hur uppdatera windows98?

Hur uppdatera alla dina bloggar / sociala nätverk på en gång


Sociala nätverk och bloggar verkar vara hur alla ansluter dessa dagar. Men att hålla på toppen av dagliga uppdateringar för flera bloggar och sociala nätverk kan vara ett deltidsarbete i och för sig. Förmågan att uppdatera dem alla på en gång kan spara värdefulla timmar för företag med en online-närvaro, artister, eller bara väl anslutna individen. Läs vidare för att lära sig att börja spara timmar av tid att uppdatera dina bloggar och sociala nätverk.

Instruktioner

1 Hur uppdatera alla dina bloggar / sociala nätverk på en gång

~ Ping.fm ~

Peka din webbläsare till Ping.fm och klicka på Registrera längst upp på webbplatsen. Fyll i registreringsformuläret med din e-post och önskat lösenord och registrera dig.

2 Hur uppdatera alla dina bloggar / sociala nätverk på en gång


~ Lägg Networks ~

Bilden som visas här är där du kommer att anlända efter att registrera dig för ett konto. Hitta alla bloggar och nätverk som du vill uppdatera och lägga till dem i ditt konto.

3 Hur uppdatera alla dina bloggar / sociala nätverk på en gång


~ Ping It! ~

När du har lagt till dina bloggar och sociala nätverk för att ditt konto klicka på länken för att gå till instrumentpanelen. Härifrån kan du uppdatera dem alla med en enda post. Skriv bara det meddelande du vill ha och klicka på Ping det!

4 ~ Mobile Pinging ~

Ping.fm har också alternativ för de riktigt otåliga människor som inte kan vänta med att komma till en dator för att göra en uppdatering - Du kan uppdatera dina bloggar och sociala nätverk med textmeddelanden från din mobiltelefon. Jag har inte någon förstahandserfarenhet med detta men jag har hört stora framgångshistorier från många bloggare.

Tips

  • SocialPoster.com är en annan webbplats som erbjuder en liknande tjänst.
  • Vissa bloggar och sociala nätverk kan ta lite tid för uppdatering visas. Jag har upplevt detta ett par gånger, men jag var bara patienten och det tog slut upp dyka upp senare.

Dykare är programkomponenter som berättar operativsystemet hur man använder olika hårdvara heter. Anordningar såsom grafikkort, ljudkort, Ethernet-kort och trådlösa kort måste ha drivrutiner installerade för att fungera korrekt. producenter hårdvara släpper ibland nya drivrutiner för att förbättra funktionaliteten hos enheterna. Drivrutinsuppdateringar är vanligtvis tillhandahålls av dator- och datorhårdvarutillverkare gratis.

Instruktioner

1 Identifiera den enhet som du vill uppdatera. Klicka på "Start", "Kontrollpanelen", "Administrationsverktyg", "Computer Management" och "Enhetshanteraren." Sök igenom enhetslistan för att hitta information om den enhet som du vill uppdatera.

2 I "Enhetshanteraren" fönster, högerklicka på den enhet som du vill uppdatera och välj "Uppdatera drivrutin." Systemet kommer automatiskt att söka efter och installera uppdateringar av drivrutiner om de är tillgängliga.

3 Om automatisk uppdatering inte hitta en ny drivrutin, betyder det inte att det inte finns några drivrutinsuppdateringar tillgängliga. Gå till webbplatsen för enhetens tillverkare och söka deras chaufför nedladdningssektion för drivrutinsuppdateringar för din enhet och operativsystemet. Hårdvarutillverkare kommer att ha de mest up-to-date listor över tillgängliga drivrutiner.

4 När du hittar en lämplig drivrutinsuppdatering, ladda ner den till datorn. När nedladdningen är klar, dubbelklicka på den körbara filen (förmodligen "setup" eller "install.exe"), är överens om att alla användningsvillkor och klicka på "Nästa" som krävs för att påbörja installationen.

5 När installationen av drivrutinen är klar, starta om datorn.

Tips

  • Installera inte mer än en förare vid en tidpunkt innan du startar nya drivrutiner kan ibland orsaka stabilitetsproblem. Och installera mer än en kommer att göra det svårt att avgöra vilka nya förare är källan till problem.New förare kan ge betydande prestandafördelar.

Hur uppdatera min Anti Virus


Antivirusprogram skyddar din dator från virus, maskar och andra parasiter. För en anti-virus för att vara effektiv, bör den kunna identifiera nyligen släppt virus. Till skillnad från de flesta andra program, uppdaterar en anti-virus innebär uppdatering av förteckningen över hot det kan skydda mot, \ och inte själva programmet. Den exakta processen för uppdatering beror på utvecklaren av anti-virus, men de flesta program kan uppdateras på ett liknande sätt.

Instruktioner

1 Identifiera och lokalisera ikonen anti-virus i systemfältet, nära klockan i nedre högra hörnet på skrivbordet. I allmänhet är programmets genväg i skrivbordet på samma sätt som dess ikon systemfältet. Vissa operativsystem dölja automatiskt inaktiva ikoner i systemfältet; klicka på den lilla pilen i systemfältet för att visa dolda ikoner. För McAfee, är ikonen ett stort vitt "M" i en röd bakgrund, för PC-cillin är en blixt, och för Avast! en liten "a" i en cirkulär orange bakgrund.

2 Högerklicka på ikonen anti-virus för att visa olika alternativ på menyn. Alternativet för uppdateringar kan märkas \ "Leta efter uppdateringar, \" \ "Uppdatera nu \" eller helt enkelt \ "Uppdatera. \" Alternativet för McAfee och Avast uppdatering! är \ "Uppdateringar \" och för PC-cillin är \ "Uppdatera komponenter. \" Markera lämplig etikett och klicka.

3 Bekräfta eventuella varningar. Vissa program, såsom Trend Micro PC-cillin, visa ett meddelande i en dialogruta och ber om en snabb. Bekräfta genom att klicka på \ "Ja \" eller \ "OK \" och gå vidare.

4 Vänta programvaran för att söka efter tillgängliga uppdateringar. Du måste vara ansluten till Internet. När nya uppdateringar hittas, visar programmet en lista och frågar efter en bekräftelse. Du kan välja vilka uppdateringar att hämta genom att kontrollera dess låda eller markera det. Produkter med okontrollerade lådor hämtas inte. Ange vilka objekt att ladda ner och klicka \ "Ja \" eller \ "OK. \"

5 Hämta de markerade uppdateringarna. Beroende på vilken typ av anti-virus och storleken på uppdateringsfilerna, kan tiden för denna process varierar. De flesta anti-virus program kommer att visa hur nedladdningen fortskrider på ett statusfältet.

6 Kontrollera om de uppdaterade komponenter har installerats korrekt. När filen har hämtats, klicka \ "Ja \" eller \ "OK \" för att slutföra processen. Högerklicka på ikonen i systemfältet och försöker hämta uppdateringar igen. Efter söka efter uppdateringar, bör programmet visa ett meddelande om att antivirusprogram är up-to-date. Kör en fullständig-system scan med den uppdaterade anti-virus.

Tips

  • Du kan konfigurera ditt antivirusprogram att uppdateras automatiskt. Programmet kommer att söka efter nya filer automatiskt och hämta uppdateringar om detta. Alternativet kan aktiveras från \ "Inställningar \" -fliken i programvaran gränssnitt. Om du är osäker på hur du aktiverar automatiska uppdateringar finns i programmets \ avsnittet "Hjälp \" eller besök produktens hemsida.
  • Uppdatera din antivirusprogram regelbundet. Nya hot släpps ofta och om programmet inte är utrustad med de senaste virusdefinitionerna, kommer det inte att kunna upptäcka infektioner eller skydda din dator.

Hur Uppdatera My Zwinky


Du kan skapa en icke-animerad film avatar som speglar din personliga utseende och livsstil i en nätgemenskap som kallas Zwinky. Medlemmar kan ändra sin Zwinky ögonfärg, hudfärg, humör, klädstil och mycket mer. Ibland medlemmar gör misstag, till exempel välja fel färg kombinationen för en outfit, i färd med att försöka skapa den perfekta leta efter en Zwinky, men du kan göra korrigeringar.

Instruktioner

1 Tillgång Zwinky officiella hemsida och logga in på ditt konto med ditt användarnamn och lösenord.

2 Klicka på "garderob" -fliken för att ändra din Zwinky utseende. Välj ett objekt under "Utseende", "kläder", "Tillbehör" eller "Fler" flikar för att styla din Zwinky. När du har valt varje objekt, klicka på "Spara ändringar".

3 Återgå till någon av flikarna i en garderob och välja en annan post om du inte gillar hur din Zwinky ser ut. Klicka på "Spara ändringar" efter varje tillsats för att uppdatera din Zwinky utseende.

4 Klicka på "Surprise Me" för att omedelbart uppdatera din Zwinky utseende. Denna webbplats funktionen automatiskt genererar pre-anpassade kläder och tillbehör till din Zwinky utan att behöva klicka på "Spara ändringar" efter varje garderob förändring.

Datorer har tekniken för att ansluta med handdatorer för att synkronisera information som kontakter, e-post och kalenderdatum. Om du vill synkronisera din handdator med datorn, behöver du de senaste uppdateringarna för att se till att det inte avbryts av föråldrad programvara. Du kan använda Windows Update program som följde med datorn för att uppdatera din dator. När uppdateringarna har installerats, kan du använda HotSync programvara som medföljde din handdator för att synkronisera enheten.

Instruktioner

Windows uppdatering

1 Klicka på "Start" och klicka sedan på "sök" i menyn. Skriv "Update" i rutan och tryck sedan på "Enter".

2 Vänta tills ikonen visas och klicka sedan på Windows Update-ikonen i menyn.

3 Klicka på "Sök efter uppdateringar" alternativ till vänster sida av programvarumenyn och vänta på uppdateringar visas på skärmen.

4 Klicka på "Installera uppdateringar" -ikonen och vänta på uppdateringar att installera. Beroende på hur många uppdateringar måste installeras, kan det ta upp till en timme att slutföra. Titta på förloppsindikator för en beräknad tid för färdigställande.

5 Klicka på "Starta" alternativet när du uppmanas att starta om datorn. När systemet har startat, kommer uppdateringarna ska installeras.

med användning av HotSync

6 Ansluta enheten till vaggan som kom med det på köpet. Se till att vaggan är ansluten till USB-porten på datorn.

7 Dubbelklicka på "HotSync Manager" programvara ikon på skrivbordet för att starta programmet.

8 Vänta tills programmet att känna igen enheten. Detta bör ta ca 10 sekunder. Enheten kommer att dyka upp i fönstret efter att den har erkänt det.

9 Klicka på "Sync" knappen längst upp av programvaran för att synkronisera enheten.

10 Vänta tills synkroniseringen är klar. Detta bör ta ungefär 1 minut att fullborda. Se till förloppsindikator längst ned programvaran för en beräknad tid.

Hur uppdatera data i Grid View


Att veta hur man använder en Data Grid visa kontroll i Microsoft Visual Basic.NET kan göra dina program mer användarvänliga och dynamiska. En användare kan sortera, redigera och kopiera data med hjälp av en Data Grid View kontroll. VB.NET är en dator programmeringsspråk objektorienterat för att skapa Windows-program och ofta föredras av programmerare för sin användarvänlighet. Programmerare ofta stöter på behovet av att programmässigt uppdatera fält i Data Grid View kontrollerar att presentera data som är avsedda för användaren.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Visual Basic Express, klicka på "New Project ..." och välj sedan "Windows Forms program." Klicka på "OK."

2 Dubbelklicka på "Button" på "Toolbox" rutan för att lägga till en ny kontrollknappen. Dubbelklicka på "Button" igen för att lägga en andra knapp. Dubbelklicka på "Datagridview" för att lägga en ny rutnät kontroll. Dubbelklicka på "Button1" för att öppna "Form1.vb" modul.

3 Kopiera och klistra in följande kod innanför "Button1_Click" subrutin:

Dim row0 As String () = { "1", "Dator", "Såld"}

Dim row1 As String() = {"2", "Keyboard", "Shelf"}

Dim rad2 As String () = { "3", "mus", "Hylla"}

Dim row3 As String () = { "4", "Monitor", "Hylla"}

med Me.DataGridView1.Rows

.Add (Row0)

.Add (Rad1)

.Add (Rad2)

.Add (Row3)

End With

4 Skriv följande för att skapa "SetupDataGridView" subrutin som kommer att lägga formatering och lägga fältrubriker:

Private Sub SetupDataGridView ()

Me.Controls.Add(DataGridView1)

DataGridView1.ColumnCount = 3

med DataGridView1.ColumnHeadersDefaultCellStyle

.BackColor = Color.Navy

.ForeColor = Color.White

.Font = Ny Font (DataGridView1.Font, FontStyle.Bold)

End With

med DataGridView1

.RowHeadersVisible = False

.Columns (0) .name = "ID"

.Columns (1) .name = "Desc"

.Columns (2) .name = "Status"

.SelectionMode = DataGridViewSelectionMode.FullRowSelect

.MultiSelect = False

.Dock = DockStyle.Fill

End With

End Sub

5 Klicka på "Form1.vb [Design]" för att visa formuläret i designläge. Dubbelklicka någonstans på formuläret, men inte på kontrollerna. Kopiera och klistra in följande kod innanför "Form1_Load" subrutin att kalla "SetupDataGridView" subrutin:

SetupDataGridView ()

6 Klicka på "Form1.vb [Design]" för att visa formuläret i designläge. Dubbelklicka på "Button2" för att öppna "Button2_Click" subrutin.

7 Kopiera och klistra in följande kod inuti "Button2_Click" uppdatera "Status" fältet "Såld" för "mus".

med Me.DataGridView1.Rows

.Item(2).Cells(2).Value = "SOLD"

End With

Tryck på "F5" för att köra programmet, klicka sedan på "Button1" för att ladda data och "Button2" för att uppdatera den.

Hur uppdatera drivrutinerna för din bärbara dator


Om du har en bärbar dator som inte är helt ny, kanske du har undrat hur man kan uppdatera sina drivrutiner så att maskinvaran fungerar så effektivt som möjligt. Oavsett om du installerar operativsystemet, försöker åtgärda ett problem med din bärbara dator eller bara försöker få det att fungera bättre, det finns två huvudsakliga sätt du kan gå om att uppdatera sina förare.

Instruktioner

Använd Windows Update

1 Starta din bärbara dator och öppna Windows Update. För att göra detta, klicka på "Start", sedan "Alla program" och sedan "Windows Update." Om du kör Windows XP kommer en webbläsare starta och du kan bli tillfrågad om du vill köra en viss ActiveX plugin, som du bör göra. Om du använder Windows Vista eller Windows 7, kommer en specialiserad Windows Update visas.

2 Gå igenom alla Windows Genuine valideringskontroller eller Windows Update uppdateringar som krävs, välj alternativet att installera Valfria uppdateringar. Vänta medan Windows Update skannar din dator och försöker hitta drivrutinsuppdateringar för din hårdvara.

3 Välj att visa tillgängliga drivrutiner (om någon finns). Om det finns en drivrutin för hårdvaran du letade efter, väljer det genom att välja alternativknappen eller kryssrutan bredvid namnet och klicka sedan på knappen installera nära toppen av fönstret. Uppdateringen kommer att laddas ner och installeras på din dator. När installationen är klar, startar den bärbara datorn om det behövs.

Kontrollera tillverkarens webbplats

4 Läs den bärbara datorns tillverkare och modell. Exempel på möjliga tillverkare är Acer, Alienware, Dell, HP, Sony eller någon av ett antal datortillverkare. Modellnumret kan skrivas ovanför tangentbordet på den bärbara datorn, under det på en etikett eller ens etsad direkt i den bärbara datorn chassi. Du kan också ta reda på tillverkaren och modellinformation genom att högerklicka på "Den här datorn" i operativsystemet och klicka på knappen "Egenskaper".

5 Gå till den bärbara datorn tillverkarens officiella hemsida och gå vidare till deras "Drivers" eller avsnittet "Downloads". Välj den modell som överensstämmer med din bärbara dator och visa alla drivrutiner och nedladdningar som finns tillgängliga för det operativsystem som du har installerat.

6 Ladda ner drivrutinen för viss del av hårdvara som krävs. Spara den till din bärbara dator och sedan köra installationsdrivrutinsfilen. Följ instruktionerna som ges och gå igenom installationsprocessen tills den är klar. Starta din bärbara dator om det behövs.

En up-to-date webbplats är viktigt för alla företag i modern tid. Med så många potentiella kunder på Internet, regelbundet uppdatera din webbplats är viktigare än någonsin. Även om du kan använda en enkel textredigerare för att redigera HTML-koden direkt, de flesta människor tycker att använda en webbdesign och uppdateringsprogram lättare.

Instruktioner

1 Gå till länken nedan och klicka på "Free Trial". Efter registrering på platsen, ladda ner Adobe Dreamweaver ett webbdesign program för att uppdatera din webbplats.

2 Ladda ner din webbplats i html eller htm format med hjälp av FTP-server från ditt webbhotell eller "File Manager" inslag i ditt webbhotell. (Till exempel, om din webbplats är värd på Globat.com, sedan åka dit, klicka på "File Manager" och ladda "index.html".)

3 Bestäm om du är mer bekväm att arbeta med en grafisk visuellt gränssnitt eller titta direkt på koden. Klicka på "Design" -knappen för att se webbplats från en grafisk perspektiv eller på "Kod" för att titta på html.

4 Uppdatera din webbplats genom att lägga till de nödvändiga nya stycken eller rader kod. Om du använder den grafiska vyn, klicka på "I Context Editing" för att skapa ett område där text kan redigeras. Genom att klicka på regionen igen kommer att orsaka en markör visas så att du kan redigera texten direkt på webbsidan med hjälp av design gränssnitt.

5 Uppdatera din webbplats i "Code View" helt enkelt genom att hitta den rad där texten behöver läggas till eller ändras, och ersätta den gamla texten med den nya informationen.

Tips

  • Klicka på "Live View" för att se hur dina uppdateringar ändrar webbplatsen som det visas på Internet.
  • Vara säker på att dina uppdateringar har haft önskad effekt innan du sparar över den gamla webbsidan.

Hur Uppdatera sökmotor History


När surfa på internet, är du sannolikt att använda en sökmotor för att hitta information. Som standard är alla sökningar som du skriver in i webbläsaren sparas. Om du inte vill att din sökmotor historia sparas, måste du uppdatera eller radera din sökmotor historia. Internet Explorer och Firefox är de två vanligaste webbläsarna som 2010. Båda dessa webbläsare kombinerade står för mer än 80% av alla Internetanvändare. Därför kommer du förmodligen vill veta hur man uppdatera sökmotor historia i en av dessa två webbläsare.

Instruktioner

Internet Explorer

1 Starta Internet Explorer genom att dubbelklicka på ikonen Internet Explorer på din dator.

2 Klicka på "Säkerhet" -fliken i övre högra hörnet av Internet Explorer. Välj "Ta bort webbhistorik" från den här fliken.

3 Avmarkera rutan bredvid "Bevara Favoriter webbplats data." kontrollera sedan rutorna bredvid "Temporary Internet Files", "Cookies" och "History."

4 Klicka på "Delete" -knappen och alla filer i samband med din webbläsare raderas inklusive din sökmotor historia.

firefox

5 Öppna Firefox på din dator genom att dubbelklicka på ikonen Firefox på skrivbordet.

6 Klicka på menyn "Verktyg" och välj sedan "Rensa ut tidigare historik."

7 Välj "Allt" från "Tidsintervall att ta bort" i rullgardinsmenyn. Detta gör att du kan uppdatera din sökmotor historia och starta en ny.

8 Klicka på nedåtpilen bredvid "Detaljer" och välj de element som du vill ta bort. Åtminstone väljer "Form och Sökhistorik" eftersom det rensar din sökmotor historia. Du kan dock välja andra objekt som "cookies" och "webbhistorik" om du vill ta bort dessa data också.

9 Klicka på "Rensa nu" och din sökmotor historia uppdateras.

Hur Uppdatering

September 6

På alla Mac-produkter med ett OS på 10,3 eller senare, har Apple förenklat processen att söka efter en programuppdatering. Genom att välja "Programuppdatering" i huvudmenyn, kan du söka efter nya uppdateringar, t.ex. drivrutiner, för din Mac när som helst. Schemalägg Mac att automatiskt söka efter uppdateringar genom att använda menyn "Systeminställningar".

Instruktioner

1 Klicka på "Apple" ikonen längst upp på skärmen.

2 Välj "Systeminställningar" från rullgardinsmenyn.

3 Klicka på "Uppdatera programvara" från "Software Update" fönstret.

4 Klicka på rutan bredvid "Leta efter uppdateringar" för att aktivera den här funktionen. Välj "Daily", "Weekly" eller "Monthly" från rullgardinsmenyn. Den tid du klicka på rutan är det dags kontrollen kommer att hända. Till exempel, om du aktiverar funktionen när det är 10:00, sker nästa uppdatering vid 10:00 baserat på vilket alternativ du valt.

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com