller skrivbordet. Välj "Update" länken eller fliken för att ladda ner de senaste virusdefinitionerna.

6 Välj "Scan" från menyn. Om tillgängligt, välj "Full Scan". Välj hårddisken från rullgardinsmenyn och börja skanna ditt system för alla infektioner. Om ditt antivirusprogram upptäcker en infektion, väljer att karantän viruset eller förvara den i programmet & # 039; s valv. Starta om datorn och kontrollera din mellanslagstangenten för att se om viruset var källan till problemet.

Windows Vista Service Pack 1 Systemkrav


Microsoft Service Packs är buntar av korrigeringar, uppdateringar och säkerhetsförbättringar lagts till Windows-operativsystemet för att hålla den up-to-date. Om du inte har installerat Windows Vista Service Pack 1 (SP1), är uppdateringen fortfarande tillgänglig på Microsofts webbplats. SP1 innehåller ändringar i Vista hastighet, stöd för drivrutiner som Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) och ändringar i Diskdefragmenteraren.

Vista Home Basic

Du behöver en 800-megahertz (32-bitars eller 64-bitars) processor med minst 512 megabyte (MB) systemminne för installation (du kommer att behöva mer om datorn använder systemminne för grafikminne). Datorn behöver också ett 20-gigabyte (GB) hårddisk med ca 15 GB tillgängligt för installation. Du kommer också att behöva en DirectX 9-klass grafikkort med 32 MB grafikminne.

Vista Home Premium, Business, Enterprise och Ultimate

För andra än Home Basic-versioner, behöver du en en-gigahertz (GHz) 32-bitars eller 64-bitars processor med en GB systemminne för installation. Windows Aero-kapabla grafikkort, vilket inkluderar DirectX-9, måste också ha en Windows Display Driver Model (WDDM) förare och Pixel Shader 2.0.

Service Pack 1 Uppdatera Metoder

Du kan uppdatera din Windows Vista-operativsystem på flera sätt. Windows Update, som är försedd med operativsystemet, uppdateras automatiskt Windows. Du ställer in schemat för uppdateringen, och datorn gör resten. Ett annat sätt att installera Vista SP1 är genom att hämta en fristående version. Denna version är avsedd för nätverksadministratörer och avancerade användare som vill styra vilka uppdateringar läggs till deras operativsystem. En annan metod för uppdatering är att använda den inbyggda uppdateringsinstallation metod. Detta används främst på nya datorer som behöver ha Vista och SP1 installerat.

Före installationen

Microsoft rekommenderar att du kontrollera din ledigt hårddiskutrymme före installation. Eftersom delar av Vista SP1 släpptes före fullständig uppdatering kan Windows Update redan har installerat vissa komponenter för dig. Säkerhetskopiera dina data innan installation; koppla bort USB-enheter. Uppdatera dina drivrutiner; kontrollera fil korruption som använder Check Disk och System File Checker.

försiktighetsåtgärder

Eftersom installationsprocessen måste du starta om datorn flera gånger, är det viktigt att stänga alla öppna program och koppla in bärbara datorer under uppdateringen. Vissa förare kan inte längre fungera efter installation SP1. Om du har problem med en skrivare eller annan enhet efter SP1 har installerats, rekommenderar Microsoft att hämta drivrutinen för enheten och installera den. För ljudproblem, använder Microsoft Fixit, en automatiserad felsökningstjänster guiden som försöker lösa problem med ljudet.

När du installerar ett Service Pack på din Windows XP-dator, skapar installationsguiden automatiskt en uppsättning avinstallera filer och placerar dem i avinstallera mappar. Service Pack avinstallera mappnamn börjar och slutar med "$" karaktär och kommer att ha namn som $ NtUninstallKBXXXX $. De avinstallera filerna innehåller kopior av systemfiler som modifieras av Service Pack. Kopior av de omodifierade systemfiler kan användas för att återställa datorn till sin före Service Pack tillstånd. Men om du är säker på att du inte vill avinstallera en Service Pack, kan du ta bort Windows XP Service Pack avinstallera filer från datorn.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen; klicka sedan på "Den här datorn" -ikonen på Start-menyn. Detta öppnar fönstret Den här datorn.

2 Klicka på "Visa innehållet i denna mapp" länken om den högra informationsfönstret visar en blå ruta med titeln "Dessa filer är dolda." Detta kommer att visa innehållet i informationsfönstret.

3 Skriv "c: \ windows" i adressfältet i fönstret Den här datorn; tryck sedan på "Enter". Detta öppnar Windows-mappen.

4 Klicka på länken "Visa" i Den här datorn menyraden; välj sedan "Detaljer" från rullgardinsmenyn. Klicka på "Senast ändrad" kolumnrubriken för att sortera listan över filer efter datum.

5 Välj de Service Pack Uninstall mappar som du vill ta bort baserat på den dag då du har använt en viss Service Pack. Till exempel, om du har använt en Service Pack 9 maj av ett visst år kan du ta bort alla Service Pack Uninstall mappar modifierade vid denna tidpunkt.

6 Tryck på "Delete" för att ta bort Service Pack avinstallationsmapp och de filer som de innehåller. Detta avslutar processen.

Zen Vision: M 30GB MP3-spelare släpptes av Creative i december 2005. MP3-spelaren kan hålla 30GB låtar och videor. Vision: M MP3-spelare har också en installation och programvara CD och en USB-kabel. Med den medföljande programvaran och USB-kabel, Vision: kan M MP3-spelare installeras på din dator med Windows XP Service Pack 2.

Instruktioner

1 Starta datorn utan att ansluta Vision: M MP3-spelare. Logga in på Windows XP som administratör genom att skriva in lösenordet för ett konto med administratörsbehörighet.

2 Placera "installations" CD i datorn & # 039; s CD-enhet. Följ instruktionerna i fönstret som dyker upp för att slutföra installationen.

3 Dubbelklicka på "Den här datorn" -ikonen på skrivbordet om installations programvaran inte automatiskt laddas. Högerklicka på datorn & # 039; s CD / DVD-enhet i fönstret Den här datorn och klicka på "Auto" -knappen.

4 Starta om datorn på uppmaning av Vision: M installationsprogram. Registrera din Vision: M 30GB MP3-spelare med Creative genom att följa anvisningarna som visas.

5 Anslut den medföljande USB-kabeln till Vision: M MP3-spelare. Anslut den andra änden av USB-kabeln till en av datorns & # 039; s USB-portar.

6 Slå på Vision: M MP3-spelare efter att ansluta den till datorn med USB-kabeln. Creative Zen Vision: M MP3-spelare kommer nu att installeras på din Windows XP SP2 dator.

Tips

  • Din Zen Vision: M MP3-spelare måste vara fulladdat innan du använder den för första gången. Denna MP3-spelare tar sex timmar att ladda.
  • Anslutning av MP3-spelare till din dator innan du installerar den medföljande programvaran kan orsaka problem med installationen.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com