blockera google att hitta facebookprofil

Hur att hitta information om någon på Google


Google, världens största sökmotor på nätet, är ett användbart verktyg för att hitta någon. Länkarna sökmotorn till praktiskt taget alla del av innehållet på nätet, vilket gör att hitta adressen, arbetsplats eller telefonnummer någon så enkelt en uppgift som att veta hur man sätter en persons namn och / eller relevant information till Google.

Instruktioner

1 Skriv in personens namn i sin helhet citat i Googles sökmotor. Till exempel, om deras namn är John Smith, typ "John Smith" i Google och tryck på "Enter". Om personen har en tendens att använda en mellan inledande eller full mellannamn, inkluderar dessa uppgifter samt (t.ex. "John M. Smith" eller "John Michael Smith"). Skriv in namnet utan noteringar om den här metoden returnerar inga resultat.

2 Skriv in telefonnumret på personen i Google. Skriv "rphonebook" och sedan sedan telefonnumret till Google för telefonnumret till en bostadsadress. Till exempel, om personen bostadsområde telefonnummer är (555) 555-5555, skriv "rphonebook: 555-5555-555" i Google. Om antalet stämmer med någon börsnoterade bostadsadress, då Google kommer att rapportera tillbaka med ett fullständigt namn och adress. För ett antal med företagsuppgifter, typ "bphonebook." Om det är en match med antingen företag eller bostadsadress, kommer en Google-karta länk visar dig adressen även att finnas tillgängliga.

3 Håll dig uppdaterad med ny information om den person genom att begära en Googles nya Ringer för det namnet (t.ex. Googles nya Ringer för John Smith). För att få tillgång till Google Alerts, först skapa ett Gmail-konto om du inte redan har ett genom att klicka på "Logga in" på Googles startsida, klicka på "Gmail" och sedan "Skapa ett konto"). Gå sedan till www.Google.com/Alerts och skriva in namnet på den person du försöker hitta. Google kommer att ge en omedelbar uppdatering i Gmail på ditt Google-konto när information om den personen kommer in i Googles sökmotor.

4 Hitta personens adress genom att gå till www.google.com/maps och skriva in den information du har om adressen. Om adressen finns, kommer Google Maps rapportera dess exakta position på en karta. Klicka på "Hämta vägbeskrivning" (övre vänstra hörnet på Google Map sida), och skriv in din egen adress i avsnitt A och den andra personens adress i avsnitt B för att få en full uppsättning riktningar som visar hur man tar sig från platserna till personens adress.

Googles verifiering ID ansluter dina verktyg för webbansvariga för dina webbsidor. Du kan hitta verifierings ID i huvud hemsida HTML-fil. Kontrollen ID lagras i en metatagg, som ligger högst upp på webbsidan. Du öppnar din startsida i en editor och visa metataggen att hitta ID för din webbplats.

Instruktioner

1 Högerklicka på HTML: s hemsida fil. Filnamnet för en hemsida är typiskt "index.html" eller "default.html." Välj "Öppna med" i menyn och dubbelklicka på den HTML-redigerare.

2 Leta reda på metatagg för Google kontroll. Tryck på "Ctrl" och "F" på tangentbordet. Kopiera och klistra in "google-site-verification" i "Sök" dialogrutan.

3 Tryck på "Enter" för att bläddra direkt till Googles verifiering ID. Metataggen värde visas i HTML-filen är att identifiera din webbplats för Google Webmaster Tools.

Hur att hitta folk på Google Buzz


Google Buzz är en typ av socialt nätverk för personer med Gmail (även kallad Gmail) som tillåter dig att dela mer information med andra Gmail-användare. Du kan aktivera Buzz via ditt Google-konto. När du har gjort det, hittar Buzz automatiskt och visar andra människor i dina kontakter som också använder Buzz så att du kan interagera med dem i realtid. Men om du har många kontakter eller kan inte hitta en specifik person du letar efter, kan du hitta folk på Buzz genom att söka inkorgen i Gmail.

Instruktioner

1 Aktivera Google Buzz genom att bläddra till botten av skärmen när du är inloggad på ditt Gmail-inkorg. Där klickar du på länken "slå på telefonen."

2 Titta på de människor som visas på din telefon kontaktlista för att se vilka av dina Gmail-kontakter också använder programmet. Om du inte har många kontakter, kan du kunna hitta specifika personer genom att bläddra igenom denna lista.

3 Leta reda på "Sök Buzz" längst upp på skärmen och skriva in ett sökord för att hitta individers surr meddelanden. Du kan använda sökord "författare:" att göra detta, till exempel "författare. [Ange användarnamn här]" Detta kommer att ta upp eventuella surr anmälningar av den specifika person och du kommer att kunna se vad de har meddelanden om och dela information och filer med dem.

Tips

  • De personer du vill hitta måste också ha Gmail-konton annars kommer de inte att kunna använda Buzz.

Hur att hitta min Nyckelord Rank i Google


Bloggar och webbplatser lever och dör i enlighet med deras sökord rankning. Din släkting rankning i Google avgör hur många människor kommer att se din webbplats på sökmotorer, vilket kommer att påverka antalet personer som klickar på din webbplats och i slutändan på dina annonser. Det första steget att få din Google sökord rankas högre är att veta exakt var din webbplats är nu. Hitta ditt sökord ranking för att börja planera en marknadsföringskampanj eller att helt enkelt bedöma hur väl din annonsering fungerar.

Instruktioner

1 Sök din webbplats för att hitta vilka sökord du försöker rangordna för. Om du har använt SEO metoder när du skriver dina inlägg eller webbsidor, du redan vet dina sökord. Annars plocka ut korta fraser som betyder de viktigaste idéerna för din webbplats.

2 Gå till en av de många sökord rang pjäser på nätet som Google betyg, Google Pagerank Checker eller Mikes Marketing Tools (se Resurser).

3 Fyll i textrutorna som medföljde mål sökord och din domänadress. Ställ sökningen till det högsta möjliga antal resultat om du har gett det alternativet.

4 Klicka på knappen "Sök", eller vad länken namnges i din viss webbplats. Du kan behöva vänta en halv minut eller så för din webbplats namn att dyka upp tillsammans med den nuvarande ranking nummer.

Tips

  • Inte hemsöka över sökord ranking, eftersom det kan variera dag till dag. Kolla in det varje vecka om du försöker öka klick på din webbplats.

Om en webbplats publicerar innehåll ofta, kan ägaren välja att också publicera en webbplats foder, även kallad ett RSS-flöde. En matar tillåter användare att prenumerera, med hjälp av en RSS-läsare eller nyhetssamlare, och visa dessa uppdateringar i en snabb och enkel att läsa "baksidestext" -format. Med hjälp av en RSS-läsare, kan en användare prenumerera på många flöden, vilket gör det möjligt att se uppdateringar från flera webbplatser på ett ställe. Google erbjuder en webbaserad RSS-läsare som är gratis och kräver bara att du har ett Google-konto för att använda den.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och gå till Google Feed Reader (se Resurser). Ange ditt Google-konto e-postadress och lösenord i fälten i övre högra hörnet av fönstret och klicka på "Logga in". Om du inte har ett Google-konto, klicka på "Skapa ett konto" och skapa ett gratis konto.

2 Klicka på knappen "Lägg till ett abonnemang" i det övre vänstra hörnet på sidan.

3 Ange ett sökord för den typ av foder du vill att Google ska hitta. Till exempel om du vill hitta syndikerade webbplatser om bilar, ange "Bilar"; om du vill hitta syndikerade webbplatser om datorer, ange "datorer". Klicka på "Lägg till".

4 Bläddra igenom listan över flöden Google avkastning. Du kan se webbadressen av utgivaren, hur många prenumeranter och information om den speciella feed i listan Google avkastning.

5 Klicka på "+ Prenumerera" -knappen under varje flöde som du vill lägga till i listan över bevakade flöden. Du kan lägga till så många som du vill.

6 Visa varje webbplats flöde genom att klicka på den under "Prenumerationer" länken till vänster på sidan eller klicka på "Alla objekt" på den vänstra sidan för att se alla flöden som anges i den ordning som webbplatsen skrivit dem , börjar med det senaste.

Tips

  • Fler abonnenter representerar ofta en mer populär hemsida, som kan vara en indikator på bättre innehåll.

Javascript är en dator programmeringsspråk inbäddad i miljontals webbsidor och tjänster, inklusive Facebook, Twitter och Gmail. Den är utformad för att ge en mer interaktiv användarupplevelse. De flesta webbplatser som använder Javascript kan fungera med den avaktiverats i din webbläsare, men vissa funktioner kanske inte fungerar. Till exempel ger Gmail en lätt reservläge för webbläsare med JavaScript avaktiverat. Google Search kan också användas utan Javascript. Du kan enkelt blockera Google från att köra Javascript i olika webbläsare.

Instruktioner

Blockering Google Javascript i Chrome

1 Klicka på verktygsikonen och välj "Alternativ".

2 Välj "Under huven" -fliken till vänster.

3 Klicka på "Innehållsinställningar ..." under avsnittet "Sekretess".

4 Klicka på "Hantera undantag" under avsnittet "JavaScript".

5 Skriv "www.google.com" i "Mönster" rutan och välj "Blockera" från "Action" rullgardinsmenyn.

6 Stäng fliken "Alternativ" för att spara dina inställningar.

Blockering Google Javascript i Firefox

7 Installera YesScript förlängning från Mozilla Add-ons hemsida och starta om webbläsaren.

8 Navigera till "www.google.com."

9 Klicka på ikonen YesScript i "Add-on Bar." Ikonen blir svart när Javascript är blockerad på en webbplats.

Tips

  • Aktivera Googles JavaScript genom att klicka på YesScript knappen i Firefox eller ta bort "www.google.com" i undantagslistan i Chrome.

Hur man kan blockera Google-annonser permanent


Google AdSense är ett gratis program som gör det möjligt för webbpublicister att publicera annonser, utvalda av Google, på sina webbplatser. I gengäld webbpublicister får pengar varje gång användare klickar på annonserna. Även om dessa annonser är bra för webbpublicister, många Internet-användare hitta dem irriterande och förvirrande. Lyckligtvis genom att följa några enkla steg kan du blockera Google-annonser permanent.

Instruktioner

1 Ladda ner Firefox om du inte redan har det. Firefox är en fri webbläsare som kan användas på både PC och Mac.

2 Öppna webbläsaren Firefox och gå till https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865.

3 Klicka på "Lägg till Firefox."

4 Klicka på "Tillåt" och sedan "Install". Vänta tills programmet att slutföra installationen och sedan starta om Firefox.

5 Klicka på "Verktyg" och välj sedan "Adblock Plus Preferences" från menyn Firefox.

6 Klicka på "Filter" och välj sedan "Add Filter" från rullgardinsmenyn.

7 Skriv följande i rutan som öppnas: http: //*.googlesyndication.com/*. Du har nu blockerat alla Google-annonser.

Ditt Google Talk-konto ger dig ett sätt att chatta med dina Google-kontakter, men om du har en person på dina kontakter eller e-postlistan som du inte vill prata med, kan du blockera personen från din Google Talk lista. Blockerar en person från listan bara bort honom från Google Talk listan; Det tar inte bort sin kontakt från någon annan Google-konto, såsom Gmail.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Google Talk-konto.

2 Bläddra igenom kontaktlistan för att hitta den person du vill blockera.

3 Högerklicka på namnet på den personen.

4 Klicka på "Ta bort."

5 Markera kryssrutan visas bredvid "Blockera den här personen" för att helt blockera denna person från din Google Talk kontaktlista. Klicka på "OK" för att bekräfta. När personen är blockerad, kommer han inte att kunna tala med dig, inte heller kan han se din Google Talk-status. Du kommer att vara osynlig för denna person.

Hur kan jag få hjälp att hitta någon i fängelse?


Om du känner någon som är i fängelse, oddsen är ganska bra att han skulle uppskatta någon kontakt från världen utanför hans fängelse. Innan du kan kontakta honom, men du måste veta var han är. Fängelsesystemet är en komplex blandning av federala, statliga och lokala jurisdiktioner, var och en med sin egen uppsättning av anläggningar. Att hitta en enskild fånge är utmanande, men det finns verktyg på Internet som kan hjälpa dig med uppgiften.

Instruktioner

federala fängelser

1 Besök webbplatsen för Federal Bureau of fängelser (BOP). Denna webbplats har en "fånge Locator" -funktion.

2 Ange intagen första och efternamn i de utsedda sökrutor.

BOP Intagen Locator är mycket känslig för stavning. Om en fånge är i register som "Dave" skriva in namnet "David" inte kommer att producera hans rekord. Använd flera varianter av ett namn att göra en grundlig sökning.

3 Klicka på namnet på fängelset noterat på fångarnas BOP posten i sökresultatet. Detta kommer att öppna en ny skärm med information om hur man kontaktar fängelse.

Statliga och lokala fängelser

4 Begränsa stater där den intagne kan fängslade, om inga uppgifter visas i den federala fängelsesystemet.

De stater där den intagne levde, arbetade och i övrigt tillbringade sin tid är bra startplatser.

Du kan även söka efter den intagne namn med hjälp av Google News för att se om det finns information tidningen på hans gripande, rättegång eller fängelse.

5 Sök efter fången namn i statliga och lokala intagen locator system för de mest sannolika stater som du identifierat. En webbplats med länkar till fånge rare ingår i avsnittet Referenser.

6 Kontakta ett fängelse direkt per telefon om ingen online look-up service är tillgänglig, och fråga om fången du söker är i förvar.

Tips

  • Om du vet den intagne vänner eller familj kan du kontakta dem för information.

Vad behöver jag för att hitta ett trådlöst internet hotspot?


Bärbara datorer gör det möjligt att komma åt dina filer och dokument nästan överallt. Dock kan tillgång till Internet vara problematisk. Mobila Internetleverantörer är ofta dyra, och Ethernet-anslutningar är ofta tillgängliga för allmänheten. Däremot kan datorer med Wi-Fi kapacitet tillgång till Internet i ett antal platser över hela USA och i hela världen, ofta utan kostnad.

Trådlöst internet hotspot kataloger

Använder online Wi-Fi-hotspot kataloger kräver lite planering - du måste vara ansluten till Internet för att skapa en lista för att skriva ut eller lagra på datorns skrivbord. Webbplats-baserade tjänster såsom JiWire och Wi-Fi gratis Spot ger listor över fri och betalas Wi-Fi hotspots kategoriserade efter stad och stat eller land, om hot spot är gratis eller betald, och hot spot plats, liksom hur att få tillgång till Internet. Genomföra en sökmotor sökord för "lokala + Wi-Fi + hotspots" kommer också att ge potentiella val. Wi-Fi-katalogtjänst program gör att du kan söka efter hot spots med din smartphone utan framförhållning, beroende på vilket land Mile Wi-Fi webbplats.

Trådlöst internet Antenner

Wi-Fi-signal-öka antenner låta datorn för att upptäcka potentiella Wi-Fi-anslutningar som annars skulle vara utom räckhåll. Dessa antenner bara förstärka signalerna från befintliga Wi-Fi-nätverk - du kommer fortfarande att behöva ett lösenord för krypterade nätverksanslutningar, samt någon form av betalning för betalda Wi-Fi-anslutningar. Även om det är teoretiskt möjligt att få tillgång till en grannes okrypterad anslutning med en W-Fi-signal höjande antenn, är det praxis i många länder olagligt och lämnar datorn sårbar för obehörig åtkomst, varnar Country Mile Wi-Fi webbplats.

Trådlöst Internet Hårdvara

Ibland är det bästa sättet att hitta en Wi-Fi-hotspot är att skapa din egen - eller dela en med en vän. Datorer som kör Windows 7 samt Verizon iPhones kan Symbian-telefoner med JoikuSpot installerade appar och Andoid mobiltelefoner fungera som hotspots för en eller flera enheter. Du måste ofta konfigurera enheten i förväg, och du kan behöva för att få hårdvara såsom antenner för att ställa in din egen eller åtkomst till en väns mobil Wi-Fi-hotspot, enligt "The Economic Times."

Vanliga trådlöst Internet Platser

Även utan en Wi-Fi-katalog, hitta en Wi-Fi-anslutning kräver ofta en kort resa till ett bibliotek eller stadsdel kafé. Många hotell erbjuder gratis Wi-Fi-tjänst i deras lobbygrupper. Vissa kommuner erbjuder gratis Wi-Fi-tjänst i allmänna utrymmen eller som en service för alla sina invånare. Undvik "ad hoc" eller "peer to peer" Wi-Fi-anslutningar; de kan vara fällor att gruvan kreditkortsnummer ans andra personuppgifter, varnar Country Mile Wi-Fi webbplats. Teknisk support är vanligtvis tillgänglig för offentliga Wi-Fi-nätverk, och många blockera utgående e-postmeddelanden som skickas av klienter som Outlook Express.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com