hur kopierar man text på facebook

Facebook introducerades för första gången 2004 och har sedan dess blivit en av de mest produktiva sociala nätverkstjänster på jorden. Facebook har över 600 miljoner aktiva användare, och forskning av sociala medier i dag visar att 41,6 procent av den amerikanska befolkningen har ett Facebook-konto. Facebook har ett antal meddelandetjänster alternativ, inklusive en instant-messaging chattrutan. Att hitta den här rutan är lätt, förutsatt att du inte har tekniska problem.

Instruktioner

1 Gå till Facebook. Starta ett konto eller logga in med ditt befintliga Facebook-konto.

2 Leta efter den lilla, horisontella grå bar på nedre högra hörnet av skärmen. Det borde finnas med en bild av en silhouetted person, med en grön prick bredvid det och ordet "Chat", tillsammans med parenteser och ett tal som representerar hur många av dina Facebook-vänner är online.

3 Klicka på fältet för att öppna en låda med en lista över alla dina Facebook-vänner som är online.

4 Dubbelklicka på en av de listor för att öppna chattfönstret och börja chatta.

Tips

  • Om chattfältet inte visas i webbläsaren, uppdatera sidan. Om det fortfarande inte, logga ut från Facebook och logga in igen. Om det fortfarande inte finns någon chatt bar, prova att rensa webbläsarens historik och cache. Om fortfarande baren inte visas, kontakta Facebook tekniskt stöd för att hjälpa till att bedöma problemet.

Datorer placerade i offentliga miljöer som skolor och bibliotek blockerar ofta vissa webbplatser från nätverket. Sociala nätverkssajter, inklusive Facebook, är ofta på listan över webbplatser blockerade för att förhindra obehörig användning och tillgång. Du kan använda en webbproxyserver för åtkomst Facebook när det är blockerad. Proxyserver är en anonym plats som blockerar din IP-adress och gör det möjligt att få tillgång till webbplatser som kan ha tidigare blockerats.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och navigera till en fri webbproxyserver. Populära servrar inkluderar Dart rusa, begränsa Path och Proxy Dozer.

2 Skriv "facebook.com" i adressfältet i webbproxyservern sidan.

3 Klicka på "Go".

Enligt en artikel i The New York Times, är Kinas regering snabbt få ett rykte som en av de mest förtryckande när det gäller att censurera Internetanvändning för sina medborgare. Webbplatser som innehåller information om Dalai Lama, till exempel, kan inte ses från kinesiska Internetleverantörer, och populära webbplatser som Facebook och YouTube har blockerats i det förflutna också. Det är dock möjligt att komma åt dessa platser inifrån kinesiska gränser med hjälp av proxyservrar.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare. I adressfältet, skriv "proxy.my-addr.com." Alternativt kan du använda zend2.com, bind2.com eller stayinvisible.com. Dessa områden kallas proxyservrar och fungerar som en sorts mellanhand mellan datorn och de webbplatser du besöker.

2 Skriv "www.facebook.com" eller "www.youtube.com" i adressfältet på sidan. När du begär en webbsida genom att skriva sin adress i adressfältet på sidan, är den information som skickas till proxyservern, snarare än den faktiska platsen. skickar proxyservern sedan sökbegäran, å dina vägnar, till den begärda platsen.

3 Surfa på webbsidan som din webbläsare visar precis som vanligt. Proxyserver levererar den begärda sidan till dig via sina egna servrar. Som ett resultat av detta "mellanhand" beteende, har plats ursprungs inga uppgifter om din IP-adress besöker, och Internetleverantören ser endast trafik mellan datorn och proxyservern, inte den externa webbplatsen. Du kan surfa privat, når platser som kan ha blockerats av regeringen.

Tips

  • Var medveten om att censur organisationer ofta medvetna om dessa proxyservrar och övervaka trafiken till dem.
  • Du kan märka en betydande förlust av anslutningshastighet; eftersom sidan begäran dirigeras genom många olika hållplatser, kan surfa vara långsam.

När du loggar in på Facebook, automatiskt logga in på webbplatsens chatsystem. Detta innebär att när någon tittar på sina onlinekontakter, visa upp. Detta kan vara ett problem om du inte vill att någon - till exempel dina föräldrar eller en vän som du sa ju att han var upptagen - att veta att du är på Facebook. Tyvärr gör Facebook inte erbjuda möjligheten påmönstring utan förekommer på nätet i chatten systemet. Men till skillnad från vissa andra chattsystem, Facebook chatt inte meddela dina kontakter som du har skrivit på.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto. Detta gör att du verkar som tillgänglig för chatt, men inte meddela dina vänner att du har kommit på nätet.

2 Klicka på den lilla växelformad ikon i det nedre högra hörnet på din Facebook-sida, omedelbart under chattsystemet. Detta tar upp en kort lista med alternativ.

3 Klicka på "tillgänglig för chatt" i listan som visas för att ta bort bocken bredvid. Detta gör att du otillgänglig chatta, vilket innebär att du visas som offline för dina vänner. Göra detta så snabbt som möjligt. Eftersom Facebook inte meddela dina vänner när du loggar in på, är den enda chans du har att åka fast om en av dem fläckar dig innan du lyckas gå offline i chatten.

Tips

  • Även när du är säkert offline i chatten, kan dina vänner fortfarande att kunna räkna ut att du är på Facebook. Gör inte saker som uppdatera din status, inlägg på en väns vägg eller kommentera ett foto när du låtsas att du inte är på Facebook, som de människor du undviker kan se denna aktivitet och inser du är online trots allt.

Den sociala nätverkssajten Facebook har hundratals miljoner användare finns över hela världen. Facebook gör kontakt med gamla high school vänner, avlägsna familjemedlemmar och online bekanta enkla och attraktiva. Men med så många människor samlas i en online-plats, kan Facebook hackare utlösa förödelse på intet ont anande användare. Facebook hacking kan variera från att spela skämt på människor att stjäla personlig information i brottsligt syfte.

app Säkerhet

Spel och andra applikationer presenterar kanske den största säkerhetsrisken på Facebook. Vem som helst med grundläggande kunskaper i programmering kan skriva en Facebook-app; Detta kan ibland leda till dåligt utformade program. Eftersom dessa dåligt utformade program inte får använda autentisering eller andra grundläggande säkerhetsfunktioner, blir de utsatta för hackare och cyberbrottslingar. Begränsa appen använder kända, ansedda källor för att kraftigt förbättra ditt Facebook-konto säkerhet.

App Information Access

Även om du begränsa din användning av Facebook program till dem från ansedda källor, bör du ändå se upp för den information som du delar med dem. När du installerar även en förment säker eller ansedd app, kan det informera er om att det vill ha tillgång till din personliga information. Detta kan äventyra säkerheten. Vissa Facebook apps har brutit användarnas säkerhet och använde den insamlade informationen i marknadsföringssyfte, som brutit Facebook politik. Vissa appar kan använda informationen för att skicka oönskad e-post eller ens virus. För att förhindra denna typ av hacking, undvika att låta alla appar för att komma åt din personliga information.

anslutning Säkerhet

Använd en säker anslutning när du loggar in på Facebook. Logga in på https://www.facebook.com, snarare än den normala, utan säkerhet http-adress. När du är inloggad på ett säkert sätt kan vissa oprioriterade appar och andra funktioner inte fungerar, men du kommer att ha ett bättre skydd mot hackare, speciellt på ett oskyddat nätverk. Aktivera det här alternativet genom att välja "Säker anslutning (https)" i avsnittet "Kontosäkerhet" på din "Kontoinställningar" sidan. När det är möjligt, använda ett säkert nätverk när du loggar in på Facebook via Wi-Fi. Ett säkert nätverk använder användarautentisering och datakryptering för att skydda information som skickas och tas emot via Internet. Den här typen av nätverk kräver ett lösenord för åtkomst.

Vaksamhet

Den bästa förebyggande mot Facebook hacking fortfarande vaksamhet. Ta Internet integritet på allvar och använda åtgärder för att hålla din personliga information privat på Facebook. Håll ett vakande öga på dina Facebook sekretessinställningar, och alltid hålla ditt användarnamn och lösenord privat. Var försiktig när du klickar på länkar som publiceras på Facebook och när passerar ut information om tredje parts webbplatser. Om du tvivlar på en webbplats äkthet, kontrollera webbläsarens adressfält för att se till att du fortfarande på Facebook.com. Skicka aldrig dina personuppgifter till en okänd webbplats. Naturligtvis finns det ingen helt idiotsäker metod för att skydda dig från att hacka med undantag för att avstå från Facebook helt och hållet.

Facebook-sidor tillåter en mängd små företag, band, organisationer och andra offentliga personer att direkt kontakt med sina fans och samhället på den populära sociala nätverk. Administratörer på dessa speciella sidor kan dela länkar, evenemang och andra uppdateringar. Dessutom kan de delta i aktiva diskussioner med kommentarer om dessa tjänster eller andra profiler och sidor. Användare av Facebook-sidor kan övervaka fläktnummer av en viss sida, och sidan ger information om fans som också vänner hos användaren.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto med din e-postadress och lösenord.

2 Besök en Facebook-sida. Du kan ange Sidans namn i Facebook sökfältet eller klicka på "Mer" i Facebook apps menyn till vänster i webbläsaren för att komma åt sidor menyn.

3 Titta på den högra sidan av Facebook-sida. En särskild ruta nära toppen av kolonnen visar anslutningen med sidan. Om du har några vänner som också har klickat på "som" den här sidan, kommer du att se en kort rad med miniatyrbilder och antalet vänner som är fans av sidan. Klicka på länken för att bläddra i listan över de särskilda vänner som är anslutna till sidan.

Hur kan man förhindra Facebook-grupp Trolls


Beroende på vilken typ av Facebook-grupp, kanske du inte vill att Facebook samhället i stort att få tillgång till dess innehåll. Om du upptäcker att en Facebook-medlem är trolling runt - besöker ofta och lämnar negativa kommentarer - ändra sekretessen för din grupp att begränsa tillgången till den. Endast gruppadministratörer får ändra sekretessinställningen för en grupp. Om trolling parten är för närvarande en gruppmedlem ska administratören också ta bort honom genom att gå till medlemslistan och klicka på "x" bredvid hans namn.

Instruktioner

1 Peka din webbläsare till Facebook hemsida.

2 Klicka på namnet på gruppen i den vänstra kolumnen på startsidan. Om du inte ser gruppen, klicka på den blå "Mer" länken i avsnittet gruppen att avslöja hela listan med dina grupper.

3 Klicka på den grå länken "Redigera grupp" i den högra sidan av grupprofil, omedelbart till höger om en liten ikon av en dyna av papper och penna.

4 Klicka på den grå ikonen i "Privacy" linje och välj "Secret" eller "Privat" från rullgardinsmenyn. Göra en grupp hemlig gör det helt osynlig för alla utom medlemmar. En privat grupp kommer att dyka upp i sökresultaten och listas på medlemmarnas profiler, men innehållet i gruppen kommer att döljas från alla men medlemmar.

5 Klicka på "Spara ändringar" längst ner i fönstret.

Hur ska man gå på Facebook Privat utan att någon vet du är på?


Facebook är ett bra sätt att hålla kontakt med dina vänner och familj. Du kan gå online och avfalls timmar visa bilder och chatta med vänner. När du inte har timmar att avfall, förmodligen föredrar du snabbt logga in och ändra din status eller uppdatera din profil utan att utsatta av vänner som vill chatta. De goda nyheterna för dig är att du kan ändra en inställning i Facebook Chat så att ingen inser du är online.

Instruktioner

1 Starta en webbläsare på datorn och gå till Facebook. Fyll i din e och lösenord för att logga in på ditt konto.

2 Klicka på "Chat" från nedre vänstra hörnet på din Facebook-sida för att utöka listan över vänner på nätet.

3 Klicka på "Alternativ" och välj "Go Offline." Detta ändrar din status till offline, och det fortsätter så tills du klickar "Chat" igen. Du kan logga ut och logga in igen utan att någon vet.

Tips

  • Få en vana att klicka på "Go Offline" när du är klar chatta med vänner innan du loggar ut; nästa gång du loggar in, kommer du inte att visas kort till dina vänner innan plötsligt försvinner.

Facebook kan du kommentera ett svar på din väns statusuppdateringar, bilder, videoklipp och länkar. Som standard Facebook inte tillåter dig att formatera text i fina tecken. Men det finns många webbplatser som är avsedda för finare text och grafik för Facebook som du kan kopiera och klistra in en kommentar. Exempel på finare text för att lägga till kommentarer inkluderar leende ansikten, former, kursiva teckensnitt, grekiska bokstäver och mer.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och navigera till en sida som har finare text för Facebook. Tre platser som presenterar fint text inkluderar Facebook-symboler, FSymbols och MessLetters.

2 Markera önskade utsmyckad text och tryck på "Ctrl" och "C" nycklar.

3 Logga in på ditt Facebook-konto.

4 Klicka på "Kommentar" länken under bilden eller inlägg du vill lämna en kommentar.

5 Tryck på "Ctrl" och "V" nycklar och sedan trycka på "Enter" för att lägga din fantasi text till Facebook.

Hur man använder Bold & kursiv text på Facebook Kommentarer & Meddelanden


Facebook är ett online socialt nätverk som gör det möjligt att ansluta med vänner och samhällen över Internet. Normalt kan du inte skriva specialtext, till exempel fet eller kursiv stil på din Facebook-vägg. Däremot kan du använda Fet Text Facebook app för att skicka meddelanden på din vägg med särskild formatering. Du kan använda denna formatering för att ställa in meddelanden och uppdateringar från andra vägg inlägg på din Facebook-nyhetsflöde.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto.

2 Skriv "fet text" i Facebook sökfältet och tryck på knappen "Enter". Detta kommer automatiskt att ta dig till Fet Text ansökan.

3 Klicka på knappen "Gå till App" längst upp på sidan och klicka sedan på "Tillåt."

4 Skriv ditt meddelande i "Meddelande" textrutan. Du kommer att se texten visas i exemplet nedan textrutan. Programmet skapar automatiskt meddelandet i fetstil.

5 Klicka på "Kursiv" -knappen för att placera meddelandet i kursiv text som väl.

6 Se till att "My Own Wall" väljs från menyn "Till" rullgardins.

7 Klicka på "Skicka" för att skicka texten till din Facebook-vägg.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com