hur stänga rss

Hur man mäter storleken på datorskärmen för att se hur många tum It Is


Det finns vissa tillfällen då du kanske vill veta den exakta storleken på datorns bildskärm. Vare sig du är ute efter att hitta en ny bildskärm av en liknande eller större storlek eller du köper ett skärmskydd eller filter, är det viktigt att du förstår hur man mäter din datorskärm ordentligt. Det är en enkel och snabb process.

Instruktioner

1 Dra ut måttbandet och hålla den främre kanten till det övre vänstra hörnet på din skärm skärm. Se till att du bara mäta synliga området. Ramen ingår inte i denna mätning.

2 Skjut måttbandet rakt över mitten av skärmen till det nedre högra hörnet.

3 Kontrollera mätningen på bandet för att se hur många inches skärmen är över diagonalen.

Tips

  • Var noga med att inte repa eller skada skärmen medan mäta.

Hur avgör ni hur många gånger ett mynt skulle falla på Heads i Excel


Du kan använda Microsoft Excel för att hjälpa dig att beräkna olika sannolikheter. En sådan sannolikhet är det antal gånger ett mynt kommer att landa på huvuden. Du kan ställa in kalkylblad så att när du anger hur många gånger du singla slant, kommer den att visa en uppskattning av antalet tids ett mynt kommer att landa på huvudet. Detta är användbart eftersom kalkylbladet uppdateras automatiskt.

Instruktioner

1 Typ "Antal Flips" i cell A1.

2 Skriv "sannolikhet" i cell B1.

3 Skriv "Times landning på Heads" i cell C1.

4 Typ "0,5" i cell B2. Detta är sannolikheten att ett mynt kommer att landa på huvuden, som är 50 procent.

5 Skriv "= A2 * B2" i cell C2

6 Skriv in antalet gånger du vända myntet i cell A2. Cell C2 kommer nu att visa hur många gånger det förväntas att landa på huvudet.

Microsoft Outlook lägger till en nivå av organisation till ditt e-postkonto som kan vara till hjälp när man försöker hitta ett gammalt meddelande. Vissa aspekter i Outlook, till exempel hela innehållet i en mapp, också kan snabbt sammanfattas för att ge en översikt över de meddelanden i den mappen. En detalj kan du upptäcka om en mapp, till exempel mappen "Skickade försändelser", är den mängd av poster i mappen, vilket indikerar hur många e-postmeddelanden har skickats i Outlook.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och välj sedan "Alla program."

2 Rulla till "Microsoft Office" och välj det, klicka sedan på "Microsoft Outlook."

3 Högerklicka på mappen "Skickat" och välj "Egenskaper".

4 Välj "Visa totala antalet objekt."

5 Klicka på "Apply" och sedan på "OK". Antalet e-postmeddelanden du har skickats i Outlook visas i grönt bredvid mappen "Skickat" i kolumnen till vänster på skärmen.

Tips

  • För att återgå till att visa endast olästa objekt i din mapp, välj "Visa antal olästa objekt" alternativet på "Egenskaper" menyn i mappen.

Hur vet jag hur många Pixils är i min Microsoft Paint Bild?


Pixlar i en bild är viktiga för att bestämma storleken på bilden. När du vill lägga till en bild till en online-profil eller hemsida, finns det ibland ett maximalt antal pixlar som tillåts för bilden. Pixlarna är små prickar som håller färgen och utgör bilden. Pixlar mäts i bredd och höjd; en gemensam avatar mätning pixel är 80 av 80, till exempel. Du kan oss Microsoft Paint för att mäta hur många pixlar är i en bild.

Instruktioner

1 Klicka på "Bild" i toppen medan i MS Paint med bilden öppna eller när du skapade den.

2 Välj "Egenskaper."

3 Välj "pixlar" under avsnittet "Units".

4 Se pixel belopp bredvid "Bredd" och "Höjd". Detta talar om för bildens pixelstorlek.

Hur många sidor kan jag skicka in en fil med hjälp Gmail?


E-posttjänster som Gmail har bifogade filen storleksbegränsningar. Om en fil som du försöker skicka är för stor, Gmail meddelar att meddelandet inte kan levereras. Det finns också andra faktorer utanför ditt Gmail-konto som bidrar till filstorleksbegränsningar. Hur många sidor ryms i en fil beror på dessa faktorer samt formatet och innehållet i filen.

Om filstorlek

Hur många "sidor" passning i en fil beror på filens format och vilken typ av data som lagras i den. Program som Gmail åtgärd filstorlekar från megabyte (MB), inte sidor. Text skyddade filer kan potentiellt fylla tusentals sidor och fortfarande vara endast ett fåtal MB, men filer som innehåller bilder eller grafik kan lätt ta upp många MB. För det mesta, om du har problem bifoga en fil till ett e-postmeddelande, är storleken problem med bilderna, inte texten.

Gmail Filstorlekar

En Gmail-konto skickar och tar emot filer upp till 25 MB i storlek. Om du försöker skicka ett utgående fil större än så, Gmail meddelar dig och inte skicka det. Om du försöker skicka en fil som är mindre än det och det studsar tillbaka, källan till problemet ligger förmodligen någon annanstans.

Andra e-posttjänster "Filstorlekar

Andra e-postprogram har också fil storleksbegränsningar. Om du skickar ett e-postmeddelande med en bifogad fil och det studsar tillbaka kort därefter, kan mottagarens e-postprogram inte att kunna stödja det. Fråga din avsedda mottagaren om hans e-postprogram för att avgöra om han kan få din bifogad fil i sin nuvarande storlek eller om du behöver skicka en mindre.

ISP Filstorlekar

Internetleverantörer, eller Internetleverantörer, begränsa e bifogad fil storlekar, så även om du skickar en fil som är mindre än 25 MB genom ditt Gmail-konto till en mottagare som skulle kunna stödja det med sin e-posttjänst, kan det inte med framgång fram. Vissa Internetleverantörer också ändra sina fäst storlek regler beroende på graden av abonnenttjänsten.

kondense Files

Om en fil är för stor för att skicka e-post, kondensera sin storlek. Du behöver inte nödvändigtvis behöver ändra dess innehåll. Ändra bilder och grafik till låg upplösning och minskar deras dimensioner avsevärt minskar filstorleken. Ta bort bilder helt om de inte är nödvändiga. Konvertera filer till andra format, såsom PDF, skär ofta ner storlek samt. Microsoft Office-program som PowerPoint, Excel, Word och Publisher är alla kapabla att konvertera filer till PDF när du sparar dem. "Zippa" filer minskar ibland storlek för; att skicka en fil till en komprimerad mapp, högerklicka på filen ikon, klicka på "Skicka till" och välj "Compressed (zippade) mapp." När allt annat misslyckas, dela upp filen i två eller flera sektioner och skicka dem i separata bilagor.

Spårning som har besökt din Blogspot blogg eller Blogger som det nu kallas, berättar vad ämnen människor gillar mest, och låter dig lägga till innehåll som hör samman. Blogger ger en begränsad stat räknare eget att berätta hur många sidvisningar din blogg blir, och vilka poster. Välja ytterligare stat räknare från många valmöjligheter behöver inte överväldiga dig. När du besluta om den bästa besöksräknare för din Blogger-webbplats, behöver du bara installera det att säga hur många människor besökte din blogg.

Instruktioner

1 Bestäm vad du vill veta om de besökare som besöker din blogg. Vissa statistiska räknare ger mer information än andra, och kan bryta ner det på olika sätt.

2 Välj din stat räknare baserad på den information den ger som matchar dina mål för att spåra besökare. Vissa besökare spåra webbplatser inkluderar Google Analytics, Statcounter och Site Meter men det finns många fler tillgängliga.

3 Registrera ett konto med önskad stat disk, eftersom de flesta kräver detta att skapa en disk. Detta inkluderar vanligtvis ett användarnamn, lösenord och information om din blogg.

4 Skapa din stat motverka att följa anvisningarna på stat räknaren plats. Skapa din stat räknare ger koden för att klistra in i din Blogspot-konto. Markera och kopiera koden genom att trycka på "Ctrl + A" och sedan "Ctrl + C."

5 Öppna Blogspot-konto hemsida och klicka på "design." Du ser mallen layout med sektioner märkta "Lägg till en gadget." Klicka på någon av dessa länkar.

6 Rulla nedåt i pop-up fönster för att hitta "HTML / JavaScript" eller söka efter denna term i sökområdet i övre högra hörnet. Klicka på "+" knappen för att öppna "Konfigurera HTML / JavaScript" låda.

7 Klistra in stat räknaren koden du kopierade i "Innehåll" textrutan och tryck på "Spara". På "Design" sida Klicka på "Spara" igen för att spara stat räknaren kod till din blogg.

8 Logga in på din stat disk webbplats för att visa besökarna som kommer till din Blogger-blogg.

Tips

  • Blogger statistik finns på Blogger hemsida under länken "Statistik". Klicka på den för att se hur många besökare Blogger registrerad på din blogg.
  • Om du installerar fler än en stat disk, eller jämföra din stat mot Blogger statistik, kan siffrorna vara annorlunda. Informationen beror på hur stat räknaren läser och sammanställer turistinformation.

Hur man reda på hur många vänner jag har på Facebook


Den sociala nätverkssajten Facebook tillåter användare att ansluta med nya vänner samtidigt återknyta kontakten med gamla vänner. Du kan skapa en profil, utbyta meddelanden med vänner och hänga med sina favoritkändisar. Du kan även gå med i grupper som är baserade på gemensamma intressen såsom keramik och filmer. Om du är orolig med hur många människor anser du en vän på Facebook, kan du ta reda på hur många vänner du har inom några sekunder.

Instruktioner

1 Gå till Facebooks webbplats. Logga in med din e-postadress och lösenord.

2 Klicka på "profil" i toppmenyn för att visa din personliga profil på webbplatsen.

3 Granska din "Friends" -listan i den vänstra panelen. Antalet vänner du har visas inom parentes.

Hur man kontrollera hur många bakåtlänkar en webbplats har


Bakåtlänkar per definition är länkar som pekar tillbaka till en viss webbplats. De är också kända som inkommande länkar, eller inlinks. Antalet backlinks en webbplats har spelar en viktig roll i hur webbplatsen kommer att rankas i sökmotorerna. Denna artikel kommer att lära dig hur man ta reda på hur många backlinks en webbplats har.

Instruktioner

1 Logga in på http://www.yahoo.com.

2 Skriv följande kommando i sökfältet: länk: http: //www.examplesite.com. Ersätt "examplesite.com" med den faktiska webbplats som du forskar. Kom ihåg att sätta "http: // & quot; innan webbadress, eftersom Yahoo inte kommer att återvända rätt resultat utan det.

3 Klicka på "Web Search".

4 Yahoo kommer att återvända antalet sidor som finns i sitt index, liksom antalet bakåtlänkar (aka inlänkar) oavsett plats du skrev in. Om du vill se den totala mängden bakåtlänkar till varje sida av en viss webbplats (inte bara dess hemsida), klicka på pilen bredvid "till". Det kommer att ge dig möjlighet att se inlänkar endast till den angivna webbadressen ( "Bara denna URL"), eller till hela webbplatsen ( "Hela webbplatsen"). Välj "Hela Site" för att få ett totalt antal länkar för hela platsen.

Tips

  • Länkar ständigt indexeras och de-indexerade hela tiden av sökmotorerna, så oavsett antal Yahoo ger dig kommer alltid att vara något av en approximation.
  • Försök inte detta med Google. Google räknas inte så många länkar som Yahoo gör, så att du ser bara en bråkdel av den verkliga bakåtlänkar en webbplats har om du använder Google istället för Yahoo.

Det kan vara en av de mest frustrerande upplevelser i fotografi: Plötsligt en perfekt möjlighet för en bild dyker upp och du trycker på avtryckaren och kameran piper ett felmeddelande: ". Minneskortet är fullt" Att veta hur många bilder ett minneskort har är nyckeln till att undvika besvikelse situationer som denna.

Bestämma bildstorlek

Antalet bilder i ett minneskort kan hålla beror på storleken av bilderna tas. En två- till fyra-megapixel bild tar upp ungefär en megabyte på ett minneskort. En fem till sex-megapixel bild tar upp cirka två megabyte. En sju till åtta megapixel bild tar upp ungefär tre megabyte. En nio till 10-megapixel bild tar upp lite mer än tre megabyte. Att veta detta kan du dela det tillgängliga minnet av mängden megabyte dina bilder kommer att ta upp (med tanke på hur många megapixlar vardera har).

256MB Memory Stick

En 256 MB minne rymmer ungefär 250 två- till fyra-megapixel bilder, 120 fem- till sex-megapixel bilder, 85 sju till åtta megapixel bilder, eller 60 nio till 10-megapixel bilder. Dessa siffror kan variera något beroende på vilken typ av bilder tas eftersom mängden minne varje bild tar upp varierar något.

bild~~POS=TRUNC

Många kameror med åtta eller fler megapixlar ger en inställning som gör att du kan ta bilder på mindre än full upplösning för att spara utrymme på minneskortet. Till exempel, med låg upplösning, kameran kan bara ta en två-megapixel bild istället för att använda sin fulla åtta megapixel kapacitet. Även om detta kommer att innebära att fler bilder kan hållas på kortet, är nackdelen bilderna blir lägre kvalitet. Med minneskort priserna sjunker snabbt, är det oftast bättre att investera i ett större minneskort om det aktuella kortet fylls alltför snabbt.

Hög hastighet Kort

Många minneskort marknadsföra sig som "high speed" eller "extrema" på grund av de snabbare skrivhastighet. Dessa kort kan vara missvisande, eftersom de inte kommer att öka slutarhastighet, minskar slutarfördröjning, eller hastighet som kameran tar bilder längre än den inbyggda kapacitet. Många gånger behöver point-and-shoot kameror inte har kapacitet att dra nytta av de snabbare data skriver möjligheterna för dessa kort. De flesta DSLR kameror har fotograferings hastighet för att dra fördel av detta så att de kan ta flera bilder i en snabbare sprack.

Spela in video

Vissa kameror idag tillåter video tas samt stillbilder. Vid 640 x 480, skulle en 256 MB minneskort ta upp till två minuter och 56 sekunder. Om videon är inspelad på en lägre upplösning - 320 x 240 - det skulle ta cirka 10 minuter och 56 sekunder. Båda dessa siffror antar 30 bildrutor per sekund.

På grund av varierande karaktär månader och hur Excel-format datum, processen för att räkna ut hur många dagar kvar tills en födelsedag - eller något datum - är lite komplicerat. Inte nog med att du måste hitta den rätta formeln för beräkningen, men du sedan behöver ändra hur Excel-format automatiskt cellen där du kommer att ha ditt resultat.

Instruktioner

1 Öppna en ny Microsoft Excel-arbetsbok genom att dubbelklicka på ikonen Excel.

2 Klicka på cell "A1" och ange datum för den kommande födelsedag, genom att använda ett format för "mm / dd / yyyy." Tryck på "Enter" för att slutföra inmatningen.

3 Välj cell "B1" och skriv "månader" i denna cell och välj sedan cell "C1" och skriv in "Days".

4 Klicka på cell "B2" och ange följande formel:

= (MÅNAD (A1-IDAG ())) - 1

Tryck på "Enter" för att fullborda formeln. Oroa dig inte om något märkligt visas i cellen, eftersom du kan fortfarande behöva formatera cellen korrekt.

5 Klicka på cell "C2" och ange följande formel:

= DAG (A1-IDAG ())

Tryck på "Enter" för att fullborda formeln.

6 Klicka och håll ned musknappen på cell "B2, sedan dra musen till cell" C2 "och släpp knappen. Högerklicka på cell" B2 "och välj" Formatera celler "från listan med alternativ. Välj" Number "från listan som visas till vänster i fönstret och sedan placera markören i "Decimal" och skriv in "0"

7 Klicka på "OK." Månader och dagar tills födelsedag visas i celler "B2" och "C2" resp.

Tips

  • Om du bara vill veta hur många dagar, utan att beräkna månaderna, helt enkelt använda denna formel i en enda cell, i stället för de två börsnoterade formler:
  • = A1-IDAG ()
  • Du måste fortfarande konvertera cellens format till ett antal, dock.

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com