hur länkar jag till en grupp på facebook

Hur länkar jag till en docx dokument Extension?


Den .docx dokument förlängning är reserverad för Microsoft Word 2007 versionen. Tidigare versioner av Word utnyttja .doc förlängning. Microsoft Word används för ordbehandling behov, till exempel massutskick, corporate korrespondens, online-formulär, nyhetsbrev, affärs kvitton, affärs fakturor och brev till familjemedlemmar. Oavsett om du är en webbutvecklare eller ett Word-användare, kommer du att finna det lätt att länka till en .docx-fil.

Länka från HTML webbsida

I HTML-kod måste du använda vad som kallas en hyperlänk. Hyperlänkar är text eller grafiska knappar som användaren klickar på för att gå från den aktuella platsen till en annan webbplats eller dokument. Den grundläggande kod för en hyperlänk ser ut så här:

<a href="click" rel="nofollow" target="_blank"> http: //www.website.com”> klicka här </a>

För att länka till en .docx-fil vi skulle ersätta "http: //www.website.com” med sökvägen till dokumentet. Låt oss säga att vår filnamn är resume.docx. För att länka till filen koden du skulle infoga i en webbsida skulle se ut:

<a href="resume.docx"> klicka här </a>

Detta kommer att öppna som Word-dokument i samma webbläsarfönster. Att öppnas i ett nytt fönster eller flik måste vi lägga till attributet "target" till hyperlänken och ge den ett värde av "_blank". Nu hyperlänken skulle se ut:

<a href="resume.docx" target="_blank"> klicka här </a>

Ersätt "klicka här" med text eller bild som du vill att användarna ska klicka för att visa dokumentet.

Länka från Word-dokument

Markera den text du vill att en användare klickar på i Word-dokumentet. Med hjälp av musen, högerklicka och välj "Hyperlänk." Du kommer att se en dialogruta som frågar dig vad fil du vill länka till. Välj din .docx-filen från hårddisken eller från en webbplats. Klicka på "OK" för att stänga dialogfönstret. Markera länken för att ändra dess färg eller teckenstorlek. När en användare klickar på text eller grafik i ett Word-dokument, kommer han automatiskt att omdirigeras till den länkade .docx-filen.

Ett annat alternativ för att länka dokument är att infoga det länkade dokumentet i det aktuella Word-dokument. I Word 2007 vad du behöver göra är att klicka på fliken Infoga och sedan i textfältet klicka på pilen bredvid "Object" och välj "Text från fil." Du kommer att se en Infoga fil dialogruta som låter dig välja den fil du vill infoga i dokumentet. Välj en .docx-fil från datorn och klicka på "OK". Du kommer då att se innehållet i .docx-fil i det aktuella dokumentet. Denna metod används om du behöver blanda filer tillsammans utan hyperlänkar eller har två filer öppna samtidigt under en presentation, till exempel.

När du surfar på webben, kan du upptäcka en länk eller webbplats som är till nytta för dina Facebook-vänner. Dessa länkar kan innehålla video, bloggar och annat innehåll på Internet. Eftersom vänner har liknande intressen, Facebook kan du ansluta en extern webbplats för att ditt Facebook-konto. När du lägger upp en länk till din sida, länk visas på din profil och på dina vänners News Feed sidan. Du kan lägga till en kommentar till länken, förklarar dess syfte, och göra det mer tilltalande för dina vänner.

Instruktioner

1 Besök webbplats som du vill länka till din Facebook-sida.

2 Markera webbadress i adressfältet och högerklicka. Klicka på "Kopiera" för att kopiera webbadress.

3 Logga in på ditt Facebook-konto och klicka på "Home" om ditt nyhetsflöde sidan inte visas automatiskt.

4 Klicka på "Link" knappen högst upp i ditt nyhetsflöde sidan.

5 Högerklicka på "http: //" och klicka på "Klistra in". Klicka på knappen "Sätt".

6 Skriv en kommentar i "Säg något om denna länk" och klicka på "Share". Länk visas på din Facebook-profil och dina vänners News Feed sida.

Tips

  • Vissa webbplatser innehåller en "Share" knapp som gör att du kan dela länken med dina vänner automatiskt. Klicka på "Share" -knappen på hemsidan och välj "Facebook" från de tillgängliga sociala nätverk. Du kan behöva logga in på ditt Facebook-konto.
  • Om du vill dela en video, klicka på "Video" knappen högst upp i ditt nyhetsflöde sidan.

Många kalkylprogram erbjuder möjligheten att dölja och ta fram ett kalkylblad. Ett annat gemensamt drag är förmågan att länka kalkylblad. När du vill länka ett kalkylblad som är dolt, kan du stöter på några problem om du inte vet hur man kommer åt båda funktionerna i programmet. Lyckligtvis är det möjligt att koppla ett kalkylblad och sedan gömma den ursprungliga kalkylbladet. Du kan också ta fram kalkylbladet tillfälligt, om det behövs, så att du kan göra din länk.

Instruktioner

1 Öppna kalkylarket som du kommer att lägga till en länk till den dolda kalkylblad i.

2 Klicka på den cell som du kommer att importera arket.

3 Typ "= 'file: /// (kalkylblad plats) / (kalkylblad namn), # $ (ark namn) $ (kolumn) $ (rad)" för att importera en specifik cell från den dolda kalkylblad. Lägg till en rad av celler genom att använda "$ (kolumn) $ (rad): $ (kolumn) $ (rad)" i formeln.

Hur länkar jag till Acrobat sidor?


Adobe Acrobat är ett program som används för att skapa och hantera Portable Document Format-filer. Acrobat har ett bokmärke funktion, där du kan skapa länkar till en sida i ett PDF-dokument. Vissa bokmärken skapas automatiskt genom att bilda en innehållsförteckning i ett annat program, men du kan enkelt skapa bokmärken manuellt för att länka till en Acrobat sida. Bokmärken visas i "Bookmarks" panel i navigeringsrutan på vänster sida av Acrobat fönstret.

Instruktioner

1 Öppna ett PDF-dokument i Adobe Acrobat.

2 Använd rullningslisten eller uppåt- och nedåtpilarna i verktygsfältet för att navigera till en sida som du vill länka.

3 Klicka på "Välj" verktyg (svart pil med I-balk) i Acrobat-verktygsfältet.

4 Markera text som du vill bokmärka. Till exempel, om du vill skapa ett bokmärke i början av sidan, markera den första textraden genom att klicka och dra markören över den. Om du vill skapa ett bokmärke en bild, rita en rektangel över bilden.

5 Klicka på knappen "bokmärken" på navigeringsrutan till vänster.

6 Klicka på "Nytt bokmärke" -knappen på "Bokmärken" panel (eller klicka på "Alternativ" och välj "Nytt bokmärke"). Om du markerade texten, kommer texten att bli bokmärke etikett. Bokmärket visas omedelbart i "bokmärke" panel.

7 Skriv in ett namn för bokmärket eller klicka för att redigera namnet.

8 Upprepa dessa steg för att lägga till fler bokmärken. Om du vill placera ett bokmärke under ett befintligt, markera det befintliga bokmärke innan du klickar på "Nytt bokmärke." Annars kommer den extra bokmärke placeras i slutet.

Hur att skicka inbjudningar till en grupp via Facebook


Facebook grupper är ett sätt att få kontakt med andra människor på den sociala nätverkssajten med ett gemensamt intresse eller bakgrund. Om du vill planera en verklig värld händelse med gruppmedlemmar, använder webbplatsens händelsetjänst att leverera inbjudan till gruppen. Endast en gruppadministratör är tillåtet att inleda inbjudningar till gruppen och gruppmedlemmen listan kan inte överstiga 5000 personer att använda tjänsten.

Instruktioner

1 Peka din webbläsare till Facebook-grupp. Grupper listas i den vänstra kolumnen i din Facebook hemsida - klicka på "Se alla" under listan om du inte ser den grupp du letar efter på hemsidan.

2 Klicka på "Skapa händelse" länken i högerspalten på skärmen.

3 Fyll i datum- och tidsfält för ditt evenemang. Skapa ett namn på händelsen i "Vad planerar du?" fält.

4 Markera kryssrutan bredvid "Bjuda in medlemmar i värdgruppen [din grupp namn]" längst ner på formuläret skapa händelsen. Om du vill bjuda in icke-medlemmar, klicka på fliken "Välj rum" och markera rutan bredvid användarnas namn - du kan bara bjuda in folk på din egen kompislista.

5 Klicka på "Skapa händelse."

Hur länkar jag mitt Blogger konto med Facebook?


Du kan länka din Blogger-blogg konto på Facebook via Facebook Notes funktionen. Facebook Notes ger dig möjlighet att importera och publicera dina blogginlägg som anteckningar på det sociala nätverket. Denna metod gör det möjligt att enkelt dela dina inlägg automatiskt med dina Facebook-vänner och möjligen öka trafiken till din blogg.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto och gå till "Notes" ansökan. Snabbt komma till dina anteckningar genom att skriva "Anmärkningar" i det övre sökfältet och trycka på knappen "Enter".

2 Gå till höger sidofältet och klicka på "Importera en blogg" länk.

3 Skriv din Blogger-blogg URL i textfältet och markera rutan att du godkänner användarvillkoren.

4 Klicka på knappen "Spara inställningar". Tidigare Blogger inlägg kommer att importera som Facebook Notes och nya blogginlägg visas automatiskt i framtiden.

Facebook är en ständig utveckling socialt nätverk med mer än 350 miljoner aktiva användare. Det finns mer än en miljon utvecklare som bidrar till Facebooks plattform och program från hela världen. Mitt i detta ständig utveckling, har Facebook samman Höjdpunkter med News Feed sektionen på användarens hemsida. Detta tillåter användaren mer kontroll över vad du ser på din hemsida.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och skriv Facebook.com. Tryck enter." Facebook öppnas. Om du inte har bett Facebook för att hålla dig inloggad kommer du bli tillfrågad om dina inloggningsuppgifter.

2 Fyll i din inloggningsinformation. Tryck enter." Ditt Facebook-konto visas redan som standard till din hemsida.

3 Klicka på "News Feed" i vänstra navigerings att visa nu sammanslagna News Feed och Highlights.

4 Klicka på länken "Visa Live Feed" högst upp för att se detta foder och interagera i realtid.

Flikar på Facebook sidor är en viktig del av att upprätthålla en närvaro på sociala nätverk, eftersom varje flik kan inrymma ett program eller en separat del av anpassat innehåll. Du kan ta webbadressen som länkar direkt till fliken på din Facebook-sida, vilket gör den användbar i externa webbplatser, applikationer och e-postkampanjer. En enkel kopiera och klistra in process får fliken länk där du vill ha den.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook.

2 Klicka på "konto" på det övre navigeringsfältet och välj "Använd Facebook som sida."

3 Gå till Facebook-sida du vill hantera och klicka på "Switch".

4 Håll muspekaren direkt över sidofältet vänstra fliken du vill välja. Högerklicka på fliken och välj "Kopiera länkadress" från rullgardinsmenyn. Fliken URL kopieras till datorns minnesbuffert.

5 Klistra in länken i en textredigerare, HTML-redigerare eller webbläsarfönstret. Tryck på "Ctrl-V" för att klistra in länken direkt i ett textinmatningsområdet.

Hur länkar jag mitt Tumblr till en viss Facebook-sida?


Om du är en Tumblr bloggare och vill öka din blogg vyer, ansluter Tumblr konto till sociala medier som Facebook är en bra idé. Tumblr har en funktion som kopplar din blogg på din Facebook-sida, så att dina Facebook-vänner missar aldrig dina blogginlägg.

Instruktioner

1 Navigera till "Publicera till Facebook-sida" webbsida på Tumblr (se Resurser).

2 Klicka på "Anslut med Facebook" och följ inloggnings prompt. Välj den specifika sida som du vill synkronisera till från rullgardinsmenyn som visas.

3 Öppna specifika Facebook-sida du vill synkronisera med din Tumblr konto och klicka på "Redigera sida."

4 Hitta "Tumblr" program i listan och klicka på "Gå till App." Skriv in din Tumblr bloggadress och klicka på "OK".

Hur lägger jag till bilder till fem bilder på min Facebook-sida?


Facebook konsekvent lägger till nya funktioner till sociala nätverk webbplats arsenal, vilket kan göra det svårt att hålla reda på hur man korrekt använder varje nytt objekt. Till exempel innehåller Facebook en lista med fem senast taggade foton av dig på toppen av din profil. På webbplatsen finns begränsade kontroller för hur du lägger till eller ordna dessa skott. För att anpassa det här avsnittet, kan du dölja objekt från listan eller ladda upp och tagga dig själv i nya bilder.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook och klicka på "profil" i det övre högra hörnet för att visa din "profil" sidan.

2 Klicka på länken under fem bilder "Foto" längst upp i din profil. Foto uppladdning alternativ visas.

3 Välj "Ladda upp ett foto" alternativet.

4 Klicka på "Bläddra." En "Filöverföring" öppnas dialogrutan där du kan välja en bild från din hårddisk.

5 Hitta och dubbelklicka på bilden du vill lägga till i listan över fem bilder på din profil. Den "Filöverföring" i dialogrutan stängs.

6 Klicka på "Dela". Fotot visas på din vägg efter några sekunder.

7 Klicka på bilden.

8 Klicka på "Märk detta foto."

9 Klicka på en plats på fotot och skriv in ditt namn. En lista med resultat visas.

10 Klicka på ditt namn från resultaten och klicka på "Klar märkning." Bilden visas som den senaste bilden bland de fem bilder som anges på toppen av din profil.

Tips

  • Håll musen över en bild och klicka på "X" -ikonen. Klicka sedan på "Göm bilder" för att avsluta ta bort den från toppen av din profil. Nästa senast taggade foto visas i den dolda bildens plats.

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com