inloggningsskript webbsida

Hur man ändra titeln på en webbsida


I HTML-kodning i "<title>" element används för att definiera titeln på en webbsida. Webbläsaren använder titeln elementet för att visa titeln på sidan i webbläsarflik, som ett namn på en sida som läggs till favoritmenyn och som rubrik för sidan när sökmotorresultat visas. Att undvika förvirring och se till att besökarna vet vad din webbsida handlar om, är en riktig titel viktigt. En enkel textredigerare, till exempel Anteckningar, och en FTP-program för att ladda upp ändringarna allt som behövs för att ändra en webbsida titel.

Instruktioner

1 Öppna webbsidan med titeln som du vill ändra i en enkel textredigerare som Anteckningar.

2 Tryck på "Ctrl-F" för att öppna sökfunktionen och typ "<title>" (utan citattecken). Tryck på "Enter" för att markera titeln element i sidans källkod.

3 Ändra texten mellan öppnings- och stängningstaggar av titelelementet att ändra titeln på webbsidan. Till exempel, en sida med titeln "Default webbsida titel" visas som "<title> Standard webbsida titel </ title>" i sidans källkod.

4 Spara ändringarna i filen och sedan ladda upp sidan på din webbplats med hjälp av ett FTP-program såsom FileZilla eller SmartFTP. Skriva över den ursprungliga webbsidan med den version som du har ändrat för att visa den ändrade titeln på nätet.

Tips

  • Om du använder en gratis hemsida byggmästare som Weebly, Wix, Blogger eller Wordpress, konsultera relevant dokumentation för varje tjänst på hur man ändrar sidtitlar.
  • Du kan bara ha en "<title>" element i ett HTML-dokument.

Att sätta din Microsoft Outlook-kalender på en webbplats kommer att göra det möjligt för andra att visa din kalender. Detta kan vara användbart eftersom det gör att dina medarbetare - och någon som du ger webbsidans adress till - att veta vad du gör på en viss dag.

Instruktioner

Microsoft Outlook 2003 & Front Page 2003

1 Öppna Microsoft Outlook 2003.

2 Gå till "Go" rullgardinsmenyn och klicka på "Kalender".

3 Gå till "File" rullgardinsmenyn, och klicka på "Spara som webbsida."

4 Ställ in start- och slutdatum under avsnittet märkt "varaktighet" på fönstret som dyker upp.

5 Ställ in alternativ som du vill under avsnittet märkt "Alternativ".

6 Skriv in namnet på din kalender i avsnittet märkt "Spara som". Skriv in sökvägen och filnamnet på din webbsida från första sidan där du vill att kalendern ska visas.

7 Klicka på "Spara". Detta kommer att offentliggöra en kopia av Microsoft Outlook-kalendern till den webbsida du angett.

Microsoft Outlook 2007 Alternativ

8 Öppna Microsoft Outlook 2007.

9 Öppna kalendern.

10 Klicka på "File" rullgardinsmenyn och välj "Spara som webbsida."

11 Välj hur lång tid du vill att kalendern för att vara på webbsidan och om att inkludera information om dina möten.

12 Skriv in kalendernamnet där anges och ge den rätta förlängningen, antingen .html eller .htm.

13 Flytta platsen för filen genom att klicka på "Bläddra" -knappen och välja den nya platsen.

14 Överför Outlook-kalendern filen till din webbplats värd. Gör detta genom att logga in din webbplats värd och använder uppladdningsformuläret i filhanteraren. Sedan ge webbsidans adress till vem du vill ha tillgång till.

Tips

  • När det gäller både Första sidan 2003 och Microsoft Outlook 2007 metoder, om du gör ändringar i din Microsoft Outlook-kalendern, kommer du antingen måste uppdatera din webbsida, eller lägger till kalendern på webbsidan.

Hur man gör en webbsida lätt att hitta


Webbsidor måste vara lätt att hitta med sökmotorer så att människor kan hitta dem snabbt och enkelt. Tyvärr aldrig många webbplatser få upptäcktes av allmänheten eftersom deras skapare inte behärskar de regler som är lätt att hitta. För att se till att detta aldrig händer med din webbplats, följ dessa enkla regler för att hålla din webbsida synlig.

Instruktioner

1 Se till att titeln rubriker på dina sidor är tydliga, koncisa och enkelt att söka. Se till att titlar är intressanta nog att dra läsarens uppmärksamhet och att de återspeglar kroppen på sidan också.

2 Införliva titeln på sidan så många gånger som möjligt in i kroppen på sidan. Inte klämma titeln ord till den grad att det verkar tvångsarbete och smidigt integrera dem så ofta som möjligt för att rankas högre på sökmotorer.

3 Gå direkt till webbplatserna för vissa online sökmotorer och skicka in din webbplats till dem manuellt noteras på deras sökmotor. De flesta sökmotorer kräver inte detta så kontrollera webbplatserna för alla sökmotorer du kan tänka dig att ta reda på om de kräver underkastelse.

4 Skapa fast, värdefullt innehåll. Innehåll som värderas av andra kommer att kopplas tillbaka till och tillbaka länkar är ett ovärderligt sätt att få hög rankning hos sökmotorerna och ökad synlighet. Din ranking med sökmotorer kommer att gå upp när som helst någon skickar en länk till din hemsida på deras webbsida.

Om du kör en registrerad webbplats kan du ta reda på den dagliga trafiken till dina webbsidor och din sida ranking i populära sökmotorer som Google eller Yahoo. Genom att följa några enkla steg kan du hitta webbsidan ranking och även förbättra den genom att förbättra webbinnehåll och med hjälp av vanliga sökord.

Instruktioner

1 Vet att sida ranking går från 0 poäng till 10 poäng.

2 Förstå att de länkar till din webbplats avgöra rangordningen. Ju fler länkar du får din webbsida, desto högre din ranking vara. När människor använder en sökmotor för att hitta platser på ett visst ämne, är platser listade enligt rang. Målet är att rangordna så högt du kan.

3 Hitta webbsidan ranking söker efter platsen på populära sökmotorer Google, Yahoo eller MSN. Dessa motorer, medan visa webbplats länken, ger också deras rangordning.

4 Använda sökord som "sida ranking programvara." Söka efter en gratis eller betald sida ranking programvara som ger personlig ranking rapporter till dig.

5 Installera verktyg för att bestämma webbsida ranking (se Resurser nedan).

6 Ange URL eller domännamnet på webbplatsen i de verktyg som nämns i avsnittet Resurser. Klicka på "Beräkna" knappen och det kommer att visa rankningen. Detta kommer också att du kan få webbsidan ranking rapport.

Tips

  • Många webbplatser som erbjuder webb sida ranking kräver registrering. Läs alltid villkor och avtal innan du registrerar.
  • Du kan installera Google Verktygsfält i din webbläsare. Verktygsfältet visar Googles Web ranking för varje sida du besöker. Se avsnittet Resurser för länkar till mer information.

Placera genvägar på skrivbordet för dina besökta webbsidor är ett bra sätt att hålla ordning. Om du behöver komma åt en viss webbsida, helt enkelt dubbelklicka på genvägen. Webbläsaren öppnas och omedelbart ta dig till webbsidan. Du kan göra en genväg på skrivbordet på en webbsida på någon version av Windows med vilken webbläsare som helst.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren i ditt val och få tillgång till webbsidan som du vill skapa en genväg. Lägg till webbsidan till dina bokmärken.

2 Minska storleken på din öppna webbläsare om du har det maximeras genom att klicka på "torget" -ikonen i det övre högra delen av webbläsarfönstret.

3 Klicka på "Bokmärken" och hitta webbsidan som du vill göra en genväg på skrivbordet. Klicka och dra bokmärket till skrivbordet för att skapa webbsidan genväg.

4 Högerklicka på genvägen och välj "Byt namn." Namnge genväg något relevant för webbsidan.

5 Högerklicka på genvägen och välj "Egenskaper" om du vill ändra ikonen. Välj "Byt ikon" och välj din ikon från listan. Klicka på "OK" för att avsluta.

Tips

  • Du kan också skapa en genväg på skrivbordet på en webbsida genom att högerklicka på skrivbordet. Välj "Nytt" följt av "genväg". Ange den fullständiga webbadress ( "http" ingår), och klicka på "Nästa". Namnge genvägen och klicka på "OK".

Hur man skickar en webbsida med Outlook e-post


Sociala medier och hela webben 2,0 filosofi bygger på möjligheten att dela och kommunikation. För de flesta människor, inte Outlook inte att tänka på när du säger "Sociala medier", men det mångsidiga e-postprogram kan hjälpa dig att dela webbsidor med dina vänner när StumbleUpon eller Facebooks "Like" -knappen är inte tillgängliga. Äldre versioner av Outlook kan du visa webbsidor direkt i programmet, vilket gör dem lätta att skicka; den funktionen har inaktiverats i Outlook 2010, så dra nytta av Internet Explorer "Skicka via e-post" för att skicka en komplett webbsida i Outlook.

Instruktioner

1 Öppna Internet Explorer och navigera till webbsidan som du vill dela.

2 Välj "Skicka via e-post" för att öppna sidan i en ny, utgående Outlook-meddelande: i Internet Explorer 8, klicka på "sida" och sedan "Skicka sida via e-post"; i Internet Explorer 9, tryck på "Alt" och "F" samtidigt, sedan muspekaren över "Skicka" och klicka på "sida med e-post."

3 Skriv in namnet på den önskade mottagaren i "Till" -fältet i Outlook-meddelande. Ämnet är redan fylld för dig, och webbsida visas i kroppen av e-post och även bifogas som en separat fil.

4 Klicka på "Skicka".

Tips

  • Alternativt kopiera och klistra in webbsidans URL i ett utgående Outlook e-post. Hela webbsida kommer inte att skickas, men mottagaren kan klicka på länken och besöker webbplatsen på sin egen webbläsare.

Hur skapar jag omröstningar på en webbsida?


En undersökning är en metod för att fråga flera personer att ställa en specifik fråga och hitta det vanligaste svaret. Du ställer en fråga och ge flera svar nedanför den här frågan. Besökare markera sin föredragna svar. Webbsidor kan du samla ett stort antal yttranden eftersom du når en mycket större publik än med traditionella metoder. Du kan skapa en enkät för din webbsida med hjälp av en gratis online-resurs.

Instruktioner

användning Snappoll

1 Gå till Snappoll webbplats (se Resurser). Snappoll inte kräver att du registrera ett konto för att använda omröstningen-making service.

2 Klicka antingen "Jag har inte min egen webbplats eller jag vill länka till min poll" eller "Jag har min egen hemsida och vill kod för att inkludera en enkät i min hemsida" länken.

3 Använd menyerna på sidan för att skriva din omröstning fråga och ange hur många möjliga svar på din fråga har. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

4 Skriv in de möjliga svaren på din fråga i textfälten. Klicka på knappen "Nästa" när du är klar.

5 Fortsätt att använda textfält och menyer för att designa din enkät. Till exempel, skriv in önskad titel för din enkät knappar i avsnittet "Text" och välj en färg för din enkät innehåll i "Design" område.

6 Klicka på "Finish" -knappen, kopiera koden som visar och klistra in den på webbsidan som du väljer att lägga till omröstningen funktionen. Undersökningen innehåller en "Visa resultat" länk som gör att du och dina besökare att avslöja svaren på din fråga.

Använd Fri Spindelväv omröstningar

7 Ta upp Free Website Undersökningar webbplats (se Resurser). Klicka på fliken "Gå med gratis" att registrera dig för ett gratis konto.

8 Klicka på "Skapa omröstning" länk och skriv in den information som krävs, såsom enkät fråga, i textfält som automatiskt visas. Använd rullgardinsmenyerna för att ange hur ofta en användare kan rösta och om du accepterar mer än ett svar på din fråga. Klicka på "Skapa omröstning" -knappen när du är klar.

9 Använd rullgardinsmenyerna i "Redigera Poll" rutan för att formatera din enkät. Till exempel, klicka på "Röstning Lådtyp" för att ange inriktningen av dina frågor och välja ett typsnitt, såsom helvetica, i menyn "Typsnitt". Klicka på "Uppdatera Poll" för att fortsätta.

10 Kopiera koden som automatiskt visar i textrutan och klistra in i din webbsida att publicera enkät på din webbplats.

11 Klicka på "Visa resultat" länk på omröstningen för att få svar på den frågan.

användning Polldaddy

12 Peka din webbläsare till Polldaddy webbplats (se Resurser) och klicka på knappen "Kom igång".

13 Klicka på knappen "Sign Up" bredvid "Free" titel för att registrera en kostnadsfri tjänst. Annars, klicka på knappen "Sign Up" bredvid "Pro" eller "Corporate" plan för att få fler alternativ, som obegränsade frågor per undersökning. Följ instruktionerna för att slutföra registreringen och betalning (i förekommande fall) process.

14 Klicka på fliken "omröstningar", och klicka sedan på "Skapa en ny omröstning" knappen till höger.

15 Skriv din enkät frågor och svar i texten sätter in förutsatt. Klicka på "Media" -knappen bredvid varje fält för att ange en bild eller ljudfil, om så önskas.

16 Rulla ner och använda menyerna för att styla din omröstning och ange sina beteenden. Till exempel, klicka på en knapp bredvid önskad enkät layout i "Välj en omröstning Style" sektionen och välja om du vill att dina resultat för omröstning döljas genom att klicka på ett alternativ i avsnittet "poll Options". Klicka på "Skapa omröstning" -knappen när du är klar.

17 Välj "JavaScript" i dialogrutan som visas automatiskt för att få koden för att lägga till din enkät på din webbplats eller blogg. Annars väljer ett annat alternativ, såsom "Facebook" för att få koden som krävs för denna specifika kontot. Kopiera koden och klistra in den på din webbsida.

18 Logga in på ditt Polldaddy konto och klicka på "dashboard" -fliken. Din enkät resultat visas på sidan.

Hur du optimerar Min webbsida


För många företag kan konfigurera en webbsida för sökmotoroptimering (SEO) betyda skillnaden mellan att sälja produkter och sitter på ett garage fullt av dem. För en personlig blogg, kan optimera en webbplats bygga din publik. Optimera större positionering på en sökmotor resultatsidan (SERP) kan även generera mer intäkter.

Instruktioner

1 Skapa innehåll som lockar. Om myndighetens webbplatser - de som Google anser en auktoritet på området du täcker - länk till din webbplats, kommer Google att börja ta notis och kanske placera dig högre i resultat på sökmotorer.

2 Läs webbplatsens sida ranking i sökmotorerna. Medan Google, ledande inom online-sökning, inte erbjuder en sidrankning produkt annat än sin webbläsare verktygsfält, kommer många sökmotorer visar en webbplats sidrankning. Bara att gå till en sökmotor och skriv in "page rank."

3 Jämför din egen sida ranking med det av din närmaste konkurrent. Om du upptäcker att din konkurrent har en större sidrankning, besöka en online-sökordsverktyget för att ta reda på vilka ord öka rival sida rang. Du kan sedan använda liknande sökord.

4 Öka din webbplats sökmotoroptimering (SEO) genom att lägga till sökord till nya artiklar. Till exempel, om du vill öka din placering i online-sökningar för sökord "paraply widget", och tillade dessa ord till titeln och med jämna mellanrum i kroppen kan hjälpa.

5 Visa källkoden för en viss sida på din webbplats. Om du vill visa en webbsida källkod i Internet Explorer, välj "Visa" och sedan "Source". Sökmotorer, särskilt Google, visa H1-tagg (rubriktaggen) är avgörande för bra SEO och webbsida optimering. Om titeln på ditt blogginlägg eller webbsidan inte har H1-tagg, måste du ändra det.

6 Skapa rubriker som sticker ut samtidigt med hjälp av nyckelord. Detta kan ingen roll mer till bloggar än traditionella affärer webbplatser, men gör titlar som är relevanta för sökningar är mycket viktigt att sökmotoroptimering.

Tips

  • Ju fler sidor, blogginlägg och andra uppdateringar du skapar, desto bättre. Sökmotorer, särskilt Google, kommer indexera din webbplats snabbare om det vet att du skapar massor av innehåll.
  • Gå inte överbord med sökord, så kallade stapling, i dina webbsidor. Google kan upptäcka sökord stapling och kunde ta bort dig från sökningar.
  • Var försiktig när du arbetar med konsulter och be om vittnesmål och användarrecensioner.

Den QAT, även känd som verktygsfältet Snabbåtkomst, är en del av Microsofts nya Flytande användargränssnitt. Den QAT, som kan placeras ovanför eller under Office bandet, är en knapp där man kan placera de vanligaste kommandon som används när du arbetar på ett dokument. Eftersom du kan spara ett dokument som en webbsida i MS Word, placera kommandot förhandsvisning i QAT för omedelbar åtkomst.

Instruktioner

1 Klicka på "Anpassa verktygsfältet Snabbåtkomst" -ikonen ovanför "Sidlayout" -fliken, som är i Office bandet.

2 Rulla ner i pop-menyn och välj "Fler kommandon."

3 Välj "Alla kommandon" från "Välj mellan kommandon" i rullgardinsmenyn.

4 Rulla ner och markera "Förhandsgranska webbsida."

5 Klicka på "Lägg till" i mitten av "Windows alternativ" i dialogrutan. "Web Page Preview" kommando kommer nu att visas i "Anpassa verktygsfältet Snabbåtkomst" rutan.

6 Klicka på "OK". "Webbsidan Preview" -ikonen är nu i QAT.

Om du har en webbsida för personligt eller affärsmässigt bruk, vill du locka så mycket trafik som möjligt. När du får en hel del träffar på din webbsida kan du tjäna mer genom att köra en e-handelsplats eller genom pay-per-klick reklam. Använd gratis eller betalas metoder för att driva webb besökare till din webbplats.

Instruktioner

1 Producera SEO innehåll. Sökmotoroptimering innebär att skriva web kopia som rör dig i resultat på sökmotorer. Grundläggande SEO regler omfattar att skriva kort och koncis kopia med sökord som är relaterade till ämnet stänkte hela texten samt inom titeln.

2 Få länkar till dina webbsidor. Be besökare att skicka in din webbsida till webbplatser som Digg och del.icio.us. Dessa platser tillåter användare att länka till innehåll som de vill på webben och dela dem med andra Digg och del.icio.us användare.

3 Skicka innehåll med länkar till din webbsida till andra webbplatser för att locka dina egna träffar. Foruminlägg, webbgrupper och bloggar är ett utmärkt sätt att länka till din webbsida. Posta en länk till din webbsida samt placera den i kommentarer du skickar på någon av dessa typer av webbplatser.

4 Skapa webb-annonser på dina sidor. Annonsera din webbsida genom partnerwebbplatser och online-radannonser. Registrera dig för en tjänst som Google Adwords. Du ställer in annonsbudget och Google placerar din webbannons med en länk till din webbsida på relevanta webbplatser.

5 Lägg till lite kontroverser till innehåll som publiceras på webbsidan. Nyheter, kan heta ämnen och kändisskvaller alla köra en hel del träffar på din webbsida.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com