firefox hemikon

Yahoo! Mail stöder majoriteten av tillgängliga webbläsare, inklusive Mozilla Firefox, så ett misslyckande för en Yahoo! Mail-konto för att ladda i Firefox är inte enbart på grund av det faktum att du använder Firefox. Tänk på olika möjliga orsaker för långsam eller ofullständig laddning att återfå användningen av Yahoo! Mail-konto.

webbläsare Version

Om du har problem med lastning Yahoo! Mail medan du använder Firefox, försök att ladda upp en webbsida - logga in på ditt online-bankkonto, till exempel - och se om samma fel uppstår. Om du upplever förseningar logga in en webbplats, är sannolikt att skylla din webbläsarversion. Klicka på "Ja" nästa gång Firefox uppmanar dig att uppdatera, eller välj "Programuppdatering" i "Gear" -menyn i övre högra hörnet på alla Firefox-fönster.

Internetanslutning

Internet-anslutningen kan också hindra dig från att komma åt Yahoo! Mail via Firefox. Om Internet-anslutningen är långsam, kan det förfalla under latensperioden mellan när du matar in dina inloggningsuppgifter och webbläsaren säkrar anslutningen. Ansluta till en annan Internet-anslutning om det finns. Alternativt, återställ modemet eller innehåll Internetleverantören direkt för att lösa problemet.

Rensa cache och kakor

Om du upplever en engångs fel signering i Yahoo! Mail med Firefox, kan Firefox lagra detta fel som den enda versionen av sidan i sin cache, där den lagrar ett register över alla sidor du besöker och hur de ser ut. Rensa cachen rensar också ut eventuella fel Firefox har spelat in. Välj "Inställningar" från Firefox-menyn och välj sedan fliken Avancerat och panelen Nätverk. Klicka på "Rensa nu" för att rensa webbläsarens cache.

Systemminne

Firefox kräver ett minimum av 512 - random access memory eller RAM - att köras på datorn, så om du upplever förseningar logga in på Yahoo! Messenger via Firefox, kan de vara symtom på din dator går långsamt eller till och med "frysning. " Dessutom föreslår Mozilla att du använder Windows XP, Vista eller 7 och en dator som har en Pentium 4 eller snabbare processor för att använda Firefox.

Så här öppnar Yahoo Messenger Mail Med Firefox och inte Internet Explorer


Medan huvudfunktion Yahoo Messenger är för dig att skicka snabbmeddelanden till människor, Yahoo Messenger varnar dig också när du får ett nytt e-postmeddelande. När en ny e-post anländer i din Yahoo inkorg, dyker en ruta upp som säger att du har ett nytt meddelande. När du klickar på alert, öppnar en Internet webbläsarfönster och du dirigeras till din Yahoo-konto. Om din Yahoo e-post öppnas i Internet Explorer när du klickar på Messenger alert och du vill att din e-post för att öppna i Firefox, måste du ändra webbläsaren standard för din dator.

Instruktioner

1 Öppna Firefox och klicka på "Verktyg" från huvudmenyn.

2 Klicka på "Alternativ" från undermenyn som öppnas. Du kan göra ändringar i Firefox här, till exempel ändra dina sekretessinställningar eller ändra din standardwebbläsare.

3 Välj "Avancerat" när menyn Alternativ öppnas och sedan klicka på fliken "Allmänt".

4 Titta i avsnittet "Systeminställningar" i menyn. Du kan ta reda på om Firefox är inställd som standard webbläsare här.

5 Klicka på "Kontrollera nu" för att se om Firefox är standard webbläsare.

6 Klicka på "Ja" när en ruta dyker upp och frågar om du vill ändra Firefox till din standardwebbläsare. Klicka på "OK" för att stänga menyn. Nästa gång du klickar på en "Ny e-post" anmälan från Yahoo Messenger, kommer ditt e-postkonto öppnas i Firefox istället för Internet Explorer.

Internet Explorer och Mozilla Firefox är två webbläsare, i egenskap av din inkörsport till den fantastiska världen av Internet. Om varken programmet fungerar, kan du felsöka problemet för att fastställa problemet och lindra det, så att du får din anslutning igång.

Prova andra webbläsare

Innan oroa dig för din Internet-anslutning kan du försöka att ansluta med hjälp av andra webbläsare. Medan du sannolikt inför en anslutningsproblem, kontrollera att du inte kan ansluta med fler webbläsare hjälper precisera problemet. Även om du inte kommer att kunna ladda ner nya webbläsare om du inte kan få på nätet, är detta ett enkelt test som ska utföras om du redan har en annan webbläsare installerad på din dator, till exempel Google Chrome, Apple Safari eller Opera.

Felsöka I Windows

Windows meddelandefältet innehåller en ikon för Internet-anslutning. Medan ikonen ändras baserat på din anslutningsstatus, ofta har det en bild av mottagnings barer, som de på din mobiltelefon. Musen över ikonen och en liten pop-up berättar om du är ansluten och i så fall i vilken nätverk. Innan felsökning, klicka på ikonen och se om något nätverk är inom räckhåll. Om du ser din genom att klicka på nätet, sedan "Connect" innan du kontrollerar Internet Explorer och Firefox. Om du fortfarande inte är ansluten och högerklicka på ikonen och välj "Felsökning Problem" alternativet. I det nya fönstret, följa Windows instruktioner att räkna ut nätverksanslutningsproblem.

Kontrollera anslutningen

Om du inte kan ansluta till ett nätverk, men du vet att du har tillgång till Internet, kan det hända att nätverket inte vara ansluten. Gå till modemet och routern och se till att alla Internet-relaterad utrustning är helt inkopplad. Var uppmärksam på lamporna som visas på din hårdvara, om det finns ett problem, kan en statuslampa ger ledtrådar för att lösa problemet. Återställ utrustningen genom att ta bort nätsladden från enheten, inte väggen och ansluta den igen efter en paus på 10 till 30 sekunder. Efter att ha gett din anslutning tid att etablera, kontrollera Windows igen för nätverkstillgänglighet.

Laptop Nätverksswitch

Om du använder en bärbar dator, leta efter en nätverksnyckel eller switch. Du kanske har av misstag tryckt på knappen, kopplar din bärbara intern nätverksadapter. Om det är ett tangentbord knapp, kan symbolen ser ut som mottagnings barer eller en antenn. Om det är en switch, kontrollera framåt, åt sidorna och baksidan av din bärbara dator. Ibland knapp eller omkopplare har ett rött ljus när inaktiveras och ett blått ljus när det är aktiverat.

brandvägg

Brandväggar är dator- och Internetsäkerhet program som hjälper till att skydda dig när du är ansluten till World Wide Web. Dessa program övervaka dina kontakter och blockerar de brandväggen finner misstänkta. Om Windows säger att du är ansluten och din Internet hårdvara fungerar korrekt, kan brandväggen oavsiktligt blockera både Firefox och Internet Explorer, miste dem för opålitliga programvara. Även om varje brandvägg användargränssnitt skiljer programmet innehåller en lista över regler och undantag om vilka program som automatiskt får ansluta. Lägg båda webbläsare i undantagslistan, som ibland kallas den vita listan. Se till att du inte av misstag lägga till dem i den svarta eller blockerade listan.

Firefox-tillägg och plug-ins kan du lägga till alla typer av funktioner och funktionalitet till din webbläsare. För nästan alla webb-surfa uppgift kan ni föreställa er, är det antagligen ett tillägg tillgängliga för att uppfylla dina behov. Faktum är att för många uppgifter, finns det oftast flera tillägg från olika utvecklare som du kan ladda ner från Mozillas webbplats. Men beroende på vilken version av Firefox du använder, inte alla tillägg eller plug-ins är kompatibla med webbläsaren. När en Firefox add-on är inkompatibel eller out-of-date, kan du se "EM.addUpdateListener är inte en funktion" fel. Fastställande av felet, men oftast bara tar ett par minuter.

Instruktioner

Inaktivera Problem Add-on

1 Starta Firefox på din dator. Klicka på "Verktyg" och sedan "Add-ons" på menyraden. Om du använder Firefox version 5 eller nyare, tryck på "Alt" för att visa menyraden om du har det inställt på "Auto-Hide." En ny flik i webbläsaren öppnas och visar alla tillägg installerade i Firefox.

2 Klicka på "Aktivera" på länken bredvid "Add-on Compatibility Kontroll är funktionshindrade. Du kan ha Inkompatibel Add-ons "meddelande överst på Add-ons sidan.

3 Stäng Firefox och starta om den. Klicka på "Verktyg" och sedan "Add-ons" på menyraden igen. Bläddra igenom listan med tillägg och lokalisera plugin som Firefox inaktiverat. Om du ser en add-on med en "Disabled" etikett, innebär detta Firefox inaktiverat add-on, eftersom den inte är kompatibel med den version av webbläsare du använder.

4 Starta Firefox, och använda som vanligt. Du bör inte längre se "EM.addUpdateListener är inte en funktion" visas när du använder Firefox.

Endast inaktivera varningsmeddelande

5 Starta Firefox och öppna en ny flik.

6 Skriv "about: config" i adressfältet och tryck på "Enter". Klicka på "Jag ska vara försiktig jag Promise" när du ombeds med "Detta kan upphäva garantin!" Varningsmeddelande.

7 Skriv "general.useragent" i webbläsarens textrutan och tryck på "Enter".

8 Högerklicka på någon av de värderingar som har "användar set" i kolumnen "Status". På popupmenyn, klicka på "Reset".

9 Stäng Firefox och starta om den. Den "EM.addUpdateListener är inte en funktion" visas inte längre visas.

Tips

  • Besök Mozilla Add-on webbplats för att hämta och installera uppdaterade versioner av problem add-ons.
  • Inaktivera felmeddelandet inte fixa kompatibilitetsproblem som orsakar varningen att visas; det döljer helt enkelt meddelandet. Använd bara det här alternativet om problemet tilläggs orsaker inga andra problem i Firefox andra än varningsmeddelandet. Om du gör inaktiverar felmeddelandet hämta en uppdaterad version av tillägget så snart som möjligt.

Outlook Web Access (OWA) är webbversionen av Outlook e-postklient. Det gör det möjligt för dig att kontrollera din e-post medan du är borta från skrivbordet eller när du är ute och reser. Det går inte att visa grekiska e-post på en Mozilla Firefox webbläsare om en grekisk teckensnitt inte är installerat på din dator. Observera att du behöver administrativa rättigheter för att utföra denna uppgift.

Instruktioner

1 Installera en grekisk typsnitt på din dator. Download "Gentium Basic typsnitt" paket (se Resurser). Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

2 Uppgradera din webbläsaren Mozilla Firefox (se Resurser). Ladda ner och installera den senaste versionen på din dator.

3 Starta om datorn. Nylanseringen Mozilla Firefox och navigera till din Outlook Web Access webbplats. Du kommer nu att kunna läsa e-post som är skrivna på grekiska.

Om Firefox visar en varning om en saknad eller föråldrade säkerhetscertifikat när du försöker komma åt en säker webbplats, kan du behöva lägga till rotcertifikatet för webbplatsens värdepappersemittenten att eliminera problemet. En webbplats som använder kryptering för att skydda ditt användarnamn och lösenord gör detta med hjälp av en elektronisk säkerhetscertifikat som verifierar sin identitet. Företag som kallas "certifikatutfärdare" fungera som emittenter, vilket ger säkerhetscertifikat till webbplatser. Om du lägger till "rotcertifikat" för en certifikatutfärdare till Firefox, litar Firefox automatiskt en webbplats med ett intyg från emittenten.

Instruktioner

1 Hämta säkerhetscertifikatet för emittenten som du vill lägga till Firefox. Certifikatet ska ha filändelsen .crt eller .SPC.

2 Klicka på "Verktyg" -knappen eller menyalternativ längst upp i programfönstret Firefox, och klicka sedan på "Alternativ".

3 Klicka på "Advanced" längst upp i fönstret Alternativ.

4 Klicka på "Encryption" -fliken.

5 Klicka på knappen "Visa certifikat". Ett nytt fönster med titeln "Certificate Manager" visas.

6 Klicka på fliken "Myndigheter".

7 Klicka på knappen "Importera".

8 Hitta det certifikat som du hämtade med navigeringsfönstret, och dubbelklicka på filen för att lägga till den i listan över emittenter.

Den fria Yahoo! Messenger är designad för realtid konversation - genom typ, ljud eller video - via Internet. Det går inte från din webbläsare, men du behöver fortfarande en webbläsare för att ladda ner den och få tillgång till vissa funktioner. Alla vanliga webbläsare är kompatibla med Yahoo! Messenger, inklusive Mozilla Firefox. Du kan ändra din webbläsare för att få ut av din Yahoo! Messenger upplevelse mer också.

Yahoo! Messenger

Du kan ladda ner Yahoo! Messenger via valfri webbläsare, inklusive Firefox. Gå till messenger.yahoo.com och klicka på "Ladda ner nu." Om du inte installerar det direkt, kan du hitta den nedladdade filen igen genom att klicka på "Verktyg" i webbläsaren, sedan "överför", som tar upp en lista över nyligen nedladdade filer. Klicka på "Yahoo Messenger" och följ instruktionerna för att installera.

Med användning av Yahoo! Messenger

Yahoo! Messenger själv fungerar oberoende av webbläsaren, så även utan en webbläsare kan du starta programmet och chatta med vänner. Du behöver dock kräva en webbläsare om du klickar på en hyperlänk, såsom webbaserade Yahoo Messenger Hjälp eller en länk en vän aktier med dig via snabbmeddelanden. Att öppna länkar automatiskt i Mozilla Firefox, klicka på "Start" och sedan "Standardprogram" och sedan "Ange dina standardprogram." Välj Firefox från listan och följ anvisningarna för att göra det Yahoo! Messenger associerade webbläsare.

Yahoo Kontakter

Yahoo! Messenger-kontakter finns också tillgängliga via Yahoo Mail, som du kan komma i webbläsaren Firefox. Gå till mail.yahoo.com och logga in på samma sätt som med den icke-Web Messenger. Din Messenger-kontakter listas under onlinekontakter i det vänstra sidofältet. Klicka på ikonen bredvid det att logga in eller ut från Kontakter och klicka på ett namn för att starta en konversation, som du skulle i Yahoo! Messenger.

Yahoo! Messenger Firefox Add-ons

I september 2011, tre fria tillägg finns att integrera Yahoo! Messenger med Mozilla Firefox version 5. Gå till addons.mozilla.org att söka efter och installera dem. De är Yoono, som ger dig tillgång till Yahoo! Messenger och andra budbärare och sociala nätverkssajter inifrån Firefox; Shareaholic, vilket gör det enkelt att dela med sig av länkar och andra objekt med Yahoo kontakter; och MirFox, en som ännu oprövad plug-in för att uppdatera din Yahoo! Messenger-status och chatta från din webbläsare. Du kan installera någon av dessa med ett enda klick.

Firefox är en populär webbläsare först släpptes i februari 2004. Sedan dess har sitt utvecklingsteam fortsatt att arbeta kontinuerligt på nya versioner, som alla innehåller buggfixar, säkerhetsuppdateringar och nya funktioner. En av Firefox användbara funktioner är möjligheten att ladda en hel bild på en sida, skala den för att passa till vad upplösning du använder.

Grunderna

Firefox kan dynamiskt skala en bild för att passa in i webbläsarfönstret, vilket innebär att alla bilder du laddar kommer att ändra sin storlek för att passa ordentligt, även om du beträffande-formatet eller flytta fönstret. Det här alternativet är normalt aktiverat som standard.

användningar

Den här funktionen är användbar för att visa stora bilder på en gång. Om du läser in en bild som är mycket bred, lång eller båda, kan det hjälpa dig att se hela bilden utan att behöva bläddra fram och tillbaka eller upp och ner. Naturligtvis har du också möjlighet att klicka någonstans på bilden för att zooma in till 100 procent på detta område, och sedan rulla runt för att se hela bilden i full storlek.

Aktivera och inaktivera automatisk skalning

Om du vill ändra automatisk skalning i din webbläsare, typ "about: config" i adressfältet och tryck sedan på "Enter". Om en varning kommer upp, klicka på "Jag ska vara försiktig, jag lovar!" I sökfältet längst upp, klistra in följande text: "browser.enable_automatic_image_resizing". Om status är inställd på "default" och värdet satt till "sant", det innebär automatisk skalning är aktiverad, och bilderna kommer att ändra storlek automatiskt. För att ändra detta, dubbelklicka på Preference Namn; texten kommer att bli fet, kommer status bli "användare set" och värdet kommer att bli "falsk". Om det är redan så här och du vill ändra tillbaka till standard helt enkelt dubbelklicka på den igen.

överväganden

Om du inte känner dig bekväm jävlas med Firefox config sida kan du försöker använda ett tillägg för att uppnå samma funktion och eventuellt få ännu fler funktioner. Sök efter tillägg såsom ResizeIMG, ImageFit och Image Assistant.

Om du använder Google Chrome webbläsare och vill byta till Firefox, kanske du vill exportera inställningarna i Chrome till Firefox så att du inte behöver manuellt återinträda information. Tyvärr kan du inte exportera dina lösenord och platsinställningar utan att ge dem till en tredje part tjänst. Däremot kan du exportera dina Chrome bokmärken till Firefox, som kommer att komma igång om du byter webbläsare.

Instruktioner

1 Klicka på "Wrench" -ikonen i Chrome och välj "Bookmark Manager."

2 Klicka på "Ordna" och "Export bokmärken."

3 Navigera till en plats på din hårddisk för att spara dina bokmärken till och klicka på "Spara". Detta sparar dina bokmärken i Chrome som en HTML-fil.

4 Öppna Firefox. Tryck på "Alt" att avslöja menyerna, om det behövs.

5 Klicka på menyn "Bokmärken". Välj "Visa alla bokmärken."

6 Klicka på "Import och Backup" och "Importera HTML."

7 Klicka på "Nästa". Navigera till den plats du sparade Chrome bokmärken och markera HTML-filen.

8 Klicka på "Öppna" och Firefox kommer att importera bokmärken.

Tips

  • Även om du kan använda tredjepartstjänster för att flytta lösenord mellan din webbläsares, fortsätt med försiktighet. Du bör inte ge viktiga lösenord, som Internetbank och kreditkorts lösenord till någon annan.

Hur kan man förhindra Yahoo! Mail Flikar i Firefox


När du loggar in på Yahoo hemsida och kolla dina e-postmeddelanden med den fria webbläsaren Firefox kan du läsa ett e-postmeddelande som har en länk i den. När du klickar på länken, om det öppnar en ny flik i Firefox, i stället för ett nytt webbläsarfönster, innebär att Firefox är inställd på att öppna nya fönster i en flik. Om du inte gillar flikar när man läser din Yahoo e-post, kan du enkelt konfigurera Firefox så att klickade länkar som öppnar nya sidor skapar ett nytt webbläsarfönster i stället för en ny flik i webbläsaren.

Instruktioner

1 Starta Firefox på din dator.

2 Klicka på "Firefox" knappen, och klicka sedan på "Alternativ".

3 Klicka på "Flikar."

4 Klicka på "Öppna nya fönster i en ny flik istället" kryssrutan för att avmarkera det. Nu Firefox slutar öppna nya sidor i flikar.

5 Högerklicka på en länk och klicka sedan på "Öppna länk i nytt fönster" från popupmenyn om du vill använda musen för att styra hur nya länkar öppna, oavsett hur Firefox är konfigurerad.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com