guldtänder bilder

Poser är en 3D-Bild Design och animering programpaketet. En bra konsistens karta är en grundläggande byggsten för en bra bildåtergivning. Modeller utan texturer ser ut som billig plast skyltdockor. Mer än någon annan del, är det strukturen karta som ger 3D-modeller deras realism.

Instruktioner

1 Förbered dig på att ta flera modell huvud bilder. Välj ett väl upplyst område där kameran matchar bekvämt modellens höjd. Modellens hår är borta från hennes ansikte och undangömt i en kalott. Har modellen titta direkt på kameran bibehålla en neutral ansiktsuttryck. Ta 5 till 7 bilder av din modell.

2 Överför bilder till datorn. Öppna en textur karta i ditt foto manipulation programvara. Ställ in kartans upplösning till minst 300 pixlar per tum. Använd en högre upplösning om du kommer att göra närbild eller stor Poser gör. Välj "mode" och "RGB" på Bild-menyn.

3 Öppna bilden i ett separat fönster. Använd magnetlassoverktyget för att välja ansiktet. Tryck på "Ctrl + C" för att kopiera bilden. Stäng bilden utan att spara ändringarna.

4 Välj texturkartfönstret. Välj "CTRL + V" för att klistra in bilden. Använda kontroller justeringsnivå, ställ in opaciteten till 78 procent. Välj "Trans Välj" från menyn Markera. Håll SKIFT och ändra storlek på ansiktet. Rada upp ansikte ögon med textur karta öga slots.

5 Använd antingen färgväljaren eller klon verktyg för att lägga ansiktet färg till paletten målningen. Måla stomdelarna av texturen kartan. Öppna fotot. Beskära och lägga till ögon och ögonbryn på textur kartan. Återgå ytskiktet opacitet till 100 procent, slå ihop och spara texturkartan.

Tips

  • Konstnärer använder foto manipulation programvara för att lägga tatueringar, fräknar och födelsemärken till texturkartor gör sina karaktärer ännu mer realistiskt.

JQuery innehåller en standardbild för alternativknappar när du visar dem till dina läsare. JQuery ger dig också möjlighet att manuellt ställa in en bild, så att du kan anpassa layouten och utseendet på dina webbsidor. Använd CSS med alternativknappen visningsfunktion jQuery att anpassa den synliga bilden.

Instruktioner

1 Högerklicka på jQuery eller HTML-fil som innehåller koden som skriver radioknapparna. Klicka på "Öppna med" och välj din redaktör i popupmenyn.

2 Tillsätt CSS-klass som definierar den bild du vill använda. Följande alternativknappen klassen använder bilden "button.jpg":

.radio {

background: url("button.jpg");
background-repeat:no-repeat;
cursor: default;

}

3 Visa alternativknappen. Följande jQuery funktion visar alternativknappen med hjälp av skräddarsydda bild:

$ (Dokument) .ready (function () {

$(".radio").dgStyle();

});

Hur man använder bilder med 3D-modeller


Datorstödd konstruktion eller mjukvara "CAD", är ett verktyg som du kan använda för att omvandla 2-D bilder som foton i 3-D virtuella föremål, som du sedan kan omloppsbana eller gå runt inne i CAD-programmet. Ett viktigt steg involverade i att skapa komplexa objekt från foton är mentalt bryta ner dem till enklare föremål. Du kan sedan dra dessa enklare objekt, vilka kallas primitiver, i CAD-programmet. Konvertera bilder till 3D-modeller utvecklar din förmåga att känna tre dimensioner när man ser bara två. Denna förmåga är avgörande när du skapar ritningar, realistiska teckningar och målningar.

Instruktioner

Gör en 3-D-modellen från ett foto med Sketchup

1 Få en utskrift av ett foto, vare sig från hårddisken, webben, eller någon annan källa.

2 Trace på utskriften följande former du kan urskilja i ämnet som visas i bilden: låda, cylinder, sfär, och kon. Den inflytelserika postaImpressionistmålare Paul Cézanne sade att hela naturen kan beskrivas som de sista tre objekt nyss nämnda. En ruta är en annan primitiv finns i många konstruktioner. Här är några exempel på kräsna stammarna av gemensamma strukturer: böcker och bärbara datorer är box primitiver. Cone primitiv komponera dörrhandtag och träd skärmtak, och sfär primitiva komponera basket, glödlampor och äpplen och apelsiner.

3 Skapa box primitiver enligt följande: Klicka på verktygsfältet torg ikon, klicka och dra på ritningen duk för att definiera kvadraten. Tryck på "P" för att köra "Push / Pull" verktyg, klicka och dra uppåt på torget för att förvandla det till en låda.

4 Skapa sfärer genom att klicka på verktygsfältet cirkel ikon, sedan dra för att skapa cirkeln. Gör en cirkel ovanför den första, klicka på "Verktyg" menyn "Follow Me" kommandot.

5 Skapa cylindrar genom att trycka på "P" för "Push / Pull" kommandot, sedan dra uppåt på en botten cirkel. Skapa koner genom att göra en cylinder, trycka på "M" för "Move" verktyg, sedan dra på cylinderns övre eller nedre ansikten att krympa ansiktet till en punkt.

6 Dra primitiv att montera dem i konfigurationen visas i referens bilder.

Gör en 3-D-modellen från foton med Art of Illusion

7 Slutföra de två första stegen i föregående avsnitt för att definiera de primitiver i ditt foto.

8 Skapa box primitiver behov genom att klicka på rutan ikonen i den vänstra verktygsfältet, sedan dra i något av vyportarna.

9 Skapa sfär och cylinder stammar genom att klicka på deras ikoner i den vänstra verktygsfältet, sedan dra som du gjorde för lådan.

10 Skapa koner genom att först skapa en cylinder. Högerklicka sedan cylindern och välj "Konvertera till mesh." Högerklicka på nätet och välj "Redigera".

11 Dra en markering regionen runt cylinderns topp- eller botten hörn och klicka sedan på den vänstra verktygsfältet "Skala" verktyg. Dra i "Top" visnings krympa ansiktet du valt.

12 Montera primitiver som du gjorde de i Sketchup.

Använd Blender att göra en 3-D-modellen från foton

13 Slutföra Sketchup sektionens två första stegen för att bestämma primitiv du behöver för att montera.

14 Öppna Blender, sedan skapa en låda primitiv genom att trycka på "Space" klicka på "Lägg till" klicka "Mesh" och sedan klicka på "Cube".

15 Skapa cylindrar, koner och sfärer genom att utföra samma steg som de som används för att göra kuben. Men klicka på "Cylinder", "Cone" eller "Sphere" under "Mesh" menyn, inte "Cube".

16 Klicka på verktygsfältet triangel ikonen för att köra "Flytta" verktyg.

17 Dra på primitiv "färgade pilarna för att flytta dem till den plats som referens foto.

Hur man använder bilder i Hotmail


Windows Live Hotmail är en av de mest populära gratis e-tjänster som finns på Internet. När du skickar ett foto via Hotmail, inte servern inte bearbeta filen på samma sätt som andra Internet e-postprogram. Istället för att bara sända en kopia av filen till mottagaren, sparar Hotmail en kopia av bilden till din Windows Live SkyDrive, som är en fri fil lagringssystem. När Hotmail sparar filen till SkyDrive, kan du skicka en länk till bilden till andra mottagare utan att ladda upp filen igen.

Instruktioner

Ladda upp en bild

1 Öppna webbläsaren och navigera till hotmail.com.

2 Skriv in med din Hotmail e-postadress och lösenord och klicka sedan på "Logga in".

3 Klicka på "Ny" länken i Hotmail menyraden för att skriva ett nytt meddelande.

4 Skriv in mottagarens e-postadress i "Till" -fältet och skriv ett ämne i "Subject" fält. Komponera ditt e-postmeddelande i huvuddelen av e-postmeddelandet.

5 Klicka på "Bilder" och lokalisera de foton du vill ladda upp på din hårddisk. Markera bildfilen och klicka på "Öppna" för att spara bilden till din Hotmail-konto.

6 Klicka på "Redigera album Detaljer" och skriv ett namn på Hotmail fotoalbum som kommer att hålla din bild. Markera kryssrutan bredvid önskat utgångsdatum för fotot och klicka på "Spara".

7 Klicka på "Skicka" för att skicka e-postmeddelandet och bildbilaga.

Dela en bild du redan Uppladdade

8 Klicka på "Bilder" längst upp på Hotmail webbsidan.

9 Klicka på album i menyn till vänster sida av skärmen som innehåller bilden du vill skicka. Klicka på bilden du vill dela.

10 Klicka på menyn "Dela" och klicka på "Skicka en länk."

11 Skriv in mottagarens e-postadress i "Till" -fältet och skriv ditt meddelande i "Inkludera ditt eget meddelande" fältet.

12 Klicka på "Skicka" för att skicka meddelandet tillsammans med en länk till bilden.

Hur man använder bilder på en Wordpress mall


Wordpress kommer med ett stort antal mallar (teman), var och en med sin egen layout, färgvarianter, funktioner och widgets som sträcker sig din blogg funktionalitet. Du kan lägga till sidor och inlägg till den valda mallen. Inlägg liknar sidor, men tillåter användaren och kommentarer. Bilder kan läggas till en sida eller inlägg för att illustrera en punkt eller liva upp på sidan. Wordpress kan du ange var att hitta bilder för att spara tid.

Instruktioner

1 Logga in på Wordpress. Välj "Sidor" eller "inlägg" från menyn till vänster. Klicka på titeln på sidan eller inlägg du vill redigera. Den laddar i Wordpress.

2 Placera markören där du vill att bilden ska gå i sidan eller inlägget. Klicka på knappen "Lägg till en bild" bredvid "Ladda / Insert" ovanför sidan. En "Lägg till en bild" öppnas.

3 Välj "från datorn" -fliken för att hämta en bild från datorn och klicka på "Välj filer" -knappen. Dubbelklicka på bildfilen du vill infoga. Ställ in "Alignment" till "None", "vänster", "Center" eller "höger". Välj bildstorlek och klicka på "Infoga i Post."

4 Gå till "Från URL" fliken för att använda en bild från en webbplats. Lägg till hela länken till "Image URL", till exempel "http://mywebsitelink.com/image.jpg" utan citattecken.

5 Klicka på "Media Library" -fliken för att använda en bild från din Wordpress-biblioteket. Välj "Show" bredvid den bild du vill använda. Välj inriktnings och storleksinställningar och klicka på "Infoga i Post."

Hur man använder bilder för tabell gränser


Du behöver inte hålla fast vid en traditionell bord för din webbplats. Genom att implementera CSS, eller CSS, kan du anpassa din bordets storlek, stoppning och bakgrund automatiskt eller använda en bild för bordets kant. Du bör använda samma bredd storlek för gränsen och bord i CSS-kod. Så om tabellen är 800 pixlar, bör din gräns vara alltför. Öka gränsen stoppning ökar också tjockleken på bordets kant. Minskar det skapar en tunnare ram.

Instruktioner

1 Öppna din favorit textredigerare, till exempel Anteckningar. Välj "File" och "Open" från menyn. Dialogrutan Öppna visas. Dubbelklicka på HTML-filen du vill ändra.

2 Lägg CSS-kod mellan <head> taggarna i HTML-fil:

<Style>

custom_outline {

bredd: 800px;

padding: 5px;

bakgrund: url ( "din-image-file.jpg");

}

.custom_tab {

bredd: 800px;

bakgrund: #fff;

}

</ Style>

3 Byt 800px bredd under gränsen och tabellen med den faktiska bredden på tabellen du skapar. Ändra filnamnet av bilden från din-image-file.jpg till den faktiska bilden som du vill använda. Att ändra där gräns visas på bordet, gå till "custom_outline" stil och ersätta padding: 5px; med en annan kod. Följande kod visar bilden gränsen ovanför och under tabellen:

padding-top: 5px;

padding-bottom: 5px;

4 Placera markören mellan öppning och stängning <BODY> där du vill den anpassade tabellen att gå och sätta följande kod:

<Div id = "custom_outline">

<Table class = "custom_tab">

<Tr>

<Td> Din tabellens innehåll </ td>

</ Tr>

</ Table>

</ Div>

5 Ersätt "Din tabellens innehåll" med den faktiska informationen du vill ska visas i tabellen.

6 Klicka på "File" och "Spara" i menyn för att uppdatera din HTML-fil.

Om du utvecklar en e-bok eller allmän giltighet för Mobipocket, så kan du i något skede behovet av att inkludera en bild i filen. Bilder variation och kan förbättra den övergripande känslan av din e-bok eller program. Som Mobipocket format är beroende av HTML för mycket av dess innehåll, använder bild HTML-taggar för att lägga till en bild. Bild sökväg måste vara relativ till placeringen av huvudMobiPocket fil.

Instruktioner

1 Öppna Mobipocket dokument i din kodning redaktör. Du kan använda Windows Anteckningar som en kodning redaktör om du vill. Klicka på "Start" typ "Anteckningar" och tryck på "Enter". Klicka på "File" och sedan "Öppna". Leta upp och öppna din Mobipocket dokumentet.

2 Bläddra igenom koden tills du når den plats där du vill ha din bild.

3 Skriv in följande kod, som ersätter "image.jpg" med platsen och namnet på den bild som du vill infoga: ". <Img />"

4 Tryck på "Ctrl" och "S" tillsammans.

Ljus 2 är en JavaScript-baserade element som gör det möjligt för bildvisning och bildgalleriet skapande, utan behov av Flash eller andra videobaserat eller Actionbaserat program. Ljus 2 för Wordpress utvecklades som ett lättanvänt plugin som tillåts för ljus funktionalitet. Trots ljus 2 slutar stöd i april 2011, är plugin fortfarande kraftigt används och önskas av en rad Wordpress användare. En gång installerat, ljus 2 erbjuder en mängd olika funktioner, såsom automatisk lightboxing av länkade bilder, automatisk storleksändring av bilder och undanröjande av konflikter från olika teman.

Instruktioner

1 Ladda ner ljus 2 plugin för Wordpress (se Resurser). Det är en komprimerad fil. Välj en plats på din dator för att spara den komprimerade filen.

2 Öppna Wordpress Dashboard med hjälp av webbläsaren. Det bör placeras på "http://www.YourSite.com/wp-admin." Om din Wordpress installation i en undermapp, kommer det att ligga på "http://www.YourSite.com/YourSubFolder/wp-admin."

3 Klicka på "Lägg till ny" under "Plugins" i vänstra menyn. Klicka på "Ladda upp" på toppen av "Installera insticksprogram" sidan.

4 Klicka på "Bläddra" och leta reda på komprimerade ljus 2 fil. Markera filen och klicka på "Installera nu." Vänta tills plugin för att installera, bör du få en bekräftelse på att installera var framgångsrik.

5 Klicka på "Aktivera Plugin" under bekräftelsen för att aktivera nyinstallerade ljus två plugin.

6 Klicka på "ljus 2" under "Inställningar" i den vänstra menyn.

7 Välj din ljus färg utseende. Markera kryssrutan bredvid "Auto-ljusbildlänkar" att ha ljus 2 automatiskt lägga till nödvändiga koden till bildlänkar.

8 Klicka på "Spara ändringar" längst ned. Ljus kommer nu automatiskt lägga till nödvändiga koden de bilder som är kopplade till den ursprungliga bildfilen.

Tips

  • Du kan alltid lägga till "rel =" ljus "" till en bild länk manuellt om du inte vill ha ljus 2 gör detta automatiskt. Insticksprogrammet använder bild "alts" eller titlar för ljus bild titel om ingen ankare titel anges.
  • Stöd för ljus 2 har upphört. Insticksprogrammet är fortfarande tillgänglig inte kommer att stödjas eller uppdateras ytterligare och med april 2011

MySpace har snabbt blivit en av Internets mest populära virtuella communities, med bokstavligen miljontals användare och fler som registrerar sig varje dag. En av dess största tillgångar är dess förmåga att tillåta användare att skräddarsy och anpassa sina profiler med enkla HTML-koder ..

Instruktioner

Använd HTML-koder i din MySpace-profil

1 Logga in på din MySpace-konto genom att ange din inloggningsinformation i "medlems Logga in rutan (se Resurser nedan). Om du inte redan har gjort det, kan du skapa ett konto genom att klicka på "Registrera mig!" länk.

2 Välj den del av din profil där du vill placera HTML-koden. Oftast kommer detta att vara "Redigera profil", även om HTML kan postas i "Hantera Blog avsnittet också. Du kan också ingångs HTML-kod till andras webbsidor med hjälp av "Lägg till kommentar" länkar.

3 Ange HTML-koden direkt i textfältet som du skulle föra in det i en HTML-redigerare. Skilja den från själva texten, så att det är lätt att läsa och inte hamna i konflikt med något annat i området.

4 Bekräfta HTML-kod innan du lägger den. De flesta delar av MySpace kan du förhandsgranska en post innan du skickar det för utstationering, så att du kan kontrollera om koden fungerar korrekt. Du kommer att kunna se om videoklipp, bilder eller andra funktioner måste flyttas, ändra storlek eller justeras.

Tips

  • Kontrollera din profil från gång till gång om du använder bilder, videor eller låtar som är värd av andra platser. Ibland webbplatser stängdes, och din profil kommer att vara ofullständig tills du ändrar HTML-koden.
  • Fel i kodning kan vara svårt att upptäcka inom MySpace, helt enkelt därför att MySpace inte bryter upp koden till läsbara bitar. Du vill använda en textredigerare för att korrekturläsa din HTML-kod om det visar sig vara ett misstag.
  • Ändra ditt lösenord regelbundet för att undvika "phishers" som kommer att försöka att få tillgång till ett konto och skicka meddelanden och lägga upp anslag som sades vara dig.

I webbprogrammering, kan du använda bilder som hyperlänk i ankartaggar. Som standard webbläsare placera en ram runt en bild när du använder den i en hyperlänk. Du kan ta bort gränsen genom att definiera en fastighet i en CSS som ändrar gränsen stil för ankare bilder, sätta gränsen värdet till noll pixlar. Genom att definiera en fastighet på det här sättet, endast påverkar det hyperlänkar som använder bilder i stället för länktexten och inte några andra hyperlänkar.

Instruktioner

1 Öppna CSS-fil.

2 Skriv följande:

en img {border: 0px; }

Gränsen värdeförändringar standardgränsstorleken till noll pixlar, effektivt radera det.

3 Spara CSS-filen och ladda upp den till din webbserver.

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com