födelsedags card

Hur man skickar födelsedags Flash E-Card koder


Om du någonsin har fått en animerad födelsedagskort i din e-post, kanske du undrar hur man gör samma sak för någon annan. Skicka e-kort är enkelt och kräver inga speciella e-kompetens. E-postmeddelandet innehåller en länk till kortet kommer att genereras automatiskt av tjänst du väljer ditt kort igenom. Det finns många e-kort leverantörer på nätet. Några av dem är värd stora gratulationskort företag, medan andra kan fokuseras på mer av en nischmarknad. Att välja rätt service kommer att bero på det kort du vill skicka.

Instruktioner

1 Bläddra e-kort hemsidor för att hitta den perfekta en att skicka till mottagaren. När du har valt ditt kort, kan du behöva skapa ett konto med webbplatsen. Vissa e-kort webbplatser tillhandahålla sina tjänster gratis, men andra kan kräva betalning. I allmänhet kommer kommersiella e-kort leverantörer ger dig möjlighet att köpa ett enda kort eller prenumerera för ett helt år. Prenumerera är ett bra val om du planerar att skicka massor av kort.

2 Skriv ditt meddelande i textfältet. Detta kommer ofta att vara begränsad till ett visst antal ord eller tecken. När meddelandet är klart, skriver din e-postadress i fältet "Från" och mottagarens adress i "Till" -fältet. Du kan också ha ytterligare alternativ för anpassning, såsom musik eller font color.

3 Klicka på "Skicka". Ett e-post innehållande länken till din flash e-kort kommer att skickas automatiskt till din mottagare. Beroende på vilken tjänst du använder, kan du också få en automatisk e-post för att informera dig om att kortet har lästs.

Ursprungligen en dansk handel kortspel, kaotisk expanderat till ett online-handel kortspel runt om i världen. Handeln kortspel har fem stammar du kan välja mellan. "Over", "Underworld" Danian, "och". Mipedian "Du kan spela detta spel online på Chaotic officiella hemsida Du måste skapa ett konto med ett användarnamn och e-post adress, och sedan kan du samlar kort, handels spel, gå forum och spela med en community.

Instruktioner

Online kaotiska Trading Card Game

1 Gå till den kaotiska webbplats. Klicka på "registrera ett nytt konto" för att skapa ditt konto och logga in. Ange din födelsedag, användarnamn, spelarnamn, lösenord, och klicka på "registrera".

2 Välj en av fyra stam-baserad kortlek och klicka på OK. Välja mellan "Overworld", "underjorden", "Mipedian," och "Danian."

3 Klicka på "samla in" till samla kort. Du kan söka efter kort set, korttyp, stam, element och bygga värde. Du kan också söka efter språk inklusive engelska, franska, italienska, tyska, spanska och portugisiska.

4 Klicka på "skapa" för att göra ditt eget kort armé. Du kan skapa en ny armé, byta namn på den, kopiera den, eller ta bort den.

5 Klicka på "handel" för att visa kort som du vill handla med andra spelare. Rulla över varje kort i "kortet (s) erbjuds" för att se vilka kort du kan handla och visa en beskrivning av varje kort.

6 Klicka på "forum" för att hitta information om hur man spelar, medlemmar, samt information från stödcentret.

7 Klicka på "portal" för att öppna en separat sida och lära sig om varelser, stammar, attacker och olika platser.

8 Klicka på play "för att starta spelet.

Hur man skapar och Anpassa din egen födelsedag


Gratulationskort har blivit ett vanligt sätt att säga att du bryr dig, och de är en stor del av födelsedagspresent att ge. Om du har en hel del familj och vänner, kan kostnaden för kort för födelsedagar hela året verkligen lägga upp. Ett sätt att eliminera en del av kostnaden, samtidigt säger att du bryr dig, är att börja skapa din egen födelsedagskort. Hemlagad gratulationskort inte bara spara pengar, de också lägga till en personlig touch.

Instruktioner

Microsoft Office Publisher

1 Starta Publisher på din dator. För att starta Publisher, gå till Start> Alla program, klicka på mappen Microsoft Office och klicka på Microsoft Office Publisher i listan.

2 Klicka på publikationer för Print val och välja kort bland alternativen. Välj födelsedag som den typ av kort som du vill skapa.

3 Välj en födelsedag kortdesign från valet tillhandahålls. Sedan plocka en layout alternativ från listan som erbjuds för att design.

4 Gå till sidan Alternativ genom att klicka på knappen och välja den typ av veck och storlek som du vill i storlek och vikenheten. Klicka färgscheman för att ändra färgerna i design och Font System för att välja ett typsnitt.

5 Personifiera kort genom att klicka på varje textruta och ange ditt eget meddelande. Ändra clip art i ett kort genom att högerklicka på varje bild, välja Ändra bild och ersätta bilden med någon av de mönster i fönstret som kommer upp.

6 Öppna Arkiv-menyn och klicka på Spara när du är färdig med anpassningen kortet. Välj den mapp på hårddisken där du vill att kortet för att spara i fönstret som kommer upp, ange ett namn för kortet och klicka på Spara.

Microsoft Word

7 Hämta ett gratulationskort mall för Word från Microsofts webbplats. Många mallar finns tillgängliga på Microsofts webbplats och många mönster är gratis.

8 Öppna Word på datorn. För att öppna, gå till Start> Alla program, klicka på mappen Microsoft Office i programlistan och klicka på Microsoft Office Word.

9 Gå till Arkiv-menyn i Word och klicka på Öppna. Gå till den mapp där du sparade mallen som du hämtade från Microsofts webbplats och dubbelklicka på mallfilen för att öppna den.

10 Redigera Word-mall. För att mata in text, klicka på en textruta för att markera filler text och börja skriva för att skriva över texten. Lägga till eller ändra bilder i grafikrutor, högerklicka och välj Byt eller Infoga bild.

11 Spara kortet som en ny fil. För att göra detta, gå till Arkiv-menyn och välj Spara som. Ange ett namn för kortet, välj den mapp där du vill att kortet för att spara och klicka på Spara.

iPhoto

12 Starta iPhoto att utforma ett kort på en Mac-dator. För att starta iPhoto, klicka på ikonen på den flytande fältet längst ned på skrivbordet.

13 Välj den främre bilden för kortet som du vill skapa i iPhoto. Navigera till den mapp på hårddisken där bilden sparas i den vänstra rutan under Bibliotek. Dubbelklicka på bildfilen i den högra rutan för att välja det.

14 Tryck på knappen Card för att ta fram kortalternativ. Välj födelsedag i fönstret som visas på skärmen. Välj sedan ett av mönstren.

15 Klicka på Bakgrund för att visa färgscheman tillgängliga för din design. Välj någon av de färgscheman. Klicka på texten i en textruta och skriver över den för att tillfoga ditt egna meddelande.

16 Spara kortet genom att välja Arkiv> Spara. Ange ett namn för kortet och välj den mapp där du vill att kortet för att spara. Tryck på Spara.

Du kan ställa in iCal på Mac-dator för att skicka påminnelser så att du aldrig missar en viktig födelsedag, jubileum eller annan händelse. Ställ in ett alarm för att dyka upp på skärmen dagen för händelsen, eller en dag eller ens en vecka före evenemanget. Om du vill kan du också ställa in iCal att skicka dig en påminnelse till valfri e-postadress. ICAL är kopplad till Mac adressboken. Du kan lägga till eller ändra dina e-postadresser där.

Instruktioner

Ställa Birthday Reminder

1 Öppna iCal från "Program" mappen i Finder.

2 Klicka på pilarna i "Month" fönster för att hitta rätt månad, klicka på dagen för födelsedag.

3 Klicka på "Dag" -fliken i huvudfönstret. Klicka sedan på "All-Day" box. Skriv in personens namn och ordet "födelsedag."

4 Tryck på "Command" och "I" i tangentbordet för att öppna Race rutan.

5 Klicka på menyn bredvid "Larm" i Race rutan.

6 Klicka på pilarna bredvid repeat och klicka på "varje år."

7 Välj "Meddelande" eller "Meddelande med ljud" skall anmälas på din Mac. För att få en e-post påminnelse, välj "E-post" och sedan välja din e-postadress från listan. Om du inte ser den e-postadress som du vill använda stänger Race rutan hoppa till nästa avsnitt och komma tillbaka till det här steget.

8 Välj den dag du vill ta emot påminnelsen genom att klicka på pilarna under "Larm". Klicka på tidsperioder under dagen och skriver timme, minut, och är eller pm om så önskas.

9 Stäng Race genom att klicka på den röda knappen. Stäng sedan iCal genom att klicka på "Avsluta" i menyn "File".

Lägga E-posta till Adressbok

10 Öppna adressboken från "Program" mappen i Finder.

11 Klicka på menyn "kort", klicka sedan på "Gå till mitt kort."

12 Titta på e-postadresserna. Klicka på knappen "Redigera". Klicka på den gröna knappen "+" eller klicka på ett tomt mail post för att lägga till en ny e-postadress.

13 Skriv in en e-postadress för att få påminnelser från iCal.

14 Klicka på pilknapparna bredvid den e-postadress för att ange om det är "Arbete", "Home", "Mobile Me" eller "Övrigt". Du kan även klicka på "Anpassa för att skapa en ny kategori."

Om Hallmark Create-A-Card


Traditionellt, skicka ett gratulationskort inblandade köpa den, underteckna den och posta det. Om du vill lägga mer tankearbete på dina kort eller hatar traskar runt kort butiker, Hall kort Studio 2010 Deluxe programvara kan vara ett alternativ. Programmet gör det möjligt att skapa ett kort från tusentals bildmallar och personifiera den med ett meddelande eller bild.

Funktioner

Hallmark Card Studio ger användaren 17.000 bilder och 7500 känslor att välja mellan, enligt Hallmark. Programvaran innehåller 10.000 Hallmark-kort och andra kreativa projekt, såsom fotokalendrar, inbjudningar, certifikat, scrapbook ramar och vykort. Programvaran inkluderar en digital fotoredigerare, som tillåter användaren att justera eller ändra storlek på bilder. Kännetecken typsnitt lastas på programmet, tillsammans med clip art-bilder. Från och med 2010, säljs den för $ 49,99 och kan köpas direkt från Hallmark webbplats (se avsnittet Resurs) eller andra nätbutiker.

Enkel användning

Programmet har utformats för enkel användning. Du kan söka efter rätt kort genom att välja en designtema eller tillfälle och välj sedan en bild, lägga till ett meddelande och e-post, eller skriva ut och skicka den till mottagaren. Om du skickar ett e-kort, kan användarna lägga till sin egen musik eller välj från förinspelade låtar som ingår i paketet.

fördelar

Möjlighet att anpassa kort med avsändarens eget budskap är den största fördelen med Hallmark Card Studio Deluxe. Den erbjuder fler valmöjligheter än vad som kan återfinnas i en kort affär. För dem som har svårt att uttrycka de rätta orden, har en anteckning skrift guide tips för att tillverka den perfekta budskap. Det kan gynna upptagna familjer med många födelsedagar och årsdagar att fira, medan händelsen planerare hjälper familjer att hålla reda på viktiga tillfällen.

överväganden

För dem som ogillar anonym aspekten av färdiga gratulationskort, men vill inte gå till besväret att göra sina egna, kan Hallmark kort Studio vara ett alternativ. Men om du skickar bara några gratulationskort ett år, bör du överväga om att köpa programvara skulle vara kostnadseffektivt. Kortet papper säljs separat (se avsnittet Resurser) och bör vara en ersättning vid beräkning av kostnaden.

Systemkrav

Hallmark kort Studio körs på datorer med Windows XP, Windows Vista eller Windows 7. Datorer måste ha 512 MB RAM för att köra programmet och har en DVD-enhet.

Lägga till en kontakts födelsedag i Outlook-kalendern


Minnas nära och kära födelsedagar är inte alltid en lätt uppgift, särskilt om du har en stor familj och massor av vänner. Lägga till en kontakts födelsedag i Microsoft Outlook e-postprogram, men är snabbt och enkelt. Genom att följa några steg, kommer kontaktens födelsedag läggas till Outlook kalender, genom att klicka på "kalender" fliken på den nedre vänstra sidan.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Outlook, och klicka på fliken "kontakter" i det nedre vänstra hörnet.

2 Klicka på bokstaven i alfabetet som motsvarar kontaktens namn som du vill redigera, såsom "L" för "Lewis."

3 Dubbelklicka på den personens rutan för att få tillgång till informationen, och klicka sedan på "Detaljer" på fliken "Allmänt".

4 Skriv in personens födelsedag i "födelsedag" -fältet, som finns under "Make / partner" fältet.

5 Alternativt, klicka på pilen bredvid "Birthday" för att få tillgång till en kalender där du kan välja månad, år och datum.

6 Klicka på "Spara och stäng" i övre vänstra hörnet. Nu, när du klickar på "Kalender" -fliken i Microsoft Outlook och välj den månaden, kommer kontaktens födelsedag visas på rätt datum.

Tips

  • Du kan skriva ut Microsoft Outlook-kalendern om du vill ha en papperskopia av de datum som du har angett.
  • Om du inte klickar på "Spara och stäng" efter att kontaktens födelsedag, kan informationen inte sparas.

Hur man gör födelsedag för någon på Internet gratis


När du har ont om tid eller pengar och du inser att du behöver ett födelsedagskort, behöver du inte gå längre än den närmaste dator. Det är lätt att skriva ut gratis födelsedag kort på nätet eller att skicka gratis e-kort rätt i någons inkorg. Det finns några olika webbplatser du kan använda för att skapa fria födelsedag kort på nätet.

Instruktioner

Fri födelsedag e-kort

1 Välj en webbplats som Blue Mountain eller Hallmark (se Resurser för en länk) för att skicka en lycklig födelsedag e-kort på nätet. Klicka på länken som säger "skapa ett e-kort" för att börja utforma e-kort som du väljer.

2 Skriv in mottagarens e-postadress när du designa din e-kort. Ange även din e-postadress så att du kan få ett meddelande när e-kortet har visats. Skriv en kort personlig hälsning i meddelandefältet om du väljer. Ange datum för vilket du vill att e-kort som ska skickas. Ange antingen skicka kortet direkt eller vid en framtida tidpunkt.

3 Förhandsgranska kortet innan du skickar den. Om stavningen är korrekt och allt ser ut som det ska, tryck på knappen "skicka".

Gratis Printable födelsedag

4 Besök webbplatsen för Magical kungariket (se Resurser för en länk) för att skapa en tryckbar födelsedagskort. Om du inte redan har det, ladda ner och installera Adobe Acrobat (se Resurser för en länk) gratis på din dator.

5 Bläddra genom val av gratis utskrivbara födelsedagskort på Magical kungariket webbplats. Välj den du vill skriva ut. Ändra uttrycka, om så önskas, med hjälp av Adobe-program där gratulationskort visas på datorn.

6 Skriv ut kortet med din skrivare för hemmabruk. Vik dina papper som anges på den magiska kungariket hemsida och registrera kortet innan du skickar den.

E-kort kan du komma ihåg dina nära och kära vid speciella tillfällen. Om du får en anonym e-kort på ett tillfälle som födelsedag, studenten eller Alla hjärtans dag, kanske du vill ta reda på vem som är avsändare. Anonymiteten kan vara oavsiktlig, men i vilket fall det finns metoder för att ta reda på var ett e-kort kom ifrån.

Instruktioner

1 Kontrollera föremål för e-post som innehåller e-kort. Ofta avsändare som anger deras namn eller nick namn när du skickar kort, som sedan visas på e-post ämne.

2 Öppna e-post som innehåller e-kortet. Klicka på länken i e-postmeddelandet, som kommer att öppna e-kort. Det kan finnas ett meddelande fäst med e-kort som du kanske har missat tidigare. Meddelandet kan ha personens namn på den.

3 Skicka ett svar på e-post som innehåller e-kortet. När någon skickar ett kort från en webbplats, är det obligatoriskt för honom att ge sin e-postadress genom vilken webbplats skulle passera på kortet till mottagaren. Även om e-postadressen ser anonym för dig, kan du skicka ett svar till det och frågar vem som är avsändare.

Tips

  • Undvika att öppna e-kort från okända tjänster, särskilt de som innehåller bilagor. E-kort bedrägerier är vanliga och kan infektera din dator med virus. Enligt Scam Busters, vissa tecken på bluff e-kort inkluderar stavfel, fel i meddelandet, falska namn, eller udda ser webbadresser.

När det är någons födelsedag eller årsdag, kan du skicka dem ett kort. Om du bor långt från en av mottagarna kan det dock vara mycket lättare att skicka dem ett e-kort. E-kort, kort för elektroniska kort, är digitala kort som kan skickas från webbplatser via e-post. Slutanvändaren kan sedan, beroende på vilken typ av kort, skriva ut den för att hålla en papperskopia. Det finns många online-tjänster där du kan hämta e-kort. Varje erbjuder olika utföranden och det är värt att titta runt för den design som du gillar bäst.

Instruktioner

1 Gå till Blue Mountain (se Resurser). Klicka vidare mönster tills du hittar en du gillar. Klicka på designen. Klicka på "Skicka via e-post." Registrera ett konto och sedan logga in. Fyll i personuppgifter för ditt e-kort och mottagarna detaljer. Klicka på "Skicka".

2 Gå till 365Greetings (se Resurser). Bläddra igenom de mönster tills du hittar något du gillar. Klicka på den för att börja anpassning. Rulla ned till botten och anpassa din sida. Fyll i dina uppgifter och dina mottagare detaljer längst ner och klicka på "Skicka".

3 Gå till GreetingBee (se Resurser). Klicka på "Kom igång gratis." Bläddra igenom design och anpassa med hjälp av online-guiden. I det tredje avsnittet, välj "Välj leverans" och sedan ange mottagarens e-postadress. Klicka på "Skicka" för att skicka kortet.

Hitta din neopet födelsedag genom att titta på din profil med ett annat konto. Du kan också skapa ett nytt konto för att visa din lista över vänner som visar födelsedag för varje. Håll din födelsedag på ett säkert ställe, så du måste komma ihåg det varje gång du loggar in.

Instruktioner

1 Be en annan användare att titta på sina vänner lista för att få din födelsedag på Neopets webbplats. Det kommer att visas som en punkt på listan.

2 Skapa en ny användare för att få din födelsedag på ett annat sätt. Lägg den gamla användaren att det nya användarkontot. Om du inte kan lägga den gamla användare, kan du fortfarande se en ålder av gamla neopet.

3 Subtrahera neopet konto ålder från innevarande år.

4 Odla ett år och då kommer du att veta din ålder. Det tar tre dagar att växa ett år.

5 Ange en ny födelsedag tre gånger om dagen, tills du hittar rätt födelsedag. Om du känner månad födelsedag, börja med att skriva in en, två och 3. Om du inte känner till månad, börja med januari eller ta en gissning. Detta är ett annat sätt att hitta din neopet födelsedag.

Tips

  • Spara födelsedag på ett säkert ställe när du skapar en ny Neopets konto.
  • Det finns inget sätt att ändra neopet födelsedag när kontot skapas.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com