borttagning av mebroot

Det är nästan oundvikligt att en dag kommer du att ha ett virus på din dator. Om du använder en dator, kommer det att hända. Kontrollera din dator efter virus är det första steget i vad som kan vara en lång kamp.

Medan Microsoft-verktyget Borttagning av skadlig programvara är inte en ersättning för ett antivirusprogram, är det något som kan användas för att upptäcka allmänna skadlig kod på datorn.

Instruktioner

1 Skadlig verktygsstål Flyttande Mjukvaran kan laddas ner från Microsoft Download Center.

2 När du har hämtat programmet, klicka på "Kör" för att starta installationen.

3 Därefter klicka på "Jag accepterar" för att slutföra installationen.

4 Efter installationen, klicka på "Nästa" för att påbörja skanningen.

5 När skanningen är klar klickar du på länken "Visa detaljerade resultat av scan" för att se dina resultat.

6 Du kommer att kunna se alla filer som inte är infekterade och infekterade filer som har tagits bort.

7 Klicka på "Finish" för att slutföra.

Tips

 • Detta verktyg uppdateras den andra tisdagen i varje månad av Microsoft.
 • Var noga med att uppdatera din dator för att säkerställa korrekt skydd.
 • Om du kör Windows Update, kommer detta program att uppdateras automatiskt, och eventuella infektioner du kan ha kommer att visas nästa gång du startar datorn.
 • Kör det här verktyget en andra gång är alltid en bra idé.
 • Microsoft skadlig programvara Removal Tool finns nu på flera språk.
 • Microsoft skadlig programvara Removal Tool är inte en ersättning för spionprogram upptäckt programvara.
 • Om detta är det enda spyware verktyg du använder, kan du vara smittade av andra virus.
 • Detta verktyg fungerar inte med Windows 98, Windows ME eller Windows NT 4.0
 • I händelse av en infektion hittas kommer detta verktyg att rapportera anonymt till Microsoft.

Återställa borttagna Outlook-kontakter


Rensning kontakter från Outlook är ett starkt rekommenderat uppgift att slutföra från tid till annan. Rensning kontakter bort virtuell röran, frigör utrymme på ditt system och gör det lättare att hitta kontakter som du behöver. Men ibland, kan du sluta att ta bort en som du fortfarande behöver. Få inte panik; Du kan enkelt återställa en borttagen kontakt i Outlook ansökan. Outlook lagrar borttagna objekt i en mapp "Borttaget", ungefär som "Papperskorgen" på din dator.

Instruktioner

1 Starta Outlook. Klicka på "E-post" -fliken i den vänstra kolumnen om dina postmappar inte visas automatiskt.

2 Klicka på mappen "Borttaget". Klicka på kolumnrubriken som har dokumentikonen. Klicka på "Visa" i menyraden.

3 Rulla ner och klicka på "Ordna efter" och sedan "Visa i grupper." Detta kommer att leda till objekten i den raderade mappen ordnas efter typ. Du kan nu enkelt hitta den kontakt du vill att återhämta sig.

4 Klicka på "+" i "Kontakter" header att expandera denna produktkategori. Hitta den kontakt som du vill återställa. Dra tillbaka till mappen "Kontakter" i den vänstra kolumnen.

Hur man hämtar borttagna Yahoo Messenger chatthistorik


Yahoo Messenger är en populär instant messaging system som används över hela världen. Det tillåter två personer att prata med varandra över Internet genom att ansluta sina datorer och handel text fram och tillbaka, så länge som både människor har laddat ner programmet och har en Yahoo-konto. Yahoo Messenger arkiv alla konversationer du har, så att du kan se tillbaka genom dem om du behöver en repetitions. Programmet finns för gratis nedladdning från Yahoo.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på ikonen Recyle Bin på skrivbordet. Det är där borttagna Yahoo Messenger samtal kommer att bli.

2 Hitta chattloggfilen i papperskorgen. Filen kommer att namnges efter användarnamnet för den person du meddelandehantering med. Högerklicka på filen. Detta kommer att ta upp en ny meny.

3 Klicka på "Restore" på den nya menyn. Detta kommer att skicka chattloggfilen tillbaka till sin ursprungliga plats, vilket gör att Yahoo Messenger för att komma åt den.

4 Öppna och logga in på Yahoo Messenger.

5 Högerklicka på användarnamnet för den person som är samtal som du vill visa från din kontaktlista. Detta kommer att öppna upp en rullgardinsmeny.

6 Klicka på "Visa meddelandehistorik." Detta kommer att öppna upp ett nytt fönster med personens användarnamn.

7 Välj "Se mer History" från det nya fönstret. Detta kommer att visa dig alla datum där meddelanden skickas fram och tillbaka mellan dig och användarnamnet du tittar på.

8 Hitta det relevanta datumet och dubbelklicka på den. Detta kommer att avslöja alla meddelanden som skickats mellan dig och den personen under den aktuella dagen.

Microsoft Outlook är en populär e-postklient program levereras med Office program. Ett vanligt problem som uppstår med användare av Outlook oavsiktligt radera e-post från både in-box och mappen Borttaget på datorn. Du kan återställa raderade e-post om din e-posttjänst använder sig av Microsoft Exchange-server - om du agera snabbt.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Outlook genom att dubbelklicka på ikonen Outlook på datorns skrivbord eller genom att välja "Start" -menyn följt av "Microsoft Outlook."

2 Klicka på "raderade" mappen i Outlook och kontrollera menyn "Verktyg" för att se om det finns en "Återskapa borttagna objekt" menyalternativ. Om det inte finns nära Outlook.

3 Öppna datorns Registereditorn genom att välja "Start" -menyn och skriva "kommando" i fältet söktexten. Efter DOS-prompten öppnas, mata in "regedit" följt av "Enter" öppna Registereditorn.

4 Klicka på "HKEY_LOCAL_MACHINE" post i registret och sedan expandera register kataloger genom att välja "Software -> Microsoft -> Exchange -> Klient -.> Alternativ" Högerklicka på "Alternativ" mapp, utvalda "Nytt" och sedan "DWORD-värde."

5 Dubbelklicka på "DWord" och ange "1" för registervärdet följt av "OK" menyknappen.

6 Avsluta Registereditorn genom att klicka på "x" i övre högra hörnet av programfönstret.

7 Öppna Outlook och klicka på mappen "Borttaget". Välj sedan "Verktyg", följt av "Återskapa borttagna objekt." E-postmeddelandet du bort från borttagna objekt återställs så länge tid att permanent ta bort e-post bestäms av nätverksadministratören inte har överskridits.

Vad händer med borttagna Tweets?


Varje dag, i genomsnitt 58 miljoner tweets upp på nätet. Det kan tyckas som en omöjlighet att verkligen ta bort något från denna sociala medier plattform. Men Twitter inbyggda funktioner gör det enkelt för dig att ta bort ett inlägg, även om det har delats och diskuteras av personer som tittar på ditt flöde. En borttaget inlägg tas bort från foder och andra användares retweets omedelbart. Raderade tweets så småningom bort från Twitter söklistor, men Twitter avslöjar inte tid för detta.

retweets Försvinna

När du tar bort ett original tweet från ditt flöde, alla instanser av retweets på andra användares sidor försvinner också. Detta kan vara mycket användbart om du av misstag har skrivit felaktiga eller pinsam information på nätet. Men illustrerar denna funktion hur radering kan påverka innehållet på andra användares flöden. Om de retweeted något att bokmärka informationen för senare läsning, förlorar de denna tjänst. Retweets är inte det bästa sättet att behålla länkar och innehåll, eftersom de kan utplånas av den ursprungliga tweet affischen.

sökresultat

Raderade tweets kan fortfarande vara tillgängliga i Twitter sökindex för en obestämd tid. Officiellt Twitter supportsida stater "Bort tweets ibland umgås i Twitter Search, de kommer att klara med tiden." Dessutom kan Google cache har borttagna offentliga tweets lagras. Att hindra Google från katalogisering dina tweets, tas bort eller på annat sätt, kan du aktivera Protected Tweets funktionen. Denna funktion tar bort alla dina tweets från offentligheten, så att endast dina anhängare kan visa eller söka dina tweets.

Twitter-flöde

När du tar bort en tweet, försvinner det direkt från ditt flöde. Detta är en permanent last, och det kan inte göras ogjort. Twitter kan du bara ta bort tweets från ditt flöde ett i taget. För att ta bort en tweet från ditt flöde, håller musen över en ursprunglig tweet och klicka på "Ta bort" -ikonen, som ser ut som en papperskorg.

Direktmeddelanden

Direktmeddelanden är privata tweet samtal hålls mellan två användare. Du kan ta bort ett direktmeddelande genom att logga in på ditt Twitter-konto, klicka på ikonen "Inställningar" och välja "direkta meddelanden." Öppna en konversation och håller musen över det svar du vill ta bort. Klicka på ikonen som ser ut som en papperskorg och välj "Ta bort meddelande." Både du och din mottagare inte längre kan se detta svar.

Hur man återställa borttagna objekt i Exchange


Microsoft Exchange-servrar ger mailtjänster för företagsanvändare. Vissa online webbvärdar använder också Microsoft Exchange som e-postvärdservern, så att användarna kan hämta e-post via Internet. Börsen administratören har möjlighet att lagra raderade e-postmeddelanden, som tillåter användare att återställa kommunikation med hjälp av Outlook e-postklient. Alternativet är inställd på Exchange-servern, och alla användare kan återställa ett e-post även om den har tagits bort i flera dagar.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i Windows och välj "Alla program." Välj "Administrationsverktyg" från listan över kataloger och klicka sedan på "Exchange Server Manager."

2 Högerklicka brevlådan logga in för att redigera dess egenskaper och välj "Egenskaper". Klicka på fliken "Limits" för att visa de aktuella inställningarna för Exchange-servern. Se avsnittet "Deletion inställningar." Det numeriska värdet i textrutan som heter "Keep borttagna objekt för (dagar)" är hur många dagar Exchange-servern behåller e-post efter att användaren raderar objektet.

3 Ange ett nytt värde i strykningen textrutan eller tryck på "Avbryt" för att behålla de aktuella inställningarna.

4 Öppna Microsoft Outlook på användarens dator. Klicka på mappen "Borttaget" på den vänstra navigeringsrutan. Detta visar alla raderade e-postmeddelanden på användarens konto.

5 Högerklicka på det objekt som du vill återställa och välj "Återskapa borttagna objekt." Den raderade e-post återställs till användarens inkorg.

Microsoft Outlook 2010 användare som har vissa Microsoft Exchange Server-konton har skyddsnät av ibland kunna återställa raderade objekt. Microsoft Exchange Server måste vara version 2003 eller senare för att återhämtningen av borttagna objekt som ska aktiveras.

Instruktioner

Kontrollera Exchange Server-konto

1 Starta Outlook, sedan på "Ctrl" och högerklicka på ikonen Outlook.

2 Klicka på "Anslutningsstatus" och sedan flytta skjutreglaget helt åt höger sida av intervallet.

3 Undersök "Microsoft Exchange Server" och "Version" kolumner för att kontrollera att din server är kompatibel. Det måste vara något av följande: Microsoft Exchange Server 2003, version 6.5.6944 eller högre; Microsoft Exchange Server 2003 SP1, version 6.5.7226 eller högre; Microsoft Exchange Server 2003 SP2, version 6.5.7638 eller högre; Microsoft Exchange Server 2007, version 8.0.685.24 eller högre; Microsoft Exchange Server 2007 SP1, version 8.1.0240.006 eller högre; Microsoft Exchange Server 2007 SP2, version 8.2.0176.002 eller högre; Microsoft Exchange Server 2010, version 14.0.0639.021 eller högre.

Återställa raderade e-postmeddelanden och tillbehör

4 Starta Outlook och klicka sedan på "Folder" -fliken.

5 Klicka på "Återskapa borttagna objekt" från "städa upp" grupp. (Obs! Om du inte ser det här alternativet kan du inte ha ett Exchange-konto, som behövs för att tillämpa dessa steg Se avsnitt 1 för att kontrollera kontostatus..)

6 Klicka på det objekt som du vill återställa och klicka sedan på "Återskapa markerade objekt." Om du vill markera flera objekt, tryck och håll "Ctrl" när du använder "Down" pil, klicka sedan på "Återskapa markerade objekt." Denna åtgärd kommer att placera objekt som du valt tillbaka till mapparna där de var innan de togs bort.

Tips

 • Baserat på lagringsinställningar bestäms av Exchange-administratören kan du inte att kunna återställa borttagna objekt över en viss tidsram.

Hur hitta borttagna Hotmail e-post


Hotmail är e-posttjänsten Microsoft tillhandahåller. Online e-postsystem gör att du kan läsa och ta emot meddelanden, precis som de flesta andra e-postleverantörer. När du tar bort en fil från tjänsten, flyttar den till en raderad fil. Hotmail ger dig några dagar att återhämta filen, ifall du bestämmer du behöver det trots allt. Men när filen är borta från den borttagna postmapp, är det omöjligt att återställa filen.

Instruktioner

1 Öppna din webbläsare och navigera till hotmail.com. Väl där, logga in på ditt konto med ditt användarnamn och lösenord.

2 Klicka på "Deleted" -fliken mapp i den vänstra sidan av skärmen. Ett fönster med alla dina nyligen raderade filer visas på skärmen.

3 Titta igenom listan över borttagna meddelanden. Om e-postmeddelandet är här, kan du fortfarande återställa det.

4 Klicka i rutan till vänster om e-postmeddelandet, klicka sedan på "Flytta till" alternativet längst upp på skärmen.

5 Välj den mapp du vill flytta meddelandet till (till exempel "Skräp" eller "Inbox") och klicka på "OK". Hotmail kommer att flytta meddelandet från den borttagna mappen och i den valda platsen.

Användare av Microsoft Outlook 2007 kan skicka och ta emot meddelanden via e-postkonton som erbjuds av ett antal leverantörer. Skicka e-post till mottagare underlättas genom utnyttjande av dina adressbokskontakter, som gör det möjligt för tillsättning av en mottagare utan att behöva känna sin fullständiga e-postadress. Men om du har en hel del kontakter i adressboken, eller om du har dubbla kontakter för samma person, du kan behöva ta bort en del av dessa kontakter. Snabbt städa upp din adressbok kan leda till misstag, dock, och du kanske oavsiktligt bort en kontakt som du fortfarande behöver. Lyckligtvis dessa borttagna kontakter kan återvinnas.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och sedan klicka på "Alla program."

2 Klicka på "Microsoft Office" mapp och klicka sedan på "Microsoft Office Outlook 2007."

3 Klicka på "Mail" alternativet i det nedre vänstra hörnet i fönstret för att visa din lista över e-postmappar.

4 Klicka på mappen "Borttaget" under "Personliga mappar".

5 Högerklicka på den grå horisontella bar under "Borttaget" och välj "Type" alternativet. Detta kommer att organisera alla dina borttagna objekt genom sin typ, och borttagna kontakter kommer att vara högst upp på listan.

6 Klicka på en kontakt och drar den till mappen "Kontakter" längst ner till vänster i fönstret. Om du vill återställa flera kontakter på en gång, håll ner "Ctrl" tangenten medan du klickar på varje kontakt och dra dem till mappen "Kontakter".

Tips

 • Om du råkar radera en kontakt från Outlook 2007, kan du trycka på "Ctrl-Z" för att ångra borttagningen. Observera att detta endast kommer att fungera om du inser dina misstag omedelbart efter att ha gjort det. "Ctrl-Z" kan användas för att ångra den senaste åtgärden, så om du har utfört en annan åtgärd efter radering kontakten "Ctrl-Z" kommer att ångra att åtgärder i stället.
 • Om du har tömt mappen "Borttaget" och använder ett Microsoft Exchange-konto, kan du fortfarande att kunna återställa borttagna kontakter genom att välja mappen "Borttaget", klicka på "Verktyg" längst upp i fönstret, och sedan klicka på "Återskapa borttagna objekt."

Hur återställa permanent borttagna filer gratis


När du tar bort en fil från din dator, Windows lagrar den i papperskorgen, så att du kan hämta det senare. Även tömma papperskorgen betyder inte nödvändigtvis att en raderad fil är borta för alltid. Istället Windows instruerar helt enkelt hårddisken för att skriva över den vid en framtida tidpunkt, då utrymmet behövs för en annan fil. Även om det fortfarande kan vara på datorn, Windows saknar de verktyg som behövs för att återställa filen innan hårddisken skriver det. Lyckligtvis, fria program finns som kan hjälpa dig att återställa en raderad fil innan den raderas för alltid.

Instruktioner

NTFS Undelete

1 Ladda ner NTFS Undelete.

2 Installera NTFS Undelete med standardinställningarna, sedan starta programmet efter installationen är klar.

3 Klicka på fliken "Sök" och skriv namnet på den fil du vill återställa i sökrutan. Ange vilken enhet du vill NTFS Undelete att undersöka, och klicka sedan på "Sök". När sökningen är klar, välj den plats där du vill kopiera filen och klicka sedan på "Återställ".

Recuva

4 Hämta Recuva.

5 Installera Recuva med standardinställningarna, sedan starta programmet efter installationen är klar.

6 Klicka på "Nästa" på "Välkommen till Recuva Wizard" -fönstret. Klicka sedan på "Alternativ" och aktivera "Visa Wizard vid start" om guiden inte laddas automatiskt.

7 Välj vilken typ av fil du vill återhämta sig från menyn "File Type", och sedan välja var Recuva ska söka efter den borttagna filen. Har Recuva söka igenom hela datorn genom att välja "Jag är inte säker på", eller peka på en viss enhet eller mapp genom att välja "I en specifik plats."

8 Klicka på "Starta" och vänta på Recuva slutföra sökningen. Välj sedan den fil du vill återställa från listan över upptäckta filer och klicka på "Återställ". Välj var du vill Recuva återställa återskapade filen.

Restaurering

9 Hämta restaurering.

10 Utdrag restaurering på din hårddisk. Restaurering kräver ingen installation, så enkelt packa upp programfilerna från den komprimerade zip-filen du hämtade från programmets hemsida.

11 Börja Restoration genom att klicka på "Restoration.exe." Skriv in namnet på den fil du vill återställa i textrutan "Hela eller en del av filen" och klicka sedan på "Sök borttagna filer."

12 Markera den borttagna filen, om den påträffas, när sökningen är klar och klicka på "Restore från kopiering." Ange sedan en plats på datorn där du vill att filen kopieras.

Tips

 • Försök att återställa en raderad fil så snart som möjligt efter att ta bort den. Datorns hårddisk så småningom kommer att skriva över filen, och då kommer du inte längre att kunna återställa den.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com