gradient text msn messenger

Medan du chattar med andra på Windows Live Messenger, kanske du har märkt att vissa av dem har färgglada visningsnamn med lutning text, eller bokstäver som bleknar från en färg till en annan. Windows Live Messenger har inte möjlighet att använda lutning text för visningsnamn på egen hand. Den här funktionen kräver en tredjeparts add-on kallas Messenger Plus! Bo. När du har installerat den fria add-on, kan du börja använda färgerna i ditt val för din MSN visningsnamn.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera Messenger Plus! Live för Windows Live Messenger (se Resurser). Starta Windows Live Messenger och logga in efter installation av add-on.

2 Klicka på knappen "Visa meny" längst upp i Windows Live Messenger. Gå till kategorin "Verktyg" och välj "Alternativ".

3 Klicka på kategorin "Personal" på vänster sida av "Options" fönstret. Skriv ditt visningsnamn som du vill att det ska visas för andra, och sedan klicka på knappen "Format koder".

4 Klicka på "T" i det övre högra hörnet av menyn "Format Codes", och klicka sedan på "Gradient text." Windows Live Messenger fortsätter att visa menyn "Format koder".

5 Klicka på den färg som du vill Windows Live Messenger för att visa på den vänstra sidan av ditt visningsnamn, och klicka sedan på den färg som du vill ska visas på höger sida. Windows Live Messenger kommer att visa en gradient som tonar från den första färgen till den andra.

6 Klicka på "OK" för att börja använda gradient text med din MSN visningsnamn.

Hur till text till en mobiltelefon från MSN Messenger


Förutom online-text, ljud och videochattar tillåter MSN Messenger för att skicka text SMS. När du skapar ett Windows Live Messenger-konto ger registreringsprocessen kan du välja att lägga till ett mobilnummer och ta emot SMS från andra användare. Även om detta inte kostar avsändaren några pengar, kan mottagaren behöva betala en meddelandeavgift för varje textmeddelande. Om kontakten in ett telefonnummer, kan du skicka ett SMS genom att följa några enkla steg.

Instruktioner

1 Öppna Windows Live Messenger och ange ditt användarnamn och lösenord på inloggningsskärmen. Klicka på "Logga in" för att logga på.

2 Klicka på telefonikonen på programmets verktygsfält och välj den kontakt vars nummer du vill SMS. Klicka på "OK." Klicka på "OK" på varningsfönstret som visas om SMS-avgifter och markera kryssrutan på varning om du inte vill se meddelandet igen.

3 Skriv in SMS i fönstret samtal som visas och klicka på "Skicka" för att skicka ett textmeddelande till din kontakt.

Är MSN Messenger Voice Chat Secure?


MSN Messenger, nu känt som Windows Live Messenger är en Microsoft-märkta, instant messaging-klient kompatibel med Windows XP och senare versioner av Windows. Denna klient ger text snabbmeddelanden, röstsamtal och videosamtal med hjälp av msnp. Även om Windows Live Messenger uppmuntrar goda säkerhetsrutiner av användare, inte använder någon kryptering som standard och är inte en säker tjänst.

Röstchatt

Microsoft används för att hantera röstchatt över Windows Live Messenger med hjälp av en VoIP-tjänst som kallas Windows Live Call. Våg fyra av Windows Live Messenger frisättning inte längre använder denna del av Windows Live-tjänsten. Däremot kan Messenger utföra dator till dator röst- och videosamtal och erbjuder HD-videochattar. För att göra en röst- eller videosamtal måste användarna starta en chattkonversation och sedan bjuda in den person de chattar med att ansluta sig till dem i ett samtal med "Video" eller "samtal" flikar.

Microsoft Rekommendationer

Microsoft innehåller några säkerhetsfunktioner i Windows Live Messenger, inklusive anpassningsbehörighetsnivåer och möjligheten att automatiskt stängts av webbadresser i textmeddelanden. Microsoft erbjuder också möjlighet att kryptera din kontaktlista, vilket förhindrar andra program från att läsa den. Tjänsten uppmuntrar användare att använda starka lösenord som innehåller minst sex tecken och en kombination av siffror, bokstäver och symboler för att göra tillgång till sina konton svårare. Användare bör också ändra lösenord regelbundet och undvika att dela denna information.

säkerhetsbrister

Eftersom Microsoft Live Messenger röstchatt använder ingen kryptering, är det relativt lätt att hacka in i en chatt och lyssna på ljudet som sänds. Forskare vid University of British Columbia kunde identifiera budbäraren ljud protokoll och få bolagets egenutvecklade audio codec via en Internet-trafik analysator program. Denna process kräver viss förtrogenhet med hacking och säkerhet på Internet, men det är inte särskilt svårt. Microsoft Live Messenger ska aldrig användas för känsliga samtal på grund av denna risk.

krypteringsprogram

Om du använder Microsoft Live Messenger och är oroade över integriteten för snabbmeddelanden, installera en add-on program för att förbättra säkerheten. Den SimpLite krypteringsprogram är gratis och är det enda programmet för att erbjuda kryptering för Microsoft Live Messenger-klienten vid tidpunkten för offentliggörandet. Detta program krypterar inte röstsamtal men är effektiv för att hålla text chattar privat.

MSN Messenger håller dig i kontakt online med vänner, familj och alla andra som kan använda tjänsten. Förutom snabbmeddelanden, kan du också använda videosamtal, ljudsamtal och textmeddelanden. Du kan använda MSN Messenger för att skicka textmeddelanden till någon med en SMS plan på sin telefon. Allt du behöver veta är deras mobilnummer.

Instruktioner

1 Öppna och logga in på Windows Live Messenger.

2 Klicka på "Lägg till en kontakt eller grupp" längst upp i Messenger och välj "Lägg till en kontakt."

3 Välj det land där mottagaren och sedan ange telefonnumret med riktnummer av mottagaren.

4 Klicka på "Nästa".

5 Klicka på "Close" på Du är klar fönster.

6 Högerklicka på kontakten du just har skapat från kontaktlistan.

7 Klicka på "Skicka Mobile text."

8 Ange det meddelande som du vill skicka.

9 Klicka på "Skicka".

MSN Messenger (nu kallas Windows Live Messenger) kan du infoga grafiska uttryckssymboler i textmeddelanden du skickar till vänner. Dessa kallas uttryckssymboler. Precis som med text, kan du göra uttryckssymboler du infoga i en MSN Messenger textfönster större eller mindre efter behag. Detta kan hjälpa till att förmedla den rätta vikten av känslor som uttryckssymbol grafik är tänkt att representera.

Instruktioner

1 Öppna MSN Messenger på datorn genom att dubbelklicka på ikonen i systemfältet eller på dess genväg på skrivbordet.

2 Dubbelklicka på användarens namn på den person som du vill skicka ett meddelande till. Detta kommer att öppna ett "nytt meddelande" fönstret redan består till just den personen.

3 Sätt din uttryckssymbol i meddelandet. Du kan använda "smiley" i rullgardinsmenyn eller genom att skriva rätt kod på tangentbordet.

4 Använd musen för att markera uttryckssymbol. Tryck på "Öka textstorleken" -knappen i verktygsfältet MSN Messenger att göra uttryckssymbol större.

Hur att logga in på MSN Messenger


MSN Messenger, känt som Windows Live Messenger sedan slutet av 2005, kan du kommunicera direkt över Internet med någon som använder samma program. Windows Live Messenger sänder text, bilder och även vissa animationer genom ett litet fönster. Det kan även kommunicera via din webbkamera och mikrofon, vilket gör upplevelsen mer personligt. Allt du behöver använda Windows Live Messenger är ett Windows Live-konto.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och sedan klicka på "Alla program."

2 Rulla ned till "Windows Live Messenger" och klicka på den. Tillåt så mycket som några minuter för tillämpningen att ladda.

3 Skriv in ditt Live ID i det övre textrutan. Din Live ID representerar den e-postadress du registrerat ditt Windows Live-konto under.

4 Skriv ditt lösenord i den nedre textrutan. Du har valt ditt lösenord när du registrerade för en Live ID.

5 Klicka på "Logga in" längst ner i fönstret. Vänta några sekunder för Windows Live Messenger för att ladda dina referenser och kontrollera dem. Windows Live Messenger-program visas på skärmen. Om du använder en äldre dator, kan det ta några minuter för programmet att ladda.

MSN Messenger profil är ett sätt att redigera dina MSN Messenger utseende inställningar och dela information om din position, yrke, intressen och andra personliga uppgifter. Det kan hjälpa dig att hitta människor med liknande intressen och hjälpa dina vänner få veta mer om dig. Dock kan du ångrar dig om att dela all denna information. Om så är fallet, kan du vidta åtgärder för att ta bort det mesta av informationen.

Instruktioner

1 Öppna MSN Messenger och logga in. Du måste också vara ansluten till Internet för att ta bort din profilinformation.

2 Gå till menyn "Verktyg". Från menyn "Verktyg", välj "Alternativ".

3 Klicka på "Personligt" -fliken. Från den här fliken, klicka på "Redigera profil" -knappen. Din profil kommer att öppnas i ett Internet Explorer-fönster.

4 Använd flikarna till vänster för att navigera genom din profil. Det finns inget sätt att ta bort hela din MSN-profil, så måste du manuellt ta bort informationen. Klicka på varje flik, markera text och ta bort den.

5 Lämna viss information på din MSN-profil. Din officiellt namn krävs. Du kan ändra den till ett annat namn, men måste du ange något i fältet. Du kanske också vill lämna ditt visningsnamn, eftersom detta är det namn som kommer att visas för dina MSN Messenger-kontakter när du loggar in.

6 Radera bilderna från din MSN Messenger-profil. För att radera din profilbild, som är den bild som visas på alla MSN Internettjänster, ta bort sökvägen genom att välja och slå "Backspace." För att radera din visningsbild, som är bilden som visas för dina MSN Messenger-kontakter, klicka på "Ta bort bild" länken under bilden.

Ibland kallas av sitt tidigare namn, "MSN Messenger," Windows Live Messenger är en stationär instant messaging-program som låter dig text, röst och video-chatta med andra användare som du har utsetts till vänner - och blockerar dem som du inte längre vill kommunicera från att kontakta dig via tjänsten. Om du tror att någon har blockerat dig på Windows Live Messenger, testa hypotesen med hjälp av ditt val av flera sätt.

Instruktioner

1 Logga in på Windows Live-konto som du tror att du har blivit blockerad. Rulla genom kontaktlistan att säkerställa att personen du tror blockerat dig inte listad som "Online". Om han är, har han inte blockerat dig.

2 Chatta med en ömsesidig kontakt för att se om personen du tror blockerat dig visas på nätet i sin Windows Live Messenger kontaktlista. Om han gör det, har du blivit blockerad.

3 Dubbelklicka på personens namn som återfinns i "Offline Kontakter" och skicka honom ett meddelande som du skulle göra om han var på nätet. Om det går igenom, levererar Windows Live Messenger till kontakt nästa gång han loggar in - och du inte är blockerade. Om du får ett felmeddelande, betyder det att du inte kan kommunicera med personen och han blockerat dig.

Windows Live Messenger (tidigare känd som MSN Messenger) gör det möjligt för användare att kommunicera med varandra via text chat och videokonferenser. Under årens lopp har Windows Live Messenger genomfört olika funktioner för att hjälpa din nuvarande status när du är inloggad. Som standard kan användarna ställa in sitt konto som "Tillgänglig", vilket innebär att de är online och redo att kommunicera när som helst. Andra status tjänar till att informera kontakter om du är upptagen eller borta. Du kan också dölja din tillgänglighet för att hindra någon från att veta din nuvarande status helt och hållet.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Windows Live Messenger-konto.

2 Peka med muspekaren över till din Live Messenger användarnamn, som ligger i det övre vänstra hörnet av huvudfönstret. Efter en sekund, kommer din nuvarande online status lämnas.

3 Klicka på användarnamnet för att avslöja en rullgardinsmeny som listar alla tillgängliga alternativ status för kontot.

4 Markera status alternativet du vill ställa in för ditt Live Messenger-konto.

Tips

  • Du kan även ställa in din onlinestatus från huvud Logga in "skärmen. Klicka på" alltid logga in som "rullgardinsmenyn och klicka på en av de tillgängliga statusalternativ.
  • Dina kontakters onlinestatus definieras av fyrkantiga färger bredvid deras användarnamn: grönt betyder "Ledig" rött betyder "upptagen", gult betyder "Away" medan grå betyder "offline".

MSN Messenger är en chatt-klient som utvecklats av Microsoft och är tillgänglig för gratis över en mängd olika plattformar. Även om ditt operativsystem inte innehåller Messenger, kan många tredjepartsprogram utnyttja tjänsten. Om du har aktiverat dina chattar vara inloggad, kan du komma att chatthistoriken från din hårddisk. De är organiserade av användare som du har chattat med, så att de är relativt lätta att söka igenom.

Instruktioner

1 Logga in på Messenger.

2 Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Öppna mottagna folder."

3 Öppna mappen för den kontakt vars chatthistoriken du vill visa; mapparna har namn som motsvarar var och en.

4 Dubbelklicka på "History" mappen.

5 Dubbelklicka på chatthistorik som du vill visa. Om du behöver hitta specifik text i samtalet genom att trycka på "Ctrl" och sedan "F" på tangentbordet för att öppna "Sök" funktion. Skriv frasen du vill söka efter och tryck "Enter".

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com