inbäddad nedräkning

Om du har en kommande händelse som du vill annonsera på din webbplats, till exempel en försäljning eller ett bröllop, kan du lägga till en nedräkning widget till en av dina sidor. Widgets är små program som du bädda in din webbplats genom att kopiera en bit kod och klistra in den på din HTML-dokument eller redaktör. Flesta nedräkning grafiska komponenter är fria och tillgängliga i en mängd olika stilar.

Instruktioner

1 Utforska de olika webbplatser som erbjuder gratis nedräkning widgets. Några exempel freecountdown.net, timeanddate.com och mycountdown.org.

2 Välj en nedräkning stil. Vissa webbplatser kommer att visa dig små miniatyrer av varje widget medan andra har textlänkar för varje typ av widget. Klicka på en miniatyrbild eller textlänk för att visa stil och för att välja det som ditt val.

3 Ange tid och datum för händelsen i rutorna. När nedräkningen är klar kommer det framgå hur många dagar, timmar, minuter och sekunder kvar tills ditt evenemang.

4 Anpassa din widget med hjälp av urvals rutorna. Customizationalternativen för varje widget kommer att variera, men det kan innefatta typsnitt, färg, storlek, gräns, titel och kommentarer.

5 Få en kod genom att klicka på lämplig knapp längst ner på sidan. Denna knapp kommer att säga något i stil med "Skapa", "Get Code", "Get Widget" eller "Visa HTML."

6 Kopiera koden.

7 Klistra in koden i HTML-dokument eller kod redaktör på den plats som du vill att det ska visas.

8 Visa din webbsida där nedräkningen är inbäddad. Om du inte är nöjd med hur det ser ut, radera koden och försöka klistra in den någon annanstans eller att hitta en annan webbplats för att göra en ny nedräkning widget.

Hur man reglera volymen på en videofil inbäddade i Microsoft PowerPoint


Presentation och visuell kommunikation expert Edward Tufte säger att "PowerPoint är ond", men vad han egentligen talar om är den störtflod av text och punkter som stel sinnen och nära ögon i publiken. PowerPoint är varken kraftfull eller peka fattandet när det är full med text, men en högkvalitativ video kan fånga uppmärksamhet och köra hem din punkt. Om publiken kan höra det, är det. Justera volymen på din video inbäddad i PowerPoint så meddelandet inte försvinner i hum av luftkonditioneringsapparater i mötesrummet.

Instruktioner

1 Klicka med musen på videon är inbäddad i bilden. Detta tar upp den sammanhangsberoende menyer i PowerPoint bandet längst upp på skärmen. Klicka på "Video Tools" -fliken sedan "uppspelningsalternativ."

2 Klicka på "Volume Control" dra volymreglaget uppåt eller nedåt för att höja eller sänka volymen.

3 Kontrollera volyminställningarna för datorn genom att klicka på högtalarikonen i aktivitetsfältet i det nedre högra hörnet. Skjut huvudvolymen för datorn uppåt eller nedåt.

Tips

  • Om du behöver ta din PowerPoint-presentation till en annan dator, måste du paketera video med presentationen. Klicka på Office-knappen och sedan "Publicera" och sedan "Paketera för CD" och spara paketet till en flash-enhet, delade mappar eller CD som du kan läsa från presentationen dator.

Hur man gör en inbäddad processor


Inbäddade processorer likna processorerna i en persondator, men de fungerar på enklare nivåer. Mobiltelefoner, MP3-spelare och löpband är några av de många vardagliga enheter som använder en enda inbäddad processor. Däremot många moderna datorer har en multi-core processor som emulerar att använda flera processorer som arbetar på en gång i en dator, men bara en enda behandlingschip är inne i maskinen. Om du har en av dessa datorer och den använder Windows operativsystem, kan du separera dessa processorkärnor mellan programmen, att agera på samma sätt som de skulle, om de använde en inbäddad processor.

Instruktioner

1 Klicka på "Start". Skriv "Processer" i sökrutan längst ned på menyn "Start". Tryck på "Enter" för att öppna Windows Task Manager verktyget. Klicka på fliken "Processer".

2 Flytta markören till det nedre högra hörnet i Aktivitetshanteraren dialogrutan. Dra i hörnet till höger för att öka storleken på lådan.

3 Klicka på "Beskrivning" kolumnrubriken. Detta kommer alphabetize programprocesser som körs på datorn.

4 Högerklicka på titeln på programmet som du vill tilldela en enda processor. Välj "Set Affinity" från menyn.

5 Rensa markeringen från "alla processorer" låda. Klicka på en bock i rutan bredvid en enda processorkärna. Kärnorna är märkta på följande sätt: "CPU 0" och "CPU 1." Denna namngivning stil indikerar en typ av multi-core processor kallad "dual-core."

6 Klicka på "OK." Detta avslutar tilldelningen av en enda processorkärna till ett program. Tilldela en kärna för användning på ett visst program påminner om att använda en inbäddad processor i en fristående enhet, såsom en mobiltelefon eller MP3-spelare.

7 Upprepa föregående steg för varje program.

Till exempel, Microsoft erbjuder Windows Media Player och Windows Media Center-program för gratis i sitt operativsystem. Föreställ dig scenariot att samtidigt använder WMP för att spela en film i DVD-enheten, och använder WMC att spela in dina favorit TV-program med en TV-tuner. Denna aktivitet på en PC är besläktad med att titta på en DVD i en DVD-spelare och med hjälp av en DVR att spela in tv-program. I stället för att dela dual-core processorkraft över dessa program på en dator, kan du tilldela en enda kärna på varje ansökan separat. Detta är andemeningen i en inbäddad processor, som serverar en säregen och enkel ändamål för en uppgift.

Tips

  • Även om du kan manuellt ändra hur program använder kärnorna i processorn, kom ihåg att det finns många operativsystem och tredjepartsprogramprocesser som kommer att fortsätta att automatiskt använda alla kärnor.
  • Om du ser en obekant programnamn och process i Task Manager, leta upp programmet med den information som visas i "Image Name" kolumnen (se Resurser). Till exempel Windows Media Player process namn under "Image Name" rubrik är "Wmplayer.exe."
  • Undvik att justera "Set Affinity" för infödda Windows operativsystem processer. Till exempel, inte ändrar processen Windows Explorer, eftersom tilldela dessa kritiska processer till en enda kärna kan bromsa operativsystemet.

Hur man laddar ner en inbäddad flash på Vista


Flash media kan bäddas in i webbsidor för att visa video eller animering. Om du ser en inbäddad Flash-video på en webbsida, kanske du vill spara den så att du kan se den från hårddisken senare. Lyckligtvis, den webbläsare som är inbyggt i Windows Vista - Internet Explorer 7 - har ett praktiskt verktyg som låter dig se och ladda ner alla inbäddade medier på webbsidan du besöker.

Instruktioner

1 Öppna Internet Explorer 7 och bläddra till en webbsida med inbäddade Flash-media.

2 Klicka på menyn "Verktyg" och välj "Internet-alternativ."

3 Klicka på knappen "Inställningar" under "Temporary Internet Files" underrubrik, på fliken "Allmänt".

4 Klicka på "Visa filer" -knappen. Då öppnas ett fönster där du kan se alla de senaste filerna som din webbläsare har ladda ner från webbsidor du har bläddrat nyligen.

5 Klicka på menyn "Visa" och muspekaren över "Ordna ikoner efter" och sedan på "Typ".

6 Använd rullningslisten på höger sida i fönstret för att rulla ned till "Shockwave Flash Object" filtypen grupp. Flash-objektet ska ha en fil förlängning av "SWF". Högerklicka på namnet på den Flash-film som du vill spara och klicka på "Kopiera".

7 Öppna mapp på din dator där du vill spara Flash-filmfil. Klicka på menyn "Redigera" längst upp på skärmen och klicka på "Klistra in" för att kopiera filen till katalogen, effektivt spara Flash-filen för framtida bruk.

Hur man skriver ut PDF-filer med inbäddade dokument


PDF-filer med inbäddade dokument kombineras till PDF-paket. PDF-paket tillåter användare att montera flera dokument till en fil med förmågan att läsa, redigera och formatera enskilda filer. Det gör också utskrift PDF-filer med flera dokument mycket lättare.

Instruktioner

1 Öppna PDF-paketet med de inbäddade dokument du vill skriva ut.

2 Från menyn "Arkiv", bläddra ner och välj "Skriv ut".

3 Välj "Skriv ut alla dokument."

4 Klicka på "OK" på dialogrutan Skriv ut. Den inbäddade dokument skrivs ut i den ordning de visas i PDF-filen.

Hur man gör en nedräkning widget för Blogger


Alla har saker som de ser fram emot - och för många människor, är en nedräkning klocka en välkommen påminnelse om att den stora händelsen hotar vid horisonten. Om du har en blogg på Blogger kan du skapa en nedräkning klocka som kommer att visas på din blogg för världen att se. För att komma igång, måste du generera en del kod med valfritt antal webbplatser från tredje part.

Instruktioner

1 Navigera till en nedräkning generator webbplats som MyCountdown, gratis nedräkning eller Countdownr. Du kan välja mellan många gratis nedräkning generator platser, så titta runt lite och bestämma vilket som kommer att skapa en som är i överensstämmelse med estetiska.

2 Välj den typ av nedräkningsklockan som du vill använda från de val som finns på webbplatsen, anger din dag och texten i de utsedda rutor och klicka på "Skapa" eller "Generera kod".

3 Kopiera HTML-koden som genereras när du har angett i önskad information. På de flesta nedräkning platser, kommer HTML-koden visas i en låda under den information du angav i steg 2.

4 Logga in på ditt Blogger-konto med ditt användarnamn och lösenord.

5 Klicka på "Design" från Bloggers instrumentpanel.

6 Klicka på "Lägg till en gadget" från Design sidan.

7 Välj "HTML / JavaScript" rutan i listan över Prylar som visas i popup-fönster. När ett nytt fönster öppnas, klistra in koden du kopierade i steg 3 i rutan Innehåll, klicka sedan på "Spara". Din nya nedräkning visas nu högst upp i sidofältet på din blogg. Du kan flytta den längre ned på sidofältet genom att dra den och släppa den över eller under andra sidofältet objekt.

Tips

  • Du kan också hitta ett antal nedräknings widgetar i "Lägg till en gadget" bibliotek i Blogger, men de är bara för vanliga händelser som Halloween, jul och VM. För att läsa dem, välj "Lägg till en gadget" från Design sidan och skriv "Countdown" i sökrutan i pop-up fönster.

När du är redo att överföra en video som skapats i Apples Final Cut Pro till en inspelningsenhet, kan du använda Skriv till Video kommando för att automatiskt aktivera enheten och börja spela Final Cut Pro produktion. Under Skriv till video fas, kan du lägga en nedräkning till början av videon, antingen Apples standard nedräkning eller en videofil som du väljer.

Instruktioner

1 Öppna menyn "Arkiv" och klicka på "Skriv till Video." Skriv till dialogrutan Videoruta visas.

2 Kontrollera "automatiskt starta inspelningen."

3 Check "Countdown" och välj sedan ett alternativ från rullgardinsmenyn - "Built-in" för att använda Final Cut Pro standard nedräkning video, eller "File" för att leta efter och välja en annan nedräkning video.

4 Klicka på "OK" för att aktivera inspelningsenheten och börja överföra video, börjar med nedräkningen.

Adobe Acrobat används för att skapa, redigera och säkra Portable Document Format (PDF) dokument. En användbar funktion i PDF-dokumentformat som används av Adobe Acrobat är att typsnitt "resa med" dokumentet. När text i ett PDF-dokument återges, är teckensnitt för texten inbäddad i dokumentets egenskaper. Med hjälp av Adobe Acrobat, kan teckensnitt inbäddade i PDF-dokumentet snabbt verifieras med bara några få steg.

Instruktioner

1 Öppna Utforskaren genom att högerklicka på "Start" -knappen i Windows och välja "utforska."

2 Navigera till PDF-filen för att kontrollera.

3 Högerklicka på PDF-filen och välj "Öppna med ...".

4 Klicka på "Adobe Acrobat" program länk. PDF öppnas i Adobe Acrobat.

5 Klicka på "File" alternativet uppifrån navigeringsfältet.

6 Välj "Dokumentegenskaper" alternativet.

7 Klicka på "Teckensnitt" -fliken. Typsnitt gränssnittet kommer att visa en lista över inbäddade teckensnitt.

8 Kontrollera teckensnitten i dokumentet.

Microsoft Word 2010 kan infoga inbäddade hyperlänkar och konvertera Word-dokument till en PDF-fil. PDF hänvisar till Portable Document Format. En PDF bibehåller filens format och innehåll, som inte lätt kan ändras. Denna liten fil kan infoga i ett Office-dokument eller bifoga till ett e-postmeddelande. Dina läsare kan visa PDF och klicka på länkar för att öppna filer eller webbsidor du valt för vidare läsning.

Instruktioner

Sätta en inbäddad hyperlänk

1 Öppna Word 2010-dokument.

2 Klicka på texten som kommer att innehålla den inbäddade hyperlänk.

3 Klicka på "Infoga" -fliken på kommandomenyfliksområdet.

4 Klicka på "hyperlänk" i "länkar" grupp. En dialogruta med titeln "Infoga länk" öppnas.

5 Välj en sparad fil från "Leta i" listan. Du kan välja att kopiera och klistra in en webbsida i "Adress" textrutan. Du kan också sätta in en e-postadress.

6 Klicka på "OK." Den markerade texten visas en understrykning för att indikera hyperlänken.

Spara som PDF

7 Klicka på knappen "Microsoft Office". En droppe meny med kommandon öppnas.

8 Klicka på "Spara som". En lista med alternativ inkluderar "PDF eller XPS."

9 Klicka på "PDF eller XPS." En dialogruta öppnas.

10 Skriv in ett filnamn i "Filnamn" textrutan.

11 Välj "PDF" i "Spara som typ" textrutan.

12 Klicka på en mapp för att lagra din PDF. Till exempel kan du välja "Desktop" eller en namngiven mapp i mapprutan till vänster.

13 Markera alternativknappen för "Standard" eller "Minsta storlek."

14 Klicka på "Publicera". Filen kopior som PDF med inbäddade länkar för dina läsare att aktivera.

Definitionen av en inbäddad kod & Widgets


Bädda applikationer till en blogg eller hemsida widget genom att kopiera den inbäddade HTML-kodning och klistra in den i widgeten. Widgets, även känd som prylar, är små bitar av programvara som kodar för applikationer. Det är lätt att bädda in ansökan kodning i en widget. Widgets använt program skriptspråk, inklusive HTML, Javascript och Adobe Flash.

HTML Bädda Taggar

När bädda videoinnehåll på en webbplats, är HTML embed-taggar används. En av taggarna är taggen "<embed>", som kräver att webbläsaren där innehållet är värd att placera den på webbsidan som en webbläsare plugin. Innehållet är värd på en annan webbplats, som kallas klientdatorn, så det inte tar upp plats på widgeten-hosting hemsida. Den "<iframe>" tag används också som en embed-tagg, eftersom det är en infogad ram tagg som innehåller ett annat dokument. Den "<iframe>" taggen används för att bädda in YouTube-videor.

widget inbäddning

Widgets, även känd som prylar, är små program som ger datoranvändare interaktioner på bloggar och webbplatser. Populära widgets inkluderar e-postprenumerationer, fotoalbum, blogginlägg arkivering och taggmoln. Det finns också HTML / JavaScript widgets som kan funktionen bädda kodning. Widget inbäddning kräver HTML embed-taggar och bör dimensioneras för att passa in i sidofältet webbplats eller blogg. Bädda koder finns ofta på klientdatorn hemsida. Till exempel är inbäddningskoder läge för varje YouTube-video.

Hur bädda

Inbäddningskod läggs till blogg eller hemsida widgets att dra video eller fotografera innehåll från en klient webbplats. För att lägga till inbäddad kod till en Blogger-blogg, logga in Blogger på blogger.com webbplats. Klicka på länken "Design" på "dashboard" och klicka på "Lägg till en gadget" på "Sidelement" sida. Välj "HTML / JavaScript" widget och lägger till HTML i avsnittet "Innehåll". Spara widgeten och visa bloggen. För att lägga till inbäddad kod på en Wordpress-blogg, logga in Wordpress genom admin sidan. Klicka på "utseende" på menyn "Instrumentpanelen" och klicka på "Widgets". Dra "Text" widget till sidofältet sektionen och lägga till HTML-kodning. Spara och visa bloggen.

widget Programmering

Grafiska komponenter skapas med hjälp av ett antal olika program och kodningsprogram. Widgets kan skapas med hjälp av DHTML, Javascript eller Flash. DHTML är inte ett programmeringsspråk, men en kombination av olika språk, inklusive HTML, JavaScript och CSS. JavaScript är ett av de mest populära program skriptspråk. Adobe Flash, som utvecklats av Adobe, är en annan typ av skriptspråk för att utveckla program.

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com