blockerade bilagor outlook

Som standard Outlook 2007 hindrar användaren från att ladda ner e-postbilagor med filtyper som potentiellt kunde bära virus och vara osäkra. Detta beror på det faktum att det är möjligt att få osäkra filer även från någon du känner, eftersom du har ingen möjlighet att veta om deras dator är infekterad av ett virus. Det kan dock finnas situationer där du vill ta bort detta skydd eftersom du vet vad en fil är och behöver kunna öppna det. Tillåt blockerade bilagor i Outlook 2007 om du är medveten om de potentiella riskerna och vill ladda ner en fil ändå.

Instruktioner

1 Tryck på Windows-logotypen och "R" knapparna samtidigt för att visa "Run". Skriv "regedit" i fönstret och tryck på "Enter" för att starta Windows Registereditorn.

2 Använd mappträdet till vänster i fönstret för att navigera till "HKEY_CURRENT_USER", "Software", "Microsoft", "Office", "12,0" och "Outlook".

3 Högerklicka på "Outlook" mapp och klicka på "Nytt" och "Key." Skriv "Säkerhet" och tryck på "Enter" och sedan klicka på den nyskapade "Säkerhet" mappen.

4 Högerklicka i det öppna området på höger sida av skärmen och klicka på "Nytt" och "Strängvärde." Skriv in namnet "Level1Remove" och tryck på "Enter". Dubbelklicka på den nya "Level1Remove" registernyckel för att öppna den i ett nytt fönster

5 Skriv en förlängning av den fil som du försöker att komma åt, inklusive perioden före den, till exempel ".com". Om du vill ta bort Outlook block på andra filtyper, separera dem med ett semikolon ".com; .pif." Klicka på "OK" för att spara dina ändringar.

6 Avsluta Registereditorn och starta om datorn. När datorn startar, starta Outlook. Om filen som du försöker komma åt är fortfarande blockerad, be avsändaren att skicka den till dig igen.

När du försöker komma åt Outlook Web Access i Exchange 2007 konto på nätet, kan du få felmeddelandet "Certifikatfel. Navigation Blockerad" Detta beror på att Exchange-servern använder ett digitalt certifikat som Windows inte känner igen som äkta. Du kommer att behöva installera servercertifikatet Exchange på datorn för att ta bort detta fel.

Instruktioner

1 Klicka på "Certificate Error" låda eller ett meddelande i webbläsaren. I dialogrutan som öppnas klickar du på "Visa certifikat."

2 Klicka på fliken "Allmänt" på Certifikat i dialogrutan som öppnas och klicka sedan på "installera certifikat."

3 Klicka på "Nästa" på guiden Importera certifikat i dialogrutan som öppnas.

4 Välj "Placera alla certifikat i nedanstående arkiv" knappen på Certificate Store skärmen och klicka sedan på "Bläddra" -knappen.

5 Välj "Betrodda rotcertifikatutfärdare" alternativet i dialogrutan som öppnas, och klicka sedan på "OK" och "Nästa".

6 Klicka på "Finish" -knappen på skärmen Slutför guiden Importera certifikat.

7 Klicka på "Ja" på Säkerhetsvarning dialogrutan som öppnas, och klicka sedan på "OK".

Outlook Express är ett e-postprogram som ingår i Windows XP, och det har också varit sammankopplad med äldre versioner av Internet Explorer. Outlook Express är en lätt version av Microsofts populära Outlook e-postprogram. Som med Outlook, kan Outlook Express du skicka, ta emot och hantera e-postmeddelanden. Du kan också visa och publicera innehåll i diskussionsgrupper. Även om programmet inte ger inbyggd filtrering av skräppost, kan Outlook Express du blockera specifika e-postadresser eller domännamn med hjälp av sin "spärrade avsändare."

Instruktioner

1 Öppna Outlook Express.

2 Klicka på "Verktyg" i den övre menyraden.

3 Markera "Regler för meddelande" och sedan rulla över och klicka på "Blockerade avsändare." En "Regler för meddelande" rutan dyker upp, med "spärrade avsändare" -fliken vald.

Tips

  • Klicka på "Lägg till" -knappen i "spärrade avsändare" för att lägga en e-postadress eller domän i listan. För att ändra en post, markera den och klicka på "Ändra" knappen. För att ta bort en post markerar du den, klicka på "Ta bort" och sedan klicka på "Ja" när du ombeds att bekräfta ditt val.

Microsoft Outlook 2007 separerar e-postbilagor i två kategorier: säkra eller osäkra. Outlook hänvisar till den bifogade fil förlängning - en tre tecken suffix läggs till i slutet av ett filnamn - att avgöra om filen utgör en säkerhetsrisk för datorn. Vanliga exempel på osäkra filändelser inkluderar EXE, BAT, DLL och REG. Även om vissa bilagor kan skada din dator, om du vet filen är säker och att det kommer från en betrodd källa, ladda ner den bifogade filen inte kommer att innebära någon risk för din dator. Om Outlook 2007 hindrar dig från att öppna eller visar en bifogad fil, kan du använda CodeTwo Fäst Unblocker eller Outlook Attachment Enabler att låsa den bifogade filen.

Instruktioner

CodeTwo Fäst Unblocker

1 Avsluta Microsoft Outlook 2007. Ladda ner och installera CodeTwo Fäst Unblocker.

2 Öppna Outlook. Klicka på "Verktyg" och klicka sedan på "Alternativ".

3 Klicka på fliken "CodeTwo Fäst Unblocker". Ange bilagans filändelsen (t.ex. ".exe" eller "DLL" utan citattecken) i "Ej blockerade bilagor" fältet.

4 Klicka på "Lägg till" för att låsa upp den bifogade filen. Återgå till meddelandet som innehåller den bifogade filen. Dubbelklicka på bilagan för att öppna den.

Outlook Attachment Enabler

5 Avsluta från Microsoft Outlook 2007. Ladda ner och installera Outlook Attachment Enabler (OAE).

6 Öppna OAE och klicka på knappen bredvid "Display Blockerad Extensions". Bläddra igenom listan med filändelser, och välj sedan förlängningen e-postbilaga använder.

7 Klicka på "Markera som säker". Klicka på "Close". Öppna Outlook 2007 och återgå till din inkorg. Gå till meddelandet med den bifogade filen.

8 Dubbelklicka på bilagan för att öppna den.

Tips

  • Aldrig öppna, visa eller ta bort blockeringen en bifogad fil om du inte vet att filen är säker.

Säkerhetsåtgärder rädda din dator från virusangrepp. Till exempel innefattar Microsoft Outlook en säkerhetsfunktion i alla versioner sedan 2000 som blockerar osäkra bilagor. Problemet är att inte alla blockerade bilagor är farliga. Följ dessa steg för att kringgå fäst begränsningar i Outlook.

Instruktioner

enkla lösningar

1 Importera en Outlook-meddelande med anknytning till en nyare version av Microsoft Outlook Express. Outlook Express e-enda program även blockering av bifogade filer, men gör det möjligt att vidarebefordra meddelandet för att få tillgång till den bifogade filen.

2 Se om avsändaren kan spara och skicka bilagor från ett annat program.

3 Kontrollera om avsändaren av e-post kan spara filen på en filresurs som du har tillgång till.

4 Be avsändare att använda en fil komprimeringsverktyg för den bifogade filen. Filkomprimeringsmetod ändrar filnamnstillägget, vilket kan göra det möjligt att komma igenom Outlook hävs.

5 Begära att inställningarna reconsäkerhetsadministratör om du är en del av en Exchange-server miljö.

6 Ändra Windows-registret för Outlook om inget av dessa alternativ fungerar för dig.

Ändra Windows-registret Outlook säkerhetsnyckel

7 Avsluta Outlook. Klicka på "Start" och sedan "Kör". Skriv "regedit." Klicka på "OK."

8 Hitta registernyckeln för Microsoft Outlook version.
För Microsoft Outlook 2000: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 9.0 \ Outlook \ Security
Microsoft Outlook 2002:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 10.0 \ Outlook \ Security
Microsoft Office Outlook 2003:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 11.0 \ Outlook \ Security
Se avsnitt 3 om du inte har Outlook Security registernyckeln.

9 Öppna menyn Redigera. Klicka på "Ny". Välj "Strängvärde."

10 Ange följande för det nya värdet: Level1Remove. Klicka på "Enter". Högerklicka på den nya värdet och välj "Ändra".

11 Skriv in filnamnstillägg på den typ av fil som du vill öppna i Outlook. Om in flera filtyper använder ett semikolon i mellan med några extra mellanslag.

Skapa registernyckel för Outlook när det behövs

12 Skapa registernyckeln om man inte existerar. Klicka på: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft

13 Klicka på Redigera-menyn. Välj "Nytt" och sedan "Nyckel". Ange "Office" och klicka på "Enter".

14 Öppna menyn Redigera och välj "Nytt" och klicka sedan på "Nyckel".

15 Skriv 11,0 för Outlook 2003, och tryck "Enter". Du bör använda "10,0" för Outlook 2002 eller "9,0" för Outlook 2000.

16 Öppna Redigera-menyn. Välj "Ny". Klicka på "Key." Lägg till "Outlook" och klicka på "Enter".

17 Välj Redigera-menyn igen. Tryck på "Ny" och "Key." Skriv in "Säkerhet" och välj sedan "Enter".

18 Återgå till avsnitt 2, steg 5 för att fortsätta.

Tips

  • Microsoft rekommenderar att ladda ner antingen Microsoft Office 2000 Service Pack 2 eller Service Pack 3 innan ändringar trygghet när Outlook 2000.
  • Redigerar registret kan orsaka allvarliga problem med din dator. Säkerhetskopiera alltid registret innan du gör några ändringar i det i fall du måste återställa den.

Yahoo blockerar bilagor som virus


Yahoo Mail är ett webbaserat e-postprogram som tillhandahålls gratis av Yahoo. Vem som helst kan registrera sig för tjänsten att skicka och ta emot e-post från vänner och familj. Yahoo placerar begränsningar på storlek och typ av bifogade filer som kan skickas och tas emot när du använder Yahoo Mail. Alla e-postbilaga som innehåller ett virus, är för stor eller inte uppfyller kraven på filtypen kan blockeras av Yahoo.

virus Scanner

Yahoo Mail skannar varje bilaga som kommer eller avgår från inkorgen med Norton AntiVirus. Om virusprogram upptäcker ett virus i en bilaga, kommer Yahoo att varna dig och försök att rengöra den. Yahoo inte lova att alla virus kommer att upptäckas eller rengöras av Norton AntiVirus. Endast ta emot bifogade filer från personer du känner och litar på. Försök inte att öppna blockerade bilagor om det är känt att hysa ett virus.

stora bilagor

Bilagor än 25 megabyte inte fäster ett e-postmeddelande. Flera bilagor som överstiger 25 megabyte kommer också att blockeras av Yahoo Mail. När dina bilagor når 25 megabyte, kommer du inte längre att kunna lägga till ytterligare bilagor. Om du har många bilagor att skicka som överstiger 25 megabyte, skicka flera e-postmeddelanden att skicka alla bilagor. Om du får bilagor låt avsändaren vet att du inte kan ta emot eventuella bilagor större än 25 megabyte.

Långsam anslutningshastighet

Det kan tyckas att Yahoo blockerar dina bilagor om du har en långsam uppringd anslutning eftersom de aldrig kan tyckas att ladda. Yahoo är faktiskt inte blockerar den bifogade filen är anslutningen bara mycket långsamt. En 25 megabyte fil kan ta över en timme att ladda ner med ett 56K uppringd anslutning. Datorn kan somna eller nedladdningen kan vara ännu långsammare om du surfa på webben medan dina filer upp.

Filtyp

Endast vissa filtyper kan skickas med Yahoo Mail. Yahoo Mail kan du lägga till ljudfiler, bilder, HTML-filer, ordbehandlingsdokument, kalkylark och många andra typer av filer som bilagor. Vissa dokument stöds inte, men du kan skicka stöds filtyper genom att döpa om dem, inklusive dem i en RAR eller ZIP-arkiv, skapa ett Word-dokument med filen, skicka filen via Yahoo Messenger eller så kan du ladda upp filen någon annanstans och skicka en länka till filen via e-post.

Hur man Avblockera Länkar i Microsoft Outlook


Normalt kan du klicka på en länk i ett Outlook-meddelande för att följa det, men ibland länkar i meddelanden är blockerade. I vissa fall är de blockerade eftersom Outlook tror att meddelandet är en misstänkt man och att kopplingen inte kan vara säker. Det finns också rapporter om sällsynta fall där Outlook misstag blockerar en länk som kopieras och klistras in det ursprungliga meddelandet.

Oavsett varför en länk blockeras, kan du ändå vill eller behöver för att låsa upp som länkar så att du kan följa den. Det finns inte en metod som är garanterat att det fungerar, men det finns några alternativ som du kan prova att följa en blockerad länk.

Instruktioner

1 Justera Outlook skräppostfilter. Du kan ställa in Outlook säkerhetsnivåer för att öka eller minska sannolikheten för att den kommer att behandla ett visst meddelande som misstänkt. Du kanske kan få det att låsa upp tillräckligt lång för dig att följa den genom att minska Outlook säkerhetsnivå tillfälligt.

2 Justera Outlook för automatisk hämtning inställningar, som finns i Trust Center i Outlook 2007 och Outlook 2010. Du kan avmarkera "Do not Download Bilder automatiskt i HTML-e-postmeddelanden eller RSS objekt" för att tillfälligt låsa upp länken.

3 Klistra in länken utanför Outlook. Högerklicka på blockerade länken i Outlook och en snabbmeny visas. Klicka på "Kopiera hyperlänk" och sedan öppna ett nytt webbläsarfönster eller flik och klistra in den kopierade länken i adressfältet i webbläsaren. Leta efter tecken "blockerade ::" (utan parentes) i hyperlänken och ta bort dem. Tryck på "Enter" för att få webbläsaren följ länken.

Tips

  • Outlook har vanligen goda skäl för att blockera en länk. Avblockering och följa länkar som Outlook har blockerat kan leda dig till misstänkta eller farliga webbplatser.

Hur man får ut av Göm läge Attachment


Outlook är en Microsoft e-programvara med en säkerhetsfunktion som blockerar potentiellt hotar e-postbilagor. Även bra för datorn, är denna funktion frustrerande för arbetare som behöver dela en mängd olika filer på jobbet. Istället för att manuellt överföra filer med en FTP eller komprimera dem, är det möjligt att ändra Outlook säkerhetsbegränsningar. Att komma åt dolda eller blockerade bilagor, måste du redigera programvaran i datorns registerfiler. Detta är inte en svår process, men kräver administratörsbehörighet till registret.

Instruktioner

1 Klicka på menyn "Start" i nedre vänstra sidan av skärmen. Klicka på eller sök efter "Kör" -funktionen. Ett fönster rutan "Kör" skulle dyka upp.

2 Skriv in "regedit" och tryck på "OK". Ett nytt fönster som kallas "Registereditorn" kommer att dyka upp.

3 Klicka på "Redigera" längst upp i fönstret och "Sök" i rullgardinsmenyn. Ett nytt fönster kommer att dyka upp. Sök efter Outlook registret märkt "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 14.0 \ Outlook \ Security" i Windows-registret. Klicka på filen för att markera den.

4 Klicka på "Redigera", "New" och "Strängvärde." En ny registerfilen visas under den markerade filen. Namnge den nya filen "Level1Remove."

5 Högerklicka på filnamnet och ett nytt fönster kommer att dyka upp som heter "Redigera sträng." Skriv in filnamnstillägg för alla bifogad fil du vill Outlook tillåta. Ange flera filnamnstillägg med en semikolon mellan dem. Till exempel, "exe; .com; .gif; .xcf" i denna specifika format. Tryck på "Okay" när du är klar.

6 Stäng Registereditorn när du är klar och starta om datorn för att ändringarna att få fäste.

Jag kan inte öppna e-postbilagor i Hotmail


Windows Live Hotmail tillåter användare att visa bilagor i en webbläsare eller spara dem till systemets hårddisk. Om Hotmail inte kan öppna en bifogad fil, problemet ligger med en inkompatibel filformat eller Hotmail automatiska spärrtjänsten. Du kan behöva ett nytt program för att öppna okända format, medan blockerade filer är permanent otillgängliga inifrån Hotmail. Tillgång till dessa filer kräver insatser av avsändaren eller vidarebefordra filen till en annan e-postklient.

Oförenliga filformat

Ibland en avsändare kan bifoga en fil som helt enkelt inte fungerar med alla program du har installerat på datorn. Försöker öppna den bifogade filen kommer att resultera i en "Windows kan inte öppna filen" meddelande eller liknande felindikering. Många program använder mycket specifika filformat som inte fungerar med de flesta andra program, till exempel Photoshop PSD bildfiler eller Microsoft PowerPoint s PPT-filer. Be avsändaren att konvertera filen till en mer allmänt kompatibla format, eller installera lämplig programvara på systemet för att öppna den bifogade filen.

blocke~~POS=TRUNC bilagor

Hotmail blockerar bilagor det tror kan innehålla osäkra eller på annat sätt skadlig kod. Detta inkluderar alla körbara filtyper, inklusive MSI, EXE, HTML, STC och COM-filer, tillsammans med många andra. Bifogade filer blockeras på detta sätt resulterar i en "Windows Live Hotmail har blockerat vissa bilagor" när du tittar på e-post. Även om den här tjänsten gör blockera många verkliga hot mot säkerheten i systemet, kan Hotmail ibland neka åtkomst till ett objekt från en betrodd avsändare. Tyvärr är dessa filer blir permanent otillgängliga gång blockeras av Hotmail, och få tillgång till dem kräver användning av en lösning utanför Hotmail ansökan. Bara försöka att få tillgång till bifogade filer du litar på som säker.

framåt Lösning

Även Hotmail inte kan öppna blockerade bilagor, gör det möjligt för användare att vidarebefordra meddelandet med den blockerade filen fortfarande sitter. Skicka filen till en annan e-postklient, och öppna den bifogade filen med det kontot istället. Notera andra kunder kan ha olika säkerhetsåtgärder, men vissa kommer fortfarande blockera åtkomst till körbara filer och andra potentiellt skadliga data.

kompressions Lösning

Be avsändaren att förpacka fastsättning i en ZIP, RAR eller annan komprimerat filformat innan monteringen. Hotmail kommer inte blockera alla filtyp placerad inuti ett komprimerat arkiv. Både Windows och OS X kan skapa komprimerade ZIP-filer, och gratis verktyg som Zipeg och 7-Zip kan skapa många andra typer av arkiv också. Vissa e-postklienter, såsom Gmail, kommer inte att tillåta användare att skicka några filformat, även om paketeras i en arkivfil.

Microsoft Outlook, ett e-postprogram, är en central funktion i Microsoft Office. Om du vill blockera e-post, inklusive bilagor, från en mottagare --- inklusive BC och BCC mottagare --- kan du lägga till e-postadressen till skräppostfiltret i Microsoft Outlook. Detta kommer att säkerställa att alla e-postmeddelanden, som kan eller inte kan inkludera bilagor, som mottagits från oönskade mottagare kommer att bli permanent blockerad från inkorgen.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i Windows. Klicka på "Alla program", klicka på "Microsoft Office" katalog, och klicka på "Microsoft Outlook" genväg.

2 Rulla till e-postmeddelandet som du har fått från en tidigare BC eller BCC mottagare. Dubbelklicka på e-post och fastställa adresserna till de ovannämnda mottagarna. Adresserna är i "Från" -fältet.

3 Gå tillbaka till huvud Microsoft Outlook-programmet. Klicka på menyn "Verktyg" och sedan "Alternativ". En ny dialogruta visas.

4 Klicka på "Skräp E-post" -knappen på fliken "Inställningar". Klicka på "Spärrade avsändare." Klicka på "Lägg till" knappen och sätt i e-postadress i BC / BCC mottagare. Klicka på "OK" för att tillämpa inställningarna.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com