kontoinställningar yahoo

Microsoft Outlook 2007 är e-post ingår i Microsoft Office 2007 Productivity Suite. Du kan konfigurera Outlook 2007 för att skicka och ta emot e-post från någon imap eller pop3 e-postserver. Yahoo gör att användare av deras e-posttjänst att använda klienter såsom Outlook 2007 för att komma åt deras Yahoo e-post. Outlook 2007 ingår en automatisk e-postinstallationsguiden som gör det enkelt att korrekt konfigurera programmet att få tillgång till Yahoo-konto.

Instruktioner

1 Öppna Outlook och klicka på "Verktyg" på huvudmenyn.

2 Välj "Kontoinställningar" på Verktyg-menyn. Klicka på "Skicka" fliken i konfigurationsfönstret.

3 Klicka på "Ny" -knappen på höger sida. "Lägg till nytt e-postkonto" dialogruta öppnas. Välj "POP3" och klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Automatiska kontoinställningar."

5 Ange ditt namn i den första rutan, din Yahoo e-postadress i den andra rutan och ditt lösenord i de tredje och fjärde lådor. Klicka på "Nästa" för att starta kontoinstallationsguiden. Outlook 2007 automatiskt tillämpa rätt Yahoo pop och SMTP-inställningarna.

6 Klicka på "Finish" och sedan på "Stäng" för att avsluta e-postinställningsfönstret.

Du kan registrera dig för ett gratis Yahoo! -konto, Som ger dig tillgång till Yahoo! Mail, budbärare, spel och andra Internettjänster. Du kan logga in på Yahoo! när som helst ändra dina kontoinställningar, såsom personlig information, länkade konton och premiumtjänster. Du måste ange ditt Yahoo! e-ID och ditt Yahoo! lösenord för att göra dessa förändringar.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och logga in på Yahoo! sidan Kontoinställningar.

2 Klicka på "Uppdatera din kontaktinformation" länken för att se och ändra dina personliga inställningar. Din information kommer att visas i ett online-formulär som du kan skriva direkt in och spara.

3 Klicka på "Välj hur Yahoo! Kontakter Du" länk för att ändra e-postadresser och telefonnummer i samband med ditt Yahoo! -konto.

4 Klicka på "Ändra ditt lösenord" för att göra ändringar i ditt lösenord. Yahoo! kommer att uppmana dig att ange ditt gamla lösenord och det nya lösenordet två gånger för att bekräfta.

5 Klicka på länken "Hantera Appar och webbplats Connections" för att göra ändringar till andra webbplatser och applikationer, såsom Facebook eller mobilappar, som är länkade till ditt Yahoo! -konto.

6 Klicka på länken "Ange språk, Site, tidszon" för att visa och ändra språkinställningar och tidszonen uppgifter kopplade till ditt konto. Du kan välja dessa inställningar från en rullgardinsmeny.

7 Klicka på länken "Visa din Yahoo! Premium Services" för att ändra inställningarna för premiumtjänster som du prenumererar på på ditt Yahoo! -konto.

8 Klicka på länken "Ställ in Yahoo Alerts" för att ändra sättet Yahoo! varnar dig för din post, messenger och mobiltjänster.

Vad är Outlook Kontoinställningar för AT & amp; T U-Verse?


"Outlook" är Microsofts e-postklient. Ett e-postklient är ett datorprogram som ansluter till en webbmailkonto (s), så att användarna kan skicka, ta emot och hantera e-post från en eller flera webb postkonton från ett enda gränssnitt på en dator arbetsstation. Du kan till exempel konfigurera Outlook kontoinställningar för att ansluta till AT & T U-vers e-postkonto.

Öppna Outlook 2010 Internet E Inställningsalternativ

För att konfigurera Internet e-postinställningar i Outlook 2010, öppna menyn "Arkiv". Välj "Info." Klicka på "Lägg till konto" för att öppna "Lägg till nytt konto" dialogrutan. Välj "manuellt Konfigurera serverinställningar eller ytterligare servertyper" på första prompt och "Internet Skicka" vid nästa prompt. Detta kommer att öppna "Internet e-postinställningar" i dialogrutan.

Öppna Outlook 2007 Internet E Inställningsalternativ

Användargränssnittet för Outlook 2007 skiljer sig från 2010-gränssnittet. För att konfigurera Internet e-postinställningar i Outlook 2007, öppna menyn "Verktyg". Välj "Kontoinställningar" för att öppna "Kontoinställningar" i dialogrutan. På "E-post" -fliken, klicka på "Nytt". Återigen väljer "manuellt Konfigurera serverinställningar eller ytterligare servertyper" på första prompt och "Internet Skicka" vid nästa prompt. Detta kommer att öppna "Internet e-postinställningar" i dialogrutan.

Konfigurera Internet E Huvudinställningar för AT & T E

"Internet e-postinställningar" i dialogrutan är uppdelad i tre sektioner. Det är "Användarinformation" avsnittet avsnittet och avsnittet "Inloggningsinformation" "Serverinformation". Fält rutorna i varje sektion måste fyllas i med rätt kontoinställningar för din AT & T e-postkonto. Skriv in ditt namn så som du vill att det ska synas att mottagare av e-post i "Ditt namn" rutan. Ange din fullständiga AT & T e-postadress i "E-postadress" rutan.

Fyll i avsnittet "Serverinformation" enligt följande:

För "Kontotyp" användning "POP3".

För "Inkommande e-postserver" enter "pop.att.yahoo.com."

För "Utgående e-post (SMTP) server" enter "smtp.att.yahoo.com."

Fyll i avsnittet "Inloggningsinformation" enligt följande:

Bredvid "Användarnamn" anger [email protected]

Skriv din AT & T e-postkonto lösenord i "Password" rutan.

Markera kryssrutan bredvid "Kom ihåg lösenord".

Fler inställningar för AT & T E

Ytterligare kontoinställningar måste göras för att konfigurera Outlook för att ansluta till AT & T e-post. Dessa ytterligare inställningsmöjligheter nås genom att klicka på knappen "Fler inställningar". En ny "Internet e-postinställningar" dialogruta öppnas. Gå till "Utgående server" -fliken och markera rutan bredvid "Den utgående servern (SMTP) kräver autentisering". Se till att "Använd samma inställningar som för inkommande e-postserver" är markerat. På fliken "Avancerat" i "Inkommande server (POP3)" portnummer är 995. Den "Utgående server (SMTP)" portnumret är 465. rutan bredvid "Den här servern kräver en säker anslutning (SSL)" måste kontrolleras . Och "SSL" måste väljas bredvid "Använd följande typ av krypterad anslutning."

Apple iTunes är en digital mediaspelare som du kan använda för att ladda ner och spela upp ljud, video, podcast och TV-program. Den är kompatibel med både Windows och Mac operativsystem och det kan synkronisera sina filer med iPod, iPhone och iPad. Dina kontoinställningar används för att hantera ditt iTunes-konto och spara din e-postadress, information och lösenord betalning. Om du vill ändra inställningarna kan du göra det i ett par klick.

Instruktioner

1 Starta programmet iTunes på skrivbordet.

2 Logga in med ditt iTunes användarnamn och lösenord.

3 Klicka på länken "Spara" längst upp på skärmen. Klicka på "Visa mitt konto" skriv in ditt lösenord och klicka sedan på "Visa mitt konto" en gång till.

4 Klicka på "Redigera". Välj de inställningar som du vill ändra till exempel e-postadress, lösenord eller betalningsalternativ genom att markera dem och ändra informationen i rutorna. Klicka på "Klar" när du har gjort dina ändringar.

Baserat i Irland, erbjuder Eircom carriernätet och Internetleverantören höghastighetsbredbandsanslutningar och e-postkonton. Om du inte kan ta emot eller skicka e-post via Eircom konto på ditt e-postprogram, kanske du har felaktigt inrätta tjänsten. Du kan felsöka inställningarna för Eircom e-postkonto med Outlook Kontoinställningar funktion.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Outlook. Klicka på "File" fliken i huvudmenyn band. Klicka på "Info" i snabbmenyn.

2 Klicka på knappen "Kontoinställningar" i huvuddialogfönster. Klicka på "Skicka" fliken i "Kontoinställningar" i dialogrutan.

3 Hitta ditt Eircom e-postkonto märkt med din Eircom e-postadress i listan över e-postkonton. Dubbelklicka på e-postkontot för att öppna fönstret Kontoinställningar.

4 Kontrollera att du har konfigurerat Eircom e-postkonto korrekt. Det ska formateras som "[email protected]" (utan citattecken). Redigera och korrigera den e-postadress, om det behövs.

5 Ange "webmail.eircom.net" (utan citattecken) i "Inkommande server" rutan. Välj "POP3" från "Server Type" rullgardinslistan. Skriv "mail1.eircom.net" (utan citattecken) i "utgående e-postserver (SMTP)" inmatningsrutan.

6 Skriv din Eircom användarnamn och lösenord i de tillämpliga rutorna i avsnittet "Inloggningsinformation". Klicka på kryssrutan bredvid "Kom ihåg lösenord" så att du inte behöver ange ditt lösenord varje gång du vill skicka eller ta emot e-post.

7 Klicka på knappen "Testa kontoinställningar". Outlook kontrollera kontoinställningarna och visar en grön bock för att visa att det fungerar korrekt.

Tips

  • Du kan också få tillgång till Eircom e-post via webmail på Webmail.eircom.net. Ange ditt användarnamn och lösenord på inloggningssidan för att läsa och skicka e-post från webbläsaren.
  • Kolla Eircoms inställningarna på andra dator e-postprogram genom att öppna kontoinställningar funktionen från "Verktyg" eller menyn "Inställningar".

Outlook 2007 kontoinställningar Tutorial


En av fördelarna med att använda Microsoft Office Outlook är att du kan lägga till så många e-postkonton som du vill din Outlook-profil. Detta ger enkel tillgång till alla Internetleverantören och webbaserade e-posttjänster på en plats, vilket sparar tid och ansträngning för att logga in varje e-posttjänst separat. Du kan lägga till ett konto i Microsoft Outlook från programmets Kontoinställningar funktion.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Outlook 2007.

2 Klicka på "Verktyg" i huvudmenyn, klicka sedan på "Kontoinställningar".

3 Klicka på "E-postkonton", följt av "Ny".

4 Klicka på "Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP." Klicka på "Nästa".

5 Skriv ditt namn som du vill att det visas på e-postmeddelanden du skickar in i "Ditt namn" rutan.

6 Skriv din fullständiga e-postadressen i "E-postadress" inmatningsrutan. Detta bör vara din fullständiga e-postadress --- till exempel, [email protected]

7 Ange ditt e-postkonto lösenord i "Lösenord" och "Upprepa lösenord" inmatningsrutorna. Klicka på "Nästa". Detta lägger till kontot till Outlook 2007.

Tips

  • Om du vill lägga till ett konto till ett annat Outlook-profil som körs på datorn, avsluta programmet först, sedan åt "Mail" modul på datorns kontrollpanel. Klicka på "Visa profiler" i "Konfigurera e-post" i dialogrutan och välj önskat profilnamn från listrutan. Klicka på "Egenskaper" följt av "e-postkonton" och följ sedan proceduren med början från steg 3.

Att köpa en ny dator är en spännande tid som du räknar med att koppla in den och använda nya funktioner eller enheter. När du får den nya maskinen hem, men måste du överföra filer och inställningar från din gamla dator. Windows Filöverföring gör importerar många typer av data från den gamla datorn relativt lätt, men ansökan inte överföra e-postmeddelanden och inställningar i Outlook 2007. För att överföra din e-postprofil och inställningar måste du exportera dem på den gamla maskinen och sedan importera inställningar efter installation Outlook på den nya datorn.

Instruktioner

Export Outlook 2007 Profil och meddelanden

1 Anslut en USB-minne eller en extern hårddisk till datorn. Vänta på att Windows för att upptäcka och initiera enheten.

2 Öppna Outlook på den gamla datorn. Klicka på "File" på bandet bar, sedan "Import" ikonen.

3 Klicka på "Exportera till en fil" och sedan "Nästa". Klicka på "Outlook-datafil (.pst)" i listan över exportalternativ. Klicka på "Nästa" -knappen.

4 Klicka och välj "Outlook-datafil" och sedan klicka på kryssrutan bredvid "Inkludera undermappar" alternativet. Klicka på "Nästa" -knappen.

5 Klicka på "Bläddra" -knappen, sedan gå till USB-drivrutin eller en extern hårddisk. Klicka på "OK" -knappen.

6 Klicka och göra det möjligt för "Ersätt dubbletter med produkter som exporteras" alternativet, klicka sedan på knappen "Slutför".

7 Stäng Microsoft Outlook och koppla bort USB-minne eller en extern hårddisk från datorn.

Importera PST-filen på den nya datorn

8 Installera Microsoft Outlook 2007 på den nya datorn. Anslut USB-minne eller en extern hårddisk till datorn. Vänta på att Windows för att upptäcka och konfigurera enheten.

9 Öppna Microsoft Outlook. Klicka på "File" och sedan "Importera". Markera "Importera från ett annat program eller fil" alternativet, klicka sedan på "Nästa".

10 Klicka och välj "Outlook-datafil (.pst)," klicka sedan på "Nästa". Klicka på "Bläddra" -knappen och navigera till PST-fil från den gamla datorn på USB-minne eller en extern hårddisk. Klicka på "OK."

11 Klicka och aktivera "Importera inte dubbletter" alternativet. Klicka på "Nästa" -knappen. Ange lösenordet för den gamla e-postkonto, i förekommande fall, klicka sedan på "OK".

12 Klicka på "Finish" och vänta på Outlook för att importera den gamla kontoinställningar och meddelanden från PST-fil. Starta Outlook för att avsluta processen.

Så här öppnar mina kontoinställningar med AOL Mail


AOL är en global internetplattform som erbjuder ett allmänt användas gratis e-post och snabbmeddelandetjänst. Många användarinställningar är anpassningsbara för att skapa en mer personlig e-upplevelse. Bland kontrollerna är användarens kontoinställningar. Åtkomst kontoinställningarna tillåter en användare att ändra ett lösenord eller överföra konton. "Transfer-konton" inställning tillåter användare att kopiera adresser och e-post från andra konton till sina AOL-konton.

Instruktioner

1 Navigera till AOL webbplats (se Resurser). Välj e-post genom att klicka på den blå kuvertikon i det övre högra hörnet på sidan.

2 Ange ditt användarnamn och lösenord och klicka på den blå "Logga in" -knappen.

3 Lägg märke till de tre alternativen i det övre högra hörnet på skärmen, direkt ovanför inkorgen. Dessa är "teman", "Inställningar" och "Hjälp".

4 Klicka på "Inställningar" i övre högra hörnet av skärmen ovanför inkorgen.

5 Lägg märke till att inställningarna är grupperade i 11 olika kategorier som visas i en kolumn till vänster på skärmen.

6 Klicka på "Accounts" i menyn "Inställningar" på vänster sida av skärmen. Lägg märke till dina kontoinställningsalternativ på höger sida av skärmen.

Tips

  • Kom ihåg att klicka på "Spara" efter att ha gjort några ändringar för att de ska träda i kraft.

E-post vidarebefordran är ett bekvämt sätt att ta emot e-postmeddelanden från ett konto du tillgång sällan på ett konto du regelbundet kontrollera. Detta är särskilt användbart om du har flera e-postkonton som du använder för olika ändamål och vill att alla meddelanden konsolideras i ett enda konto. Yahoo! Mail erbjuder e-vidarebefordran service till sina premium Yahoo! Mail Plus kontoinnehavare. Grundläggande Yahoo! Mail användare inte har tillgång till funktionen.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Yahoo! Mail-konto.

2 Klicka på länken "Alternativ" i övre högra hörnet av post fönstret och välj "Fler alternativ."

3 Klicka på länken "POP & Forwarding" i den vänstra fönsterrutan.

4 Klicka på knappen bredvid "Vidarebefordra din Yahoo! Mail."

5 Ange din adress för vidarebefordran i rutan och klicka på "Spara ändringar". Ett verifieringsfönster öppnas.

6 Klicka på länken "Skicka kod" ha Yahoo! skicka ett verifieringsmeddelande till din adress för vidarebefordran. Detta är för att du är ägare av vidarebefordran konto.

7 Gå till din vidarebefordran e-postkonto i en annan flik i webbläsaren eller programmet och hitta verifieringsmeddelandet.

8 Ange koden från verifieringsmeddelandet i rutan på "Yahoo! Bekräfta e-postadress" och klicka på "Klar".

9 Klicka på "Spara ändringar" när du ser ett meddelande om att Yahoo! verifierat kontot.

Hur hittar Juno Kontoinställningar


Juno är en Internet-leverantör som tillhandahåller uppringd Internet samt gratis annons-stödda Internet, samt webbaserad e-post. Du kommer att behöva tillgång till Juno kontoinställningarna om du vill göra några grundläggande ändringar i fakturering eller profil på ditt e-postkonto eller Internettjänst. Du kan snabbt och enkelt hitta den "Account" i Juno webbplats för att göra några justeringar till din tjänst.

Instruktioner

1 Besök Juno hemsida och logga in på ditt konto.

2 Klicka på "Mitt konto".

3 Klicka på länkarna under "Mitt konto" för att ändra din medlemsprofil, ändra ditt lösenord, uppgradera och ändra andra inställningar.

4 Klicka på länkarna under "Fakturering" för att visa din kontohistorik, ändra betalningsinformationen eller uppdatera din faktureringsadress.

5 Klicka på länkarna under "Skicka" för att ställa in din e-post, skapa en ny e-postadress eller få hjälp med din e-post.

6 Klicka på länkarna under "Hjälp" för att få hjälp med installation, anslutning, e-post eller för att kolla in vanliga frågor, kontakta teknisk support och ladda ner nödvändig programvara.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com