firefox sida till bokmärke i android

Firefox version 4.0 kan du visa dina bokmärken i en lång lista vy, som tidigare versioner av webbläsaren, men den innehåller också en bokmärkesverktygsraden. Verktygsfältet sitter högst upp på skärmen och omvandlar valda bokmärken i knapparna så att i stället för att söka igenom listan med bokmärken för önskad webbsida, du klickar på knappen. Bokmärkesverktygsraden kan bara hålla så många knappen innan det slutar att kunna visa nya, så att bara konvertera dina mest besökta bokmärken till knappar.

Instruktioner

1 Starta din Firefox 4.0 webbläsare.

2 Högerklicka på någon av barerna, såsom adressfältet eller menyraden högst upp i fönstret. Se till att det finns en bock bredvid "Bokmärkesfältet." Om det inte finns en bock bredvid den, klicka på den för att placera en, och du kommer att se ett nytt verktygsfält visas.

3 Klicka på menyn "bokmärken" längst upp på skärmen. Välj "Visa alla bokmärken" från rullgardinsmenyn. Ett nytt fönster visas.

4 Dubbelklicka på "Bokmärken Meny" från listan över objekt på höger sida av skärmen. En lista över alla dina bokmärken visas. Bläddra nedåt i listan tills du hittar det bokmärke som du vill flytta.

5 Klicka och håll ner musknappen på bokmärke. Dra den till vänster sida av skärmen. Håll muspekaren över "bokmärken verktygsfält" och släpp knappen. Den valda bokmärke är nu en knapp längst upp i Firefox-fönstret.

Du kan ställa in bokmärken i böckerna laddas ner till din Kindle, och navigera mellan dessa bokmärken på enheten. Med hjälp av dessa bokmärken som navigeringspunkter kommer att minimera mängden tid att söka efter specifik information i en bok. Det kan också vara fördelaktigt om flera personer läser samma bok på samma Kindle och behöver för att få till ett bokmärke placeras de, i motsats till en placerad av en annan person. Denna funktion gör det enkelt att snabbt navigera genom en bok, så att du kan optimera din upplevelse med enheten.

Instruktioner

1 Lås upp din Kindle.

2 Tryck på "Home" -knappen på din Kindle, och välj sedan boken innehåller bokmärken genom vilken du vill navigera.

3 Tryck på "Meny" -knappen, och välj sedan "Mina anteckningar och Marks."

4 Använd 5-riktnings styrplattan för att bläddra till din första önskat bokmärke, och sedan trycka ner på 5-riktnings styrplattan för att välja bokmärke.

5 Tryck på "Meny" -knappen när du är klar med din första bokmärke och välj sedan "Mina anteckningar och Marks."

6 Bläddra till nästa bokmärke med 5-riktnings styrplattan, och sedan trycka ner på 5-riktnings styrplattan för att välja den.

Tips

  • Du kan ta bort alla dina bokmärken genom att navigera till den sida där bokmärket placerades, trycka på knappen "Meny", och sedan använda 5-riktnings styrplattan för att markera "Ta bort bokmärke". Du kan sedan trycka ned på 5-riktnings styrplattan för att radera bokmärket.

Lägga till bokmärke Navigering till en PDF-fil


Adobe Acrobat är standardprogrammet som används för att skapa Portable Document Format (PDF) filer. Som PDF-filer används ofta för stora dokument, Acrobat har ett lättanvänt bokmärke verktyg som gör det möjligt för PDF-skapare att ange sida bokmärken för enkel navigering i PDF. I likhet med en innehållsförteckning, bokmärken är en mycket interaktiv PDF element som gör det möjligt för läsarna att navigera direkt till sidor med bokmärken när du visar filen. Bokmärken är tillgängliga från PDF sidofältet Adobe Reader och ge läsarna en miniatyr av sidan för att ytterligare underlätta snabb navigering.

Instruktioner

1 Starta Adobe Acrobat.

2 Klicka på ikonen bokmärken finns i Acrobat sidofältet.

3 Navigera till den sida som du vill bokmärke och sedan på den nya ikonen bokmärke (en markerad bok med en stjärna). Om du önskar för bokmärket att navigera till en specifik del av sidan, kan du markera text och sedan klicka på ny bokmärkesikon.

4 Skriv in namnet på bokmärket och tryck sedan på "Enter".

5 Upprepa steg 3 och 4 för varje ytterligare bokmärke.

Hur konvertera en lista över webbadresser till bokmärke


Även om varje webbläsare använder sin egen metod för bokmärke lagring, de flesta moderna webbläsare har förmåga att importera och exportera bokmärken till och från andra webbläsare. Tyvärr, ingen är i stånd att direkt importera en klartext lista över webbadresser. Listan måste omvandlas genom att öppna varje webbadressen i webbläsaren först. Användningen av online-verktyg för att öppna en lista över webbadresser möjliggör samtidigt Firefox att enkelt spara hela gruppen av öppnade webbadresser som bokmärken. Firefox bokmärken kan exporteras till andra webbläsare som behövs.

Instruktioner

Konvertera Lista Till bokmärken (Preferred Method)

1 Öppna Firefox.

2 Skriv "http: //urlopener.com" i adressfältet och tryck på" Enter ".

3 Skriv eller klistra in webbadresser som du vill öppna.

4 Klicka på knappen "Skicka".

5 Klicka på "Öppna alla" -knappen, som öppnar varje länk i en separat flik i webbläsaren.

6 Välj "bokmärke" från Firefox menyrad, välj sedan "bokmärke alla flikar."

Konvertera Lista Till bokmärken (Alternativ metod)

7 Öppna Firefox, skriv "http: //www.linkrr.com" i adressfältet och tryck på" Enter ".

8 Kopiera och klistra in listan över webbadresser i rutan enligt anvisningarna.

9 Klicka på "Gör klickbara!" knapp.

10 Klicka på "Öppna kontrolleras länkar" knappen, som öppnar varje länk i en separat flik.

11 Välj "bokmärke" från Firefox menyrad, välj sedan "bokmärke alla flikar."

Tips

  • När du har sparat dina bokmärken, kanske du vill importera bokmärken i en annan webbläsare eller online bokmärkeshanteraren. Från menyn "Bokmärken", välj "Ordna bokmärken" och välj sedan "Välj Exportera HTML" för att skapa en att importera fil med namnet "bookmarks.html."
  • Att öppna ett stort antal separata flikar kan bromsa din dator ner betydligt eller krascha Firefox, så du kanske vill dela din lista i mindre partier först.

Hur synkronisera Firefox och MobileMe bokmärke


Liksom andra populära webbläsare, kan Firefox dig skapa bokmärken genom att klicka på stjärnan i adressfältet. Webbläsaren listar alla nuvarande bokmärken i biblioteket, och visar valda bokmärken i verktygsfältet. MobileMe är en Apple tjänst som lagrar all din personliga information och gör det möjligt att komma åt den från olika enheter, men det har ingen aktuell integration med Firefox. Att synkronisera MobileMe med Firefox, behöver du ladda ner en gratis Firefox add-on som synkroniserar bokmärken över flera webbläsare och datorer.

Instruktioner

1 Starta Firefox och klicka på "Bokmärken" och välj sedan "Visa alla bokmärken" från rullgardinsmenyn. Detta tar upp "Library" panel. Klicka på "Importera och Backup" -ikonen i verktygsfältet, som ser ut som en stjärna.

2 Välj "Backup" i menyn och spara dina bokmärken på skrivbordet, sedan logga in på ditt MobileMe-konto. Klicka på "Inställningar" och sedan "Sync". Välj "manuellt" från rullgardinsmenyn för att stänga av auto-synkronisering.

3 Starta Firefox och navigera till Xmarks.com. Klicka på "Installera nu" och sedan "Download Xmarks." Välj "Tillåt" och "Installera nu" i dialog popup rutorna.

4 Starta om Firefox. Klicka på den blå Xmarks rutan om du uppmanas och gå igenom installationsguiden för att skapa ett konto. Välj dina inställningar och klicka på "Fortsätt" tills du ser "framgång!" skärm säger att du framgångsrikt synkroniseras alla dina bokmärken.

5 Klicka på "Klar" för att automatiskt starta Xmarks webbplats. Gå till "Mina bokmärken" längst upp på skärmen och kontrollera att Xmarks importerat alla dina bokmärken.

6 Återgå till MobileMe och klicka på "Sync" och sedan "Avancerat". Markera rutorna framför "Synkronisera med MobileMe" och "Bokmärken". Välj din dator och klicka sedan på "Återställ synkroniseringsdata" för att skriva över gamla data.

7 Välj "Bokmärken" i dialogrutan popup-rutan. Klicka på rätt "flow" pilen och sedan "Ersätt". När synkroniseringen är klar, gå till "Sync" och ändra rullgardinsmenyn för att "automatiskt" för att återställa auto synkronisering.

Tips

  • Att tilldela bokmärken till olika datorer, gå till "Verktyg" i huvud Firefox verktygsfält och välj "My Xmarks" från Xmarks menyn. I min Xmarks verktygsfältet, klicka på "Synkronisera profiler."
  • Om du använder flera datorer, kommer MobileMe meddela dig att det sker förändringar i dina data. Du måste välja "Slå ihop" för att hålla dina nya synkroniserade bokmärken.

Organisera dina bokmärken i mappar gör att hitta och kategorisera länkar enkelt och snabbt. Du kan skapa och namnge mappar i din webbläsares bokmärken eller favoriter alternativ. Du kan också göra mappar i mappar för att ordna ännu mer. Till exempel göra en "Sport" mappen och inom den mappen skapar "fotboll" och "Basket" mappar.

Instruktioner

Internet Explorer

1 Öppna "Internet Explorer" och klicka på knappen "favoriter".

2 Klicka på "Lägg till favoriter" och klicka "Ny mapp".

3 Ge mappen ett namn och klicka på "Skapa".

Safari

4 Öppna Safari och klicka på bokikonen längst upp till vänster i fönstret.

5 Öppna "Bokmärken Meny" och klicka på "Lägg till bokmärkeskatalog." Detta skapar en namnlös mapp i dina bokmärken.

6 Skriv namnet som du vill ge mappen i stället för "Untitled mapp."

Google Chrome

7 Öppna Chrome och högerklicka på "Övriga bokmärken".

8 Klicka på "Lägg till mapp".

9 Skriv in namnet du vill ge mappen i stället för "Ny mapp" och klicka på "OK".

firefox

10 Öppna Firefox på datorn.

11 Klicka på "Visa" längst upp och välj "Sidebar."

12 Öppna "Bokmärken".

13 Högerklicka på en av mapparna och klicka på "Ny mapp".

14 Skriv namnet som du vill ge mappen och en beskrivning, om du vill.

Technorati är ett interaktivt blogg andelssystem som tillåter användare att märka artiklar ingå i Technorati sökresultaten. Du kan spara bokmärken webbplatser för framtida referens genom att registrera dig på Technorati webbplats, ange en URL för en webbplats till dina favoriter, och med hänvisning tillbaka till dem när webbplatsen uppdateras. Processen är ganska enkel, och du kan även använda din Technorati medlemskap för att öka populariteten för de webbplatser du besöker.

Instruktioner

1 Registrera dig för ett Technorati medlemskap. Registrerings är gratis. Du måste ange en giltig e-postadress och en föredragen användarnamn och lösenord. Du kommer då att få i uppdrag att välja några ämnen som intresserar dig, så att Technorati systemet kan rekommendera bra material att läsa för dig.

2 När du är registrerad, gå till dina favoriter. Länken "favoriter" ligger nära toppen av Technorati webbplats när du är inloggad. Klicka på den länken.

3 Väl inne Favoriter, märker de två fälten till vänster så att du kan ange en webbadress och några beskrivande taggar för en webbsida. Denna funktion kommer att fungera som dina bokmärken i Technorati. Ange i en giltig webbadress på en webbsida och ange i vissa taggar. Till exempel, om webbplatsen handlar om kvinnors hälsa, ange "kvinnor, hälsa, fitness" eller något liknande. Detta gör att du kan söka dina bokmärken senare.

4 Om du vill visa dina bokmärken favoriter inom Technorati när som helst, klicka på Favoriter nära toppen av Technorati webbplats när du är inloggad. Du kan välja att visa "inlägg från favoriter" eller "favoritbloggar". Den förstnämnda gör att du kan visa enskilda blogginlägg inom den bokmärkta webbplats om det är en blogg. Den senare är bara en lista över de webbplatser du gillar att läsa.

5 Trevlig läsning!

Tips

  • Om du är en blogg författare, kan du bädda in en knapp i din blogg som användarna kan klicka automatiskt bokmärke din blogg som en favorit. Detta är ett utmärkt sätt att marknadsföra din blogg och öka din ranking. Du kan få på knappen genom att gå till Verktyg och läsa instruktioner om hur man bädda in knappen.

Mozilla Firefox är en webbläsare som förvaltas av Mozilla Corporation. Cirka 15 procent av människor som surfar på webben använder Mozilla Firefox, vilket gör den andra i popularitet bara till Internet Explorer. Eftersom så många människor använder Firefox, är det rimligt att många människor vill bokmärke webbsidor. Det är lätt att bokmärka sidor i Mozilla Firefox om du följer några enkla steg.

Instruktioner

1 Ta en titt på högst upp i verktygsfältet på din Mozilla Firefox fönster. Räkna fem flikar från vänster för att nå fliken Bokmärken. Klicka markören på den här fliken för att göra det möjligt för rullgardinsmenyn för att öppna.

2 Flytta markören nedåt rullgardinsmenyn tills du markerar orden "bokmärken denna sida."

3 Klicka på "Bokmärk den här sidan" för att öppna "Lägg till bokmärke" rutan. Det gör att du kan spara bokmärket i en viss mapp.

4 Vet att den första raden i rutan är namnet på webbadressen. Om du vill ändra namnet till något kortare, markera namnet och skriv in det nya namnet. Den andra raden i rutan är där du kommer att välja den mapp du vill spara bokmärket i.

5 Välj den mapp du vill spara bokmärket i genom att välja rätt en från rullgardinsmenyn. Oavsett mapp du väljer kommer nu att dyka upp i "Skapa i" linje. Klicka på OK. Webbadressen är nu sparat i dina bokmärken.

6 Klicka på bokmärkesverktygsraden om du vill spara webbadressen i bokmärkesverktygsraden. Verktygsfältet kommer att dyka upp tre rader ner från toppen av fönstret, under URL adressfältet. Det gör att du lättare tillgång till ett begränsat antal bokmärken.

7 Välj webbadressen från platsen adressfältet. Klicka och dra den till Bokmärkesfältet för ett snabbare sätt att lägga till webbplatser till verktygsfältet.

Hur bokmärke en sida (Firefox)


Firefox har en enkel bookmarking system som tillåter dig att hålla reda på alla dina favoritwebbplatser. Lär dig att bokmärka en sida i Firefox, så nästa gång du vill navigera till din favorit plats, kan du hitta den i menyn Bokmärken.

Instruktioner

1 Navigera till den webbplats som du vill skapa ett bokmärke, antingen genom att skriva in webbadressen i adressfältet och trycka på "Enter" eller genom att söka efter webbplatsen med webbläsarens sökfältet.

2 Klicka på "Bokmärken" på toppen av menyraden. En ny meny visas.

3 Välj det första alternativet "bokmärke den här sidan." Ett fönster kommer att dyka upp som säger "Page Bokmärkta."

4 Redigera detaljerna för bokmärket innan du sparar. Som standard kommer namnet på webbplatsen automatiskt in i fältet "Namn" -fältet. Ändra detta till något annat att göra det lättare för dig att hitta i dina bokmärken.

5 Ändra mappen som bokmärket ska sparas, om du använder mappar för att organisera dina bokmärken. När du bokmärka en sida, är standardmappen "menyn Bokmärken." Använd bläddringsmenyn för att välja en annan mapp i Bokmärken avsnitt. Eller skapa en ny mapp genom att klicka på den lilla knappen till höger om "Folder" -fältet och klicka på "Ny mapp" längst ned på menyn.

6 Visa en bokmärkt sida genom att navigera till "bokmärken" i webbläsarens menyrad. Längst ner i bokmärkesmenyn, kommer du att se en lista över dina nuvarande bokmärken och mappar.

Tips

  • Genvägen till bokmärke en sida i Firefox är "Control" och "D", som kommer att ta upp samma bokmärkesmenyn.
  • Bokmärke en sida genom att klicka på den gula stjärnan till höger om adressfältet efter webbplatsen har lästs in.

Hur man tar bort bokmärkes Toolbar Sidebar i Mozilla Firefox


När du surfar på Internet med hjälp av Mozilla fria webbläsaren Firefox kan du bokmärke webbplatser som intresserar dig så att du kan enkelt besöka dem igen. Firefox har en funktion som gör det möjligt att använda en sidopanel till vänster i webbläsarfönstret för att visa din bokmärkesfält. Du klickar helt enkelt ett bokmärke på den vänstra sidan av fönstret och webbplatsen öppnas på höger sida. Om du inte vill se sidofältet bokmärken verktygsfältet kan du enkelt ta bort den.

Instruktioner

1 Starta webbläsaren Mozilla Firefox på din dator.

2 Klicka på "Visa" från Firefox menyn.

3 Klicka på "Sidebar" och sedan på "Bokmärken" för att avmarkera markeringen bredvid "Bokmärken" och ta bort bokmärkesverktygsraden från sidofältet i webbläsarfönstret. Du kan också klicka på "X" -ikonen i bokmärkessido att ta bort den.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com