importera nef filer till iphoto

Om du behöver spara en PDF-fil till iPhoto på en Mac-dator, finns det åtminstone två olika sätt som tar dig mindre än 10 sekunder vardera.

Instruktioner

Öppna PDF i Förhandsvisning

1 På en Mac öppnar du PDF i Förhandsvisning, den inbyggda programvaran för att visa visuella dokument.

2 Gå till utskriftsmenyn.

Du kan komma åt utskriftsmeny på två sätt. Du kan hålla ned "Apple / Kommandotangenten + P". Du kan även få tillgång till utskriftsmenyn, med musen, genom att rulla ned den övre verktygsfältet klicka på "File" och sedan rulla ner igen för att klicka på "Skriv ut".

3 Spara PDF till iPhoto.

Väl framme vid utskriftsmenyn visas en knapp på den nedre vänstra hörnet som läser "PDF" med en nedåtriktad pil. Klicka på den knappen, och du kommer att se en alternativ på rullgardinsmenyn som läser "Spara PDF till iPhoto."

Tips

  • Om du har problem med att skriva ut PDF-dokument, hitta källan innan du sparar dokumentet i iPhoto eftersom du kan förlora kvalitet i omvandlingen.

Hur gör jag Sammanfoga eller importera en fil till registret i Recover Console eller i DOS?


När datorn kraschar på grund av ett register fel eller när du behöver importera nya registerinställningar från en ".REG" -fil, att veta hur man använder "regedit" kommando vid en kommandotolk kommer att underlätta den fil samman. Du kan använda "regedit" kommando vid en DOS som Windows Kommandotolken eller Återställningskonsolen. Innan du importerar nya inställningar i din Windows-registret, bör du säkerhetskopiera viktig information på datorn för att förhindra förlust av data.

Instruktioner

1 Öppna ett DOS-prompten i Windows eller starta återställningskonsolen. Tryck på "Ctrl + R" och typ "CMD" i "Kör" dialogrutan för att öppna en DOS-prompten i Windows. Starta datorn i återställningsläge för att starta återställningskonsolen.

2 Navigera till den katalog som innehåller ".REG" fil du vill importera till registret. Använd "CD" för att ändra kataloger. Skriv "CD" följt av ett mellanslag och sökvägen till den katalog som innehåller ".REG" fil. Tryck på "Enter" för att utföra kommandot.

3 Importera ".REG" fil till registret med "regedit" kommandot. Skriv "regedit" följt av ett mellanslag och namnet på den fil du vill importera; se till att inkludera ".REG" filändelsen. Tryck på "Enter" för att utföra kommandot. Om filen du vill importera till registret kallas "myfile.REG" skriver du "regedit myfile.REG" och tryck på "Enter".

4 Vänta tills kommandot helt köra innan du startar datorn. När kommandotolken återvänder till din kontroll, starta om datorn för att slutföra importen.

Tips

  • Använd "/ s" för att undertrycka alla meddelanden och uppmanar från kommando regedit. Skriv "regedit / s myfile.REG" och tryck på "Enter" för att undertrycka import meddelanden.
  • Säkerhetskopiera alltid registret innan du gör ändringar i det. Ändra registret kan ändra systemets prestanda och kan orsaka systemfel om felaktigt ändrats.

Medan Apples image-hanteringsprogram iPhoto inte direkt kan importera Adobe PDF-filer, kan Mac OS konvertera alla dokument - inklusive PDF-filer - till en JPEG som ska importeras automatiskt till iPhoto. Den här funktionen visas på en meny i dialogrutan Skriv ut Mac OS rutan och kan nås från alla program, inklusive Förhands programmet där PDF-dokument öppet som standard.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på dokumentet för att öppna det.

2 Öppna menyn "Arkiv" och klicka på "Skriv ut" för att få upp dialogrutan Skriv ut.

3 Öppna "PDF" i rullgardinsmenyn, välj "Skicka PDF till iPhoto" och klicka sedan på "Skriv ut".

Kan du importera PDF-filer till en iPad?


Apples uppmärksammade beslutet att inte stödja Flash på iPad och andra iOS-baserade enheter kvar vissa konsumenter att tro att ingen Adobe-relaterade filformat fungerar med iPad. Detta är inte sant; du kan enkelt överföra dina PDF-filer på iPad och läsa dem med iPad specifika programvara eller gratisappar. Dock är filhantering på iPad lite annorlunda från dator filhantering, så att importera dina filer kan åstadkommas på flera sätt.

Arbetar med appar

Apps är programvarupaket som tillåter dig att göra vad du vill göra på iPad. Om du vill göra mer än att läsa en enda PDF hämtat från ett e-postmeddelande, behöver du en PDF-läsare eller annan PDF-stödjande app. Appen du väljer kan öppna upp flera alternativ för att få PDF-filer på din iPad, så leta efter en som erbjuder stöd för molntjänster, iTunes överföring eller trådlösa överföringsmetoder. Goodreader är en avancerad PDF-läsare och annotator som erbjuder alla dessa. Om du letar efter en enkel gratis PDF-läsare, erbjuder Apples iBooks några märk alternativ och enkel fil organisation med begränsat stöd filöverföring.

mejla filer

E-post är ett enkelt sätt att ta emot och läsa PDF-filer på din iPad. bara öppna din post-programmet, och peka på bifogade PDF-filen för att ladda ner och öppna den i granskningsläge. Detta kräver ingen extra programvara, men det finns ingen fil organisation system, så att du måste gå tillbaka till den e varje gång du vill titta på PDF om du skickar den till en annan app. Skicka e-postade PDF till andra program är en enkel tryckning process. Tryck på ikonen i det övre högra hörnet av förhandsgransknings verktygsfältet och välj appen där du vill skicka PDF från listan som visas.

USB-överföring

Överföra filer via iTunes är ett bra sätt för att få flera PDF-filer på din iPad på en gång. Använd fildelnings delen av fliken Program i iTunes för att välja PDF läsning app, och sedan dra och släppa eller använda "Lägg till" knappen för att lägga till filer från datorn. Du kan bara komma åt det här fönstret när iPad är ansluten via USB, och du måste synkronisera din iPad efteråt för att slutföra överföringen. iTunes delning stödjer enskilda filer och zippade mappar, men inte uppackade mappar.

cloud delning~~POS=HEADCOMP

Många PDF-läsare arbetar direkt med populära moln dela tjänster såsom iDisk, Dropbox och SugarSync. Välj en PDF app som låter dig direkt tillgång till favoritmolndelningstjänst. Placera alla PDF-filer som du vill på iPad i detta "moln" på datorn och sedan starta din iPad PDF app och få tillgång till molntjänst från App gränssnitt. Tryck på en fil för att ladda ner den i appen. Du kan också importera filer från en molndelningstjänst app på din iPad med hjälp av knappen andel i molnet appens förhandsgranskningsläget. Detta fungerar ungefär som e-post filer, men molntjänst låter dig organisera filer och mappar för enkel filhantering.

Andra alternativ

Vissa program erbjuder trådlösa överföringsalternativ, vanligtvis genom tillfälliga FTP-platser. Kontrollera den enskilde appens manual att ta reda på om din PDF-läsare stöder denna process och hur att överföra filer på detta sätt.

Du gick iväg på semester, ta din Nikon-kamera med dig, och tog en massa bilder - hundratals av dem. När du kommer tillbaka, flyttade du alla dina bilder på din dator, i hopp om att överföra dem till Facebook. Tyvärr gör datorn inte har rätt program installerat och kan inte komma åt NEF bilder. Den bästa lösningen är att använda en tredje part program för att konvertera alla dina NEF bilder i JPEG-filer.

Instruktioner

1 Ladda ner Contenta Converter Premium, ett program för att konvertera NEF-filer till JPEG-format. Contenta Converter Premium tillåter batch konverteringar - vilket innebär att du kan konvertera flera NEF-filer på en gång, istället för att manuellt utföra konvertering för varje fil. Från och med april 2011 erbjuder Contenta Converter en provperiod på 30 dagar, varefter det krävs en engångsbetalning på $ 29,90 för att fortsätta använda programmet.

2 Ladda ner testversionen av Total Image Converter. Öppna programmet och välj NEF-filer som du behöver för att konvertera. Välj "JPEG" som format du vill konvertera NEF filen till, klicka sedan på "Konvertera." Total Image Converter kostar $ 19,17 i april 2011.

3 Hämta ReaJPEG 4.0. Öppna programmet, sedan drar NEF-filer från Windows i programmet. Använd redigeringsverktygen för att ändra bilden hur du vill och klicka sedan på "Spara" för att spara NEF-fil som en JPEG. ReaJPEG 4.0 kostar $ 9,99 i april 2011.

Hur att importera data från en CSV-fil till en SQL Server


En kommaseparerad fil (CSV) ger dig en lista med poster i oformaterad text. CSV filformatet vanligtvis används för att importera och exportera data från olika databasservrar. Till exempel, om du vill importera från en Oracle-server till en SQL-server, kan du använda en CSV-fil importen. SQL Server-databasmotorn har en bulk insats procedur som du kan använda för att importera CSV-filer till tabellerna.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i Windows och "Alla program." Klicka på "SQL Server" i listan över programgrupper. Klicka på "SQL Server Management Studio" för att öppna konsolen.

2 Högerklicka på databasservern namn till vänster i fönstret och välj "Ny fråga." Denna process öppnar SQL-editor.

3 Skapa en databastabell. Tabellen innehåller de data du importerar från CSV-filen. Ange följande kod för att skapa tabellen:

skapa tabellen kund (fname varchar (50))

I detta exempel är en kund bord skapas. Registren importera alla kundens förnamn.

4 Importera dina poster. Den "bulk import" uttalande hämtar alla fil poster CSV och placerar dem i tabellen du skapade i steg 3. Skriv följande kod:

bulk

infoga kund

från "c: \ theCSVfile.txt"

med

(

fieldterminator = ',',

rowterminator = '\ n'

)

Ersätt "theCSVfile.txt" med namnet på din CSV-fil.

5 Tryck på "F5" för att köra ett uttalande. För att kontrollera att dina poster importerar helt köra följande kod för att se alla de importerade poster:

Välj * från kund

PDF till iPhoto


När du vill redigera eller beskära en PDF-fil, kommer traditionella PDF-läsare inte göra susen. Genom att en PDF-fil i iPhoto kan du dra större nytta av filen utan att köpa dyra redigeringsprogram. Till skillnad från bildfiler, kan du inte dra och släppa PDF-filer direkt till iPhoto; du måste konvertera hela PDF eller en del av den till en standardbildformat, som JPG eller TIFF.

Syfte

Genom att flytta en PDF till iPhoto, kan du göra det enklare att använda filen. IPhoto Programmet låter dig ta flera åtgärder på en fil från ett enda gränssnitt: du kan dela dem på ett online foto webbplats publicera till Facebook, ställa in en bild som bakgrund, ändra storlek och beskära, justera färger eller skicka i ett mejl. Om du inte har en dedikerad redigeringsprogram som Photoshop eller InDesign, kan iPhoto du utföra många av de grundläggande åtgärder. När du har konverterat en PDF till en standard bildformat, kan du använda den på vilken dator som helst utan att kräva ett externt program PDF läsning.

Spara till iPhoto

Om du vill importera ett komplett utbud av PDF-sidor till iPhoto, är den enklaste metoden "Spara till iPhoto" -funktionen. För att hitta funktionen öppna PDF och välj utskriftsalternativ i Adobe Reader, Det är ett alternativ i "PDF" i rullgardinsmenyn på den nedre vänstra delen av utskrifts dialogrutan. När du trycker på knappen, kommer det att spara varje sida som en enskild JPG-fil i iPhoto. Din ursprungliga PDF-filen kommer att förbli opåverkade och du kan redigera varje sida i iPhoto som du gör ett fotografi.

Skärminspelning

Många PDF-filer är flersidiga dokument. Om du vill fånga bara en sida eller en del av en sida, kan du använda skärmfångstmetod. På en PC, kommer att slå "Alt" -tangenten och "Print Screen" tangenten samtidigt spara en bild på skrivbordet. På en Mac kan du använda den inbyggda "Capture" program. När du har bildfilen fångas på datorns skrivbord, kan det dras direkt in i en öppen iPhoto session.

Alternate PDF Konverteringsmetoder

Beroende på din dator kompetens och programvara tillgänglighet, kan du använda alternativa metoder för att konvertera PDF-filer till iPhoto-kompatibla bildfiler. Om du har Adobe Photoshop kan du importera en PDF-fil, sida vid sida, och spara den som en JPF, TIFF eller GIF. Du kan också använda en av många online konvertering verktyg som Neevia Technology verktyget Zamzar eller Nitro PDF; ladda upp din PDF och välj vilken typ av fil.

Nikon Electronic Format (NEF) filer är exklusiv filformatet för Nikon-kameror. De är RAW-bilder som sparats på en Nikon-kamera minneskort. De är av hög kvalitet, okomprimerade bilder, så de är inte perfekt när du vill dela dina bilder. Du skulle vara bättre att konvertera till en JPEG- eller TIFF. Att konvertera NEF-filer till ett annat format, behöver du fotoprogram som kan öppna NEF och har förmågan att spara det som en ny filtyp. Program som Google Picasa, Adobe Photoshop, och ACDSee kan konvertera NEF-filer för dig.

Instruktioner

1 Hitta NEF fil du vill konvertera.

2 Högerklicka på NEF-fil, markera "Öppna med" och välj ditt foto-redigeringsprogram för att öppna filen.

3 Klicka på "File" och klicka på "Spara som".

4 Byt namn suffixet för NEF-fil till en annan bild. Till exempel, om du namngav din NEF filen "sample.nef" och sedan ändra det till "sample.jpg" eller "sample.tif."

Så här importerar Utgivare filer till Photoshop


Microsoft Publisher låter dig göra personliga publikationer och marknadsföringsmaterial för ett brett utbud, från flygblad till visitkort till hemsidor. Du kan använda anpassade mallar, spåra dina marknadsföringskampanjer och använda verktyg för att börja branding ditt eget företag. Oavsett vilken typ av dokument du skapar i Publisher, är det ofta bra att kunna importera dessa filer till andra program som Photoshop. Kanske vill du skicka dokument till dina kollegor, men behöver ett filformat som är synlig. Oavsett anledning är ett sätt att göra detta för att importera dina Publisher-filer till Photoshop och förvandla dem till JPEG.

Instruktioner

1 Öppna dokumentet i Microsoft Publisher. Redigera dokumentet så gott du kan i Publisher innan du importerar den.

2 Klicka på menyn "Arkiv". Klicka på "Publicera som PDF eller XPS." Genom att först spara dokumentet som en Portable Document Format (PDF), kommer du att bädda in alla färger, teckensnitt och bilder i filen precis som du har dem i Publisher. Det garanterar att dina filer kommer att bevaras i hög kvalitet. Det är också ett säkert sätt att veta ditt dokument kommer att kunna importera till Photoshop.

3 Klicka på "Spara som typ" lista och välj "PDF." Klicka på "Publicera".

4 Öppen Photoshop. Klicka på "File". Välj "Öppna". Hitta PDF-filen som du nyss skapade och klicka på "Öppna". En "Import PDF" visas visa din PDF. Photoshop vänder omedelbart filen till en Photoshop PDF. Om dokumentet är mer än en sida och du vill importera alla sidor, klicka på "Sidor" och tryck på "Shift" samtidigt som du markerar alla sidor.

5 Tryck på "OK". Photoshop öppnar varje sida som ett separat dokument. Gör något Photoshop redigering som du väljer.

6 Klicka på "File". Klicka på "Spara som" för att spara filen som ett annat format, såsom JPEG.

Hur du ändrar en PDF-fil till Framemaker


Kanske någon skapar en enkel handling, sparar den som en PDF-fil, och senare vill lägga till grafik, kapitel uppdaterad formatering, nytt avsnitt layout eller olika sidformat, alla enkelt med Framemaker. Adobe Acrobat är ett sätt att återanvända PDF-filer, inte direkt redigerbara i Framemaker, i ett format som är kompatibelt med Framemaker.

PDF-filer öppnas i Adobe Acrobat kan omvandlas till andra filformat, inklusive RTF eller oformaterad text. Detta Adobe Acrobat lösning ger användarna planerar att göra redaktionella ändringar ett sätt att helt återanvända sin PDF-fil.

Ett annat alternativ, Framemaker 8,0, har en fil importfilter för text och grafik importera över flera plattformar, inklusive PDF 1,4 och senare.

Instruktioner

Framemaker 8,0

1 Öppen Framemaker 8,0.

2 Välj "Arkiv> Öppna" för att öppna Framemaker-filen.

3 Placera markören på det ställe i Framemaker dokumentet där du vill infoga PDF-dokumentet.

4 Välj "Arkiv> Import", eller
Klicka på "Importera fil" -knappen på Framemaker 8,0 Formatering Bar.

5 Välj "Kopiera till dokument."

6 Välj den utsedda PDF-fil för import till Framemaker-dokument.

7 Klicka på "Kopiera".

8 import PDF-fil till Framemaker 8,0 dokumentet på den förvalda platsen.

9 Hur du ändrar en PDF-fil till Framemaker

PDF till Framemaker komplett

Välj "Arkiv> Spara".

Detta avslutar PDF (1,4 eller högre) omvandling till Framemaker 8,0.

Adobe Acrobat 9.0

10 Öppna Adobe Acrobat

11 Välj "Arkiv> Öppna".

12 Välj den utsedda PDF-fil för import till Adobe Acrobat.

13 Med PDF-filen öppnas i Acrobat:

Välj "Arkiv> Spara som" för att öppna "Spara som" i dialogrutan.

14 Välj Rich Text Format (RTF) från "Spara som" i dialogrutan.

15 Spara PDF-filen i RTF-format.

16 Stäng Adobe Acrobat 9.0.

17 Öppen Framemaker.

18 Välj "Arkiv> Import", eller
Klicka på "Importera fil" -knappen på Framemaker Formatering Bar.

19 Välj "Kopiera till dokument."

20 Välj den utsedda RTF-fil för import till Framemaker.

Tips

  • Dokument som skapats i Framemaker kan sparas en gång som PDF-filer.
  • Inställningarna PDF-fil-konvertering kan föreskrivas i din Framemaker-dokument.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com