fetstil facebook

Facebook Font Tricks


Facebook sociala nätverk webbplats kan användare kommunicera via statusuppdateringar, meddelanden, vägg inlägg och chattar. Medan en majoritet av kommunikation som sker på Facebook är i textform, kan du göra relativt lite att anpassa hur teckensnittet visas. Däremot kan några knep hjälpa till att ställa din typsnitt från andra Facebook-användare.

Upside Down Text

En föga känd Facebook font trick vänder all text på din Facebook-profil upp och ned. Medan-uppochner text visas så bara på datorn, men det är fortfarande en rolig trick för att prova. Att vända din Facebook-text upp och ner, logga in på ditt Facebook-konto, klicka på länken "Konto" i det övre högra hörnet på startsidan och välj "Kontoinställningar" alternativ från menyn Konto. Klicka på knappen "Redigera" bredvid "Språk" rubrik och välj "English (Upside Down)" alternativ från rullgardinsmenyn. Klicka på "Spara ändringar" för att spara ändringarna.

Fetstil Facebook Chat Text

I Facebook Chat, kan du fet text skickas till andra Facebook Chat användare. För att använda detta trick, logga in på ditt Facebook-konto och klicka på användarnamnet som du vill skicka ett chattmeddelande till från Facebook Chat-menyn. Skriv meddelandet du vill skicka och fäste den text du vill fetstil med symbolen "". Till exempel, om du vill fetstil ordet "Hej," skriver du "Hej *." Tryck på "Enter" för att skicka fet text.

Stryka Facebook Chat Text

I Facebook Chat, kan du också understryka texten du skickar till andra Facebook Chat användare. För att göra detta, logga in på ditt Facebook-konto och välj en användare från Facebook Chat-menyn. Skriv meddelandet du vill skicka och fäste den text du vill understryka med "_" symbol. Till exempel, om du vill understryka frasen "Hur mår du?" skriver "Hur gör du?". Tryck på "Enter" för att skicka den understrukna texten.

Unicode-tecken

När du skickar ett meddelande, skicka en vägg post eller chatta med en annan Facebook-användare, kan du även skicka Unicode symboler i stället för traditionella brev alltifrån hjärtan och stjärnor till symboler upphovsrätt och moln. För att använda dessa symboler, öppna datorns webbläsare och navigera till en webbplats som erbjuder Unicode-tecken: Facebook symboler, F Symboler och Alt koder alla erbjuder olika listor av tecken. Markera Unicode tecken du vill använda, högerklicka på det markerade tecknet och välj "Kopiera" alternativet. Sedan logga in på ditt Facebook-konto, högerklicka på textinmatningsfältet där du vill klistra in Unicode karaktär och välj "Klistra in" alternativet. När du skickar meddelandet, post eller chatt, kommer Unicode tecken visas bredvid din text.

Hur Under i en Facebook status


Dina Facebook "status" uppdateringar är ett av de viktigaste sätten användare hålla kontakten. När du lägger en ny statusuppdatering, någon som prenumererar på ditt flöde ser uppdateringen. Du kan lägga till vad du gör för kvällen, dela en insiktsfull citat, eller skicka en kul skämt. Om du vill framhäva och stil till dessa tjänster, kan du understruken text i din Facebook-status. Facebooks standardprofil bara tillåter understryker i chattmeddelanden och anteckningar, men den fria fetstil Facebook app (se Resurser) ger dig stryker förmåga i statusuppdateringar också.

Instruktioner

1 Besök Facebook.com och logga in på ditt Facebook-konto.

2 Skriv "Fet text" i den vita rutan längst upp på skärmen.

3 Klicka på "Fet text" ansökan, som representeras av ett silver och svart logotyp som innehåller bokstäverna "BT".

4 Klicka på "Gå till App." Du kommer att bli ombedd att ge appen behörighet att komma åt vissa Facebook inställningar. Klicka på "Tillåt" för att bekräfta behörigheter begäran. Utan denna gratis app, kan du inte lägga till understryker att en status i Facebooks eget gränssnitt.

5 Klicka på den svarta "B" ikonen för att avmarkera fetstil alternativet. Den djärva alternativ väljs som standard i alla statusuppdatering skickas via Fet Text appen.

6 Klicka på den svarta "U" ikonen för att välja understrykning alternativet.

7 Skriv din statusuppdatering inifrån Fet Text appen.

8 Klicka på "Skicka" för att lägga upp strukna statusuppdateringen till din vägg.

Tips

  • Om du vill lägga till understruken text till en Facebook-anteckning, typ "<u>" innan den understrukna delen och "</ u>" när du är klar understrykning.
  • För att understryka Facebook chatt, skriver ett understreck före texten och annan understryker efteråt. Den streck nås genom att hålla "Shift" och trycka på bindestreck tangenten.

Hur Bold & kursivera saker på Facebook


Facebook är ett socialt nätverk där man kan ställa in en profil och utbyta uppdateringar, anteckningar, länkar, bilder och videoklipp med andra Facebook-användare. Facebook har också en egen snabbmeddelandefunktionen så att du kan chatta med folk på din Facebook kompislista. Vanligtvis kan du använda HTML-taggar för att kursivera eller fet text på nätet, men Facebook tillåter inte HTML i statusuppdateringar eller chatt. Fet är möjlig i chatten med hjälp av asterisk, och du kan använda vissa HTML-taggar när du skriver anteckningar.

Instruktioner

Facebook Chat

1 Logga in på Facebook med din e-postadress och lösenord. Börja en chatt med en av dina Facebook-vänner.

2 Tryck på "Shift" och "8" på tangentbordet samtidigt för att skriva en asterisk (stjärna) karaktär.

3 Surround text med asterisk (stjärna) tecken för att skapa fetstil:

vad du vill i fetstil Facebook chat stöder inte kursiv stil;. du måste använda understruken text för betoning i stället. Surround text med streck för att skapa understruken text i stället för kursiv stil: text understrykas.

Kursiv och fet stil Facebook Notes

4 Logga in på Facebook med din e-postadress och lösenord. Navigera till din profil. Välj Notes länka från sidofältet till vänster på sidan. När Notes sidan laddas, klicka på "Skapa ny anteckning" -knappen i det övre högra hörnet på skärmen.

5 Skriv en mindre än symbolen (vänster vinkelparentes), följt av ett brev som jag, följt av en större än-symbol (höger vinkelparentes) för att skapa en öppning kursiv tag. Skriv den text som ska kursiv.

6 Skriv en mindre än symbolen (vänster vinkelparentes), följt av ett snedstreck, följt av ett brev som jag, följt av en större än-symbol (höger vinkelparentes) för att skapa en avslutande kursiv tag. Den text som ska kursiv bör vara mellan öppnings- och stängnings taggar. <I> kursiv text </ i>

7 Skriv en mindre än symbolen (vänster vinkelparentes), följt av en bokstav B, följt av en större än-symbol (höger vinkelparentes) för att skapa en öppning fet tag. Skriv in texten att vara i fetstil.

8 Skriv en mindre än symbolen (vänster vinkelparentes), följt av ett snedstreck, följt av en bokstav B, följt av en större än-symbol (höger vinkelparentes) för att skapa en avslutande fet tagg. Texten att vara i fetstil bör vara mellan öppnings- och stängnings taggar. <B> fetstil </ b>

Tips

  • Du kan hitta massor av online-generatorer som låter dig lägga specialtecken, struken text, inverterad text och symboler som din Facebook-status. Som exempel kan nämnas Adam Varga s struken text generator (adamvarga.com/strike) och fsymbols.com text generator samling (fsymbols.com/generators).
  • Vissa program låter förmodligen du lägger kursiv eller fet text i statusuppdateringar eller chatt. Dessa kan i själva verket vara oseriösa program som kan äventyra din säkerhet och för andra Facebook-användare, eventuellt sätta dig i riskzonen för identitetsstöld eller skada din dator. Du måste vara försiktiga så att alla program du installerar för Facebook är säker.

Hur fetstil på Facebook


Chansen är stor att du aldrig har sett en statusuppdatering Facebook som innehöll fet bokstäver, eftersom Facebook inte erbjuda stöd för textformatering i nyhetsflödesobjekt. Det finns dock ett fåtal platser i Facebook där du kan göra din text fet. Facebook Note författare inkluderar en fet ikon för att formatera ditt meddelande text, och Facebook Chat tillåter dig att göra något helt ord fet genom att omge den med symboler.

Instruktioner

Fetstil i Facebook Chat

1 Klicka på fliken "Chat" i det nedre högra hörnet av Facebook fönstret och klicka på den vän du vill chatta med.

2 Omger text som du vill skicka i fetstil med två * symboler.

Till exempel, för att skriva "hej!" i fetstil, skriver du:

hi!

3 Omger text som du vill skicka med fetstil och understrykning bokstäver med

och. Du måste föregå den första understrykning med en stjärna, och följ den andra understrykning med en stjärna. Ingen annan ordning symboler kommer att fungera.

Till exempel, för att skriva "hej!" i en fet understrykning, skriver du: hi!

Fetstil i Facebook Notes

4 Klicka på ditt namn i det övre vänstra hörnet av Facebook fönstret för att komma åt din profilsida.

5 Klicka på "Anteckningar" för att få tillgång till dina Facebook Notes. Klicka på en anteckning för att redigera den, eller klicka på "Skriv en not" för att skapa en ny anteckning.

6 Markera den text som du vill göra fet, med hjälp av musen.

7 Klicka på "B" -ikonen högst upp i anteckningen för att ändra den markerade texten till fetstil.

I de flesta av Facebooks applikationer, kan du inte skapa fetstil. Men Facebook tillåter dig fet text i Facebook chat ansökan. För att skapa fetstil, bifoga texten i asterisk symboler. Texten kommer sedan att visas med fet stil inom Facebook chattfönstret.

Instruktioner

1 Gå till Facebook.com hemsida.

2 Ange din e-postadress och lösenord och klicka på "Logga in" -knappen.

3 Klicka chatt bar som ligger i det nedre högra hörnet av Facebook fönstret.

4 Välj Facebookvän med vilken du vill chatta.

5 Ange den text du vill skicka till din Facebook-vän i chatt ansökan. Omger den specifika text som du vill fetstil med asterisker. Till exempel, om du anger "Jag vill testa djärva drag," ordet "fet" visas i chatten med fetstil.

När du chattar med dina vänner på Facebook, kanske du vill betona vissa ord. Om du placerar eller flera ord i all-caps, kommer många datorkunniga användare visa det som skriker. Istället för att använda all-lock för betoning, kan du använda en Facebook-kod för att göra dina ord fet i chatten.

Instruktioner

1 Typ * före det eller de ord som du vill fetstil.

2 Skriv ditt meddelande.

3 Skriv efter det eller de ord som du vill fetstil. Till exempel skriver "Jag vill testa djärva * funktionen" kommer att göra ordet "fet" visas i fet stil.

Hur man fetstil ord på folks väggar på Facebook


Människor över hela världen gärna dela meddelanden, bilder och webbplatser på sina vänners väggar på Facebook. Skriva i fetstil tillåter användare att betona vissa ord eller fraser i textform. Fet inför ord kräver helt enkelt lägga särskild skiljetecken till dina meddelanden.

Instruktioner

1 Lokalisera väns Facebook-sida där du vill skapa ett inlägg. In i kroppen av ditt meddelande i textrutan längst upp i din väns Facebook-profil.

2 Lägg en asterisk (*) i början och slutet av ord, fraser eller meningar som du vill ska visas i fetstil. Se till att ta bort eventuella mellanrum mellan asterisk symboler och början och slutar bokstaven i ett ord eller den avslutande skiljetecken dina meningar.

3 Läsa ditt meddelande för att eliminera eventuella fel och tryck på den blå "Dela" -knappen längst ned till höger på textrutan på din väns profilsida. Asterisken symboler ska försvinna och ord eller fraser som du ursprungligen formaterade ska visas i fetstil.

Facebook kan du ställa upp mindre HTML-format i din Facebook-status såsom understryckna, djärva och kursiverade ord. Formatet använder grundläggande HTML-taggar för att formatera texten. Du kan använda dessa tre HTML-taggar, men du kan inte använda några avancerade HTML-taggar i din status inlägg Wall. Facebook-appen ställer automatiskt in en hyperlänk till en aktiv länk, så du behöver inte använda HTML för Wall länkar.

Instruktioner

1 Öppna din Facebook-sida och logga in på ditt konto.

2 Skriv följande kod i statustextrutan Wall att skapa understruken text:

<U> Ditt meddelande här </ u>

3 Skriv följande kod för att använda kursiv text i din status:

<I> Din status meddelande här </ i>

4 Skriv följande kod för att skapa fetstil:

<B> Bold meddelande här </ b>

5 Tryck på "Enter" efter varje statusmeddelande att skicka meddelandet till din Facebook-sida.

Tips

  • Använd en kombination av HTML-taggar att kombinera format på din text. Till exempel använder fet taggar inom understryckna taggar för att skapa en fet, understruken meddelande.

Facebooks chattfunktionen har en funktion som inte ingår i den normala Facebook textrutan: den låter dig fet eller understryka ord. Varken funktion är möjligt när du helt enkelt uppdatera din Facebook-status. Utöver denna funktion kan du även fet och understryka ett ord samtidigt genom att skriva rätt tecken i Facebook chat. Funktionen fungerar inte bara med enstaka ord, men också med hela meningar.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook och klicka på "Chat" i det nedre högra hörnet på sidan.

2 Klicka på vännen som du vill chatta. Detta öppnar Facebook chattfönstret.

3 Skriv asterisker och understryker runt ordet du vill fetstil och understrykning. Till exempel, om du ville fet och understruken "Hej," skriver du "Hej."

Tips

  • Om du bara vill fetstil ord i Facebook chat, typ asterisker runt den. Om du bara vill understryka ett ord, typ stryker runt den.

En av funktionerna i Facebook Meddelande är förmågan att infoga fet text till chattfönstret. Genom att ange en speciell kod omedelbart före och efter inmatning av text, kan du instruera Facebook Meddelande ansökan till fetstil i en chattkonversation. Bolding text låter dig betona en punkt eller påtala specifik text i konversationen. Bolding text är en unik funktion i Facebook meddelandeprogrammet och andra applikationer inom Facebook har inte samma förmåga att fetstil.

Instruktioner

1 Gå till Facebook.com hemsidan och logga in.

2 Klicka på "Chat" fliken längst ned till höger på Facebook fönstret.

3 Välj Facebookvän med vem du vill öppna en Facebook Meddelande chattfönster.

4 Skriv ett meddelande och omger den text du vill ska visas i fetstil med asterisk symboler. Ange till exempel "Jag vill att denna text till fet" i chattfönstret.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com