fördel med hyperthread

Intel Pentium IV med HyperThreading-teknik


Hyper Threading var en innovation i processorbuss teknik som förbättrat sätt Pentium 4-processorer information som överförs. Många Pentium 4s inte har Hyper Threading eftersom det inte sattes till Pentium 4 linje förrän senare i sin utveckling.

Prescott-kärnan

Alla Pentium 4-processorer som använder en Prescott kärna med en busshastighet på minst 800 MHz har Hyper Threading. Flera av de mer kraftfulla Prescott modeller med 533MHz busshastigheter också ha Hyper Threading. Dessa modeller arbetar typiskt med en hastighet på minst 3,0 GHz och är vanligtvis kännetecknas av att lägga ett brev till sin beteckning - Pentium 4 3.4E, till exempel.

Northwood Kärna

Generellt är North Core-processorer är äldre modeller som bara ger Hyper Threading på processorer som har en busshastighet på 800MHz. Dessa processorer fanns tillgängliga i hastigheter från 1,6 till 3.4GHz med busshastigheter som sträcker sig från 400 till 800 MHz. Den enda Northwood Pentium 4 som ger Hyper Threading som inte har 800MHz buss är 3,06 GHz-modellen - det har en busshastighet på 533MHz.

Cedar Mill

De Cedar Mill core processorer bestod främst av high-end-processorer. Dessa processorer presenterade klockfrekvenser på 3,0 till 3.6GHz och busshastigheter på 800 MHz. Alla dessa processorer presenterade Hyper Threading samt 64-bitarsinstruktionsuppsättningar.

Extreme Edition

Extreme Edition Pentium 4s använde Gallatin processorkärna och innehöll busshastigheter på minst 800 MHz och klockfrekvenser som sträcker sig från 3,2 till 3,73 GHz. Hyper Threading var standard på alla Extreme Edition Pentium 4s.

Fördel och nackdelar med Virtual Instrumentation


Virtual Instrumentation (VI) beskriver en kombination av mjukvara och hårdvara konfigurationer som replikerar analoga system som används i det förflutna. VI är användbar för vetenskapsmän och ingenjörer som behöver datorer för att sköta komplexa uppgifter och systemuppsättningar, eller i radio och video industrin att skapa högkvalitativa digitala audiovisuella filer.

Översikt

Virtual Instrumentation (VI) är användning av programvara, i kombination med hårdvarukomponenter, för att simulera liknande analoga komponenter. VIs typiskt modelleras på icke-digitala motsvarigheter. Till exempel, en virtuell oscilloskop, som används för mätning av spänning, kommer att replikera funktionerna hos ett oscilloskop. Skillnaden är att en virtuell oscilloskop kan programmeras för att utföra en mängd andra uppgifter, till exempel mer nyanserad mätning av spänning, medan en analog oscilloskop har begränsad användning.

Kosta

Kostnadsminskning är en stor fördel med att använda VI. En dator och lämplig programvara är det enda som behövs för VI, även om vissa virtuella instrument kan kräva att flera datorer kopplas samman. Ibland kan viss maskinvara att krävas. Till exempel, behövs ibland en videokassettdäck för att få vissa videoformat på en dator. Emellertid är denna hårdvara nästan alltid billigare och effektivare än dess icke-digital motsvarighet.

Prestanda

VI gränssnitt använder ofta en stor del av processorkraft som ger dem möjlighet att snabbt utföra komplexa uppgifter. Detta är viktigt för ingenjörer som vill digitalt utforma sin produkt innan faktiskt bygga det. VI kan hjälpa till att identifiera konstruktionsfel innan prototyper byggs. Utförandet av VI är beroende av datorn, eller datorer som används för att köra den, men ökar processorkraften i din dator kan positivt påverka prestanda.

Säkerhet

VI kan vara sårbara för säkerhetsöverträdelser som icke-digitala instrument är inte. Eftersom data lagras på en dator, kan känslig information vara tillgänglig för offentliga användare. Även säkerhetsprogram kan inte hindra kunniga hackare från att infiltrera systemet. Säkerhetsrisker kan undvikas genom att lagra information på en sluten, lokalt nätverk som inte kan nås på nätet.

Energiförbrukning

VI kräver att många enheter köras samtidigt och kan förbruka mycket ström. Vissa VI kan kräva datorer som ska kopplas över en Ethernet-hubb eller lokal server. Varje dator kommer att förbruka en stor mängd kraft i tillägg till någon extern hårdvara. Vid användning av VI, är det viktigt att övervaka strömförbrukningen och avstängningsanordningar när den inte används.

Vad händer med min e-post om jag Avskaffa Comcast Internet?


Det finns ingen "död bokstav office" för e-post. Om du funderar på att avbryta din Comcast Internet, den ultimata destinationen för din e-post beror på vilken e-postadress du använder. De åtgärder som behövs för att bevara din tillgång till din e-post är baserade på vad Internetleverantör, om någon, du väljer för din framtida Internet.

För Comcast Adresser

Destination för din e-post hänger på om du använder den e-postadress som Comcast görs tillgängliga för dig när tjänsten först installerades. Till exempel, om du använder "[email protected]" dina vänner kommer att få "obeställbara" meddelanden första gången de skicka dig efter din tjänst uppsägning, om du meddela dem i förväg av nya e-postadressen.

Övrigt tillskjutet Providers

Om du planerar att anta en annan betald leverantör för din Internetleverantör och använda sitt namn som en del av din e-postadress - "[email protected]" - se till att exportera och spara dina nuvarande kontakter eller få din nya tjänsten och namn först och e-post alla dina kontakter med din nya adress.

Med användning av betalda Providers

Byta till betald leverantörer för din e-posttjänst, och därefter med hjälp av deras namn som en del av e-post, betyder att du måste meddela alla dina kontakter i denna nya leverantör du antar. Vid ett tillfälle, betalda e-postleverantörer som mer lagringsutrymme, spamskydd och legitimitet åt dig eller ditt företags e-postadress. Detta är inte längre fallet.

Gratis e-postleverantörer

Hotmail, Yahoo och Gmail är alla fria e-postleverantörer som gör sina pengar på plats annonsutrymme anpassat på antingen titel eller innehållet i dina e-postmeddelanden. AOL har börjat en gratis e-postkonto service. En del av dessa tjänster har uppnått en respekt och legitimitet som inte hade getts tidiga fria alternativ, och Gmail i synnerhet används av vissa företag. En stor fördel med att anta en gratis e-postadress är att du kan behålla och få tillgång till e-post oberoende av vad företaget du väljer att ge din Internetleverantör.

Processen för "zippa" en fil hänvisar till att sätta den i ett arkivformat såsom "ZIP". Detta komprimerar filen, vilket gör det mindre. Du kan komprimera flera filer till en enda ZIP-arkiv, vilket gör dem lättare att lagra och överföra via e-post eftersom filerna är mindre, och de kan flyttas genom att bara flytta den en ZIP-fil. Om du behöver flytta många filer, eller mycket stora, så zippa dem kan vara det bästa sättet att gå.

Definition

Termen "zipping" när det tillämpas på filer refererar till processen för att komprimera dem till ett arkiv. En av anledningarna "zip" är den term som används är att en av de mest populära arkivformat har filändelsen "ZIP". Det betyder inte att detta är den enda arkivformat som kan "zippade" dock. Du kan också använda termen generellt någon form av komprimering, inklusive i format som RAR eller 7Z. Dessa komprimeringsformat används av programmen WinRAR och 7zip.

Lagring

En fördel med att zippa filer är för att lagring och organisation. Om du har ett stort antal filer som du inte planerar att använda någon gång snart, kan du "zip" alla av dem i en enda arkiv. Detta kommer att göra dem mindre, och det kommer också att ordna dem i en fil som du lätt kan hitta och använda. Vissa filer på datorn kan vara mycket stor, så att kondensera många av dem till en enda komprimerad fil kan kraftigt skära ner på både mängden lagringsutrymme du behöver, och några problem du kan ha för att lokalisera dem.

E-post

En annan fördel med att zippa filer är att du lättare kan överföra dem. En fil zippade i ett arkiv kommer att vara mindre än den ursprungliga versionen. Det kommer också att vara bara en fil, som du kan zip många filer i det. Detta gör att e-posta zip-filen som en bilaga till någon annan över Internet mycket lättare, särskilt eftersom vissa e-post webbplatser har en begränsning för hur stor en fil som du kan skicka igenom dem. Det innebär att du kan skicka en fil till någon i zippade format där du inte skulle ha kunnat skicka den till dem alls annars.

Överföring till Media

Det är också fördelaktigt att överföra en komprimerad fil till något som liknar en tom CD eller ett USB-minne. Eftersom zip-filen är mindre, kan du lägga till mycket mer på en CD än vad du skulle ha kunnat annars, och en mindre fil innebär att processen för att göra CD kommer att ta mindre tid. Om du zip alla dina filer på det här sättet, så kan man montera en hel del fler filer på CD-skivan än vad du skulle ha kunnat om du inte hade försökt zippa dem.

program

Exempel på program som låter dig dra nytta av zippa filer inkluderar WinZip och WinRAR. När du hämta och installera ett sådant program på datorn, kan du ofta zip-filer till ett arkiv genom att bara högerklicka på den aktuella filen och välja ett alternativ som erbjuds av en av de program du vill lägga till ett nytt arkiv. När du gör detta en gång, kan du lägga till andra filer i samma arkiv på samma sätt, vilket gör att du kan dra nytta av de många användningsområden för zippade filer.

Vilka är fördelarna med att använda ett CAD-system för Architectural Drafting?


Datorstödd konstruktion (CAD) hänvisar till det datorbaserade processen för att skapa ritningar som behövs för att tillverka varor i varje industrisektorn, inklusive de som bygger bostäder och andra arkitektoniska strukturer. CAD-verktyg ersätta de flesta av de manuella verktyg som arkitekter traditionellt har använt, inklusive linjaler, kompasser och mallar. CAD & rsquo; s en stor nackdel är den tid som krävs för att lära sig det.

automatiserad Ritning

En fördel med att använda CAD att utforma arkitektoniska planer är automatiserad ritning. Denna automatisering är möjlig eftersom CAD programvara gör en digital representation av en komplett, tredimensionell (3-D) strukturen hos ett objekt, snarare än isolerade 2-D ritningar. Antag ett exempel där en arkitekt med hjälp av handbaserade verktyg är visar en struktur genom att dra dess övre och främre vyer. Om arkitekten använde CAD-program, skulle inte She & rsquoen; t måste dra dessa två separata vyer. I stället kan hon skapa en 3D-modell som representerar den nödvändiga strukturen. Hennes program kommer automatiskt och omedelbart skapa de bästa och frontvyer av denna struktur, tillsammans med några andra vyer (till exempel rygg, botten, vänster) som behövs.

Mer realistiska modeller

En annan fördel med att använda CAD är lättheten att göra bildmässiga ritningar, inklusive animerade sådana. Pictorial ritningar är 3-D vyer av en struktur utformas. Arkitekter använder handverktyg drar dessa vyer från 2-D vyer som representerar strukturen och rsquoen; s topp, vänster, främre eller andra standard ortografiska synpunkter. Arkitekter använder CAD-program inte dra bild vyer, men låt deras program generera dem från sin interna 3-D representation av strukturen. Arkitekter kan också rikta sin CAD-program för att göra den illustrerade ritningen photorealistic, vilket är mycket svårt och tidskrävande för en arkitekt med hjälp av manuella verktyg att uppnå.

anpassningsförmåga

Även de mest innovativa arkitektritningar bygger på befintliga planer. Till exempel, när en arkitekt uppmanas att utarbeta planer för ett hus, han & rsquo; ll basera sin nya ritning på en viss typ av hus, som & ldquo; Colonial, & rdquo; eller & ldquo; holländska & rdquo. Om arkitekten använder CAD att utforma huset, han & rsquo; ll sannolikt har tillgång till komplett, befintliga planer i stilar nyss nämnda. Sådan tillgång är analogt med last mallarna för standardbrev i ett ordbehandlingsprogram, när en ny bokstav måste skrivas.

Efter arkitekt laster i huset mall kan han skräddarsy den för att uppfylla de särskilda krav som hans klient. Utan CAD, kan en arkitekt använda befintliga konstruktioner, men måste fysiskt spåra dem, sedan radera och rita linjer för att anpassa mallen och rsquoen; design till denna specifika kund och rsquo; s behov. Dessa extra uppgifter införa potentiellt fler fel i den slutliga utformningen, för att inte tala kraftigt öka den tid som krävs för att producera denna design.

Fördelar med Förvaring E-postmeddelanden


Om du har använt e-post för ett tag att utbyta meddelanden med vänner, familj och affärskontakter, kanske du undrar om fördelarna med att lagra dina ackumulerande e-post. Till exempel kan du rutinmässigt kassera tryckt post när du är klar att göra med det, så det inte stapla upp i ditt hem eller kontor. Eftersom e-post är enkelt att lagra på en dators hårddisk, kanske du vill spara den i stället för att ta bort den om du vill se det i framtiden.

Sök

En fördel med att lagra e-post är att du snabbt kan söka igenom dem alla att hitta data. Som du samlar e-postmeddelanden i inkorgen och lagra äldre meddelanden i mappar, kanske du inte kommer ihåg detaljerna i något du skickade ut eller att någon skickas till dig. Använd sökfunktionen i ditt e-postprogram för att leta efter nyckelord eller fraser, eller söka efter alla meddelanden som skickas till eller från en viss person eller under en viss tidsperiod.

Kontroll skickade meddelanden

Ibland har en oenighet eller ett missförstånd om ett diskussionsämne. Om du diskuterade uppgifter om något via e-post, kan du dra nytta av det faktum att du har sparat alla dina meddelanden för att hitta meddelandet som bevisar att du skrev något, eller att bevisa att du fått information från någon som hävdar att aldrig ha skickade det.

Kopiera och återanvända text

När du skriver information om något i ett e-postmeddelande, kan du senare behöver dela denna information med andra människor. I stället för att behöva komma ihåg exakt hur du skrev det och sedan skriva om allt, kan du komma åt dina lagrade e-postmeddelanden i "Skickat" mapp och sedan kopiera och klistra in relevant text för att snabbt återanvända det.

Säkerhetskopiering

Eftersom dina lagrade e-postmeddelanden hålls på en dator, har du fördelen av att hålla en säkerhetskopia av filer som du skickar som bilagor från en adress till en annan. Till exempel kan du skicka ett e-postmeddelande med ett bifogat dokument från din skola e-postkonto till ditt hem e-postkonto, så att du kan hålla en säkerhetskopia av filen, om det finns ett problem med någon av datorerna.

En fördel med att skapa digitala fotografier är det sätt på vilket de kan manipuleras på en dator. Början digitala fotografer kan inledningsvis använda fotografi redigeringsprogram för enkla uppgifter som reducering av röda eller beskärning ögat, men dessa program erbjuder också många andra användbara verktyg. Ett sådant verktyg möjliggör inrättandet på objekt kända som "skikt", som kan användas för att separera delar av ett fotografi, så att de kan redigeras individuellt. En tillämpning av detta verktyg är möjligheten att lägga till färg till vissa delar av ett svartvitt fotografi.

Instruktioner

Photoshop

1 Klicka på "Start" -knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen och klicka sedan på "Alla program" alternativet.

2 Rulla till "Adobe Photoshop" och sedan klicka på den för att starta programmet.

3 Välj "File" alternativet längst upp på skärmen, klicka sedan på "Öppna" och navigera till din digitala bilden för att öppna den.

4 Klicka på menyn "Lager" längst upp på skärmen och välj sedan "Nytt justeringslager" och välj "Black and White" alternativet.

5 Klicka på "Brush" verktyg i verktygsraden på den vänstra sidan av skärmen.

6 Klicka på "Förgrundsfärg" rutan och ändra färgvärdet till "000000".

7 Rita över de delar av din svartvit bild som du vill lägga till färg.

Program än Photoshop

8 Klicka på "Start" -knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen och klicka sedan på "Alla program" alternativet.

9 Bläddra till din bildredigeringsprogram, klicka på den för att starta programmet.

10 Välj "File" alternativet längst upp på skärmen, klicka sedan på "Öppna" och navigera till din digitala bilden för att öppna den.

11 Klicka på "Lager" längst upp på skärmen och välj sedan "Duplicera lager" alternativet.

12 Välj menyn "Colors" och välj "Tunna" alternativet.

13 Klicka på "Lager" alternativet längst upp på skärmen och välj sedan "öppenhet" och klicka på "Lägg till alfakanal" alternativet.

14 Välj "Eraser" verktyg i verktygsfältet på vänster sida av skärmen och dra över de delar av bilden som du vill lägga till färg.

Tips

  • Det finns många fotoredigering program som kan användas för att manipulera bilder, inklusive några gratis sådana. Se Resurser.
  • Justera pensel eller suddgummi storlek till ett mindre värde för att göra små förändringar i specifika områden i bilden.

Posterous och Tumblr är microblogging plattformar som syftar till att tillåta användare att kunna skapa en blogg inom några minuter och publicera flera olika typer av media snabbt och enkelt. Tumblr hade en konkurrensfördel med sitt erbjudande av rika teman kapacitet - buit i september 2009 meddelade Posterous tillsats av anpassade teman till sin tjänst. Förutom att ge användarna möjlighet att välja från ett galleri av befintliga teman, Posterous tillåter också Tumblr teman som ska användas på Posterous.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Tumblr konto och få tillgång instrumentbrädan för bloggen innehåller det tema du vill kopiera till Posterous.

2 Klicka på "skräddarsy" anknyter längs den högra sidan av din Tumblr instrumentpanelen för att komma åt theming funktioner för din blogg. Den valda blogg visas i redigeringsläge, så att du kan göra ändringar i temainställningar.

3 Klicka på "tema" -fliken längst upp på skärmen, och klicka på "Aktivera anpassade HTML" alternativet. Detta kommer att visa den råa HTML för din nuvarande tema på just Tumblr blogg.

4 Kopiera hela texten i HTML-rutan genom att välja all text och trycka på "Ctrl-C."

5 Logga in på ditt Posterous konto i en annan webbläsare eller flik och välj bloggen som du vill tema från listan till vänster på hemsidan.

6 Klicka på knappen "Inställningar", rulla ned och klicka på "Redigera tema" under "look and feel" alternativ inom sidan Posterous inställningar. Temat redaktör öppnas, vilket ger dig tillgång till många alternativ för att anpassa ditt tema.

7 Klicka på "Avancerat" på vänster sida av skärmen, och klicka sedan på "Aktivera avancerade teman."

8 Skapa ett nytt namn för din anpassade tema. Detta kan vara vad du vill, och används för att återgå ditt tema om du bestämmer dig för att göra flera kopior.

9 Radera all text i "Custom HTML" -fliken, och klistra i den text du klarat av din Tumblr tema genom att trycka på "Ctrl-V."

10 Klicka på "Spara, jag är klar!" knappen i det nedre högra hörnet av skärmen. Din Tumblr tema visas nu i din Posterous blogg.

Tips

  • Posterous stöder inte JavaScript, så någon Tumblr teman som kräver det kanske inte fungerar korrekt.

Vilka är målen med att använda VoIP?


Voice over Internet Protocol (VoIP) system är mer moderna alternativ till traditionella telefonsystem. Som NASA anteckningar, VoIP-system sänder röstdata över en bredbandsanslutning till Internet, till skillnad från en analog telefonlinje. Detta åstadkoms genom att omvandla analoga röstsignaler till digitaliseras paket. Människor använder VoIP-system för att uppnå flera mål som traditionella telefonsystem är oförmögna att.

ökad Connectivity

Enligt Massachusetts Institute of Technology, i stället för att behöva använda två separata nät, ett för röstdata och en för data, tillåter ett VoIP-system dig att bära båda typerna av data på ett enda nätverk. Detta innebär alla datorer och alla telefoner i hemmet eller på kontoret blir sammanlänkade. Som Federal Trade Commission (FTC) nämner denna anslutning kan du kontrollera din röstbrevlåda på datorn eller ens lyssna på en e-post på en telefon. Dessutom, genom att ha ditt hem eller kontor telefonnätet integreras i en bärbar bärbar dator, kan du ringa och besvara samtal med ett lokalt telefonnummer, oavsett var du befinner dig i världen.

förenkla underhåll

En annan fördel med att hålla tal och datordata på samma nätverk med VoIP är att du bara behöver använda en kabel: en bredbandsanslutningskabel, som många hem och företag redan har. Detta eliminerar behovet av att installera en röra av nya ledningar och gör underhållsprocessen enkel. Som kommunikationsteknik resurs TechEn Företag anteckningar, ställa skicklighet en person behöver för att upprätthålla en VoIP-system är nästan identisk med den kompetens en person behöver för att upprätthålla ett datornätverk. Ur affärssynpunkt innebär det att du inte behöver hyra separata tekniker för att upprätthålla separata data- och telefonsystem. I stället kan en enda tekniker ta hand om datornätverk och VoIP.

Bättre ljudkvalitet

Enligt TechEn Enterprises, medan tidiga VoIP-system drabbats av ljudkvalitetsproblem, dagens system erbjuder ofta överlägsen kvalitet i jämförelse med analoga system. VoIP-system uppnå detta ljudkvaliteten genom att använda kvantisering. Som International Journal of Computer Science and Network Security anteckningar, efter ett VoIP-system prover en röstsignal, omvandlar den till digital form, kvantiserar systemet den digitala signalen, ta bort fel eller buller.

Bättre Long Distance

Om du har en vän, familjemedlem eller kund i en avlägsen plats, ringer den personen regelbundet kan vara ekonomiskt betungande. VoIP telefonsystem kan hjälpa till att hålla långdistanskostnader under kontroll. Som FTC anteckningar, en stor del av VoIP tjänsteleverantörer erbjuder fast ränta, långväga ringer planer, som gör att du kan prata en obegränsad tid utan att ådra sig extra avgifter.

Många människor ha flera kalendrar på sina telefoner eller e-postsystem. Affärs kalendrar, personliga kalendrar, födelsedag kalendrar och helgdagar kan varje upprätthållas på en separat kalender. En fördel med e-postprogram är att de kan synkronisera med andra program. Hotmail är en Microsofts gratis webbaserade e-posttjänst. Med hjälp av gratis Outlook Hotmail Connector kan Hotmail synkronisera kalendrar, kontakter och e-post med Microsoft Outlook.

Instruktioner

1 Gå till Microsofts webbplats. Ladda ner Outlook Hotmail Connector genom att klicka på "Ladda ner nu" -knappen.

2 Läs här Beskrivning och kontrollera att datorn uppfyller kraven. Klicka på "Download".

3 Klicka på "Kör" och vänta på att ditt paket att hämta. Klicka på "Kör" igen för att installera programvaran. Acceptera användarvillkoren och klicka på "Install". När installationen är klar klickar du på "Finish" -knappen.

4 Öppna Microsoft Outlook. Klicka på "Outlook Connector" på den övre menyraden. Välj "Lägg till ett nytt konto."

5 Ange ditt namn, e-postadress och lösenord. Klicka på rutan för att spara lösenord. Klicka på "OK."

6 Klicka på knappen "Skicka / ta emot" att synkronisera dina kalendrar.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com