hitta min gateway

Standard-gateway är en nätverksenhet som en router som datorn ansluter till för att ansluta till nätverket (och Internet i stort). När du ansluter till ett lokalt nätverk eller Internet, hittar datorn standardgatewayen så att nätverkskommunikation kan utföras korrekt.

Instruktioner

1 Starta datorn och logga in på operativsystemet.

2 Klicka på Apple-logotypen och klicka sedan på "Systeminställningar."

3 Klicka på "Visa" och klicka sedan på "Network".

4 Klicka på nätverksanslutning du använder och klicka sedan på knappen "Avancerat". Din standard-gateway IP-adressen visas bredvid "Router" etikett.

Hur att hitta min Gateway Code


Om något frågar efter adressen till din gateway, det ber om den numeriska IP-adressen för den dator eller maskin som sitter mellan dig och resten av Internet. En gateway kan vara en dator, en router eller DSL eller kabelmodem. I de flesta nätverk, gateway delar också IP-adresser, och i många fall den fungerar som en brandvägg.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen på skrivbordet.

2 Klicka på "Kör".

3 Skriv "cmd" (utan citattecken) i ämnet och klicka på "OK". Ett nytt fönster öppnas; det kommer att vara svart med vit text och en snabb.

4 Skriv "ipconfig" och tryck på "Enter". Titta längst ned på listan över uppgifter för "Default Gateway". Numret är adressen till gatewayen. Skriv "ipconfig / all" för att se hela listan av information, om du behöver det.

Hur att hitta min Standard-IP-adressen inte Proxy


Datorns IP-adress är fingeravtrycket av datorn. Datorns IP-adress kommer att låta andra webbplatser veta exakt vem du är och var du kommer ifrån. Varje dator har en annan IP-adress. Datorn har tre delar till IP-adresser som kallas huvud IP-adress, nätmask adress och standard-gateway-adress. Det finns många webbplatser som gör att du kan kontrollera din IP-adress och du kan också kontrollera alla tre faser av din IP-adress från dina datorer startknappen.

Instruktioner

Hur att hitta min Standard-IP-adressen inte Proxy

1 Klicka på startknappen längst ner till vänster sidan av datorn.

2 Flytta musen över till den andra kolumnen av alternativ och klicka på "kör" alternativet.

3 I "kör" blomlåda, typ i bokstäverna "cmd" utan citattecken och klicka på "OK" -knappen ..

4 Nu kommer du att se en stor svart fönster. Detta är kommandotolken. Leta efter den blinkande markören och skriv in frasen "ipconfig / all" utan citattecken och trycker på "Enter" -knappen på knappsatsen.

5 Kommandotolken kommer nu att visa alla dina datorer IP-information. Du kommer att se standardgateway IP-adress under IP-adress och nätmask adressen.

Tips

  • För att stänga av kommandotolken, simplyu klicka på "X" i övre högra sidan av lådan.
  • Du kan också släppa och återställa din IP-adress från samma kommandotolken.
  • Ändrar inte något i kommandotolken eller det kan återställa din IP-adress. Endast skriva in frasen "ipconfig / all" och tryck enter för att hitta alla IP-informationen.

Hårdvara kommunicerar med operativsystemet på drivrutiner. Dynex webbkameror komma med en cd-skivan som installerar de nödvändiga drivrutinerna till operativsystemet. Enhetshanteraren är ett system verktyg som låter dig visa och hantera enheter som är installerade på datorn. Om du inte känner till Dynex webbkamera produktmodell, kan du slå upp det med hjälp av Enhetshanteraren. Om detta verktyg inte visa hela modellnamn, kan du slå upp webbkamera i Dynex produktkatalog.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och skriv "dev" utan citationstecken i sökrutan. Välj "Enhetshanteraren" från sökresultaten.

2 Klicka på pekaren bredvid "bildenheter" för att visa drivrutinen för Dynex webbkamera. Om det fullständiga namnet på webbkameran modell inte finns med i listan, öppna en webbläsare och gå till DynexProducts.com webbplats.

3 Välj "Produkter" och klicka sedan på "datorer." Klicka på knappen "Visa Avvecklade produkter". Under "Hjälp mig att hitta min produkt," klicka på "Visa alla".

4 Håll ned "Ctrl" och tryck på "F" för att öppna "Sök" eller "Sök" funktion. Skriv "cam" utan citationstecken i sökrutan.

5 Jämför din Dynex webbkamera till den första produkten hittades. Om modellerna inte matchar utseendet, tryck på "Enter" och jämföra kameran till nästa resultat.

6 Upprepa ovanstående steg tills du hittar en identisk match. Välj produkt för att visa webbkameran detaljer eller ladda ner drivrutinen.

Hur man hittar en borttappad iPad Använda Hitta min iPhone


Den stora fördelen med en surfplatta som iPad är att du kan ta den med dig att arbeta och hålla kontakten på resande fot. Tyvärr betyder det här portabilitet det lättare att tappa bort din iPad eller lämna det bakom på kaféet eller på kontoret. Apples Hitta min iPad ansökan är ett gratis verktyg som ingår i iOS 7 som kan hjälpa dig att avgöra din iPad vart och gör att du kan skydda dina data utan att röra enheten.

Instruktioner

Aktivera Hitta min iPad på din iPad

1 Tryck på ikonen "Inställningar" på din iPad och välj sedan "iCloud" -fliken. Ange ditt Apple-ID om du uppmanas; användare som sätter upp iCloud under enheten har initierats redan har tjänsten aktiverad. Hitta din förlorade iPad via Hitta min iPad är bara möjligt om du har iPad ansluten till ett iCloud-konto.

2 Tryck på reglaget bredvid "Hitta min iPad." Bekräfta ditt val genom att trycka på "Okay" på bekräftelsedialogen. Om Hitta min iPad är aktiv på din iPad, kommer skjutreglaget bredvid sin iCloud inträde vara grön. Enheter utan denna funktion aktiverad kommer inte att dyka upp i Hitta min iPad tjänst; Du måste aktivera den här funktionen innan förlora din iPad att räkna med det som en återställningsalternativ.

3 Tryck på iPad hem för att avsluta programmet Inställningar. Hitta min iPad är nu aktiverat på enheten, vilket ger dig möjlighet att spåra iPad så länge den är ansluten till ett cellulärt eller Wi-Fi-signal.

Att hitta en förlorad IPad

4 Navigera till iCloud hemsida (se Resurser) och logga in.

5 Klicka på "Hitta min iPhone" ansökan. Tjänsten laddar en karta som visar den senast kända platsen för alla enheter som är anslutna till ditt iCloud-konto, förutsatt dessa enheter har Hitta min iPhone / iPad aktiverad. Enheter för närvarande på nätet är markerade med en grön prick offline enheter är markerade med grått.

6 Klicka på "All Devices" drop-down och sedan välja iPad du försöker att hitta. Klicka på "Spela upp ljud" för att tvinga iPad att avge ett hörbart ljud om du misstänker att du har tappat bort tabletten någonstans i närheten. Klicka "Lost Mode" för att sätta iPad i Förlorade läge, vilket gör det möjligt att fjärrlåsa enheten, övervaka sitt läge eller visa ett meddelande inklusive ditt telefonnummer.

Hur hitta Audio drivrutiner för min Gateway Laptop


Ljud drivrutin filer är en av de vanligaste förare att gå förlorade på en annars frisk dator. Varför dessa drivrutiner vilse eller "stötte" är något av ett mysterium, men så småningom många PC-ägare tycker att de måste flytta och sedan återställa sina ljuddrivrutiner särskilt efter installera om Windows. Varje laptop märke och modell använder en annan drivrutin fil, inklusive de olika Gateway bärbara datorer, men det är möjligt, med lite ihållande sleuthing, för att hitta den exakta filen du behöver och installera den på din Gateway.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera ett gratis verktyg som kallas "Everest Home Free Edition" som omedelbart kommer att identifiera märke och modell av ljudkortet är installerat på din Gateway laptop. Detta verktyg är inte tillgänglig på Windows så det är en mycket praktisk tillbehör att ha installerat för framtida förare jakt expeditioner. Everest kommer ofta berätta mer om ljudenheten än Gateway tillverkarens hemsida, särskilt om din Gateway är äldre och inte längre stöds av Gateway.

2 Bläddra till Gateway tillverkarens hemsida och göra en sökning för ljud drivrutin anges av Everest. De flesta bärbara tillverkare hålla en fil av gemensamma drivrutiner som behövs för att stödja deras nuvarande (och en del äldre) produkter och de är ofta klassificeras enligt göra och modellnummer. Ladda ner drivrutinen du behöver, om den är tillgänglig, att komma ihåg att i de flesta fall "nära nog" inte kommer att vara tillräckligt bra. Det finns betydande skillnader mellan liknande namngivna förare. Du vill hitta den exakta drivrutinen för ljudkortet.

3 Gå med i en fri, säker, förare samling klubb som heter "DriverGuide.com" om Gateway webbplats inte kan hjälpa dig. Denna webbplats kan du söka sina tusentals drivrutinsfiler för att hitta det du behöver. Du måste registrera med dem, men de första sökningar och nedladdningar är gratis. Viktigast är DriverGuide.com fri från infektioner, försäljningsargument för specifika drivrutiner "läkare" produkter, och är inte ett spam fälla. Yrkesverksamma och allvarliga datorhobby litar på denna webbplats för att få hjälp när allt annat misslyckas att producera rätt drivrutin. Hämta en lovande förare fil som ser ut att matcha dina specifikationer.

4 Spara denna första "test" fil i en tydligt märkt plats på hårddisken, till exempel "Audio Driver" så att du aldrig kommer att förlora den igen.

5 Klicka på Konfigurera eller installationsfilen i drivrutinspaketet och distribuera föraren. Detta är vanligtvis en snabb process med några steg som kräver svar från dig.

6 Starta om datorn när installationen är klar. När Windows startar på skrivbordet bör du hör den välbekanta Windows välkommen kanten, som talar om din förare jakt lyckades. Om du inte kan höra ljudet, göra en ny sökning på Gateway plats, DriverGuide.com, eller prova allmänna sökningar på Internet och hålla testa potentiella "vinnarna" tills du hittar en som fungerar.

Hur att hitta min nätmask och gateway-adress


Nätmasker och gateway-adresser är viktiga delar av datornätverk. Subnätmasken tillåter dig att identifiera IP-intervallet tillgängliga för datorer i ditt lokala nätverk, medan gateway-adresser anger router som hanterar överföring och skicka meddelanden till din dator. Denna information kan vara mycket viktigt för att diagnostisera nätverksproblem, eftersom det talar om vad router för att kontrollera kommunikationsproblem och som IP-adresser systemet kan tilldelas.

Instruktioner

1 Öppna Start-menyn genom att klicka på "Start" -knappen. Detta kan vara en Windows-logotypen eller texten "Start" och är normalt placerad på nedre vänstra hörnet av skrivbordet.

2 Ange startorder "cmd". I Windows XP och tidigare system, klicka på "Kör" och skriv in kommandot. Senare versioner av operativsystemet gör att du kan skriva in text direkt i "sök" bar som visas på menyn.

3 Skriv in texten "ipconfig / all" i svart fönster som öppnas på skrivbordet. Detta visar en lista över alla nätverksadaptrar och deras konfigurationsalternativ.

4 Bläddra igenom de data som visas i fönstret. Det kan finnas många poster beroende på vad adaptrar ditt system har installerats. Leta efter texten "Nätmask" och "Default Gateway". Texten kommer att ligga till höger om dess etikett i form av en IP-adress, såsom 255.255.255.0.

Tips

  • Om en adapter inte har en nätmask eller gateway posten, betyder det att det inte är rätt konfigurerad eller ansluten. Detta kan hända om du ännu inte har anslutit till nätverket eller adaptern är trasig.

När en Norton-produkt är installerad på din dator, måste du ange en produktnyckel (ibland kallad en PIN-kod) för att dra full nytta av programvarans kapacitet. Om du behöver hitta denna PIN-kod vid ett senare tillfälle, kan du göra det genom att söka i filer i programmet.

Instruktioner

1 Öppna Windows Utforskaren genom att högerklicka på den \ "Start \" knappen och välja \ "Explore \" (i XP) eller välja \ "Öppna Windows Explorer \" (i Vista / 7).

2 Bläddra till \ "C: \ Windows \ Documents and Settings \ användarnamn \ Mina dokument \ Symantec \" mappen, där \ "användarnamn \" är användarnamnet för kontot.

3 Dubbelklicka på filen som slutar i \ "? Key.txt. \" Denna fil innehåller PIN-nyckeln för din Norton-produkt.

Även om du har varit på Facebook för en lång tid, kan ofta profil och webbplats layout förändringar gör det svårt att hitta dina favorit fansidor. Detta kan vara särskilt förvirrande eftersom Facebook bort fansidor från din profil i stället för att ha "intressen" sektioner med aktiva länkar. Du kan komma åt dina favorit Facebook fan-sidor genom din profil eller genom att navigera direkt till Facebook-sidor URL.

Instruktioner

1 Navigera till Facebook.com och ange e-postadressen och lösenordet för ditt konto.

2 Klicka på länken för ditt namn i det övre högra hörnet på sidan för att komma åt din profil och sedan klicka på länken "Info" till vänster.

3 Rulla ner till "aktiviteter och intressen" rubriken och klicka på "Visa andra sidor" länk. Facebook kommer att visa mer av de sidor du har velat. Klicka på "och [fyll i antal] mer" länken för att se alla dina sidor.

4 Skriv ordet "sidor" i sökfältet längst upp på din startsida när du loggar in för att gå direkt till sidor sidan. Välj "Facebook-sidor" från pop-up rullgardins resultat. Klicka på länken "Mina sidor" i det övre högra hörnet på sidan för att visa en lista med sidor som du gillar med bilder.

Tips

  • Skapa ett bokmärke i din webbläsare för att gå direkt till Facebook-sidor webbsida för enklare åtkomst.

Hur att hitta min 2Wire WPA


2Wire Wi-Fi Protected Access (WPA) tangenten normalt återfinns på en dekal som sitter på 2Wire gateway och är din personliga åtkomstnyckel som krävs för att ansluta till din DSL-anslutning via datorn eller den trådlösa mobila enheten. 2Wire lösenord är inställt på WEP som standard och kan ändras till WPA via sidan 2Wire systemet, som upprätthåller dina lösenord, säkerhetskonfiguration och brandväggskonfigurationen. Om du glömmer den WPA-nyckel, kan du ändra det genom systemet för att ersätta den tidigare lösenordet med ett nytt.

Instruktioner

1 Vrid 2Wire Gateway på sin sida för att hitta säkerhetsnyckel, som ligger inom parentes på botten eller på sidan av enheten.

2 Öppna webbläsaren och öppna systemsidan 2Wire Gateway (se Resurser).

3 Klicka på "Home Network" längst upp på systemsidan, och klicka på "Trådlösa inställningar." Klicka på "Authentication" i rullgardinsmenyn och klicka på "WPA-PSK" från rullgardinsmenyn.

4 Klicka på "Använd anpassad krypteringsnyckel" och ange den nya nyckeln i den tomma nyckelfältet.

5 Klicka på "Spara" för att tillämpa den nya krypteringsnyckeln till Gateway. Öppna datorns nätverksinställningar och uppdatera ditt nätverk med den nya krypteringsnyckeln.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com