hitta klasskamrater

Om du inte har talat med din high school klasskamrater under en längre tid, kanske du inte vet om de fortfarande bor i stan. Lyckligtvis har du några enkla alternativ för att hitta dem. Internet skulle vara det självklara valet eftersom den har en rad olika källor och webbplatser. Om dina vänner hör till ett socialt nätverk, kan du söka efter dem genom deras fullständiga namn. Internet är också ett användbart verktyg om personen har flyttat till en annan stat eller ett annat land. Du kan även använda dina klasskamrater släktingar, vänner eller ditt lokala bibliotek för att hitta dem.

Instruktioner

1 Kontakta din high school att ta reda på om en klass katalog är tillgänglig. Söka igenom katalogen för kontaktinformation för din gamla klasskamrater. Skriv ner kontaktuppgifterna. Korrekt redogöra dina klasskamrater namn, särskilt för forskningsändamål.

2 Besök ditt lokala bibliotek. Fråga bibliotekarien att hjälpa dig hitta klasskamrater. Titta igenom tidningsarkiv. Du kan hitta information som din sista klass återförening. Detta kommer att ge dig information om de klasskamrater som deltog, inklusive deras namn. Du kan använda informationen för att ytterligare lokalisera dem.

3 Sök dina klasskamrater namn på nätet. Använd sökmotorer såsom Google och Bing. Inkludera alla variabler i namnet, inklusive den första fullständiga namn, mitt första och sista namn. Bifoga namn inom citationstecken för bättre resultat. Lägg namnet på en före detta skola, en stad eller stat att begränsa resultaten.

4 Kontaktfamiljer dina high school klasskamrater. Om du vet att de fortfarande bor i stan, betala dem ett besök eller ring dem på telefon. Berätta för dem att du vill hitta dina klasskamrater.

5 Sök på nätet kataloger och offentliga rekord platser. Som exempel kan nämnas Pipl, USA People Search och Intelius (se Resurser). Ange fullständigt namn, i stället för smeknamn eller initialer.

6 Använd sociala nätverk webbplatser som klasskamrater eller Facebook. Dina klasskamrater kan ha en profil som inrättats på en av dessa webbplatser. Gå med webbplatsen och skapa en profil så att dina klasskamrater kan hitta dig och kommunicera med dig.

7 Undersök genealogiska webbplatser för offentliga register. Som exempel kan nämnas Ancestry, mitt arv och Geni. Många av dessa webbplatser kommer att ha information såsom äktenskap och skilsmässa poster. Vissa kan ta betalt för informationen.

Tips

 • Använd dina klasskamrater smeknamn kan också hjälpa dig att hitta dem.
 • Titta igenom din high school årsbok att få fullständiga namn och födelsedatum av dina klasskamrater.
 • Kontrollera din high school alumner förening för adresser klasskamrater.

Facebook kan vara ett bra sätt att få kontakt med gamla och eventuellt bortglömda, vänner från high school. Facebooks databas kan du söka inte bara av din specifika skolan, men även genom år av examen. Och med så många människor som använder Facebook dessa dagar, är du skyldig att hitta några vänner som du kanske inte har hört från i år.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto. Om du inte har ett Facebook-konto, skapar en tar bara några minuter.

2 Klicka på nedåtpilen bredvid ordet "Sök" på vänster sida av skärmen. Detta kommer att ge dig en rullgardinsmenyn av sökfunktioner.

3 Välj "Hitta klasskamrater" alternativ från rullgardinsmenyn. Det kommer att ta dig till en annan skärm när du kan ange din skola information.

4 Fyll i "Sök efter high school" informationsruta. Ange land, stat, stad och namnet på din high school. Du kan också ange datum för examen och ett specifikt namn på en klasskamrat som valfria alternativ.

5 Klicka på knappen som läser "Sök efter klasskamrater" och det kommer att ta upp varje person som räknas ha examen från skolan under det året. Du kan sedan lägga till dessa människor som dina vänner.

Tips

 • Endast personer som har listat sin high school kommer att visas i sökmotorn. Ibland människor inte kommer att lista sin examen år, vilket kan göra din sökning lite svårare.

Med mer än 500 miljoner användare över hela världen, det finns en mycket god chans att du kan hitta klasskamrater eller andra personer som du gick i skolan med på det sociala nätverket Facebook. Använda Facebook Människor sökmotor, kan du snabbt begränsa dina sökresultat - filtrera dem genom skolan deltog och examen år. Framgången för sökresultaten beror på vilken information den person du söker träder i sin profil och på hans sekretessinställningar.

Instruktioner

1 Starta en webbläsare och logga in på ditt Facebook-konto.

2 Navigera till Facebook People Search på Facebook.com/srch.php.

3 Skriv in namnet på skolan eller college i avsnittet "Classmate Sök" och välj en examen datum, om du vet att informationen. Skriv sedan namnet på den person du söker och klicka på "Sök efter klasskamrater."

4 Granska sökresultaten för att avgöra om personen du söker finns på Facebook.

Hur hittar skolan vänner på Facebook


Facebook är ett stort socialt verktyg som gör det möjligt för användare att återansluta med människor från förr och nu. Att hitta klasskamrater från college och high school är en enkel process så länge som de också har anslutit sig med skolorna ni har gemensamt. För andra att hitta dig på Facebook, måste du också ha din skola i samband med din profil. I din information / utbildning avsnitt av din Facebook-profil, skriv in din skola namn för att ha dem läggs till din egen profil.

Instruktioner

1 Gå till startsidan på Facebook och bläddra ner tills du ser "Get Connected" på höger sida bar.

2 Klicka på "Hitta dina vänner." Här ser du en lista över olika sätt att hitta personer genom olika e-postkonton.

3 Rulla ner "Hitta dina vänner" sida och och leta reda på avsnittet märkt "Andra verktyg." Klicka på "Hitta vänner."

4 Välj "Sök vänner, klasskamrater och medarbetare." Om du redan har anslutit dig med några skolor genom din egen utbildning profilsektionen, kommer de också att visas i det här avsnittet och du kan enkelt välja den särskilda skola du vill söka.

5 Välj en viss skola eller skolor som du vill söka och resultaten kommer uppdateras automatiskt baserat på andra vänner du redan har gemensamt. Tänk på att inte alla dina skolkamrater kommer att visas som de måste ha redan är ansluten sig till skolan på deras profil för dig att hitta dem på detta sätt.

Tips

 • Lägg era skolor och arbetsplatser till din egen profil avsnitt så att andra kan hitta dig lätt.
 • Välja "Vänner" på din egen profil eller hemsida kommer också att föra upp de viktigaste söksidan för att hitta vänner lätt.
 • "Hjälp Center" visas under fliken konto är också en användbar resurs för andra frågor du kan ha.

Hur man söker efter vänner på Facebook


Det kan vara mycket roligt att söka efter vänner på Facebook. Du kan också hitta klasskamrater på Face bok. Läs vidare för att ta reda på hur man hittar dem och några tips om hur du navigerar på webbplatsen.

Instruktioner

1

För att söka efter vänner på Facebook, gå till Facebook.com webbplats och registrera. Välj ett användarnamn och lösenord. Tillbringa några minuter att ställa in din profil kort för nu. När du är registrerad, spendera några minuter att navigera på webbplatsen för att bekanta dig med webbplatsen. Detta är en rolig plats och mycket lätt att navigera. Du kommer att bli förvånad över hur många personer som du känner är medlemmar.

2 Hur man söker efter vänner på Facebook


För att söka efter vänner på Facebook, har du några alternativ. Du kan skriva in din high school och år du examen. Webbplatsen kommer att ta upp alla (som är registrerad) med samma high school och år.
För det andra för att hitta gamla vänner du kan sätta i den första och sista namnet på personen.
Det tredje sättet att hitta vänner på Facebook är genom sin e-postadress.
Facebook ger dig också en möjlighet att e-posta dina vänner från din e-postadress bok att skicka dem en inbjudan att gå med Facebook.

3 Hur man söker efter vänner på Facebook


När du har navigerat platsen lite, bör du lägga in en bild i din profil och kanske några i ditt fotoalbum. Fyll i den information som du är bekväm inlämnande och att du vill att dina vänner att se.

4 När du har valt vägen att söka efter vänner på Facebook, kan du skicka en vänförfrågan till den person eller grupp av personer. Det är alltid trevligt att skicka ett snabbt e-postmeddelande. Dina mottagare kommer att sändas en inbjudan att vara din vän och de måste acceptera för att du kan se deras profil eller för att visa din.

5 När du bygger upp din lista över vänner, kommer du att börja använda funktionerna på Facebook. Det är en omedelbar meddelandefunktionen. Det finns gott om plats för foton. Det finns en plats för länkar, för artiklar eller webbplatser. Du kan spela in video. Mest av allt, kan du fånga upp och hålla upp med alla dina gamla vänner på Facebook.

Tips

 • Skapa en profil som kommer att ge dina vänner en uppfattning om vem du är.
 • Denna webbplats är gratis!

Hur man söka efter lokala telefonnummer


Folk som vill hitta klasskamrater från det förflutna eller en vän med vem de vill återansluta kan känna en känsla av frustration, eftersom de inte vet var man ska börja. Men behöver du inte längre att hitta en familjemedlem till en vän för att spåra en person ner om du förstår hur man använder kraften i internet och din lokala tidning.

Instruktioner

1 Bläddra igenom döds och tillkännagivandet delar av ditt område tidningen att ta reda på om den person du vill hitta gifter blir en skilsmässa eller dör. Om du hittar personens namn, anteckna ner det på ett block. Du vill också att innehålla namnet på en make, liksom en aktuell plats om möjligt.

2 Skriv in namnet på den enskilde i en folk finder webbplats som 411, Vita Sidorna eller Infobel. Detta medför att personens namn och telefonnummer ska visas, om han har ett antal angivna, eller bara namnet att visas om han har ett telefonnummer i onoterade sorten.

3 Registrera dig på en webbplats som vänder sig till sociala nätverk såsom Facebook, klasskamrater eller Twitter. Ange sedan den information du har om personen i sökfunktionen. Skriv ner uppgifter om personen och titta igenom de bilder du se om informationen visas i sökresultaten. Skicka den här personen ett meddelande via webbplatsen för att låta dem veta att du vill tala med honom via telefon.

Hur man hittar en gammal Elementary School Classmate


Att hitta gamla elementära skol har blivit lättare med Internet. Många online-resurser gör att hitta människor lättare, och många stora resurser är utformade för att hjälpa användarna att hitta gamla klasskamrater. För att starta sökningen har din elementära klasskamrat första och efternamn samt år hon avslutade grundskolan.

Instruktioner

1 Ställ in en profil på klassificera möte webbplatser som Classmates.com och Reunion.com. Dessa områden är det bästa sättet att hitta elementära skol. Användare anger deras skolinformation och examen år inte bara från high school, men även från grundskolan. Dessa områden kommer att ge dig förslag för studenter som tog examen samma år från grundskolan och även för dem som tog examen omkring år du gjorde. Du kan också använda sökalternativ på webbplatser för att hitta klasskamrater.

2 Skapa en profil på sociala nätverk som MySpace och Facebook. Ofta är dessa webbplatser tillåter användare bara för att mata in information avseende high school och college. Men du kan ange en allmän sökning med ditt elementära skol första och efternamn. Detta är också ett bra sätt att söka efter andra klasskamrater som kan känna din skol.

3 Genomför en katalog sökning på nätet genom att gå till platser som SuperPages och Gula Sidorna. Ange din elementära klasskamrat namn och postnummer. Detta kommer att returnera en lista över personer med samma eller liknande namn i området. Också ringa nummerupplysningen för att hitta ett telefonnummer för din gamla klasskamrat eller möjligen för sina föräldrar eller andra släktingar.

4 Gå till Yahoo! Personsök och ange skol första och efternamn och hennes sista kända stad och hemviststat. Detta kommer att returnera en lista med resultat för nära matchningar till dina sökkriterier.

Om du har förlorat kontakten med en gammal klasskompis, det finns en mängd kostnadsfria sätt att spåra dem, inklusive alumner databaser, webbplatser för sociala nätverk och tidnings listor. Klassträffar är också ett utmärkt tillfälle att återansluta.

Instruktioner

1 Skapa ett konto på Facebook, ett fritt socialt nätverk. När du har fyllt i all information och lagt till dina tidigare skolor, utför en sökning efter klasskamrater. Klicka på länken "Friends" under ditt namn, och klicka sedan på "Hitta vänner" från de val som visas. Rulla ner och klicka på "Andra verktyg." Du kommer då att se olika länkar som gör att du kan söka efter en person som deltog i samma skolor som du.

2 Registrera dig för ett gratis Classmates.com konto. Classmates.com är en enorm databas av skolor och alumner från alla 50 stater och flera länder. Sök efter gamla klasskamrater efter namn, skola, närvaro och examen datum.

3 Genomföra en "djup web" sökning på Internet för din gamla klasskamrat. Den djupa webben är det underliggande innehåll på webbsidor. Detta innehåll finns i databaser, personliga profiler och onlinedokument. Webbplatser som Pipl tillhandahålla gratis djupa webbsökningar. Sök efter namn, e-postadress och telefonnummer, eller söka hjälp av affärsinformation. Webbplatsen Spokeo utför också en djup webbsökning, som du kan använda för att hitta dina gamla klasskamrater efter namn, e-post eller telefonnummer. Spokeo söker alla sociala nätverk och visar resultat baserat på dina sökkriterier.

4 Delta i nästa klass återförening. Tidningar i staden där skolan ligger vanligen innehåller klassträff information. Kontakta din gamla skola för klass återförening kontaktinformation. Klassen vd och andra klass officerare vanligen planera och marknadsföra dessa händelser. Reunion.com upprätthåller en databas över tidigare och kommande klassträffar.

Tips

 • Människor använder ofta smeknamn när du registrerar med en online klasskompis eller socialt nätverk.
 • Det är olagligt att förfölja någon på Internet. Använd aldrig namn, telefonnummer och adress för att trakassera, förfölja eller irritera en person på Internet.
 • Inte publicera personlig information eller pinsamma historier om en klasskamrat på nätet. Detta kan tolkas som trakasserier eller stalking.

Hur hitta gymnasiet klasskamrater för gratis


Söka efter klasskamrater gratis kan göras kommas med Internet. Det finns många platser på nätet som du kan använda för att hitta gamla klasskamrater. Två populära webbplatser är reunion.com och MyLife. Dessa webbplatser kan du söka efter din high school Namor av efter personens namn. Däremot måste du registrera dig för att se detaljerade resultat.

Instruktioner

Reunion.com

1 Gå till reunion.com webbplats och välj den stat för din high school från listan över stater på sidan. Alternativt kan du välja läget med hjälp av drop down under "Sök School efter namn."

2 Skriv in namnet på din high school i textrutan.

3 Klicka på "Sök nu" -knappen för att visa en lista över resultat och sedan klicka på länken för din skola.

4 Fyll i registreringsformuläret om du inte redan är medlem, klicka på "Visa detaljerade resultat" knappen. Detta gör att du kan se om någon av dina gamla high school klasskamrater är medlemmar.

Mitt liv

5 Gå till MyLife webbplats och välj "Sök efter namn" alternativet. Det här alternativet är standard om du inte har loggat in på webbplatsen.

6 Ange för- och efternamn på den person du vill hitta i "namn" textrutor längst ned på sidan.

7 Ange ungefärlig ålder på den person i "Ca. Age" textrutan.

8 Klicka på "Sök" för att se om de är en medlem av webbplatsen.

Tips

 • Gå med i en social webbplats nätverk, såsom Facebook för att hitta fler gamla gymnasiet klasskamrater. Sök efter gamla klasskamrater och be dem att vara en "vän".
 • Du kommer att behöva registrera med varje plats innan du kan se sökresultaten eller utföra en mer detaljerad sökning.

Hur hitta ägare av ett Yahoo e-post


Ofta kan du förlora en persons e antingen genom att ta bort sin e-post, förlora sitt visitkort eller glömmer sin information. Dessutom kan det vara en gammal vän eller en affärsbekant som du vill slå upp. Se till att du har rätt stavning av personens namn. Om du har en kontakt med Yahoo e-postkonto, men vet inte personens riktiga namn, det finns metoder för att hitta den.

Instruktioner

1 Gå till Yahoo katalogsida (se resurser). Skriv in hans första och sista namn i e-sökning. Om det inte finns några sökresultat, prova olika stavningar av hans namn.

2 Klicka på staden och staten där personen bor när resultaten dyker upp. De får inte vara införd i Yahoo katalogen om ingenting dyker upp för den person du letar efter.

3 Besök en webbplats som går igenom offentliga register för att hitta människors e-postadresser och information. Intelius är en webbplats som hittar information om en person mot en avgift. Du har möjlighet att hitta en person får en 24-timmars pass eller få en fullständig bakgrundsrapport.

4 Prova sociala nätverk för att lokalisera personen. Facebook, My Space, klasskamrater och Friendster tillåter dig att hitta någon med ett konto på hennes hemsida.

5 Kör en sökning via din egen e-post för att hitta personen. Många e-hosting webbplatser ger en sökmotor för din e-post som gmail.com och yahoo.com. Skriv in hans namn eller en del av hans namn för att se om du har en gammal e-post från personen.

Tips

 • Undvik att förlora e-post igen genom att kontinuerligt uppdatera din e-adressbok.
 • Avstå från att skicka personuppgifter via e-post tills du vet säkert att du har rätt e-postadress.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com