hur gör man en digital signering i word

Hur får man en digital signatur i Outlook Express


Digitala signaturer används av programutvecklare, köpmän och individer att bevisa vem de är online. Individer, särskilt, bör leta efter digitala ID för alla de köper från nätet, och företag bör leta efter dem samt att se till att deras leverantörer, entreprenörer och affärsbekanta är som de säger att de är. Erhålla och använda en digital signatur är en enkel process som kan sättas upp i en liten stund.

Instruktioner

Få ett digitalt ID

1 Navigera din webbläsare VeriSign för att få ett digitalt ID. Länken finns i avsnittet nedan "resurser".

2 Köpa digitala ID.

3 Ladda ner och spara ditt elektroniska ID i en minnesvärd plats.

Konfigurera Outlook

4 Öppna Outlook.

5 Klicka på "Verktyg" och välj "Konton".

6 Välj "E-post" -fliken, och markera den e-postadress kopplad till ditt digitala ID.

7 Klicka på "Egenskaper".

8 Klicka på "Säkerhet" och välj "Avancerade inställningar."

9 Markera kryssrutan bredvid "Inkludera mitt certifikat med signerade meddelanden."

10 Klicka på "OK."

11 Markera kryssrutan bredvid "Lägg digital signatur till alla utgående meddelanden."

12 Klicka på "OK." Din digitala signatur kommer att skickas med alla utgående meddelanden från din digitalt undertecknad e-postadress.

Avant Window Navigator är ett navigeringsfält som vilar på botten av skärmen för skrivbordet Linux. Du använder det för att hålla koll på öppna fönster i Linux. Det finns en mängd extra funktioner som du kan lägga till AWN, såsom en kalender, en nätverksbandbredd bildskärm och en lista över de program som körs på datorn. Du kanske vill få AWN digital klocka för att visa tiden när du kör Linux. Det finns bara en digital klocka för närvarande finns.

Instruktioner

1 Gå till sidan AWN Applets (se Resurser).

2 Högerklicka på den senaste versionen av "awn-applets-python-extras" fil.

3 Klicka på "Spara" för att spara filen på din dator.

4 Typ "$ sudo apt-get install awn-applets-python-extras" på Linux kommandotolken och klicka sedan på "Enter" för att installera extra i AWN, som kommer att inkludera den digitala klockan extra. Den digitala klockan visas då i AWN navigeringsfältet.

När du skriver ett Word 2007-dokument som är av någon betydande längd, är det viktigt att se till att dokumentets sidor är korrekt numrerade. Numrerade sidor underlätta läsbarheten och låta externa hänvisningar till dokument som ska göras. Word 2007 kan visa sidnummer gående men kan kräva viss inledande installationen av användaren. Detta kan göras av vem som helst som har tillräcklig kunskap.

Instruktioner

1 Öppna ett Word-dokument genom att dubbelklicka på den.

2 Klicka på "Infoga" -fliken för att visa menyn.

3 Klicka på "Sidnummer" och välj sedan "Format sidnummer."

4 I avsnittet "Börja på", välj "1" för att säkerställa att sidnumreringen börjar vid sidan en.

5 Klicka på "OK." Word 2007-dokument kommer att uppdateras automatiskt med sidnummer, med början vid ett och slutar med numret på den sista sidan i dokumentet.

Microsoft Word 2003 innehåller en synonymordbok som du kan använda för att hitta ord som liknar i betydelse till ett markerat ord när du behöver lägga till variation i ett dokument. Om du inte ser den här funktionen kan du ha valt att utelämna tesaurus funktionen när du installerar Office 2003 på datorn. Använd "Change" -funktionen på programlistan i Windows för att komma åt installationsalternativ för Office 2003 och lägga till ordet synonymordbok till datorn.

Instruktioner

1 Klicka på menyn "Start" och välj "Kontrollpanelen."

2 Klicka på "Avinstallera ett program" eller "Program och funktioner."

3 Högerklicka på posten för Microsoft Office 2003 och välj "Ändra".

4 Klicka för att välja "Lägg till eller ta bort funktioner" knappen och klicka sedan på "Nästa".

5 Klicka för att välja "Välj avancerad anpassning av program" rutan, och klicka sedan på "Nästa".

6 Klicka på plustecknet bredvid "Delade funktioner i Office" för att expandera rubriken sedan expandera "Språkverktyg" och "engelsk" rubriker.

7 Klicka på knappen bredvid "Thesaurus" klicka sedan på "Kör från datorn."

8 Klicka på "Uppdatera" för att installera synonymordbok. Observera att du kan behöva sätta in 2003 CD Microsoft Office i detta skede om du valt att inte lämna installationsdata på hårddisken när du installerar Microsoft Office.

9 Tryck på "Shift" och "F7" samtidigt i Word 2003 för att öppna synonymordbok. Du kan också klicka på "Verktyg" längst upp i fönstret och klicka sedan på "Språk" och "Thesaurus."

Wingdings är en dingbat typsnitt som finns på Windows operativsystem. Du kan använda detta teckensnitt för att enkelt lägga till olika symboler, såsom uttryckssymboler, pilar eller stjärntecken, till Microsoft Word-dokument. Bland de symboler som finns i detta typsnitt är två flaggor: en rektangulär och en triangulär. Båda flaggorna är ansluten till en flaggstång och verkar vara porlande i vinden; konturerna av den triangulära flaggan är tjockare än konturerna av den rektangulära en.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Word och öppna dokumentet där du vill infoga en flaggsymbol.

2 Ändra teckensnittet till Wingdings med hjälp av rullgardinsmenyn Teckensnitt på fliken Hem.

3 Skriv ett kapital "O" för att få en rektangulär flagga fäst vid en rundad flaggstång.

4 Skriv ett kapital "P" för att få en triangulär flagga fäst vid ett spetsigt flaggstång.

Tips

  • De Wingdings 2 och Wingdings 3 typsnitt har ingen flagga symboler. Wingdings 2 består huvudsakligen av pekande fingrar, slutna nummer, klockor och geometriska former, medan Wingdings 3 innehåller flera olika typer av pilar.

Hur får man gratis Wi-Fi. Om du har en bärbar dator, det finns många platser som du kan få på nätet för gratis om du bara vet var du ska leta

Instruktioner

1 Hur får man gratis Wi-Fi Steg 1

Om du inte har tillgång till internet hemma, eller kanske du bara vill använda din bärbara dator när du är ute på lunch, det finns gott om ställen att hitta tillgång till internet. Men några du måste betala för även om de flesta av de platser som används för att ladda nu erbjuder gratis Wi-Fi.

2 Hur får man gratis Wi-Fi Steg 2

Här är ett gäng platser som erbjuder gratis Wi-Fi i hela landet, kan du bor i närheten av flera av dessa platser!

Barnes and Noble Book Stores

Caribou Coffee

hooters

Mega Bus bussar i mitten av väst

Office Depot

Panera Bread

Port City Java

Speedway Bensinstationer

3 Hur får man gratis Wi-Fi Steg 3

Det bör finnas gott om lokala platser du kan gå till i ditt samhälle oavsett hur liten den är att få tillgång till gratis Wi-Fi. Bara vara uppmärksam nästa gång du är shopping och du kommer att märka tecken och plakat gratis Wi-Fi som du inte har sett förut.

4 Hur får man gratis Wi-Fi Steg 4

Om du inte hittar Wi-Fi nära dig, kan du alltid gå till ditt lokala bibliotek och använda sina datorer om du har att få på nätet för något och kan inte gå hem.

5 Jag hoppas att denna artikel kan hjälpa dig att hitta Wi-Fi nära dig. Information är makt!

Om du bara har påbörjat din karriär, att skicka en väl utformad CV till potentiella arbetsgivare är mycket viktig. Nästan alla arbetsgivare och företag föredrar erhåller återupptar av potentiella anställda som Microsoft Word bilagor. Beroende på vilken e-posttjänst som du använder, skicka ett CV som Word bilagan är innebär ett par klick.

Instruktioner

Hur man skickar ett CV som Word Attachment

1 Ansluta till Internet via din relevant Internetleverantör eller annan alternativ anslutning / tjänsten.

2 Klicka på "Internet Explorer" ikon på skrivbordet eller "Internet Explorer" ikonen i aktivitetsfältet på din dator. En webbläsare öppnas upp.

3 Skriv http://www.yahoo.com i adressfältet som finns högst upp i webbläsarfönstret. Logga in på ditt Yahoo e-postkonto på Yahoo hemsida. Klicka på "Compose" rutan. E-post öppnas upp. Klicka på "Bifoga filer" -fliken ligger precis ovanför e-rutan. Ett nytt fönster med ett antal tomma filer med "Bläddra" flikar öppnas. Klicka på "Bläddra" bredvid den tomma FIL1. Katalogerna fönster där alla dina mappar och filer finns på datorn öppnas. Leta upp ditt CV sparas som en Microsoft Word-dokument från den aktuella mappen och dubbelklicka på den. Återuppta dyker upp i den tomma filen ett fält. Klicka på "Bifoga fil" fliken och väntar på att filen blir ansluten till e-postmeddelande. Ordet infästning kan ses över e-rutan. När du har skrivit din följebrev i e-rutan, klicka på "Skicka" -fliken till e-post ditt CV.

4 Skriv http://www.msn.com i adressfältet ligger på toppen eller webbläsarfönstret. Logga in på ditt Hotmail-e-postkonto på MSN: s hemsida. Klicka på "Ny" för att skriva ett nytt meddelande. E-post öppnas upp. Klicka på "File" alternativ under Fäst länk finns högst upp på sidan. Katalogerna fönster där alla dina mappar och filer finns på datorn öppnas. Leta upp ditt CV sparas som en Microsoft Word-dokument från den aktuella mappen och dubbelklicka på den. Ordet infästning kan ses över e-rutan. När du har skrivit din följebrev i e-rutan, klicka på "Skicka" -fliken till e-post ditt CV.

5 Skriv http://www.gmail.com i adressfältet ligger på toppen eller webbläsarfönstret. Klicka på "Skriv" länk från menyn som lokaliseras på vänster sida. Klicka på "Bifoga en fil" länken nedanför ämnesfältet. Katalogerna fönster där alla dina mappar och filer finns på datorn öppnas. Leta upp ditt CV sparas som en Microsoft Word-dokument från den aktuella mappen och dubbelklicka på den. Ordet infästning kan ses över e-rutan. När du har skrivit din följebrev i e-rutan, klicka på "Skicka" -fliken till e-post ditt CV.

Så du har bestämt att du vill hyra DVD-skivor från den populära webbplatsen Netflix? Hur gör man det om? Är det ett enkelt telefonsamtal som behöver göras? Måste man prata med någon över nätet för att komma igång? Bara slappna av, och den här artikeln får du hyra DVD-skivor från Netflix på nolltid.

Instruktioner

1 Navigera till "https://www.netflix.com/Login". Klicka på "Inte en medlem? Klicka här" längst ner på sidan.

2 Ange din e-postadress och lösenord, klicka sedan på "Fortsätt".

3 Välj vad tänker du vill. Planerna har alla olika alternativ för att få antalet filmer som du önskar. Priserna per december 2009 sträcker sig från $ 4,99 till $ 16,99 per månad. När du har valt pris, klicka på "Fortsätt".

4 Ange i alla uppgifter som krävs, t.ex. din adress, telefonnummer, namn, stad, stat och postnummer, och klicka på "Fortsätt".

5 Leta reda på kreditkort, betalkort eller checkkonto nummer och ange den till rutorna för att ställa in dina betalningsalternativ. Detta är det sista steget, så klicka på "Finish" och ditt Netflix-konto kommer att vara redo.

Tips

  • I december 2009, erbjuder Netflix för närvarande två veckors fri rättegång där om du inte är nöjd kan du avsluta kontot innan kortet är laddat. Om du är nöjd och vill behålla ditt konto, kan du förvänta Netflix att ta sin avgift från ditt saldo den 20 varje månad.
  • Se till att du håller din DVD kö har åtminstone sex DVD-skivor i den så att du kommer att hålla emot dina DVD-skivor på en regelbunden basis. Om kön tar slut, kommer Netflix inte att kunna skicka dig något, eftersom du inte kommer att ha något på din lista, och du kommer att betala för ingenting.

Hur får man de bästa priserna på nätet. Få de bästa erbjudandena på nätet är precis som att få de bästa erbjudandena på annat håll. Det är en fråga om att veta dina alternativ och söker efter de bästa erbjudandena baserat på pris och värde.

Instruktioner

1 Undersök online-handlare, auktioner och annonser för att få en uppfattning om din komplett utbud av alternativ. Besök flera platser för varje typ av resurs.

2 Leta efter speciella online rabatter och fynd som erbjuds av tillverkare och andra leverantörer, men vara noga med att läsa det finstilta.

3 Samla så mycket information som möjligt om en viss produkt eller tjänst innan du köper den, speciellt om du köper tidigare ägda varor.

4 Överväga fraktkostnader och andra extra avgifter, såsom avgifter för returer.

5 Akta dig för webbplatser som försöker att lista de billigaste priserna för poster (så kallade "kund bots"). Ibland dessa platser prioritera sina listor till tillverkare som betalar dem, och ibland bara lista tillverkare som betalar. Ibland listar de olika platser, liksom. Kolla in flera shopping bots förutom några andra källor.

Tips

  • Om du vill köpa på en webbplats som begär ditt kreditkortsnummer, se till att webbplatsen är säker. Se om du kan ringa eller e-post i din kreditkortsinformation om du har tvivel om säkerheten i området.
  • Många nätauktioner erbjuder betyg regelbundna köpare och säljare som tillhandahålls av sina tidigare kunder eller leverantörer. Använd dessa betyg vid val om att köpa från någon.
  • Använd omdömen och andra källor för konsumentinformation för att se till att du får det bästa merchandise för dina pengar.
  • För flygbiljetter, webbplatser är precis som resebyråer; även om en webbplats kan boka en flygning på flera flygbolag, kanske en annan webbplats har bättre priser, eftersom den har en särskild överenskommelse med en viss flygbolag. Du måste fortfarande sätta i uppdragen.

Hur får man en Questia Free Trial. Questia är ett online forskning bibliotek som ger tillgång till undervisningsmaterial. Om du prenumererar på Questia kan du läsa igenom tusentals av kompletta böcker samt mer än en miljon tidskrifts och tidningsartiklar. Questia är ett måste för gymnasiet och studenter. När du registrerar dig med Questia, är du berättigad till en gratis testperiod.

Instruktioner

1 Gå till Questia hemsida. Innan du registrerar dig för din gratis prov, kanske du vill ta lite tid att se allt som webbplatsen har att erbjuda. Utan abonnemang, kan du läsa den partiella texten i böcker och artiklar.

2 Klicka på "Free Trial" alternativet längst upp på sidan. En gratis testversion av Questia består av två veckors tillgång till webbplatsen utan kostnad för dig.

3 Fyll den begärda informationen. Anmälningsblanketten tar bara några minuter att slutföra. Du måste ange ditt namn, e-postadress, lösenord och faktureringsinformation.

4 Utnyttja din fri rättegång. Använda sina forskningsverktyg för att arbeta på någon av dina kurspapper. Du kan spara allt innehåll som du tittar på i din egen personliga arbetsyta.

5 Avbryta innan två veckor testperioden. För att inte belasta den månatliga Questia takt, måste du avbryta innan rättegången är över. Om du är nöjd med Questia, behöver du inte göra någonting; ditt kreditkort kommer att debiteras för teckningskursen.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com