hur hacka llsenord med ordbok

Det finns två scenarier där du kan behöva ta itu med objekt som sträcker sig förbi marginalerna i en PDF-fil. Det första scenariot är när du skapar en PDF med hjälp av Adobe Acrobat, från ett dokument som har objekt som sträcker sig in i marginalerna. För detta scenario, måste du ställa in marginalerna i PDF till noll. Det andra scenariot är när du får en PDF-fil och kan visa filen i Adobe Reader, men när du skriver ut filen objekten i marginalerna raderas. Hur du handskas med föremål i anslutning till en PDF beror på om du använder Adobe Acrobat eller Adobe Reader.

Instruktioner

Ställ in marginalerna i Adobe Acrobat

1 Öppna PDF-filen i Adobe Acrobat.

2 Klicka på "Dokument" alternativet på det övre navigationsfältet.

3 Klicka på "Beskär sidor" alternativet.

4 Klicka på knappen "Nollställ" i marginalen Controls dialogrutan.

5 Klicka på "OK."

6 Klicka på "Spara" ikonen för att åter spara PDF.

Ställ in marginalerna i Adobe Reader

7 Öppna PDF-dokumentet i Adobe Reader PDF-läsare.

8 Klicka på "File" alternativet på den övre navigeringsfältet och sedan klicka på "Skriv ut". Dialogrutan Skriv öppnas.

9 Klicka på "Skriv ut Scaling" listrutan och klicka sedan på "None" alternativet.

10 Klicka på "OK" och klicka sedan på "Skriv ut". PDF skickas till skrivaren med marginalerna inställda på noll.

Hur man arbetar med Adobe Photoshop Chroma Keys


Chroma Key är en videoproduktion teknik allmänt känd som "blå skärm" eller "grön skärm." Den används ofta i filmer och TV-program. Processen innebär att placera en vanlig blå skärm eller grön skärm bakom ett ämne. Den färgade skärmen sedan raderas och målade med den önskade bakgrunden. Chroma Key är främst en videoteknik, men du kan få samma effekt med Photoshop.

Instruktioner

Hur man arbetar med Adobe Photoshop Chroma Key

1 Hitta en bild med en gedigen bakgrund. Alla färger kommer att göra. Hitta en bild som du vill använda för att ersätta den fasta bakgrunden. Spara bilderna så att du kan arbeta med dem. Välj "File" i menyn och välj "Öppna". Öppna båda bilderna i Photoshop.

2 Klicka på den bild du vill använda som ersättning bakgrund. Dra den på toppen av bilden med den fasta bakgrunden. Gör detta genom att klicka på ersättnings bakgrunden med musen. Håll vänster musknapp och dra bilden till sin plats.

Du bör ha två skikt på denna punkt. Bilden du flyttade är nu på ett lager märkt "skikt 1." Bilden med gedigen bakgrund är på ett lager märkt "bakgrund." Det finns ett lås på den markerade skiktet "bakgrund". Dubbelklicka på låset med musen för att låsa upp den. Skiktet namn ändras till "skikt 0."

3 Klicka på "lager 1" i lagerpaletten och dra det under "skikt 0." Bilden med gedigen bakgrund är nu på topp.

4 Välj "skikt 0" genom att klicka på den med musen. Gå till menyn och välj "välj" och "färgskala." När pipetten visas klickar du på gedigen bakgrund för att få ett prov. Den "färgskala" dialogruta öppnas.

Den del av bilden som du vill behålla är svart. Den del av bilden som du vill ersätta är transparent. Klicka på "OK" och gedigen bakgrund väljs. Klicka bort för att radera den valda delen av bilden. Med gedigen bakgrund bort, är att ersätta bakgrunden på "lager 1" nu på plats.

Tips

  • Experimentera med olika bakgrunder.
  • Se till att din gedigen bakgrund är bara en färg. Som gör processen mycket lättare.

Microsoft är världens största tillverkare av datormjukvara. Mer än 90 procent av hemdatorer kör en version av sitt operativsystem Windows. Microsoft producerar och distribuerar ett brett utbud av programvara för desktop publishing. En stor del av det kan vara ganska komplicerat. Här är hur man talar med en Microsoft-representant.

Instruktioner

kontakta Microsoft

1 För att kontakta en Microsoft-representant via telefon, boka tid genom att logga in till Microsoft.com och gå till supportsidan.

2 Välj den produkt du vill tala med en representant om, är överens om att en EULA (slutanvändarens licensavtal) och välj "telefon" från metoden kolonnen. Ett telefonnummer kommer att tillhandahållas.

3 Ha tålamod. Telefon möten med representanter är begränsade att välja kontorstid, och samtals väntetider kan variera.

Tips

  • Om du har problem med att använda en Microsoft-produkt, konsultera sin "Hjälp" program eller supportcenter innan du ringer Microsoft. En telefon samråd med en Microsoft-representant kommer att kosta $ 59 per samtal.NVU är en öppen källkod WYSIWYG HTML-redigerare som används för att skapa webbsidor. Det finns gratis från nvudev.com (se länk nedan) och fungerar på Windows, Mac och Linux. Denna artikel kommer att visa dig hur man arbetar med bilder i Nvu.

Instruktioner

1 Jag antar att du redan har Nvu ner och installeras. Se min artikel om hur man använder Nvu om du inte (se länk i Resources nedan).

2 Öppna en av webbplatsens HTML-sidan öppen i Nvu redaktör.

3 Hur man arbetar med bilder i Nvu


Placera markören på det ställe där du vill infoga bilden.

4 Hur man arbetar med bilder i Nvu


Klicka på bildikonen i verktygsraden längst upp.

5 Hur man arbetar med bilder i Nvu


Bläddra för att hitta bilden. Lägg alt text. (Det finns en möjlighet att ha någon alt-text. Se till att du vet om bra alt text val om du väljer det här alternativet. Se länk till min artikel i Resources nedan). Du har också flikar som gör att du kan ändra bildens dimensioner. (Jag inte rekommendera att göra detta.) Du kan ställa in några Utseende alternativ som använder föråldrade HTML, så igen, rekommenderar jag inte detta användning CSS istället. Och du kan göra bilden en länk.

6 Hur man arbetar med bilder i Nvu


Om du klickar på Advanced knappen Redigera i dialogrutan bildfönstret, kan du lägga till ytterligare HTML-attribut, infogade format (det är bättre att hålla sig med en extern formatmall) och JavaScript-händelser.

7 Hur man arbetar med bilder i Nvu


När du är klar med dialogrutan bilden, klicka på OK (eller spara). Bilden visas på dokumentet i den position du valt.

8 Hur man arbetar med bilder i Nvu


Om du har några CSS-regler för bilder i din format, såsom gränsregler sammanfattas i CSS-redigerare, kommer de att reflekteras på sidan. Naturligtvis kan du lägga till andra CSS-regler till img elementet.

9 Hur man arbetar med bilder i Nvu


Till exempel kan du använda en klass på bilden för att göra det flyta till höger. Jag har en klass som kallas .floatright i min format alla redo att gå. Att tilldela det, jag markera bilden i dokumentfönstret, så jag väljer klassen från CSS rullgardinsmenyn i det övre vänstra.

10 Hur man arbetar med bilder i Nvu


Bilden kommer att flytta till högermarginalen efter klassen tillämpas. All text eller andra element som du lägger efter bilden linda runt bilden till vänster.

Denna klass regel skulle kunna tillämpas på andra element förutom bilder. Och du kan skriva många andra CSS-regler som skulle öka utseendet på bilden på din webbsida.

Tips

  • Kolla eHow för mina andra artiklar på Nvu. Detta är en av en serie.Hur man arbetar med CSS i Nvu. NVU är en öppen källkod WYSIWYG HTML-redigerare som används för att skapa webbsidor. Det är gratis från nvudev.com och fungerar på Windows, Mac och Linux. Denna artikel kommer att visa dig hur man skriver CSS-regler med Nvu.

Instruktioner

1 Om du inte redan har Nvu, kan du hämta och installera en version som gäller din dator på nvudev.com (se länken nedan). När du har installerat, skapa en webbplats och åtminstone en HTML-sida innan du påbörjar dessa steg.

2 I menyn Verktyg och välj CSS Editor. Du kan skapa en intern eller extern formatmall. Klicka på elt knappen Style längst ned till vänster.

3 En ny dialogmallen öppnas. Namnge format och klicka på Skapa mallen.

4 Det skapar en intern format som standard. Du kan exportera till en extern format hjälp av Export format och Växla till version knappen exporteras.

5 Avmarkera expert knappen och regel blir aktiv. Tryck för att skapa en ny stil regel.

6 Du kan skapa en namngiven stil eller ange en väljare som "kropp" i det tomma fältet. Klicka på Skapa Style regel att börja skrivregler.

7 Med hjälp av flikarna längst upp, kan du styla bakgrund. Om du är bekant med att sätta stilregler i Dreamweaver, kommer du att märka vissa likheter mellan NVU: s styling alternativ och de i Dreamweaver.

8 Du kan styla textelement.

9 Du kan stil box element.

10 Du kan styla gränselement.

11 Dina val avspeglas omedelbart i dokumentfönstret. Tänk på att dessa bakgrund, låda, gräns och andra alternativ kan tillämpas på alla HTML-element på en sida med hjälp av olika CSS-väljare.

Hur Filtrera webbplatser med värdar


Hosts fil är en del av Windows operativsystem. Filen ger mappning mellan IP-adresser och domännamn. Det finns en mängd användningsområden för värdfilen. Med rätt modifiering, kan värdfilen bli den första försvarslinjen mot alltför påträngande adware och spyware. Du kan också använda hosts-filen som en rudimentär metod för att blockera webbplats tillgång.

Instruktioner

Hur Filtrera webbplatser med Hosts File

1 Öppna Windows Anteckningar från menyn Windows "Start" i mappen "Tillbehör". För Windows Vista och senare, måste du starta Anteckningar som administratör. Högerklicka på ikonen Anteckningar och välj "Kör som administratör." Om du inte kör Anteckningar som administratör, kan du inte att spara ändringar i värdfilen.

2 Öppna hosts i Anteckningar. Filen ligger i "Windows \ System32 \ Drivers \ Etc \" katalog.

3 Flytta markören till slutet av filen. Tryck på "Enter" för att infoga en ny rad. Du kommer att skapa en ny post per rad.

4 Skriv "127.0.0.1" på den nya linjen. Infoga ett mellanslag och sedan namnet på webbplatsen för att blockera .. Det är tillräckligt att använda endast toppdomänen, till exempel "blockeddomain.com." Detta kommer att blockera tillgång till alla delar av webbplatsen genom att styra förfrågningar webbläsare tillbaka till den lokala datorn.

5 Spara filen, avsluta Anteckningar och starta om datorn. Windows kommer att ladda hosts med de nya ändringarna.

Facebook ger dig en stor flexibilitet i hur du vill kommunicera med dina vänner. Du kan skicka nästan vad du vill på en väns Facebook Wall, inklusive en enkel kommentar, en länk, en bild eller en video. För dem som använder webbplatsen respektfullt, kan detta vara ett roligt, informativt sätt att hålla upp och hålla kontakten. Å andra sidan, gör det också människor att lägga upp saker som du kanske inte vill se eller som du vill hålla privat. Du har flera alternativ på hur man handskas med denna situation.

Instruktioner

1 Be din vän att sluta publicera det stötande material på din Facebook Wall. Detta kan vara allt som behövs för att övertyga honom att endast efter lämpliga saker.

2 Gå till profilen för Facebookvän som inlägg dåliga saker på väggen. Klicka på "Unfriend (namn)" alternativet längst ned till vänster för att markera den och klicka sedan på "Fortsätt". Detta tar bort personen i fråga som en vän, vilket innebär att han inte längre kan lägga på din Wall.

3 Klicka på "Konto" och sedan "sekretessinställningar." Klicka på den blå "Anpassa inställningar" -länken. Klicka på ikonen längst till höger om "Kan se Vägg inlägg av vänner" och klicka sedan på "skräddarsy". Skriv in namnet på den vän som du vill blockera från att skicka den på din vägg i "Göm detta från" fältet, och klicka sedan på "Spara inställning." Denna vän kan inte längre lägga till din Wall. Upprepa processen för "inlägg av mig" linje för att stoppa honom från att kommentera dina statusuppdateringar.

4 Klicka på "Konto" och sedan "sekretessinställningar." Klicka på den blå "Anpassa inställningar" -länken. Ta bort markeringen i rutan "Enable" bredvid "Vänner kan lägga på min vägg." Detta förhindrar någon, inklusive personen i fråga, från att skicka den på din vägg.

Tips

  • Du kan även klicka på "Rapport / blockera den här personen" på väns profilsida (strax under länken "Unfriend") om vännens beteende stiger till nivån för trakasserier.

Hur att komma med en bra blogg namn


Enligt Nielsen / McKinsey, en forskning och statistik företag, det finns mer än 181 miljoner bloggar på Internet - så hur gör du göra din blogg sticker ut? Den perfekta bloggnamnet kan dra läsare till din blogg samtidigt som det utrymme att växa. Samtidigt som kommer upp med ett passande namn kan vara svårt, är allt det tar lite tid och hjärnkapacitet.

Instruktioner

1 Bestäm vad din blogg kommer att handla om och vilken typ av publik den når. Kommer det att vara en personlig blogg, avsedd för familj och vänner, eller kommer du fokusera på en särskild hobby, intresse eller företag? Dessa faktorer kommer att påverka namnet på din blogg.

2 Brainstorma en lista över potentiella bloggnamn. Du kan göra det humoristiska eller använd en ordlek, men kom ihåg att hålla det enkelt och minnesvärd. Du vill läsarna att komma ihåg din blogg namn lätt, och att hitta den igen och igen. Kom upp med åtminstone fem starka titlar som uttrycker ämnet på ett enkelt och slående sätt.

3 Besök andra bloggar fokuserade på samma målgrupp du önskar. Inspiration slår ofta medan du bläddrar relaterat material, så ta del av nyckelfraser eller slang som används av människor som delar ett intresse. Lägg dessa idéer till din blogg titellistan.

4 Forskning din lista med namn som använder en sökmotor som Google. Detta kommer att berätta om någon annan har hävdat bloggen namn som du har tänkt dig. Undvik namn som låter alltför liknar bloggar som redan finns på webben, annars läsare kan bli förvirrad och följa någon annans blogg i stället för er. Sökresultaten kommer också lista huruvida föredragna namn dina närvarande används på blogg plattform platser såsom Blogger, Wordpress och Tumblr.

5 Gå tillbaka till listan och brainstorma igen om alltför många av dina favoritbloggnamn togs. Det kan vara svårt att hitta ett unikt namn för din blogg. Drop vanliga ord som "världen" eller "plats" av hänsyn. Prova ovanliga kombinationer av ord som sammanfattar den punkt i bloggen.

6 Begränsa din lista till två eller tre favoriter, så fråga vänner eller kollegor för sin åsikt. Ofta kommer de att berätta vilka en fångar deras uppmärksamhet först. Om varje person väljer samma bloggnamnet, kan det vara ditt bästa val. Efter att ha granskat all input, välja namn för din blogg.

Tips

  • Hur att komma med en bra blogg namn

Hur chattar jag med amerikanska militärer?


För kvinnor som är intresserade av "prata" med amerikanska militärer, det finns några sätt att etablera och upprätthålla en direkt kommunikationslinje. En av de mest populära sätten chattar eller chatt, som gör det möjligt för internetanvändare att utbyta meddelanden i realtid. Instant messaging tjänster är tillgängliga online via webbplatser som Skype, Yahoo och Google att chatta med militära män utplacerade utomlands och runt om i landet.

Instruktioner

Hur att chatta med militärer

1 Sök på nätet för webbplatser som stöder väpnade styrkorna, såsom www.troopssupport.com, som innehåller ett antal länkar med information om att skicka brev och paket till soldater utomlands. Genom att engagera och visa stöd, kan du starta en anslutning med militärer och utbyta information för att börja kommunicera på nätet.

2 Använd sociala medier som Facebook eller Myspace. Sök platserna för män de i försvarsmakten. En bra start är att söka efter arbetsgivare. Som ett exempel anger "USMC" för att se män som befinner sig i USA Marine Corp. Sociala medier har chattjänster.

3 Prenumerera på en singel anslutning servicekontor. Platserna anspråk på att ha tusentals enskilda militära medlemmar. Du kan skapa online profiler, ladda upp bilder och kommunicera via snabbmeddelanden. Vissa tjänster erbjuder privata brevlådor, offentliga forum och chattrum.

4 Börja som en brevvän genom att skicka soldater utomlands. Webbplatser som Allt för våra militära och kontakta vår militära kan hjälpa dig att motsvara militärer.

Hur att chatta med en kille Online. Flickor prata med killar hela tiden. Att prata med en kille på nätet är ett roligt sätt att lära känna honom bättre utan att se honom personligen. Men att prata med en kille på nätet är inte alltid så lätt som det låter. Här är några unika och roliga sätt att chatta med en kille på nätet och hålla hans intresse.

Instruktioner

1 Ansluta till datorn och till Internet. Öppna en budbärare program som Yahoo eller MSN. Kontrollera för att se om det finns en kille på nätet som du vill kontakta. Öppna en konversation ruta för att påbörja samtalet. Hälsa honom.

2 Svara på alla sina frågor till bästa förmåga. Kom ihåg att han inte kan se dig rodna eller andra ansiktsuttryck som du gör. Så bli inte generad, skamsen eller rädd för att svara på någon av sina frågor.

3 Var ärlig och tydlig. Killar som ärlighet och uttalanden som är korta och rakt på sak. En tur ut för de flesta killar är lång, utdragen konversationer.

4 Säg glada saker och försöka att inte klaga. Det är OK att uttrycka din åsikt om något, men inte älta det och fortsätta prata om det om och om igen. Säg det en gång eller två gånger och stannar vid detta.

5 Diskutera saker som är av intresse för honom eller som hänför sig till vad som händer i hans liv. Visa äkta intresse för honom genom att ställa frågor om saker som han gillar honom eller om saker som sker i hans liv. De flesta killar älskar att vara i centrum för uppmärksamheten.

6 Låt honom säga adjö först. Om du avbröt honom eller lämna, kanske han tror att du inte är intresserad. Om du måste lämna, tala om för honom att du kommer att kontakta honom igen och ge honom ett datum och tid. Se till att du kontaktar honom tillbaka till den exakta dag och tid som sade till honom att du skulle.

7 Ha så kul. Du kan visa din entusiasm för honom på nätet med hjälp av leenden och fraser som LOL. Killar älskar när du skickar leenden, bilder eller andra internet prylar.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com