blockera avsändare i thunderbird

Hur man kan blockera avsändare i Cox


Alla får e-post från okända källor, spammare och oönskade marknadsförare från tid till annan. Men efter ett tag dessa e-postmeddelanden kan bli ganska ett irritationsmoment, tar upp massor av inkorgen utrymme. Lyckligtvis har Cox Communications e kontoinställningar är utformade för att hjälpa dig med att blockera avsändare och spammare från att kontakta dig. Du kan blockera enskilda e-postadresser och fullständiga domäner så att du bättre kan njuta av din Cox WebMail upplevelse.

Instruktioner

1 Gå till Cox Communications High Speed ​​Internet WebMail inloggningssidan. (Se Resurser.)

2 Ange din Cox användar-ID och e-post lösenord och klicka på "Logga in" för att komma åt webbmailkonto. Webbläsaren kommer att omdirigera till Cox WebMail startskärmen.

3 Klicka på knappen "Inställningar" i menyraden längst upp i Cox WebMail startskärmen.

4 Välj "Tillåt och blockera meddelanden" i menyn Webmail-inställningar. Denna åtgärd kommer att leda dig till Advanced Blockering funktioner "box.

5 Klicka på knappen för "Aktivera Advanced Blockering funktioner" alternativet att blockera specificerade avsändare av deras e-postadresser eller domäner. Spärrade avsändare och domäner ruta visas så att du kan ange avsändarens e-postadress eller domän som måste blockeras.

6 Skriv in avsändarens e-postadress eller domän i Blockerade avsändare och domäner texttabell. (Om du har flera avsändare för att blockera, se till att varje adress på en separat rad.)

7 Gå ned till avsnittet "Blockerade Mail åtgärder" i fönstret.

8 Klicka på knappen alternativ som läser, "Ta bort post från Spärrade avsändare" för att automatiskt ta bort e-post som kommer in från avsändare du listade.

9 Klicka på "OK" längst ner i rutan för att bekräfta ändringarna i Cox WebMail konto.

Hur man kan blockera avsändare i AOL


Håll din AOL e-post klar genom att blockera meddelanden från oönskade avsändare eller domäner. Denna direkta integritet kontroll håller ditt e-postkonto både personligt och skyddas. Detta kommer också att hjälpa ge datorn en skyddsnivå som du förhindra oönskade skräppost som innehåller hotande virus från att fästa till din dator.

Instruktioner

1 Öppna "AOL Mail" eller "AIM Mail" fönstret och klicka på "Inställningar".

2 Klicka på länken "Spam Controls", och klicka sedan på "Kontroll från vilken jag får e-post."

3 Välj "Blockera post från alla sändare på min Anpassade avsändarlistan."

4 Välj "Anpassad avsändarlistan."

5 Skriv in e-postadress eller domän som du vill blockera och klicka sedan på "Lägg till".

6 Klicka på "Spara" och sedan igen, och sedan en tredje gång.

7 Klicka på "OK."

Tips

  • För att lyfta ett block, helt enkelt klicka på "Ta bort" i stället för "Lägg till" i steg 5.

Hur man omedelbart bort & Blockera avsändare Mail on Windows Vista Mail


Outlook Express innehåller en Block Sender funktion som omedelbart blockerar nya e-postmeddelanden från en e-postadress. Windows Vista Mail ansökan inte innehåller avsändaren blockeringsfunktionen, men det innehåller ett budskap regler verktyg. Du kan använda Regler för meddelande fönstret för att skapa en ny regel som omedelbart tar bort e-post från en avsändaradress när de anländer, effektivt blockerar dem på samma sätt som du skulle på Outlook Express. Alla e-postmeddelanden som kommer från avsändarens adress raderas innan de når inkorgen.

Instruktioner

1 Klicka på menyn "Verktyg" längst upp i Mail fönstret, klicka på "Regler för meddelande" och klicka på "Mail".

2 Klicka på "Om Från linje Innehåller People" kryssrutan i den första rutan i New Mail regel fönstret som visas.

3 Klicka på "Ta bort det" kryssrutan i den andra rutan.

4 Klicka på "Innehåller People" länken i den tredje rutan.

5 Skriv en e-postadress i rutan som visas och klicka på "Lägg till". Du kan upprepa denna process för att ange fler e-postadresser, klicka på "Lägg till" knappen efter varje.

6 Klicka på "OK" -knappen.

7 Skriv in ett namn för regeln, såsom "Blockera post från [email protected]" i rutan längst ner i fönstret och klicka på "OK".

Tips

  • Du kan också klicka på menyn "Meddelande" när du läser ett e-postmeddelande och klicka på "Skapa regel från meddelande." Windows Mail öppnar New Mail regel fönster med den e-postadress från det budskapet redan konfigurerad.

Hur blockerar E avsändare på Mozilla Thunderbird?


Mozillas Thunderbird e-postklient har en anpassningsbar Skräppostfiltreringssystem för att hjälpa dig att undvika att ta emot e-post som du inte vill. Thunderbird s Junk Mail Controls inte alltid fånga allt du vill att de ska, dock, och ibland kanske du vill specifikt undvika någonsin läser eller ser e-post från en viss avsändare. Thunderbird budskap filter kan du skanna inkommande meddelanden för att se vilka de är från, och omedelbart ta bort meddelanden från vissa avsändare så att du inte behöver ta itu med dem.

Instruktioner

1 Klicka på menyn "Verktyg", välj sedan "Message Filters." Ett nytt fönster visas.

2 Välj e-postkontot du vill blockera en avsändare från i "Filter för" rullgardinsmenyn. Om du bara använder ett e-postkonto, bör det redan väljas. Klicka på "Ny" -knappen. Ett nytt fönster visas.

3 Ange ett namn för Uppgiftslämnaren i "Filternamn" fältet längst upp i fönstret, till exempel "Block Bobs e-post."

4 Lämna standardvalet för "Använd filter när" rullgardinsmenyn, om du inte har en mer komplicerad blockerings problem. Standardvalet kommer att blockera mål e-post när de anländer.

5 Klicka på "Matcha något av följande" knappen om du vill blockera e-post från flera specifika avsändare, annars lämna standardvalet som den är.

6 Klicka på "Subject" rullgardinsmenyn och välj "Från". Detta innebär Thunderbird kommer att titta på avsändaren av e-post för att avgöra om eller inte att blockera den. Välj "är" i "innehåller" i rullgardinsmenyn för att blockera en specifik avsändare. Om du har ett mer komplicerat problem, som vill blockera alla e-postmeddelanden från en viss domän, välja ett annat alternativ. Till exempel, "slutar med" är användbar för att blockera varje e-post kommer från en adress som slutar på "@ bobspam.com."

7 Skriv in avsändarens e-postadress i textfältet till höger om den tidigare listrutan. Om du blockerar flera avsändare med en annan typ av regeln (som i exemplet i föregående steg), skriv in den lämpliga delen av e-postadresser som du vill blockera.

8 Klicka på "+" knappen om du blockerar flera specifika avsändare, sedan upprepa steg 7 och 8 för att lägga sina e-postadresser till filtret. Kom ihåg att välja "Match något av följande" knappen i det här fallet. Ta bort filtret regler med motsvarande "-" -knappen.

9 Välj "Ta bort meddelande" från "Flytta Meddelande till" rullgardinsmenyn i "Utför dessa åtgärder" avsnittet. Klicka på "+" knappen bredvid den rullgardinsmenyn och välj "Markera som läst" från den nya rullgardinsmenyn som visas. Dessa åtgärder kommer att hindra dig från att se dessa e-postmeddelanden när de anländer. Om du har valt att omedelbart ta bort raderade meddelanden i "Kontoinställningar" dialogrutan är onödig "Mark som läst" action. Om e-postservern använder Post Office Protocol (POP), och du har valt att lämna meddelanden på servern efter nedladdning (den här inställningen är på "Kontoinställningar" dialog), kan du lägga till ytterligare en blockerande åtgärd genom att klicka på "+" symbol igen och välja "Ta bort från POP-server" från den nya rullgardinsmenyn. Detta kommer att säkerställa att dessa e-postmeddelanden inte tar upp plats på e-postservern, och kommer inte att hämtas av andra e-postklienter som du kan tänkas använda, så länge som Thunderbird får dem först.

10 Klicka på "OK" längst ner på "Filter Rules" fönstret, stäng sedan "Message Filters" fönstret. Om du får mer e-post från avsändare du blockerat i framtiden, kontrollera filtret igen för stavfel eller felaktigt-valda villkor eller åtgärder.

Tips

  • Högerklicka på e-postadressen för en avsändare på toppen av ett e-postmeddelande från dem, välj "Skapa filter från" och sedan fylla ut filterinställningarna enligt steg 4 till 10 för att göra en blockerande filter snabbare.

Outlook Express är gratis e-post som kommer med Internet Explorer. Du kan enkelt skicka och ta emot enskilda meddelanden, gruppmeddelanden, lägga till en signatur i slutet av ditt meddelande och lokalisera förlorade meddelanden. Men det kan finnas tillfällen då du får oönskad e-post. Blockera en avsändare i Outlook Express e-post genom att följa dessa steg.

Instruktioner

1 Klicka på oönskade avsändarens e-postmeddelande i inkorgen. Välja menyn "Meddelande" högst upp på sidan.

2 Flytta ner till "Block avsändare" i menyn "Meddelande" högst upp på skärmen. Välj "Block Sender" tillägga att avsändarens e-postadress till din "Spärrade avsändare" -listan.

3 Kontrollera att oönskade avsändarens e har lagts till "Blockerade avsändare." Gå till "Verktyg" längst upp på sidan bredvid "Meddelande". Därifrån plocka "Regler för meddelande." Gå till "Blockerade avsändare" för att säkerställa att e-post är noterat.

4 Har e-postmeddelanden från den blockerade avsändare automatiskt skickas till mappen Borttaget ligger på vänster sida på din inkorg skärm. Detta händer när du följa proceduren för att blockera avsändaren.

Tips

  • Ta bort en e-postadress från "Blockerade avsändare" om du ångrar dig om att blockera avsändaren. Gå till menyn "Verktyg" och sedan gå tillbaka till "Regler för meddelande." Hitta "Blockerade avsändare." Markera den e-postadress som du vill ta bort. Välj "Ta bort" för att ta bort adressen från listan.

Hur att låsa upp en avsändare i Outlook 2007


Någonsin undrat varför du inte får e-post från en viss person? Det kan vara mycket frustrerande, speciellt om du väntar viktiga meddelanden från denna person. Men det är inte ovanligt. Det har hänt en hel del människor och det kan hända dig också. Chansen är stor att du kan av misstag ha blockerat den här personen i din Outlook 2007. Eller du kanske har blockerat en e-postadress med samma domän. Hursomhelst, det finns sätt du kan avblockera denna avsändare och fortsätta ta emot sin e-post.

Instruktioner

1 Öppna Outlook. Klicka på "Åtgärder" i det översta fältet. Välj "Skräp E-post" och sedan öppna "Junk E-postalternativ." Skyddsnivån skräppost bör vara låg. Du kan lämna det på det sättet.

2 Klicka på fliken "blockera avsändare". Du kan hitta en lista över e-postadresser under Spärrade avsändare kategori.

3 Leta reda på e-postadressen till avsändaren som du vill låsa upp. Klicka på den e-postadress och klicka på knappen "Ta bort".

4 Klicka på "OK" och sedan klicka på "Apply". Be denna person att skicka en e-post så att du får sin e-post igen.

Det kan ta en hel del tid att konstruera en uppsättning meddelandehanteringsregler och blockerade avsändare i Outlook Express. Av denna anledning, du är mycket osannolikt att vilja återinträda dessa listor manuellt om du byter till en annan dator eller installera Outlook Express. För att göra denna process enklare, är all relevant information som lagras i Windows-registret. Exportera Outlook Express regler och blockerade avsändare från registret för att kopiera dem till en annan dator.

Instruktioner

1 Tryck på Windows-logotypen och "R" knapparna samtidigt. "Kör" dialogruta visas. Skriv "regedit" utan citattecken i rutan och tryck på "Enter" för att starta Registereditorn.

2 Använd mappträdet till vänster i fönstret för att navigera till "HKEY_CURRENT_USER" och "identiteter" mappar. I "identiteter" mappen, kommer det att finnas åtminstone en mapp med ett namn som består av bokstäver och siffror. Öppna den första. Om du har mer än en mapp här, kommer denna process måste upprepas med varje mapp under "identiteter" för att säkerhetskopiera Outlook Express regler och blockerade avsändare för alla datorns användare. Fortsätt att bläddra till "Programvara", "Microsoft", "Outlook Express", "5,0" och "blockera avsändare" mappar.

3 Klicka på "File" och sedan klicka på "Export". Den sökväg som visas bredvid "Selected filial" i fönstret som visas ska matcha mappstrukturen som du bläddrat igenom, inklusive "Block avsändare" mappen.

4 Bläddra till skrivbordet skriver filnamnet "spärrade avsändare" och klicka på "Spara". Du kommer tillbaka till fönstret Registereditorn.

5 Öppna "Regler" mapp, som kan ses efter att rulla ned något från "Block avsändare" mappen. Klicka på "Mail" mapp under mappen "Regler".

6 Upprepa steg 3 och 4. "Mail" mappen ska visas i "Selected grenen" rutan. Namnge den resulterande filen "Mail-reglerna."

Tips

  • Att återställa dina säkerhetskopior på en annan dator, öppna Registereditorn som beskrivs i den här artikeln. Hitta brev sifferkombination under "identiteter" mappen i registret, sedan öppna säkerhetskopian i Anteckningar. Ändra de tecken som visas i säkerhetskopian, så att de matchar de som visas på den dator som du vill importera säkerhetskopian till. Spara filen och dubbelklicka på den för att importera den.

Hur Töm Spärrade avsändare på Outlook Express


Om du har blockerat vissa e-postadresser i Outlook Express men nu befinner dig behöva låsa upp dem, har Outlook Express ett verktyg speciellt utformad för att låsa upp e-post. Även frigör är inte svårt, tar det lite arbete med datorns register. Registret är en plats som oerfarna användare inte ska gräva i, så gå igenom följande steg noggrant.

Instruktioner

1 Gå till "Start" -menyn och skriv "regedit" i "Sök" (Vista) eller "run" (XP) rutan. Registereditorn öppnas i Windows XP; i Vista, kommer du att se en ikon för "regedit" i sökresultaten. Dubbelklicka på "regedit" ikonen för att öppna fönstret Registereditorn.

2 Manövrera genom Registereditorn vänstra rutan fönster för att hitta följande nyckel: ". HKEY_CURRENT_USER \ Identities \ {GUID} \ Software \ Microsoft \ Outlook Express \ 5.0 \ Block avsändare" Den {GUID} är ett unikt nummer som tilldelas enskilda användarnamn. Om det finns flera {GUID} alternativ, titta i den högra rutan för att avgöra vilka {GUID} antal motsvarar vilken användarnamn. (5.0 är versionsnumret.) Om du kör Outlook Express 6.0, då detta skulle läsa "6,0" i stället för "5,0".

3 Hitta som blockerade avsändare (s) du vill lägga till och högerklicka på dem och välj sedan "Radera" alternativet. Radera dem från registret kommer att ta bort deras individuella block.

4 Stäng Registereditorn.

Tips

  • Bara göra ändringar i registret som du är säker på. Gör ett misstag i registret kan stoppa datorn från att laddas korrekt.

Spam är en del av Internet-e-världen, precis som skräppost är i den verkliga världen. Skillnaden är att vi inte kan få posten att sluta skicka skräppost. Däremot kan du blockera en spammare med din Hotmail-e-postkonto.

Instruktioner

1 Öppna Hotmail-e-postkonto. Klicka på "Alternativ".

2 Läs listan över tillgängliga alternativ. Välj "Säker och blockerade avsändare." Välj "Spärrade avsändare." En kolumn visas, tillsammans med en informationsruta.

3 Välj informationsrutan, och skriver e-postadress som du vill blockera. Se till att du stavar det på rätt sätt.

4 Markera rutan som säger "Lägg till." Du ser då den e-postadress flyttas till kolumnen som säger "Blockerade användare".

5 Upprepa tredje och fjärde steg tills du lägga till alla e-postadresser till blockerade e-postlistan. Du bör inte längre få e-postmeddelanden från någon av dessa adresser.

6 Omvänd ditt beslut genom att öppna menyn "Alternativ" i Hotmail och återigen välja "Block E-postanvändare." Den här gången när kolonnen öppnas väljer du i "Blockerade" användare sida. Markera adressen eller adresser som du vill ta bort blockeringen. Klicka på pilen som säger "Ta bort." Du kan nu ta emot e-post från denna avsändare igen.

7 Njut av friheten att kontrollera vem som kan skicka e-post. Om du fortsätter att se spam genom att följa stegen igen.

Hur man kan blockera särskild e avsändare


Även e-post har gjort våra liv bekvämare på vissa sätt, på annat sätt har gjort oss mer sårbara för saker som spam. Om du vill blockera specifika e avsändare eftersom du är trött på oönskad reklam eller för att du blir trakasserad, kan du använda ett program som Outlook Express för att hindra dem från att skicka meddelanden till dig. Det tar bara några minuter att installera, och det gör att du kan blockera ut individer eller hela domäner.

Instruktioner

1 Öppna Outlook Express program genom att gå till "Start-menyn" och välja program. Klicka på "Verktyg" och "Alternativ".

2 Gå till fliken "Inställningar" högst upp på skärmen och under "E-post" välj "Junk E-post."

3 Klicka på "Block Sender" längst upp på skärmen. Klicka på knappen och skriv "Lägg till" i den e-postadress som du vill blockera. Om du vill blockera en hel domän, skriver domännamnet.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com