autosvar outlook windows xp

Jag kan inte ta bort e-post i Outlook Windows Vista Business


Även ta bort ett e-postmeddelande i Outlook när du använder Microsoft Windows Vista Business operativsystem är så enkelt som att högerklicka ett meddelande och klicka på "Ta bort" från listan som visas, går denna process inte helt ta bort ett e-postmeddelande. Du måste rensa e-post från datorn att helt ta bort den. Om du inte rensa e-post, bara stannar den i mappen "Borttaget".

Instruktioner

1 Klicka på menyn "Go" högst upp på din Outlook sidan.

2 Högerklicka på "Borttaget" mappen under "Mapplista."

3 Klicka på "Empty" Borttaget "mappen."

En av de vanliga elementen i Microsofts Office-program svit är Outlook, e-post och schemaläggningsprogram. Outlook kan du skicka och ta emot e-post, hålla reda på kontakters adresser, telefonnummer och e-post, och hålla ett schema, komplett med påminnelser och uppdateringar. Outlook har också en "light" version som kallas Outlook Express.

En av Outlook Express är ofta förbises funktioner är möjligheten det ger dig att ställa in olika identiteter. Med hjälp av olika identiteter tillåter olika människor att använda Outlook, med helt skilda e-postkonton och inställningar. Du kan växla mellan identiteter utan att behöva stänga av datorn eller avbryta din Internet-anslutning.

Instruktioner

1 Starta Outlook Express. Om du inte tidigare har skapat några identiteter, kommer du att köra som standardidentitet.

2 Klicka på Arkiv-menyn och klicka sedan på "Identiteter" och "Lägg till ny identitet."

3 Skriv in ett namn på den nya identiteten.

4 Klicka på "Kräv lösenord" kryssrutan om du vill ange ett lösenord för den nya identiteten. Skriv in lösenordet och skriv in det igen för att bekräfta och klicka sedan på "OK".

5 Klicka på "OK" igen för att bekräfta identiteten skapas. För att växla mellan identiteter, klicka på Arkiv-menyn, sedan "Switch identitet." Välj den nya identiteten och klicka på "OK".

Tips

  • Identiteter är endast tillgängliga i Outlook Express, inte i Outlook.

Alla dina data i Microsoft Outlook 2007 e-postklient sparas i en personlig mappfil (PST). Varje PST-filen innehåller alla dina Outlook-mappar, inklusive Inkorgen, kontakter och kalender. Om du av någon anledning, är kalendern data förlorade från Outlook 2007, kan du använda PST-filen för att återställa den tillbaka. Observera att du kan behöva administrativa rättigheter och privilegier för att återställa ett förlorat kalender från en PST-fil.

Instruktioner

1 Starta Outlook 2007.

2 Klicka på menyn "Arkiv". Välj "Import och export."

3 Klicka på alternativet som säger "Importera från ett annat program eller en fil." Klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Personlig mappfil (PST)." Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

5 Bläddra för att navigera till följande plats för att ange sökvägen till PST-filen i "Fil som ska importeras" box:

C: \ Users \ användarnamn \ Local Settings \ Application Data \ Microsoft \ Outlook (Windows 7 / Windows Vista)

C: \ Documents and Settings \ Profiles \ användarnamn \ Lokala inställningar \ Application Data (Windows Server / Windows XP)

6 Välj det alternativ som säger "Importera inte dubbletter." På så sätt kommer dina befintliga data (som inte var förlorad) hållas, och den dubblerade informationen i filen kommer inte att kopieras till den aktuella Outlook-mappen.

7 Följ de återstående på skärmen guidade anvisningarna för att slutföra återställningen. Klicka på "Finish" när du uppmanas av guiden.

8 Klicka på "kalender" i den vänstra rutan för att hitta din förlorade data i kalendern (s).

Hur man exporterar Thunderbird till Outlook 2007


Thunderbird är en Mozilla e-postprogram. Du kan behöva exportera dina meddelanden till Microsoft Outlook, som är ett e-postsystem införlivas i Windows operativsystem. Exportera meddelanden från Thunderbird till Microsoft Outlook är en enkel process, och du behöver inte experthjälp för att göra det.

Instruktioner

1 Ladda ner Export / Import tillägg från Mozillas webbplats för att exportera filer från Thunderbird.

2 Kompakta alla filer i din Thunderbird e-postprogram. Klicka på den mapp som du vill exportera till Outlook, och klicka på "Compact här mappen."

3 Lokalisera alla "mbox" förlängning filer i Thunderbird e-postkonto. Överför e-post från dessa mappar till motsvarande mappar på din dator. Ange motsvarande mappar på samma sätt som de postlådemappar.

4 Konvertera alla Mbox-filer till EML filer med IMAPsize ansökan. Klicka på "Verktyg" i IMAPsize och välj "Mbox2eml" alternativ från rullgardinsmenyn.

5 Öppna mappar som du har Mbox-filer. Klicka på en Mbox-fil du vill konvertera till EML. Ställ in typ filer till "Alla filer" för att kunna se alla Mbox filnamnstillägg.

6 Välj en målmapp där du vill IMAPsize att överföra konverterade EML filer. Klicka på "Konvertera" i IMAPsize att starta konverteringen.

7 Kopiera den mapp som innehåller de EML filer i din "Windows Mail Profile" mapp som finns i den "lokala mappar" på C-enheten.

8 Öppna Outlook 2007. Skapa ett e-postkonto genom att klicka på "File" och "nytt konto." Ställ in e-postadressen till pop och inte HTTP. Du kan också använda ett Hotmail-konto om du inte vill ställa in en ny e-postadress.

9 Klicka på "File och välj" Importera meddelanden ". Välj" Import-post och adresser. "Outlook 2007 kommer att importera alla mappar och filer i mappen på hårddisken.

10 Klicka på "Nästa". På nästa sida, avmarkera "Importera adressboken" och i stället välja "Outlook / Windows Mail" från rullgardinsmenyn. Klicka på "Finish" för att importera all e-post från de mappar som du har EML filer.

Så här konfigurerar Outlook 2003 för Hotmail


Konfigurera ett e-postklient program som Microsoft Outlook, Windows Mail eller Mozilla Thunderbird för att skicka och ta emot e-post för din Hotmail e-postadress kan du använda din Hotmail-adress utan besväret med att öppna en webbläsare och logga in på Hotmail hemsida. Dessutom kan du lämna programmet öppet och låta den söka efter nya meddelanden regelbundet utan att behöva skriva in ditt Hotmail användarnamn och lösenord varje gång, för att inte tala om att skicka och ta emot meddelanden utan att ha annonser putsade över hela skärmen.

Instruktioner

Konfigurera Hotmail-adress i Outlook 2003

1 Öppna Outlook 2003 på skrivbordet. När det är öppet, klicka på menyn "Verktyg" och klicka på "Konton". I Internet-konton popup-fönster, klicka på knappen "Lägg till" längst upp till höger och från undermenyn väljer du "post".

2 Ange ditt visningsnamn. Det första du ser när du klickar på "Mail" är en skärm som frågar efter ditt namn. Detta är bara hur du vill att ditt namn för att se ut när du maila folk (till exempel om din e-postadress är [email protected], i det här fönstret kan du skriva "John Smith" och alla meddelanden som du skickar till andra människor kommer att visa John Smith i från kolumn snarare än din e-postadress). När du har ditt namn ifylld, klicka på "Nästa".

3 Fyll i din Hotmail-adress. Denna dialogruta frågar efter din fullständiga e-postadress; du vill skriva in det i form av "[email protected]" Ta en sekund för att se till att du inte har inkluderat eventuella versaler, att du har korrekt stavat ditt användarnamn och domänen hotmail.com, att du har inkluderat symbolen @, och att det inte finns några skiljetecken efter e-postadressen. Klicka på "Nästa".

4 Konfigurera Outlook-konto för Hotmail: s serverinställningar. Denna skärm har tre rader med information. På toppen kommer du att se "för inkommande e-postserver är en POP3-server," med en flip-menyn på POP3 så att du kan välja olika alternativ. Lämna det här alternativet POP3. Därunder kommer du att se en rad som lyder "inkommande e-post (POP3, IMAP eller HTTP):" med en tom textruta under den. I den vita rutan, typ "pop3.live.com." Den sista dialogruta kommer att läsa "Utgående e-post (SMTP):" I den här dialogrutan, typ "smtp.live.com." När all information har fyllts ut, dubbelkolla för eventuella skrivfel och klicka på "Nästa".

5 Fyll i din Hotmail användarnamn och lösenord. Den övre delen av den här skärmen kommer att läsa "Internet Mail Logon". Det finns två dialogrutor, en som läser "Kontonamn" och den andra "lösenord." Användarnamnet av en e-postadress är allt som ledde fram till @ -tecknet (till exempel om min e-postadress är [email protected], är min Hotmail användarnamn bara "johnsmith" av sig själv. Skriv detta i "Kontonamn" dialogrutan . i lösenordsfältet, typ vad lösenord du använder för att logga in på ditt Hotmail-konto.

Under dessa dialogrutor är en kryssrutan "Kom ihåg lösenord". Om du kryssar i denna, kommer vem som helst på din dator kunna få tillgång till e-post genom att helt enkelt öppna Outlook. Om du lämnar det därhän, kommer du att uppmanas att ange ditt lösenord varje gång du söka efter nya meddelanden. Den förstnämnda alternativet är enklare men mindre säker; den senare mer arbete men mycket säkrare. Avgöra vilket alternativ som är bäst för dina behov och markera eller avmarkera rutan om detta.

Under detta är en annan kryssrutan "Logga in med säker lösenordsautentisering (SPA)." Lämna rutan tom och klicka på "Nästa".

6 Konfigurera antalet serverport. Den sista skärmen ser du säger att du har slutfört Outlook inställningarna för e-postkontot. Klicka på "Finish" och du kommer att vara tillbaka på Internet-konton fönstret.

Markera din Hotmail profil genom att klicka på den en gång och sedan klicka på knappen "Egenskaper" till höger. I fönstret egenskaper som öppnas klickar du på fliken Avancerat. Den första delen av detta fönster kommer att be dig att ange vilken port nummer du vill använda. Den avgående portnummer bör sättas till 25 som standard; inte ändra den. För inkommande portnummer, typ 995. Under varje portnummer är kryssrutor som säger "Den här servern kräver en säker anslutning (SSL)." Välj det här alternativet för både inkommande och utgående servrar. Klicka sedan på "OK" knappen "Apply" -knappen och stänga egenskapsfönstret. Din Outlook-konto är nu konfigurerad för att skicka och ta emot meddelanden från din Hotmail-konto.

7 Hämta dina meddelanden. Stäng fönstret Internet-konton och klicka på "Skicka / ta emot" knappen högst upp i inkorgen. Outlook ska nu hämta alla meddelanden som sparas i din Hotmail-konto.

Tips

  • Om du får någon typ av anslutning fel när man försöker skicka och ta emot e-post, kontakta antingen den tekniska stödlinjen av din Internet Service Provider (ISP) för en eventuell anslutningsproblem, besöka Windows Live hjälpcenter på https://help.live .com //, eller kontakta Microsofts tekniska support på en 866 234 6020.
  • Många Internetleverantörer har portnummer 25 blockerad så att endast kunder som använder ISP: s egen e-posttjänst kan skicka ut på den porten. De flesta Internetleverantörer kommer att kunna låsa upp denna port på din begäran; helt enkelt kontakta teknisk support linje att göra det.

Även om det inte var den första PDA på marknaden, var Palm först med att njuta av vanliga acceptans. Det dröjde inte länge förrän slankare konkurrenter (det vill säga BlackBerry och iPhone) började att överträffa Palm och dess oförmåga att konkurrera med dessa mer funktionella enheter orsakade det att snabbt förlora popularitet. Om dina kontakter lagras i Palm Desktop, kan du konvertera dina data till Windows Kontakter och Outlook med måttlig ansträngning.

Instruktioner

1 Synkronisera din Palm till datorn en sista gång om du kan. Kontrollera att Palm databas på din dator är uppdaterad som möjligt, vilket återspeglar de ändringar du har gjort på din Palm sedan ditt tidigare synkronisering.

2 Kontrollera uppgifterna fylls i rätt fält. Till exempel, se till att alla poster i "Fullständigt namn" -fältet är kontaktens fullständiga namn, att alla telefonnummer är i "Telefonnummer" fältet och inte någon annanstans. Om du har ett stort antal kontakter, denna process är ibland lättare att utföra när data har exporterats till Excel, som beskrivs i steg 4.

3 Exportera data och spara den på skrivbordet. Välj "Export" från "Arkiv" -menyn för att öppna fönstret Exportera. Kontrollera att alla dina kolumner exporteras och att dina data sparas i "Tab & Return" format. Ge den exporterade filen lätt att komma ihåg namn.

4 Starta Microsoft Excel. Välj "Öppna" och navigera till exporterade Palm datafil. Öppna filen och bekräftar att vart och ett av fälten fylls med korrekt data. Om du behöver ändra eller ta bort information, eller kopiera och klistra in alla egensinniga information i rätt fält, gör det här.

5 Spara Excel-filen till skrivbordet som en kommaseparerade värden (CSV) kalkylblad. Öppna dina kontakter i Windows kontaktprogrammet (som finns i "Start" -menyn i Windows Vista och 7) eller Microsoft Outlook (Windows XP och tidigare).

6 Bekräfta att data i CSV-fil är anpassad till rätt fält i Windows och välj "Import" i verktygsfältet. En guide lanseringar, så att du kan navigera till den fil du vill importera. Välj filen och välj "Öppna". Du kan matcha fälten från Palm data till fälten i Windows. Denna process, som kallas "kartläggning" ber dig att anpassa fälten så att data importeras på rätt sätt. Du kan flytta fälten uppåt eller nedåt i listan för att se till att fälten är korrekt matchas.

7 Ögongloben dina kontakter efter importen är klar för att bekräfta att processen lyckades. Du kan behöva utföra en liten uppgifter hygien för att eliminera dubbletter och rensa ut misstag eller omaka områden som orsakas av felaktig datainmatning på Palm.

Tips

  • Det är ofta snabbare att redigera dina data efter att den har importerats till Excel.
  • Om något går fel kan du ta bort alla dina importerade kontakter och försök igen.
  • Kasserar inte din Palm datafil, eftersom du kan behöva hänvisa till den senare.

Hur gör jag ändra placeringen av en inkorg PST-fil?


En inkorg personlig mappfil (PST) är en typ av Microsoft Outlook datafil där alla dina e-postmeddelanden, är kalenderposter, uppgifter och andra objekt sparas på din dator. Som standard kommer Windows spara dina Outlook-filer i en viss mapp, men du kan flytta datafilen till en annan mapp för att passa dina behov. PST-filer som skapats i Outlook 2010 sparas under Mina dokument / Outlook-filer. I tidigare versioner av Outlook, Windows sparar PST-fil i en dold mapp.

Instruktioner

Outlook 2010

1 Stäng Outlook.

2 Öppna Windows Explorer och navigera till den aktuella mappen innehåller din PST-fil. Om det är på standardplatsen, öppna "Documents" och sedan "Outlook Filer."

3 Flytta PST-fil genom att kopiera och klistra in den från Windows Explorer till en annan mapp.

4 Öppna Outlook. Ett felmeddelande visas som säger att PST-filen inte kan hittas. Klicka på "OK" och en "Skapa / Öppna Outlook-datafil" dialogruta visas.

5 Navigera till den nya mapp som innehåller din PST-fil. Markera PST-fil, klicka sedan på "Öppna".

Outlook 2007 eller 2003

6 Öppna Outlook 2007 eller 2003. Ändra namnet på din PST-fil så det är att känna igen innan du flyttar det till en ny plats. Högerklicka på "Personliga mappar" i navigeringsfönstret, välj sedan "Egenskaper för 'Personliga mappar." Klicka på "Avancerat". Ange ett nytt namn för filen i "efternamn".

7 Notera filen platsen för PST-filen visas bredvid "Filnamn". Klicka på "OK." Stäng Outlook.

8 Öppna Windows Explorer för att navigera till din PST-fil. Som standard, det ligger i en dold mapp. Aktivera åtkomst till dolda mappar. Klicka på menyn "Verktyg" i Windows Explorer, sedan "Mappalternativ". Klicka på fliken "Visa". Under "Avancerade inställningar," under "dolda filer och mappar", klicka "Visa dolda filer, mappar och enheter." Klicka på "OK."

9 Öppna mappen som innehåller din PST-fil. Flytta filen genom att kopiera och klistra in den i en ny mapp. Öppna "Kontrollpanelen" från "Start" -menyn. Klicka på "Användarkonton" och sedan "Mail". Välj "Visa profiler." Välj profilen som innehåller PST-filen du precis flyttat.

10 Klicka på "Egenskaper" och sedan "Data Filer." Välj PST-filen och klicka på "Inställningar". Ett meddelande visas som uppmanar dig att datafilen inte kan hittas. Klicka på "OK" och sedan bläddra till den nya platsen för PST-filen. Välj filen och klicka sedan på "Öppna". Klicka på "OK" och sedan på "Close". Öppna Outlook.

Om dina Hotmail e-postmeddelanden inte går igenom och du inte får en icke-leveranskvitto meddelande, finns det flera saker som kan vara på spel, varav de flesta kan du enkelt åtgärda på egen hand. Hotmail är en del av Microsofts e-postklient programrad som innehåller Microsoft Outlook, Windows Live Mail och Exchange Server.

NDR Meddelanden

En NDR-meddelande anländer i din inkorg när Hotmail inte kan leverera ett e-postmeddelande till den avsedda adress. Beroende på olika servrar och applikationer e interagerar med innan de återvänder till din inkorg kan NDR meddelande innehåller formuleringar som "obeställbara" eller "Misslyckades Leverans" i ämnesraden eller brödtexten i brevet. NDR-meddelanden är också kända som "studsa meddelanden." Normalt e-postklient program genererar ett NDR-meddelande inom några minuter från den tidpunkt då meddelandet sänds, men kan ta längre tid. Till exempel, om kunden till vilken meddelandet sänds är programmerad att skicka ett meddelande via en leveransslinga för en viss tid eller antal loopar, kan du inte få ett NDR-meddelande i timmar eller dagar.

skräppostfilter

Hotmail använder Microsofts Smartscreen skräppostfiltrering program för att skydda din e-postkonto från oönskade och oönskade massmail. Hotmail spam filterinställningar kan hindra en NDR från att återvända till din inkorg eftersom budskapet, någon gång under sin leveransförsök, plockade upp en webbadress eller e-anknytning som identifieras som skräppost till filtreringsprogram. Smartscreen använder också ett spam förtroende nivå (SCL) klassificeringssystem som utvärderar alla inkommande e-innehåll och tilldelar ett betyg som bestämmer vad kunden kommer att göra med meddelandet. Om SCL inte gradera ett e-postmeddelande på en viss nivå, raderar den automatiskt meddelandet och inte leverera den till din skräppostmapp eller inkorg. NDR-meddelanden ofta misslyckas med att få en tillräckligt hög SCL rating och därför bort automatiskt.

Filstorlek

Om du skickar ett e-postmeddelande med en stor bilaga, såsom musik eller bildfil, kan filens storlek också hindra dig från att ta emot en NDR i din Hotmail-inkorg. Om ett e-postmeddelande som innehåller en stor bilaga anses obeställbara är fäst vanligen bort för att säkerställa en korrekt leverans av NDR-meddelande. Denna process, som kallas trunkera kan hugga av en del av returvägen adress eller instruktioner som säkerställer korrekt leverans till din e-postadress. Begränsning av storleken på e-postmeddelandet ökar sannolikheten för att, om ditt meddelande är obeställbar, kommer du att få ett NDR-meddelande.

adresse

Skicka ett e-postmeddelande från en annan användares konto med ditt namn på det kan också orsaka Hotmail att misslyckas med att leverera ett NDR-meddelande till ditt konto. De flesta e-postprogram kan du ändra namnet eller returadress på någon e-postmeddelande. Programmet kommer att skicka NDR-meddelande till den exakta adress som angavs i returadressfältet. Om du av misstag skrivit din e-postadress i returadressfältet och du skrev det i fel, kommer meddelandet inte fram ordentligt.

Hur man hämtar gamla, skickade e-post


E-postklienter som Outlook, Windows Mail och Apple Mail lagra gamla skickade e-postmeddelanden i en lättillgänglig mapp, som fungerar som ett arkiv. Om du behöver läsa ett meddelande som du skickade ett år sedan, eller ens sekunder tidigare, öppna din "Skickat" eller mappen "Skickat". Det är lätt att hämta gamla e-postmeddelanden och flytta dem till andra mappar.

Instruktioner

Outlook, Windows Mail

1 Öppna ditt e-postprogram.

2 Klicka på "Skickat" i den vänstra kolumnen.

3 Visa och bläddra igenom de e-postmeddelanden du vill hämta. Du kan sortera dessa meddelanden med kolumnrubrikerna ovanför huvudmeddelandefönstret, inklusive "Från", "Ämne" och "Mottagna." Klicka på en av rubrikerna och e-post i mappen sorteras baserat på huvudet. Högerklicka på en tom plats i rubrikfältet och klicka "kolumner" för att göra dina val av vad rubrikerna för att visa.

4 Markera meddelandet. Dra den på din "Inbox" mappen. Den gamla e-post är nu i inkorgen. Du kan också dra den till en mapp i ditt e-postprogram. Dessutom kan du högerklicka på den gamla e-post, bläddra ner och välj "Move" eller "Flytta till mapp ..." The "Move" öppnas. Välj den mapp där du vill placera den gamla e-post.

Apple Mail

5 Öppna "Mac Mail" program.

6 Leta reda på "Skickat" brevlåda i den vänstra kolumnen. Den har en liten papper flygplan ikon bredvid sig.

7 Visa och bläddra igenom de e-postmeddelanden som du vill hämta. Du kan sortera dessa meddelanden med tunna kolumnrubrikerna ovanför huvudmeddelandefönstret, inklusive "Från", "Ämne" och "Datum Mottagna." Klicka på en av rubrikerna och e-postmeddelanden i mappen sorteras baserat på huvudet. Detta kommer att hjälpa dig att hitta gamla mail.

8 Markera meddelandet. Dra den på din "Inbox" brevlåda. Den gamla e-post är nu i inkorgen. Du kan också dra den till en mapp i ditt e-postprogram.

Hur att hitta min SMTP


Simple Mail Transfer Protocol, eller SMTP är servern en viktig faktor för att skicka och ta emot meddelanden i din e-postklient, som Outlook, Windows Mail och Mac Mail. Med några få klick på musen, kan du se adressen till din SMTP i din klient och göra nödvändiga justeringar när du felsöker ett problem eller uppdatera din tjänst.

Instruktioner

Syn

1 Öppna Outlook ansökan.

2 Klicka på "Verktyg" i menyraden. Rulla ner och klicka på "Konton".

3 Hit "Mail" -fliken. Leta reda på kontot i samband med SMTP-servern och markera det. Klicka på "Egenskaper" knappen för att se din SMTP-serveradress.

Windows Mail

4 Starta Windows Mail.

5 Klicka på "Verktyg" i menyraden. Rulla ner och klicka på "Konton".

6 Hit "Mail" -fliken. Leta reda på kontot i samband med SMTP-servern och markera det. Klicka på knappen "Egenskaper".

7 Hit "servrar" fliken för att visa din SMTP-serveradress.

Mac Mail

8 Starta postprogrammet.

9 Klicka på "Mail" i menyraden. Rulla ner och klicka på "Inställningar".

10 Klicka på det konto som du är intresserad av från de som anges i den vänstra kolumnen.

11 Se SMTP-serveradress i fältet "Utgående e-postserver" fältet.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com