itunes 9.0.3 download

Vad gör du när iTunes Fryser Även om det hämtar en uppgradering?


iTunes är en programvara som kan lagra musik, bränna CD-skivor och överföra multimedia till din iPhone, iPad och iPod. Ibland släpper Apple förbättrade versioner av iTunes, som måste laddas ner och installeras genom en uppdatering. Om iTunes låser sig vid en uppdatering, det finns ett par av möjliga orsaker till detta. Det finns också ett par möjliga felsökningslösningar.

Öppna Aktivitetshanteraren

Innan du kan försöka att felsöka iTunes program måste du först stänga den. Eftersom programmet är frusen, du förmodligen inte kommer att kunna helt enkelt klicka på den röda "X" -knappen i det övre högra hörnet. Du måste döda programmet manuellt genom att trycka på "Ctrl", "Alt" och "Delete" samtidigt, sedan öppna Aktivitetshanteraren. Tryck på "Start Task Manager" för att öppna appen. Hitta iTunes under fliken "Program" och klicka sedan på det en gång för att markera det. Klicka på "Avsluta aktivitet" för att döda iTunes.

Ange felsäkert läge

Mata in iTunes i felsäkert läge kan bli av med ditt problem och gör att du kan uppdatera programvaran på ett säkert sätt. Att öppna iTunes i felsäkert läge genom att hålla ned "Shift" och "Ctrl" på tangentbordet samtidigt som du öppnar iTunes-programmet. Ett pop-up dialogruta ska visas, meddela dig att iTunes är i felsäkert läge. Klicka på "OK" för att fortsätta. Klicka på "Hjälp" alternativet från iTunes verktygsfältet och välj sedan "Sök efter uppdateringar" från rullgardinsmenyn. Ett pop-up dialogruta visas, meddela att det finns uppdateringar för iTunes. Klicka på "Download" för att få den senaste versionen av iTunes. Om du kan ladda ner den nya uppdateringen utan några problem, då problemet är löst. Om däremot fryser iTunes igen, fortsätter med felsökningsprocessen.

Ta bort plugin-program

En annan möjlig orsak till iTunes frysning är att du har inkompatibla tredje part plug-ins installerade. Tredje part plug-ins tillfälligt inaktiveras medan iTunes är i felsäkert läge, men en mer djupgående förfarande innebär att ta bort de plug-ins tillfälligt medan du arbetar i iTunes. Gör detta genom att klicka på "Start", följt av "datorn". Dubbelklicka på hårddiskikonen. Öppna "Program (x86)" mapp, följt av "iTunes" mapp och slutligen "iTunes plug-ins" mappen. Klicka och dra alla filer från den här mappen, sedan släppa dem på skrivbordet. Prova att starta iTunes och utför en uppdatering. Om du har uppdaterat iTunes tillbaka iTunes plug-ins genom att öppna "iTunes plug-ins" mappen, sedan dra och släppa filerna på skrivbordet tillbaka till mappen. Men om problemet kvarstår, prova nästa felsöknings lösning.

Skapa nytt användarkonto

iTunes är ansluten till ditt användarkonto (så att varje användare kan ha sin egna bibliotek). Skapa ett nytt användarkonto i Windows genom att klicka på "Start", följt av "Kontrollpanelen." Klicka på "Användarkonton och familjesäkerhet," klicka sedan på "Lägg till eller ta bort användarkonton" och slutligen "Skapa nytt konto." Följ instruktionerna på skärmen för att skapa användarkontot. Logga ut från kontot, och sedan logga in på det nya kontot. Öppna iTunes och försök att utföra en uppdatering. Om uppdateringen fungerar sedan iTunes problem har att göra med ditt konto. Detta problem kan lösas genom att skapa ett nytt bibliotek. Tryck och håll nere "Shift" tangenten medan du öppnar iTunes på din vanliga konto (inte det nya kontot). Du blir ombedd att välja en iTunes-bibliotek. Välj att skapa en ny. När du är klar med att göra din nya biblioteket, blir du ombedd att välja en plats att spara dina musikfiler. När du har valt en plats, klicka på "Spara" för att avsluta skapa nya bibliotek. Du kan alltid återgå till din gamla bibliotek genom att hålla "Shift" när du öppnar iTunes och sedan välja din gamla biblioteket. Du bör dock kunna uppdatera iTunes från din nya biblioteket.

antivirus

Det finns två möjliga orsaker till att din iTunes-programmet kan frysning på grund av virus. Den första är på grund av virus själva, och den andra är på grund av antivirusprogrammet. Först, nära av iTunes med Aktivitetshanteraren. Kör en fullständig genomsökning med antivirusprogrammet. Ta bort alla filer i karantän. Starta iTunes. Om det inte fryser, då du har löst problemet. Om det fryser, sedan ditt antivirusprogram kan vara att skylla. Inaktivera brandväggs, Internetsäkerhet och antivirusprogram tillfälligt medan du startar iTunes. Som ett alternativ till detta, kan du också konfigurera brandväggen eller antivirusprogrammet att utelämna iTunes från dess scanning lista. I båda fallen bör du öppna iTunes medan ingen antivirus eller säkerhetsprogram hindrar det. Uppdatera iTunes, och sedan konfigurera ditt antivirusprogram för att inkludera iTunes i sin scanning igen. Om du har stängt av brandväggen, slå på den igen när iTunes uppdateringen har avslutats.

Om du har köpt innehåll nedladdningar i långsam takt från iTunes kan det vara ett problem med din Internet-anslutning i stället för iTunes-programmet. Hastigheten på modemet avgör hur snabba låtar, filmer och andra medier kommer att hämta från iTunes Store, enligt Apple. Även uppringda modem kan ladda ner stora filer från iTunes Store kan det ta upp till flera timmar, vilket är anledningen till höghastighetsmodem rekommenderas för nedladdning av filmer, musikvideor och tv-program.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" på Windows 7 skrivbord och klicka på "Program" och "iTunes."

2 Klicka på "Downloads" fliken i sidomenyn iTunes "och klicka på" Paus "-knappen bredvid det innehåll som du försöker ladda ner.

3 Dra ur strömkabeln från DSL eller kabelmodem, och vänta minst 15 sekunder innan du ansluter strömkabeln tillbaka till modemet.

4 Klicka på "File" längst upp i iTunes och klicka på "Exit" och starta om datorn.

5 Nylanseringen iTunes och klicka på "Downloads" fliken i sidomenyn. Klicka på "Uppdatera" för att starta nedladdningen.

Att anpassa utseendet på din iTunes-spelare kan du ladda ner den senaste plug-in. Framsidan plug-in infördes 2009 för att hålla jämna steg med den anpassning som andra spelare som Winamp erbjudande. Framsidan, eller hud, är en anpassad bakgrund som inte ändra funktionaliteten av din spelare. Du kan ladda ner många olika bakgrunder från en mängd olika gallerier att använda på din iTunes-spelare.

Instruktioner

1 Stäng iTunes-programmet.

2 Ladda ner den senaste Multi-program plug-in för iTunes. Klicka på bilden för att ladda ner filen. Klicka på "Spara" och klicka sedan på "Kör" när installationsrutan kommer upp. Klicka på "Nästa" tills nedladdningar program.

3 Hämta iTunes skinn och spara dem till iTunes skinn mapp. DOWNLOAD huden, så välj "Spara". Välj mappen iTunes och klicka på "Skins" och sedan "Spara".

4 Starta iTunes programmet genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet.

5 Gå till "Inställningar" och välj "multi-plugin." Välj huden som du vill använda och aktivera det.

IPod-tekniken har ersatt de andra skrymmande bärbara musikspelare, såsom kassetter eller CD Walkman, och gjorde det lätt även för oerfarna användare att kopiera inte bara musik, utan även filmer och bilder från datorn till spelaren. När du har anslutit din iPod till datorn tar det bara ett par klick för att ladda ner de önskade mediafiler. Dock måste du hämta och installera iTunes, en gratis mediaspelare och iPod-program manager från Apple, för att kunna överföra filer till din iPod.

Instruktioner

1 Gå till Apples webbplats för en gratis nedladdning av den senaste versionen av iTunes. Klicka på "Download Now" knappen i den vänstra delen av webbsidan och klicka sedan på "Spara" i bekräftelse popup-fönster. Efter nedladdningar installationsfilen till din hårddisk, öppna den genom att dubbelklicka och följ steg-för-steg-instruktioner för installationsguiden.

2 Anslut din iPod till datorn via den medföljande USB-kabeln efter installationen är klar. iTunes startar automatiskt vid anslutning.

3 Klicka på "File" i programmets menyraden. (Eller, om du har alla filer för nedladdning lagras i en enda mapp, välj "Lägg till mapp i biblioteket.")

4 Rulla ner och klicka på "Lägg till fil i biblioteket" för att öppna webbläsarfönster.

5 Bläddra efter video, musik eller en bildfil som du vill ladda ner till din iPod och dubbelklicka på den. Upprepa detta steg för andra filer du vill ladda ner, om du har placerat alla önskade filer i en mapp (steg 3).

6 Klicka på din iPod namn i mitten av den vänstra delen av programfönstret för att gå till synkronisering skärmen.

7 Klicka på "Sync" -knappen i nedre högra delen av iTunes fönstret för att börja synkronisera din iPod med iTunes filen biblioteket. Denna process hämtar alla valda filer eller mappar till iPod. Koppla bort iPod genom att klicka på "Mata ut" symbol i den vänstra rutan i fönstret efter synkroniseringen är klar.

Hur man laddar ner gratis musik lagligt


Nedladdning av musik behöver inte vara olagligt eller kosta en massa pengar. Många konstnärer erbjuder gratis spår för att marknadsföra sina album eller som ett "tack" till fans. Ett antal bloggar och webbplatser erbjuder gratis, lagliga nedladdningar för musikälskare. Dessa nedladdningar är ofta i mp3-format, så att du kan använda dem på alla typer av musik-enhet eller dator. Du behöver spara filerna till din dator, så se till att de är fria från virus innan du laddar ner.

Instruktioner

1 Besök en musik blogg som erbjuder gratis musik. Högerklicka på länken med musen. Välj "Spara som" från listan med alternativ. Spara filen på din plats val. Du kan sedan komma åt musikfilen som önskas. Populära musikbloggar inkluderar NME Daily Download Spin Magazine och The Hype Machine.

2 Besök Amazon.com MP3 Store eller iTunes Store. Klicka på "MP3 Store" på Amazons huvudmenyn och välj din enhet. Klicka på "MP3 och Cloud Player" följt av "Mp3 Store" från Amazon huvudmeny. Klicka på "Free Music" banner på denna sida för att få tillgång till tusentals gratis låtar. Skapa ett konto om du inte har en, och klicka på "Download" bredvid titeln på det spår du vill. På iTunes, måste du ansluta till iTunes Store genom sido menyraden i mediaspelaren. På huvudsidan klickar du på "Free iTunes" och granska de filer du med att ladda ner. Klicka på "Download" när du har valt den fria låt du vill. Vänta tills filen för att hämta och det kommer att finnas tillgänglig att använda via din mediaspelare.

3 Besök din favorit bandets hemsida. Klicka på länken för en gratis låt nedladdning, om sådana finns. Beroende på bandet, måste du ladda ner filen direkt från webbplatsen genom att högerklicka och välja "Spara som", som med bloggar. Andra band kan kräva att du gå med i deras sändlista. Ange din e-postadress och sedan bekräfta kontot. Filen kommer att skickas som en bilaga till e-post som du måste hämta.

4 Besök Starbucks, som erbjuder en gratis låt hämtas från en ny konstnär varje vecka, eller titta på musiktidningar gratis musikkoder. Nedladdningarna är endast tillgänglig via iTunes. Sök efter låten via iTunes och klicka på "Download", men istället för att betala du anger koden. Tidningar som Spin, under radarn och NME erbjuder också gratis nedladdningar från tid till annan. Följ anvisningarna på annonsen eller tidningsartikel att ladda ner musik. Det är troligt att du kommer att ladda ner musik via deras hemsida eller de kommer att skicka dig en fil full av låtar.

Förutom att låta dig att hantera din iPod bärbara medieenhet, Apples iTunes kan du också att katalogisera och spela upp mediafiler på datorn. iTunes kan importera film nedladdningar utöver nedladdning av musik, och kommer att spela dem inifrån programmet. Om du har en film nedladdning på din dator som iTunes vägrar att spela, kan du snabbt felsöka problemet genom att försöka några saker och kontrollera din kompatibilitet.

Instruktioner

1 Kontrollera att filmen nedladdningen är i ett filformat som iTunes stöder. iTunes kommer bara spela upp filmfiler som finns i M4V eller MOV filformat. Om du försöker spela någon annan typ av filmfilen i iTunes, helt enkelt att det inte kommer att fungera.

2 Kontrollera att du har den senaste versionen av iTunes. Ofta kommer nya versioner lösa problem som människor har, samt förbättra kompatibiliteten med vissa filformat. Att söka efter uppdateringar, klicka på "Hjälp" och sedan "Sök efter uppdateringar." Ladda ner och installera tillgängliga uppdateringar och starta iTunes att försöka spela upp filmen nedladdning igen.

3 Kontrollera att du har den senaste versionen av QuickTime. iTunes använder QuickTime Media Player för att spela upp alla dina videofiler inifrån huvud iTunes programfönstret. Gå till Apple.com/QuickTime och klicka på "Download" för att installera den senaste versionen av QuickTime.

Från och med Apples iTunes 10 användare har möjlighet att redigera en viss låt uppspelnings längd med programmets "Start" och "Stop" -funktionen. Eftersom den här funktionen faktiskt inte trimma längden på den valda filen, måste du kopiera och konvertera de drabbade låtar till iTunes "standard AAC-format för att ändringarna ska träda i kraft. Du kan sedan skapa en ny mix eller spellista och lägga till redigerade spåren efter behov. Trimnings och konverteringsprocesser bara kopiera och konvertera dina spår; de inte ta bort eller ersätta de ursprungliga filerna.

Instruktioner

Redigering Song Längd i iTunes

1 Navigera till Apple iTunes hemsida om du för närvarande kör iTunes version 9 eller tidigare. Klicka på "Hämta" -knappen på vänster sida av skärmen och välj ditt operativsystem. Tryck på "Download" och vänta på den senaste versionen av iTunes för att ladda ner till din dator. Dubbelklicka på programinstallationsfilen och följ anvisningarna på skärmen installationsanvisningarna. Godkänn villkoren för användning och öppna den senaste versionen av iTunes.

2 Klicka på "Music" fliken på vänster sida av iTunes för att avslöja ditt musikbibliotek. Navigera till den första låten du vill skapa ett klipp från. Högerklicka på ikonen och välj "Visa info".

3 Klicka på fliken "Options" och tryck på "Start Time" och "Stopptid" lådor så bockar visas. ange manuellt i minuter och sekunder "Start Time", beroende på var du vill att din klippet ska börja. Till exempel, om du vill att klippet ska börja femton sekunder in i låten skriver "0:15".

4 Ange din klippets "Stopptid" i fältet, beroende på var du vill att klippet till slut. Till exempel, för att avsluta klämma en minut och femton sekunder in i låten skriver "1:15". Tryck på "OK" för att spara dina ändringar och avsluta tillbaka till ditt iTunes-bibliotek.

5 Upprepa ovanstående steg för varje låt du vill redigera för längd. Observera att dina redigerade låtar "längder ännu inte visas i iTunes-biblioteket.

Konvertera din låtklipp

6 Klicka på "Edit" längst upp på skärmen och välj "Inställningar". Tryck på knappen "Import Settings" på den högra sidan av popup-fönster för att komma in i fönstret Importera inställningar.

7 Klicka på "Importera med" listrutan längst upp i fönstret och välj "AAC Encoder." Tryck på "OK" två gånger för att återgå till ditt iTunes-bibliotek och spara ändringarna.

8 Högerklicka på en av dina redigerade spår och välj "Skapa AAC Version" från listan med alternativ. Vänta klippet att kopiera och konvertera till sin nya formatet. Låten längd kommer nu att återspegla dess tidigare redigerade längd. Upprepa omvandlingsprocessen för varje önskat spår.

9 Skapa en ny spellista för dina klipp genom att klicka på "+" knappen i det nedre vänstra hörnet av iTunes. Namnge spellistan och tryck på "Enter" för att spara dina ändringar.

10 Bläddra igenom ditt iTunes-bibliotek och dra och släpp dina redigerade AAC-filer till den nya spellistan ikon på vänster sida av skärmen. Välj flera objekt genom att hålla ner "Ctrl" på tangentbordet.

Tips

  • AAC, Advanced Audio Coding, är det grundljudkomprimeringsstandard för iTunes och alla Apple iTunes tillbehör som iPod, iPad och iPhone.

Min Apple iTunes låser sig i den importerande Folder


Apples iTunes musikprogram används av hundratals miljoner människor att spela, importera och dela musik och andra typer av media. Även om det kan vara ett praktiskt verktyg, det är inte så praktiskt att ha programmet låsa upp när du försöker utföra en import. Detta problem kan ha många orsaker, beroende på inställningarna i din dator. Att försöka komma till roten av problemet, det finns ett antal åtgärder för felsökning du kan vidta.

Skadestånd

Medan vissa datorer kommer att spela eller importera en skadad CD bara bra, andra kommer inte att tolerera ens den minsta bit av olja eller minsta repa. Att felsöka problemet genom att sätta en oskadad CD och se om datorn låser sig vid import. Om den inte gör det, vet du att din dator är intolerant av skadade CD-skivor, och att du inte kommer att kunna importera dessa typer av skivor.

Uppdatering

I vissa fall kan ha en gammal version av iTunes orsaka problem med att importera. Medan de flesta PC och Mac kommer söka efter uppdateringar automatiskt, skadar det inte att kontrollera om du har den senaste versionen. Öppna iTunes och klicka sedan på "iTunes" från huvudmenyn, och klicka sedan på "Om iTunes" för att se vilken version du kör. Sedan navigera till iTunes webbplats för att se vilken som är den senaste versionen. Klicka på "Download Now" för att ladda ner uppdateringen om det behövs.

installera

Även om du har den senaste versionen, kan du tror att din version av programvaran kan vara skadad och måste återinstalleras. Men enligt Apple, är detta ett steg som är ofta onödigt för de flesta problem relaterade till iTunes. Detta är ganska svårt att göra på en Mac-dator, men om du insisterar på att avinstallera iTunes på en Windows-dator, gå till Start-menyn och välj sedan "Kontrollpanelen." Välj sedan "Lägg till eller ta bort program" och välj sedan "iTunes" i listan över program.

kodare

I vissa fall kan du kunna ändra kodningsinställningarna i iTunes för att hålla programmet låser sig under importprocessen. För att göra detta, öppna iTunes och välj sedan "Inställningar" från iTunes-menyn. Klicka sedan på fliken "Allmänt" om den inte redan är markerad, och klicka sedan på "Importera inställningar." Från "Importera med" rullgardinsmenyn väljer du "MP3 Encoder." Detta kommer att importera din musik som MP3, som i vissa fall kan lösa problemet.

Apple Hardware Test

I vissa fall kan din problem kan bero på ett problem med din kodare eller CD-enheten. Om du har en Mac, kan du testa din olika hårdvara med hjälp av Apple Hardware Test, som följer med datorn. För att köra Hardware Test stänga av datorn, och sedan slå på den igen med strömbrytaren. Håll sedan "D" tangenten innan du ser den grå startskärmen. Från fönstret som visas väljer du ditt språk och tryck sedan på högerpilen. Tryck sedan på knappen "Test" för att köra testet.

Konfigurera ljud från YouTube-videor till iTunes-kompatibel musik kräver att man använder ett program som kan ladda ner och konvertera YouTube-ljud. Även AAC eller Advanced Audio Coding, är standard iTunes ljudformat iTunes spelar även MP3, WAV, M4A och AIFF-filer. Bland de många program som finns tillgängliga för att konvertera YouTube till AAC och andra format, YouTube Music Downloader, x2x Free YouTube till Audio Converter och YouTube Video Downloader är gratis för nedladdning.

Instruktioner

YouTube Music Downloader

1 Öppna webbläsaren och besök youtubemusicdownloader.us. Klicka på "Download" -knappen nära toppen på sidan och vänta på YouTube Music Downloader för att spara på din hårddisk. Dubbelklicka på ".exe" program installationsfilen för att köra igenom installationsprocessen. Följ instruktionerna på skärmen för att välja en plats på din dator för att spara programvaran till acceptera användningsvillkoren och starta YouTube Music Downloader.

2 Navigera till YouTube sida med önskad video. Markera webbadressen högst upp på sidan. Högerklicka på den markerade texten och klicka på "Kopiera".

3 Klicka på "MP3 / Musik" -knappen nära toppen av YouTube Music Downloader huvudskärm. Högerklicka på "Video URL" fältet och klicka på "Klistra in" så att webbadressen visas.

4 Tryck på "Download" rullgardins flik och klickar på en ljudkvalitet förinställda alternativ. Bästa iTunes formaterings inkluderar 44 kilohertz Stereo H.264 AAC och 44 KHz Stereo MP3.

5 Klicka på "Öppna" -knappen bredvid fältet Spara till och välj ett alternativ spara plats på datorn, om det behövs. Tryck på "Ladda ner och konvertera!" knappen på höger sida av skärmen och vänta på din YouTube-ljud för att ladda ner, konvertera och spara på din dator.

x2x Fri

6 Öppna webbläsaren och besök x2x Free YouTube till Audio Converter hemsida. Klicka på "Download Now" knappen. Dubbelklicka på ".exe" installationsfilen och följ programvarans anvisningarna för att installera programmet på datorn. Godkänn licensvillkoren tillhandahålls och öppna x2x Free YouTube till Audio Converter.

7 Bläddra YouTube och leta reda på sidan som innehåller det ljud du vill konvertera. Markera webbadressen högst upp i webbläsaren och högerklicka med musen och klicka på "Kopiera".

8 Klicka på "Klistra in" -knappen på vänster sida av x2x Free skärmen för att mata in ljud webbadress till programmet.

9 Klicka på en output format i listrutan Format på vänster sida av skärmen. Alternativen är AAC, MP3, WMA och WAV. Klicka på en ljudkvalitet från kvalitetsmenyn, som ligger till höger om Format rutan.

10 Klicka på "Bläddra" till höger på skärmen för att välja en pappersbana för din konverterade ljud. Välj en mapp eller plats på din hårddisk att spara filen till och klicka på "Spara". Tryck på "Download" knappen i det nedre högra hörnet av x2x Free YouTube till Audio Converter för att börja ladda ner och konvertera YouTube-ljud.

YouTube Video Downloader

11 Öppna webbläsaren och navigera till YouTube Video Downloader: s hemsida. Klicka på "Download" knappen till höger på sidan och vänta på program att ladda ner och spara på din dator. Dubbelklicka och kör programmet ".exe" -fil för att starta installationen. Följ anvisningarna på skärmen, accepterar licensvillkoren och öppna YouTube Video Downloader.

12 Klicka på "On" -knappen i det övre högra hörnet av programmets huvudskärmen för att slå på One-Click Hämta Mode.

13 Klicka på den markerade "Download" text bredvid Välj fältet och klicka på "Extract ljud."

14 Klicka på "Spara till" -knappen i det övre högra hörnet av skärmen och klicka på "Browse" för att välja en mapp på datorn för att spara filen på.

15 Öppna en flik eller ett fönster i din webbläsare och besöka den sida som innehåller den önskade YouTube ljud. Högerklicka på URL webbadressen och klicka på "Kopiera".

16 Tryck på "Klistra in URL" -knappen i det övre vänstra hörnet av YouTube Video Downloader huvudskärmen och vänta på ljud att automatiskt hämta och konvertera format.

17 Klicka på den markerade "Visa i mapp" text bredvid din fil ikon i mitten av YouTube Video Downloader skärmen och väntar på att omdirigeras till en ny skärm. Dra och släpp filen ikon på vänster sidan till ikonen iTunes på höger sida av skärmen för att automatiskt lägga till ljud till ditt iTunes-bibliotek.

Tips

  • Låt flera minuter för omvandlingar att slutföra, beroende på längden på din video och din produktion ljudformat.

Apple iTunes ljudutgång nivåer kan enkelt ställas in och ändras vid behov genom att gå iTunes "Inställningar" fönstret. Till exempel kanske du vill aktivera "Sound Check" funktionen som automatiskt justerar alla dina låtar volymer till samma nivå under uppspelningen så att du kan alltid lämna dina högtalare på samma volym utan åter justera enskilt spår volym. Du kanske också vill aktivera och manuellt justera "Ljudförbättrare" -funktion, justera ljuduppspelningskvaliteten till önskad inställning. Om dessa alternativ inte visas i iTunes "Inställningar" kan du köra en äldre version av iTunes, Detta kräver att du ladda ner och installera den senaste versionen av Apples iTunes.

Instruktioner

1 Öppna iTunes. Klicka på menyn "Redigera" alternativet längst upp på skärmen och välj "Inställningar".

2 Klicka på "Uppspelning" -fliken längst upp i "Inställningar" fönstret. (Om du inte ser "Ljudkontroll" eller "Sound Enhancer" alternativ, se Tips).

3 Aktivera "soundcheck" -funktion så att alla låtar spelas upp på samma volym genom att klicka på "Ljudkontroll" rutan så en markering visas.

4 Aktivera "Ljudförbättrare" funktion genom att klicka på "Sound Enhancer" rutan så en bock visas. Dra reglaget från "låg" till "hög", beroende på den önskade kvaliteten. Testa "Ljudförbättrare" i realtid genom att avsluta "Inställningar" fönster och uppspelning av ett spår i biblioteket. Lämna ditt spår spelar så att du kan höra ljudet och mata in "Playback" -fliken i iTunes "Inställningar" fönstret. Aktivera "Ljudförbättrare" och dra reglaget från "låg" till "hög" för att höra olika kvalitetsnivåer.

5 Klicka på "OK" för att spara dina ändringar och avsluta tillbaka till iTunes-biblioteket. Dina låtar kommer nu att återspegla de ändringar som gjorts.

Tips

  • Ladda ner den senaste versionen av Apples iTunes genom att besöka "apple.com/itunes/download." Klicka på "Download Now" knappen och vänta för nerladdning till slut. Dubbelklicka på ".exe" eller "Zip" programfilen till un-arkiv dess innehåll och påbörja installationsprocessen. Följ anvisningarna på skärmen och väljer att ersätta din nuvarande iTunes med den senaste versionen och behålla hela ditt iTunes-bibliotek, om det behövs. Överens om att Apples licensvillkor för att slutföra installationen.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com