bifoga dokument i hotmail

Hotmail är den webbaserade e-postprogram från Microsoft Windows Live-tjänsten. En gratis service erbjuder Hotmail obegränsat lagringsutrymme, ett spamfilter och kryptering för att hålla dina e-postmeddelanden och konto. Tjänsten gör det också möjligt att bifoga filer, till exempel dokument, till dina e-postmeddelanden.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Hotmail-konto.

2 Klicka på "Ny" länken ligger mot övre delen av skärmen.

3 Klicka på "Bilagor", betecknade med ett gem ikon. Ett popup-fönster visas.

4 Hitta och dubbelklicka på det dokument som du vill bifoga till din Hotmail meddelande. Den fäster automatiskt till din e-post.

Hur man bifoga dokument till kunder i SPCS


Från och med Quickbooks 2010, Intuit erbjuds möjligheten av en prenumerationstjänst som låter dig skanna externa dokument och bifoga dem till specifika kunder i din Quickbooks filer. Du kan välja mellan flera prisplaner. Varje företag fil du vill använda bifogade dokument med har en separat abonnemangsavgift. Du kan antingen lagra dokument du skannar nätet, eller lokalt på din dator.

Instruktioner

1 Klicka på menyn "Bolaget". Välj "bifogade dokument" och klicka på alternativet "Läs om bifogade dokument." Tryck på knappen som passar prisplanen som du vill använda. Följ instruktionerna för att slutföra registreringen ditt företag fil för de bifogade dokumenten tjänsten.

2 Skanna ett dokument och spara den som en PDF på din dator, med hjälp av din favorit scanner och scanning programvara.

3 Öppna dokumentet du vill bifoga dokumentet, oavsett om det är en kundorder, faktura, kontrollera, faktura eller betalning. Klicka på ikonen gem i det övre högra hörnet av dokumentform. Det visar en lista över de obundna filer du har skannats eller skapat. Klicka på filen du vill ha och väljer alternativet att spara filen lokalt eller online längst ner i fönstret.

Tips

  • Du kan skapa ordbehandlingsdokument att fästa till SPCS filer, också.
  • Oavsett om du sparar alla dina filer lokalt eller om du använder online-molnet från SPCS, du fortfarande måste betala abonnemangsavgift för att använda "bifoga dokument" alternativet.

Om du kommunicerar flitigt med din Hotmail e-postadress kan du, vid någon tidpunkt, behovet bifoga bilder och andra dokument till e-post. Detta kan vara allt från fotografier till en Word-fil som du har skapat. Om du bara har hårda kopior av innehåll som du vill fästa på Hotmail e-post måste du skanna in den på din dator för att göra en digital kopia.

Instruktioner

1 Kontrollera om din skanner är korrekt ansluten till datorn. De flesta nya skannrar är anslutna till en dator via USB-kabel. Denna anslutning måste vara säkra för att den skannern att fungera korrekt.

2 Placera innehåll du vill skanna i skannern och öppna Windows scanning program genom att klicka på "Start", följt av "Alla program", "Tillbehör" och slutligen "Kamera och skanner."

3 Klicka på "File", "Scan" och datorn kontrollerar alla skannrar för närvarande är anslutna. Välj den enhet du har anslutit och klicka på "OK". I ett ögonblick skannern kommer att skapa en förhandsvisning av dokumentet. Välj "OK" igen och innehållet skannas in i datorn. Spara dokumentet när du uppmanas. Du kan spara bilden till valfri plats på datorn.

4 Starta webbläsaren på datorn och loggar in på ditt Hotmail-konto.

5 Välj "Ny" för att skriva ett nytt e-postmeddelande. Skriv in adressen till den person du vill skicka e-post, följt av titeln på e-post och meddelande som du vill med.

6 Klicka på "Anslut" och en liten sökfönster visas. Navigera till den bild du skannade in och välj det. Klicka på "OK" en det skannade dokumentet är ansluten till din Hotmail. Klicka på "Skicka" och e-post, tillsammans med den skannade bilagan, skickas till de enskilda e-postadress.

Facebook-användare kan nu skicka Microsoft Word, Excel och PowerPoint-dokument som bilagor i Facebook-meddelanden. För att ladda ner, redigera och spara Facebook bilagor, måste användaren ha Microsoft Office installerat på sina datorer. De som inte kan fortfarande se Facebook bilagor via Office Web Apps, en online-endast dokument betraktare som skapats av Microsoft.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto.

2 Klicka på "Meddelanden" i menyn till vänster på skärmen.

3 Klicka på "Nytt meddelande" i det övre högra hörnet på skärmen.

4 Skriv in e-postadressen till den person som du vill skicka en bifogad fil i "Till:" textfältet. Alternativt, om den person du skickar den bifogade filen är en av dina Facebook-vänner, kan du skriva personens namn i det här fältet.

5 Skriv innehållet i meddelandet i "Meddelande:" textfältet.

6 Klicka på ikonen gemet att bifoga ett dokument till meddelandet.

7 Leta upp dokumentet i dialogrutan pop-up.

8 Dubbelklicka på dokumentet för att bifoga det till ditt meddelande.

9 Klicka på "Skicka" -knappen i nedre högra hörnet i meddelanderutan.

Hur man sätter in en Word-dokument till ett e-post


E-post är en av de mest bekväma former av kommunikation som finns tillgänglig. E-post ger oss möjlighet att snabbt hålla kontakten med våra nära och kära eller göra affärer. Förutom att tillåta oss att skriva meddelanden, e-post låter oss bifoga dokument. Microsoft Word är den ledande ordbehandlare i världen och som sådan, kan du befinner dig i en situation där du behöver för att få ett Word-dokument till någon snabbt. Det enklaste sättet att göra detta är att koppla den till, eller sätta in det i ett e-postmeddelande.

Instruktioner

1 Öppna din e-postklient eller gå till din webbaserade e-post. Leta reda på fästverktyget. I ett e-postklient, kan infästningen antingen placeras på menyn "Infoga" eller på en meny "attachment". I en web-baserad webbläsare, kan du hitta fästfunktionen på den webbaserade e-gränssnitt där du skriver ditt meddelande.

2 Bläddra till den plats på din dator där Word-fil du vill bifoga till din e-bosatt. Klicka på Word-dokument och det kommer att knytas till din e-post, redo att skicka.

3 Se till att din Word-dokument har fäst ordentligt. Leta efter ikonen gemet, som är en universell e symbol för att indikera en bifogad fil. Du bör se namnet på din Word-dokument bredvid denna ikon. Om du ser ikonen och dokumentnamn är Word fäste en framgång.

Tips

  • Eftersom Word-dokument är kända för makrovirus, vann en del människor, t acceptera dem. Om du behöver skicka ett Word-dokument till någon som inte tar bilagor, kopiera Word-dokument till Windows urklipp och klistra in den på din e-post.
  • Som ett alternativ, kan du gå till "Arkiv" -menyn i Word och välj "Skicka till" och "E-postmottagare." Detta kommer automatiskt att skicka ett e-postmeddelande till den valda mottagaren direkt från Microsoft Word.

Hur man skickar en lösenordsskyddat dokument via e-post


Sända ett lösenordsskyddat dokument till någon via e-post tar lite eftertanke och planering. Ett lösenord-aktiverade dokument bör vara det första steget bland många för total säkerhet. Skicka känsliga uppgifter till personer som du litar på den information, eller till dem som "behöver veta." Välj mottagaren klokt, som någon du känner kommer att skydda data och föra den vidare endast till dem som behöver det. Integrera dessa steg som en del av din rutin för att begränsa åtkomst till din privata information.

Instruktioner

1 Skriv ett nytt dokument som innehåller din privata information i ett Word eller Excel-fil. Alternativt, kopiera och klistra in informationen i dokumentet. Kopiera och klistra in genom att markera texten i originaldokumentet och sedan klicka på "Redigera" i huvudmenyn, följt av "Kopiera." I det nya dokumentet, använda musen för att placera markören där du vill att texten ska visas, klicka på "Redigera" och sedan "Klistra in."

2 Spara dokumentet du tänker skicka via e-post genom att klicka på "File" i huvudmenyn och välja "Spara som". En dialogruta visas där du kan ge filen ett namn. Skriv in ett namn och lägga till mottagarens initialer så att du enkelt kan identifiera den lösenordsskyddade filen senare.

3 Säkra filen genom att klicka på "Verktyg" i huvudmenyn och sedan "Alternativ" och klicka på fliken "Säkerhet". I "lösenord för att öppna" skriver i ett lösenord, skriv sedan in det igen i den andra rutan för att kontrollera. De bästa lösenorden är minst åtta tecken långt och använda en kombination av versaler, gemener, siffror och symboler, som du kan lägga genom att flytta ett av numren från nummerraden på tangentbordet.

4 Skriv ett e-postmeddelande till mottagaren och bifoga dokument som innehåller känslig information. Informera mottagaren att dokumentet är lösenordsskyddat och att du kommer att ge lösenordet. Inte skriva lösenordet i samma mail innehållande lösenordsskyddade dokument. Ring mottagaren för att tillhandahålla ett lösenord om du har ett telefonnummer, eller skicka ett separat e-postmeddelande lösenordet. Anger inte hur man kommer i kontakt med mottagaren, och lämna ämnesraden tom om du skickar ett lösenord via e-post.

5 Radera lösenordsskyddade dokument från datorn när du är säker på att rätt mottagare har fått sitt exemplar. Om mottagaren behöver göra ändringar eller ändra lösenordsskyddade dokument, måste du ge instruktioner för att ta bort lösenordet, hänvisar till steg tre.

Tips

  • För en extra mått av säkerhet, kan du komprimera lösenordskrypterade dokument i en WinRAR eller WinZip-fil, som båda kan också vara lösenordsskyddade, och skicka det via e-post. Rådfråga WinRAR eller WinZip hjälpfil för mer information.

Hur skanna dokument på en kopiator för att skicka till en dator eller e-post


Många kopiatorer innefattar nu ytterligare funktioner såsom skanning och fax. Bekvämligheten med att ha en kopiator som läser dokument att skicka till din dator gör det lättare att e-dokument till kunder eller företag. Skanna ett dokument så det sparar på din dator är inte svårt när du är bekant med just din kopiator funktioner. Med ett tryck på en knapp, de flesta kopiatorer snabbt skanna dokument för att spara eller e-post senare.

Instruktioner

1 Slå på kopiatorn och datorn. Kontrollera att kopiatorn är ansluten till datorn innan du börjar.

2 Lägg dokumentet på kopiatorn med den tryckta sidan nedåt på glaset.

3 Tryck på "Scan" -knappen för att starta skanningen. Följ anvisningarna på skärmen om kopiatorn eller på datorn för din visst märke kopiator.

4 Bekräfta den skannade bilden är korrekt. Om inte, återställer dokumentet på kopiatorn och skanna det igen. Annars, klicka på "Nästa" eller "OK" för att slutföra skanningen.

5 Välj en destination för dokumentet. Spara dokumentet till datorn, ge den ett namn och plats som du lätt kommer ihåg, eller ange en e-postadress om sådan finns.

6 Öppna din favorit e-postprogram och bifoga dokument till ett e-postmeddelande om kopiatorn inte kan skicka filen direkt till din e-postadress. Välj en mottagare att skicka det skannade dokumentet och klicka på "Skicka" efter komponera ditt meddelande.

Tips

  • Bekräfta att du angett e-postadress i kopiatorn korrekt att skicka viktiga dokument till rätt person.

Coldfusion skriptspråk byggdes med avsikt att göra webbsidor interagera med databaser på ett mer effektivt sätt. Liknar en markup language som HTML, Coldfusion Markup Language (CFML) lägger rika innehåll på webbsidor mycket som JavaScript eller PHP. CFML levererar data till och från användarna genom interaktion med en databas eller server. En enkel åtgärd i CFML innebär att skriva och bifoga dokument till en server.

Instruktioner

1 Skapa en grundläggande Coldfusion skript i ett HTML-dokument med ett filnamn lagras i en variabel:

<Html>
<Body>
<P> Detta är en Coldfusion Script </ p>

<CFSET loc = "C: \ my \ katalog">
</ Body>
</ Html>

2 Definiera text i en variabel för att skriva till filen:

<Html>
<Body>
<P> Detta är en Coldfusion Script </ p>

<CFSET loc = "C: \ min \ katalog \ text.txt">
<CFSET msg = "Nytt dokument lagts till server">
</ Body>
</ Html>

3 Skriv filen till servern:

<Html>
<Body>
<P> Detta är en Coldfusion Script </ p>

<CFSET loc = "C: \ min \ katalog \ text.txt">
<CFSET msg = "Nytt dokument lagts till server">
<Cffile action = "skriva" file = "# loc #" output = "# msg #">

</ Body>
</ Html>

Hur man skickar dokument till iPads


Ett av de snabbaste sätten att skicka dokument till en iPad är via e-post. En iPad kommer helt enkelt att lansera sin inbyggda "Mail" ansökan om dess ägare att få tillgång till e-post, läsa dess budskap och sedan visa ett dokument som du har anslutit. Out of the box, kan iPad öppna och visa många populära dokumentformat, såsom Microsoft Word. Men iPad ägare expandera ofta sina visnings skärmen, redigering och lagringsalternativ med tredje part apps som Documents To Go, Dropbox, sidor och Air Sharing. Dessa program gör det också möjligt iPad rakt överföra dokument till datorn för ökad manipulation.

Instruktioner

Förberedelse

1 Kontrollera den e-postadress som mottagaren använder på sin iPad. Vissa iPad ägare tillgång endast välja e-postkonton från sina enheter.

2 Ta reda på om ditt dokument kommer att kunna läsas på en iPad. En iPadägaren kan ta emot, öppna och även redigera många typer av vanliga dokument, inklusive Microsoft Word, Excel och PowerPoint-filer samt iWorks Pages, Numbers och Keynote-dokument. För en fullständig förteckning över dokument som stöds av iPad, se sidan 57 i referens en.

3 Skapa PDF-fil versioner av dokument som tydligt faller utanför området för läsbara iPad dokument. För att åstadkomma detta använder Acrobat Distiller eller annan tredje part, eller den inbyggda PDF-kommandon i program som InDesign och Illustrator. Konsultera specifika programanvändarhandböcker för hur man skapar en PDF-fil från källdokumentet.

Dispatch Dokument

4 Skapa en ny tom e-post från ditt eget e-postkonto. Skriv iPad mottagarens e-postadress i "Till:" fältet och ditt meddelande ämne i "Subject:" fältet. Skriv din missiv i meddelandefältet. Se till att du hänvisar till bifogade dokumentet i ditt meddelande.

5 Komponera din e-post i HTML eller oformaterad text. Rådgör med din e-tjänstens specifika instruktioner om hur du konfigurerar din e-post i enlighet därmed. Använd inte RTF-format eftersom RTF gör bilagor oläsliga på en iPad.

6 Bifoga dokument med "gem" eller liknande knapp i din specifika e-posttjänst.

7 Klicka på "Skicka" för att överföra dokumentet till mottagarens iPad via e-post.

Tips

  • Mottagaren kan ha installerat program som tillåter henne att läsa mer "exotiska" format och dokument. Det lönar sig att fråga.
  • Skapa en PDF av dokumentet inte bara gör den läsbar på en iPad, kan det komprimera det avsevärt. Mycket stora filer kan låsa upp en iPad och orsaka mottagaren onödiga problem.
  • Om filen inte kan komprimeras till en anständig storlek, eller om den måste förbli i sitt ursprungliga iPad-oläsligt format för redigering, hövligt ge mottagaren en heads "upp. Råda henne att öppna dokumentet på sin dator snarare än iPad.
  • I stället för att fästa en verklig dokument till din e-post, kan du skicka en länk till ett dokument som lagrats på din webbplats eller molnbaserad lagring.

Använda Groupwise program på din dator kan du skicka och ta emot e-post, snabbmeddelanden användare och skapa kalenderposter. Om du har en Microsoft Office Word-dokument som du vill skicka till någon som använder Groupwise programvara, kan du enkelt skicka Word-fil som ett e-postbilaga. Innan du bifoga dokument till e-post, se till att du vet platsen för Word-fil.

Instruktioner

1 Öppna Groupwise programmet på datorn och klicka på "Ny post" alternativet uppifrån verktygsmenyn.

2 Ange mottagarens e-postadress i "Till" -fältet och ange en titel för din e-post i "Subject" fält.

3 Skriv ditt meddelande i textfältet för kroppen av e-post och klicka sedan på "Attachment" -ikonen längst upp verktygsmenyn.

4 Klicka på den mapp på datorn som innehåller Microsoft Word-dokument som du vill skicka och klicka sedan på Word-fil.

5 Klicka på "OK" och klicka sedan på "Skicka" -knappen. Word-dokument kommer att skickas som en bilaga.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com