blockera skräppostmappen gmail

Hur man kan blockera skräppost i Gmail


Gmail, som är Googles kostnadsfria e-posttjänst, gör ett utmärkt jobb med att fånga spam och automatiskt sätta in det i en spam-mapp så att den inte röran din inkorg. Då och då en skräppost kommer att göra det i inkorgen. Lyckligtvis Gmail erbjuder verktyg som hjälper dig blockera dessa skräppost. Det ger dig också ett sätt att hjälpa Google att förbättra sin spam filter för att göra denna irritation mindre vanligt.

Instruktioner

1 Ställ in "filter" i ditt Gmail-konto för att automatiskt ta bort skräppost från specifika avsändare. Medan spammare tenderar att ändra sina e-postadresser ofta kommer du ibland får upprepade skräppost från samma avsändare. Gå in i din "Inställningar", klicka på "Filter" och ställa in ett filter som automatiskt tar bort alla inkommande e-post från avsändaren.

2 Om du får skräppost från samma företag, men avsändaradressen håller förändras, skapa ett filter för att ta bort e-postmeddelanden genom att upptäcka vissa ord. Till exempel kanske företaget heter Global INBRINGANDE företag. Skapa ett filter som fångar alla e-postmeddelanden som innehåller dessa tre ord och som det för att ta bort dem automatiskt.

3 Hellre än att ta bort skräp e-post som gör det till inkorgen i Gmail, markera dem och klicka på "Rapport Spam" knappen. Detta kommer att flytta meddelandet till din skräppostmapp, men det kommer också att ge Google information som kan hjälpa den att förbättra sin spamfilter.

4 Inrätta en särskild Gmail-adress som du använder för att göra inköp, registrerar dig för nyhetsbrev, och göra andra aktiviteter som kräver att du ge ut din e-postadress. Ibland företag kommer att välja dig i kampanjerbjudanden eller sälja din e-postadress för spammare. Blockera denna post från att komma till din huvudsakliga Gmail-konto genom att skydda den adressen och bara ge ut din speciella kontoadress.

5 Om du märker en hel del skräp e-post i din spam mapp som innehåller vissa ord, skapa ett filter för att sålla ut e-post med dessa ord. Termer såsom Viagra är vanliga, men spammare ändras ofta dem runt för att besegra spamfilter Men många av dessa förändringar används ofta. Till exempel har många skräppost använder samma [email protected] gara stavfel. När du märker detta, blockera dessa villkor och du kommer inte ens att få sina meddelanden i din skräppostmapp Gmail.

Tips

  • För ett e-postmeddelande syften, till exempel registrerar dig för en webbplats, inte använda ditt Gmail-konto. Använda en tjänst som gör det möjligt att använda en tillfällig engångs adress, såsom Mailinator. Detta kommer att skydda din Gmail-adress från att komma i händerna på spammare. Du kanske också kunna hitta ett befintligt inloggning via en webbplats som BugMeNot som du kan använda i stället för att skapa ditt eget konto.

Verizon e-post tillåter dig att ha enkel åtkomst till din e-post från telefonen eller ditt hem eller företag dator. Med Verizon e-post, kan du hålla kontakten var som helst i världen. Verizon är tillgänglig för bostäder tjänster, erbjuder höghastighetsanslutning till Internet och VoiceWing, som använder Voice-over-Internet Protocol-teknik. Med Verizon telefon och e-post, kan du blockera oönskad skräppost snabbt och enkelt.

Instruktioner

1 För att få Verizon e-post, måste du först ha Verizon bostäder eller affärer telefon. När du har
Verizon telefon, kan du beställa höghastighetstjänst som ger dig ett e-postkonto. Du kommer att tilldelas en e-postadress, [email protected] och ett lösenord för att få tillgång till e-post.

2 Verizon använder en anti-spam-programvara, Spam Detector, som automatiskt skickar obehöriga meddelanden till skräppostmappen. Att blockera skräppost, kan du välja e-postanvändare som du vill blockerad, och markera den som skräppost.

3 Du kan också välja e-postmeddelandet som du vill blockera och klicka-och-dra den i skräppostmappen. Eller kan du välja den e-postadress och klicka på spam knappen. Verizon har en anti-spam politik som ger dem laglig rätt att skydda sina tjänster från oönskad e-post.

4 För att rapportera oönskad e-post till Verizon, kan du maila deras tekniska support eller ring deras kundtjänst telefonnummer. På grund av problem med spam, Verizon slog till mot skräppost, orsakar ett uppror inom teknik samhället. Verizon block post från vissa servrar på grund av sitt rykte för att ha spam eller virus.

5 Var noga med att kontrollera Verizons anti-spam politik innan man beslutar att registrera dig för Verizon e-post.

Spam är ett växande problem för alla e-postanvändare. De flesta e-postprogram införlivar en skräppost eller spam filter verktyg i sin programvara och Eudora är inte annorlunda. Eudora bildat ett spamfilter som heter Spam Watch i programvaran med version 6.0. Spam Watch är endast tillgänglig i betalda former av Eudora. Spam Watch finns för Mac och Windows. Denna artikel är baserad på Windows-versionen av Eudora. Läs vidare för att lära sig att blockera skräppost på Eudora e-post.

Instruktioner

1 Installera Eudora 6.0 eller senare. Efter installationen blir du ombedd att skapa ett skräp brevlåda. Om du säger "ja" Eudora kommer att skapa skräppost rutan och slå på Spam Watch. Om du redan har Eudora 6.0 eller senare installerat, gå till "Verktyg: Alternativ: Skräppost" och sätta en kontroll bredvid "automatiskt placera Skräp i Junk brevlådan" för att slå på Spam Watch.

2 Träna Spam Watch att blockera skräppost. Som du får skräppost, markera spam-meddelande och välj "Skräp" från meddelanderutan. Detta flyttar skräppost till skräppostmappen och hjälper Spam Watch identifiera olika typer av spam.

3 Anpassa verktygsfältet för enklare åtkomst. Du kan enkelt lägga till "Junk" och "Inte Skräp" knapparna i meddelandet verktygsfältet för att spara tid och steg. För att göra detta, högerklicka någonstans i verktygsfältet och välj "Anpassa" från rullgardinsmenyn. På fliken Allmänt, välj "Meddelande" från kategorierna rutan till vänster. Det finns två ikoner med fiskben. Ikonen med kuvertet och fiskben är "skräppost" -ikonen. Ikonen med diamant och fiskben är "Inte skräppost" -ikonen. Högerklicka på varje ikon och dra den till verktygsfältet för i farten spam kontroll.

4 Kontrollera ditt skräp brevlådan ofta så att du inte missa viktiga meddelanden. Eudora tömmer skräp brevlåda var 30 dagar.

Tips

  • Om du upptäcker att Eudora skickar för många meddelanden till skräp brevlåda, kan du justera "Junk Threshold" på "Verktyg: Alternativ: skräppost." Tröskeln standard är 50. Ställ detta alternativ för att ändra hur mycket post blir junked.

Hur man kan blockera skräppost från Dell Använda adressmapp


Många företag skickar e-postreklam till kunder eller potentiella kunder. Om du får oönskad e-post från Dell, eller någon annan avsändare, kan du blockera e-postadressen från din inkorg genom att lägga till adressen till den blockerade avsändaradress mapp. När blockerad, kommer ditt e-postprogram eller webbaserad e-posttjänst sluta leverera e-post från avsändaren till din inkorg.

Instruktioner

Blockera skräppost i Windows Live Mail

1 Starta Windows Live Mail. Klicka på "Inkorgen" under e-postkontot på väg i "Snabb Views" menyn till vänster.

2 Leta upp ett e-postmeddelande från Dell i listan över inkorg e-post som visas i huvudfönstret.

3 Högerklicka på e-post. Peka på "Skräp E-post" i snabbmenyn för att öppna en undermeny skräp e-postalternativ.

4 Klicka på "Lägg till avsändaren i blockeringslistan." Windows Live Mail lägger till e-postadressen till den blockerade avsändaradress mappen och stoppar alla e-postmeddelanden från denna adress komma in i inkorgen.

Blockera skräppost i Microsoft Outlook

5 Starta Microsoft Outlook. Klicka på "E-post" i den vänstra panelen för att öppna programmets e-postprogram.

6 Klicka och markera e-postkonto som fått skräppost som du vill blockera i listan över konton i "e-postmappar" listan till vänster i programfönstret.

7 Klicka på "Inkorgen" mapp för att visa innehållet i din inkorg i huvudfönstret.

8 Hitta ett mail från Dell. Högerklicka på e-post, och välj sedan "skräppost" följt av "Lägg till avsändaren i listan Spärrade avsändare" på snabbmenyn. Outlook lägger till adressen till den blockerade avsändaradress mapp.

Block Spam i Yahoo! Mail

9 Logga in på ditt Yahoo! Mail-konto. Klicka på "Inkorgen" -mappen i den vänstra menyn.

10 Leta upp ett e-postmeddelande från Dell. Klicka och markera kryssrutan bredvid meddelandet.

11 Klicka på "Spam" knappen längst upp på sidan. Yahoo! Mail lägger nu e-post till sin mapp blockerade adresser och stoppar alla framtida e-postmeddelanden från att komma in i inkorgen.

Tips

  • Många stora företag kan du avregistrera dig från e-postreklam. Klicka på länken "Avsluta prenumeration" längst ned i e-postmeddelandet för att ta bort dig själv från företagets e-postlistan.

Hur man kan blockera skräppost Med Outlook Express


Skräppost är oönskad e-post som skickas till dig utan ditt medgivande. Ibland din e-posttjänst inte kan blockera allt som du anser vara skräp, och ibland finns det en särskild e-postadress du vill blockera. Ta kontroll över din e-post genom att blockera skräppost med Outlook Express. Använd dessa enkla verktyg för att hålla irriterande oönskad ur inkorgen.

Instruktioner

1 Öppna Outlook Express, och tryck på knappen "Skicka / ta emot". Titta i inkorgen och hitta några skräppost. Klicka på e-postmeddelandet. Välj "Meddelande" på menyraden och "Block Sender." En Outlook Express bekräftelsemeddelande visas. Meddelandet informerar om att e-postadressen har lagts till din blockera avsändare. Alla nya e-postmeddelanden från den här avsändaren kommer att blockeras. Denna bekräftelse meddelande uppmanar dig att rensa inkorgen för meddelanden från den här avsändaren. Välj "Ja" för att ta bort alla aktuella meddelanden från denna avsändare i inkorgen. Välj "Nej" för att lämna nuvarande meddelanden från den här avsändaren i inkorgen.

2 Kontrollera din blockera avsändare genom att välja "Verktyg" på menyraden och "Regler för meddelande." Klicka på "Block Sender List". Du kommer att se de nytillkomna e-postadress från avsändare du bara blockerad.

3 Lägg till fler e-postadress från oönskade avsändare genom att klicka på knappen "Lägg till". Lägg till adressen i "Adress", och ange om du blockerar e-postmeddelanden, nyhetsmeddelanden eller båda. Klicka på "OK" för att bekräfta.

4 Modifiera befintliga blockerade avsändare genom att välja knappen "Ändra". Ändra adressen i "Adress", och ange om du blockerar e-postmeddelanden, nyhetsmeddelanden eller båda. Klicka på "OK" för att bekräfta.

5 Ta bort befintliga blockerade avsändare genom att välja knappen "Delete". Kontrollera att du tar bort blocket avsändare e-postadress. Klicka på "Ja".

Spam är ett irriterande problem som kan konsumera tid, pengar och resurser om en person blir offer för en bedräglig marknadsföring system såsom en kredit reparation erbjudande förskott avgift lån bluff eller arbete-at-home system. Även om du kan vidta åtgärder för att skydda din e-postadress på webbplatser och i chattrum, en av de bästa sätten att skydda kontot är att använda ett filter eller verktyg som blockerar spam.

Instruktioner

1 Använd en Internet Service Provider (ISP), som erbjuder ett sätt för dig att blockera skräppost eller kanal skräppost till en bulk mapp. De flesta Internetleverantörer erbjuder någon typ av skydd mot detta allvarliga problem. Ta reda på vilka verktyg finns tillgängliga för ditt e-postkonto.

2 Anpassa verktyg tillgängliga för att blockera skräppost. Kontrollera dina e-postalternativ för ditt e-postkonto för att hitta specifika instruktioner för den tjänst du använder.

3 Ställ in ett filter om alternativet är tillgängligt för dig. Ett filter är ett annat alternativ som kan hjälpa dig att kontrollera mängden skräppost du får. Du kan ställa in filter för att vidarebefordra oönskad e-post till en bulk mapp så att du kan visa det senare.

4 Förvandla din Spamguard på om ett spamfilter är tillgänglig för din e-postkonto. Om din ISP erbjuder ett verktyg för spamskydd, använd e-post att hitta filtret och klicka på alternativet som låter dig stänga av verktyget och välja hur ofta du vill att spam bort. Se till att du sparar dina ändringar.

5 Flagga e-post som skräppost. Om du får skräppost i inkorgen att flagga det med hjälp identifiera det som spam eller skräppost att blockera e-postadress avsändaren. Verktyget raderar automatiskt alla e-postmeddelanden du får från den e-postadress när du flaggar det.

Hur att blockera skräppost på en dator


Spam är oönskad e-post som kan komma från slumpmässigt skickade e-post till alla typer av e-postadress. Merparten av tiden, spammare få din e-postadress från någonstans på Internet eller genom att köpa din adress på en lista där din adress samlades när du köpte något. Spam ofta anses vara den gissel av Internet på grund av tid, rum och resurser som avfall. Blockera skräppost kan ta del arbete, men förebyggande är alltid uppmuntras när det är möjligt.

Instruktioner

1 Leta efter inställningar i e-postprogrammet för att blockera e-post. Titta igenom inställningarna och lägga till e-postadresser som du inte vill ta emot e-post från. I vissa e-postprogram, kan du även blockera vissa ord i e-postmeddelanden.

2 Installera en blockerare program som Googles Postini programvara eller Spamfighter. Dessa och andra program kommer att blockera e-postmeddelanden som har gemensamma egenskaper med spam. Du kan installera program eller registrera dig för en tjänst som gör detta.

3 Registrera dig för en e-posttjänst som skyddar din inkorg genom en utmaning och svar förfrågan till alla e-avsändare. När du registrerar dig med tjänsten, kommer människor som skickar e-post till du måste fylla ut något att säga de gjorde skicka e-post och sedan tjänsten vidarebefordrar e-post till mottagaren. I framtiden får adresser kommer att släppas igenom. Du kan också göra en lista över godkända e-postadresser som alltid kommer att göra det igenom.

Hur man kan blockera kontakter på Gmail


Skapa en e-blockeringslistan kan hjälpa dig att öka skyddet och avskildhet för ditt Gmail-konto. Om du vill minska eller eliminera skräppost, innehåller Gmail ett filtersystem som ger dig rätt att välja vilka e-postmeddelanden levereras till din inkorg. Dessa filter kan du föreskriva specifika e-postfilter som avsändare e-postadress, e-ämnen och ord som finns i ett e-postmeddelande, och utse en lämplig åtgärd. Att blockera en e-post från en viss kontakt, kan du skapa ett e-postfilter som automatiskt tar bort e-post som skickas från avsändarens e-postadress.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Gmail-konto.

2 Klicka på "Skapa ett filter" länk till höger om "Sök mail" fältet.

3 Ange kontaktens e-postadress i fältet "Från". Klicka på "Nästa steg".

4 Klicka på rutan "Ta bort det" och klicka på "Skapa filter".

Tips

  • För att låsa upp kontakten, klicka på "Skapa ett filter" länk och sedan klicka på "Visa nuvarande filter." Klicka på "Ta bort" bredvid filtret.

Hur man kan blockera ett inkommande Gmail


Gmail e-posttjänst använder automatisk skräppostfiltrering för att bekämpa skräppost. Om du fortfarande ta emot e-post från en oönskad avsändare, men du kan blockera meddelanden från att nå din inkorg. Även om Gmail inte har ett block knapp, kan du använda ett filter för att omdirigera inkommande meddelanden till papperskorgen så att du aldrig se dem i inkorgen. Ett filter kan skapas för att automatiskt ta bort en särskild e-postadress eller en domän. Du måste få tillgång till webbplatsen på datorn i stället för från en mobil enhet för att slutföra uppgiften.

Instruktioner

1 Peka din webbläsare till gmail.com. Ange din e-postadress och lösenord och klicka sedan på "Logga in".

2 Klicka på "Skapa ett filter" länken bredvid "Sök" låda ligger nära toppen av sidan.

3 Skriv e-postadressen i "Från" låda. Om du vill filtrera ett domännamn, typ "@" följt av domännamnet. Klicka på "Nästa steg".

4 Markera kryssrutan bredvid "Ta bort det." Klicka på "Skapa filter" för att avsluta och återgå till din inkorg.

Skräppost (aka "spam") är en realitet många människor handskas med på daglig basis. Vid lansera din e-postprogram, kanske du upptäcker att din inkorg är översvämmas med meddelanden från okända enheter försöker sälja produkter, eller ens bluff dig ur privat information som gör det möjligt för dem att stjäla din identitet. Medan skräppost är svåra att bekämpa, kan du använda olika metoder för att effektivt bekämpa skräp och hålla den från igensättning brevlådan.

Instruktioner

1 Bestäm vem du vill ge din e-postadress. Du kanske vill registrera sig för en onlinetjänst, till exempel ett nyhetsbrev, men detta kan locka skräp e-post erbjudanden om leverantören inte har ett spam avtal på plats. Leta efter en "Privacy Policy" som beskriver hur organisationen håller din information säker. Annars väljer att skapa en tillfällig e-postadress så att du kan få hjälp och blockera potentiella skräppost från att nå din primära inkorg.

2 Använd din e-postleverantör metod att applicera en skräppost blockerare till ditt konto. De flesta leverantörer, såsom Yahoo, erbjuder ett filtersystem som upptäcker potentiella skräppost och automatiskt ta bort dessa e-postmeddelanden eller flytta dem till en märkt mapp enligt dina önskemål. Vidare, om du är medveten om vissa avsändare som hyr ut skräppost, kan du skriva in dessa e-postadresser i filtret att blockera dem på obestämd tid. Leta efter ett spamfilter / blockerare i ditt e-postkonto "Kontoinformation" eller liknande länk, eller få tillgång till leverantörens hjälpfiler för att få specifika instruktioner.

3 Ladda ner en gratis spamfilter program som MailWasher, eller välja att köpa ett program som Spameater Pro att effektivt hantera skräppost. Dessa program ger vanligtvis service för alla större e-postkonton, såsom Google och Hotmail, och bidra till att upptäcka skräp och eliminera det. Sådana program kan vidare ge avancerade programfunktioner som gör att du kan visa innehållet i ett meddelande, utan att öppna det och utsätta datorn för potentiella virus. Du kan hitta olika leverantörer genom att söka termer som "spam filter" och "spam blockerare." Eller få en lista över program genom att öppna en översyn lista Internet-filter som Top Ten Reviews "Spam Filter Review 2009" sida (se Resurser). Prova programmets gratis demo (om sådan finns) och se till att ansökan har över 90 procents framgång för att blockera meddelanden för att säkerställa att systemet är effektivt.

4 Undvik vidarebefordra e-postmeddelanden som får massa mailade, såsom skämt, eftersom alla adresser på denna framåt spår hamnar till slut i händerna på den ursprungliga spammare som sedan fortsätter att skicka skräppost till nya kontakter. Om något är verkligen värt att dela, anser att kopiera innehållet i ett nytt meddelande och sedan skicka det.

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com