använda bakgrund photo booth

Många konstnärer som använder Wonders Photo Collage vilja skapa en stil signatur att de snabbt kan lägga till alla sina collage. Denna stil signatur lägga till effekter till din signatur och kan läggas till alla dina collage projekt. Om du vill skapa en stil signatur, hålla behandlingen och få igång idag.

Instruktioner

1 Starta Wonders Photo Collage, och öppna ett befintligt collage du har sparat eller skapa en ny collage från en mall, layout eller tom duk.

2 Klicka på "Dekorera Collage" längst upp på Wonders verktygsfältet. Du kommer att se en ruta visas på vänster sida av skärmen som innehåller objekt som du kan lägga till fotokollage.

3 Klicka på "Text" fliken på Dekorera Collage rutan vid behov. Klicka för att placera markören i "Please Input Text" textrutan och skriv din signatur med tangentbordet.

4 Ändra teckensnitt, storlek, stil eller färg på texten med hjälp av rullgardinsmenyerna och knappar under där du har skrivit din signatur.

5 Välj att lägga till en skugga, ljusgårdsbildning eller textur till din signatur. Markera kryssrutan innan "Shadow" för att ange färg, opacitet och matthet i skuggan. Välj "ljusgårdsbildning" och välja färg och värdet på ljusgårdsbildning. kan kontrolleras "Texture" alternativet, och då kommer du att kunna välja en struktur du vill tillämpa.

6 Klicka på "File" -knappen i det övre högra sidan av Wonders och välj "Spara projekt som." Namnge filen med ett lämpligt filnamn att spara signaturen så att den kan användas senare.

Hur man redigerar bilder Emo Använda Arcsoft Photo


Ursprungligen en term för musik med känslomässiga, intima texter definierar emo stil föredrar "emo" individer, vanligtvis tonåringar. Dessa inställningar tenderar mot mörk ögonmakeup och kläder, gör-det-själv frisyrer, schackrutiga mönster och blek hud. Många tonåringar njuta av att publicera "emo" bilder på sina favorit sociala nätverk webbplatser eller forum för att belysa deras unika stil och kärlek emo musik. Om du vill redigera en vanlig bild för att förbättra sitt utseende och ta fram emo stil, använder Arcsoft Photo att göra enkla förändringar.

Instruktioner

1 Öppna Photo genom att dubbelklicka på ikonen.

2 Klicka på menyn "Arkiv" och bläddra till "Öppna". Markera den bild du vill redigera och tryck på "OK".

3 Ändra storlek på bilden för att fokusera på ditt ansikte och kropp i stället för bakgrunden. Klicka på menyn "Redigera" och bläddra till "Crop". Ange en ny bredd i Dra en ruta runt den del av bilden som du vill spara,

4 Förbättra färg och ljusstyrka i bilden. Klicka på menyn "Förbättra" och bläddra till "ljusstyrka och kontrast." Öka kontrasten för att markera mörkt hår och kläder emo stil. Klicka på menyn "Förbättra" och bläddra till "Nyans och mättnad." Dra reglagen till höger eller vänster för att förbättra eller ändra färgen. Skapa en balanserad bild eller lägga till en blå eller röd nyans för en emo-lämplig effekt.

5 Lägga till ord i bilden, om så önskas. Klicka på menyn "Layer" och bläddra till "Ny". Klicka på "Text" verktyg inom "Verktyg Palette" och dra en ruta runt det område där du vill lägga till text. Tillsätt text, såsom texter av din favoritlåt eller ett talesätt som förmedlar känslor. Markera texten och klicka på menyn "Font" för att ändra teckensnittet.

6 Kasta en skugga över bilden för att ge dig själv en ruvande, emotionell look. Klicka på menyn "Lager" och bläddra till "Lägg till skugga."

7 Lägg en unik effekt till bilden, om så önskas. Klicka på menyn "Effect" och välj en av de effekter som "konst" eller "Relief." Detta lägger ett filter som skapar en bild med ett nytt utseende. Om du inte gillar en effekt genom att trycka på knapparna "Ctrl" och "Z" för att ta bort det.

Photo Booth Mac Effekter och tips


Photo Booth är ett program som låter dig ta foton och videoklipp av dig själv och vänner med den inbyggda kameran på din Mac. Photo Booth fungerar på alla Macintosh-datorer med inbyggd kamera. Photo Booth kan du lägga häftiga bakgrundseffekter till foton och videoklipp. Du kan spara dessa bilder och video till din hårddisk och importera dem till andra program eller e-posta dem till vänner och familj.

Belysning

När du tar bilder med Photo Booth, är det bäst att ha en ren, enfärgad bakgrund och jämn belysning. Du kan ta foton i vardagsrummet, så länge ljuset är konsekvent. Utan stark belysning kan bilderna visas ljust eller mörkt, oskärpa ut dina funktioner. Bakgrunden är viktigt eftersom effekterna i Photo Booth ersätta din bakgrund. Om bakgrunden lyser ojämnt eller om det finns en hel del skräp, kan effekten ser förvrängd eller spänner över delar av ansiktet.

effekter

Experimentera med Photo Booth: s inbyggda effekter. Gör det ser ut som du är inne i en akvarium, rider på en berg-och dalbana eller flytande i molnen. Du kan prova en Andy Warhol effekt "popkonst" göra själv ser animerad med "Comic Book" eller använd "Color Pencil" att framstå som om en konstnär skissade bilden. Dessutom erbjuder Apple ett kit med över 50 effekter som du kan ladda ner från Apples webbplats, om du kör Mac OSX 10.6.2 eller senare. Tredje part har även tilläggseffekt kit som du kan ladda ner från webben.

Fun tricks

Inaktivera blixten i Photo Booth 3.0 genom att hålla ned "Shift" när du tar en bild. Klipp ut nedräkningen genom att hålla "Alternativ". Håll ned båda knapparna för att eliminera båda effekterna. Ställ Photo Booth att automatiskt vända alla framtidsbilder genom att gå till menyn "Redigera" och välja "Auto Flip foton", eller välja en bild från bilder du redan har tagit och gå till "Redigera" och sedan markera "Flip Photo" alternativ; bilderna kommer flip längs den vertikala axeln skapar en spegelbild effekt. Du kan också dra befintliga bilder eller videoklipp direkt i Photo Booth att lägga till nya bakgrundseffekter. Om du har Mac Developer Tools installerat kan du skapa bakgrundseffekter från scratch.

exportera

Photo Booth bilder sparas i JPEG-format och videoklipp sparas i QuickTime-format till en "Photo Booth" mapp på din Mac. Mappen ligger inne i "Bilder" mappen i din hemmapp. Varje gång du tar en bild eller video, är det sparas automatiskt till den här platsen. Du kan använda sparade Photo Booth bilder som en inloggningsbild, eller som din iChat-symbol. Importera bilder till iPhoto eller video till iMovie, och du kan redigera dem. Om du har postinställningar på din Mac, kan du dra bilder direkt in i kroppen av e-post och skicka ut dem till vänner.

Lägga till saker till din Photo Booth App på din Mac


Om du har använt Photo Booth på din Mac, kan du ha provat alla inkluderade effekter, såsom "Glow", "Color Pencil" och "Mirror", och nu vill lägga till fler effekter plug-ins. Varje senaste Mac levereras med den fria Photo Booth redan installerad. Photo Booth visar och registrerar bilder och videoklipp från den inbyggda iSight-kamera, som kommer på iMac och Apple bärbara datorer, eller en tredje part webbkamera ansluten till datorn. Du kan enkelt lägga till fler effekter till Photo Booth att förvandla dina bilder och videoklipp till intressanta konstverk.

Instruktioner

1 Klicka på "Safari" i Dock din Mac för att lansera Apples infödda webbläsare, som kommer installeras på varje Mac.

2 Gå till en webbplats som erbjuder gratis add-on effekter för Photo Booth, såsom CatEye (blackop.com/CatEye-download.html), Dubster (dubster.com) eller iSmiley Mac Apps (ismileys.free.fr).

3 Ladda ner plug-in. Dubbelklicka på plug-in filen om den komprimeras för att expandera den och se Photo Booth plug-in filer, var och en slutar med tillägget "QTZ."

4 Klicka på "File" från Finder-menyn och klicka sedan på "Nytt Finder-fönster." Klicka på ikonen i hemmet för att öppna din hemmapp. Dubbelklicka på mappen "Library" för att öppna den, och sedan dubbelklicka på "Kompositioner" mappen.

5 Dra Photo Booth insticksfiler som du hämtat in i "Kompositioner" mappen. Nu plug-ins finns att använda i Photo Booth.

6 Lansera "Photo Booth" ansökan. Din bild, sett från Mac kamera, visas i Photo Booth fönstret.

7 Klicka på vänster eller höger navigeringspilarna bredvid ordet "Effekter" längst ned i Photo Booth fönster och bläddra de nya effekter laddats med. Klicka på bilden av en effekt för att aktivera det.

Hur man tar bort den senast använda dokument listan i Corel Photo-Paint


Med Corel Photo-Paint, kan du röra upp familjebilder, arbete på stora utskrifter och kombinera skiktade bilder. Om du använder Corel Photo-Paint att arbeta på ett personligt projekt eller göra en överraskning bildfil för en vän, kanske du vill rensa bort "senast använda dokument" listan. Denna lista innehåller vanligtvis rubriker och platser för de senast använda Corel Photo-Paint bilder, men du kan ta bort den i en minut eller två.

Instruktioner

1 Öppna Corel Photo-Paint. Klicka på menyn "Arkiv" i övre vänstra hörnet.

2 Rulla markören över "Inställningar" för att utöka menyalternativen.

3 Klicka på "allmänt program inställningar."

4 Klicka på rutan "senast använda filer."

5 Typ "0" på tangentbordet. Med den här inställningen på plats, är "Senaste File" alternativet helt bort från Corel Photo-Paint menyalternativ.

6 Klicka på "OK" för att bekräfta ändringarna.

Photo Booth är ett program som fungerar med din Apple datorns inbyggda iSight-kamera för att ta digitala bilder och video. Dessutom har du också möjlighet att skapa en animerad Graphical Interchange Format (GIF) fil. Denna animerade filen är en serie med flera bilder som automatiskt visas efter varandra så att det ser ut som de är i rörelse. Använd din Photo Booth program för att göra en animerad GIF för iChat-symbol eller webbsida.

Instruktioner

1 Klicka på "Finder" på Macintosh-skrivbordet och klicka sedan på mappen "Program". Dubbelklicka på "Photo Booth" objekt för att starta programmet.

2 Klicka på "4-up" -knappen som visas som fyra små rutor på vänster sida i fönstret som öppnas. Denna knapp visar att du tar flera bilder i bildsekvensläge.

3 Placera dig själv eller föremål i bilden framför din iSight-kamera. Klicka på kameraknappen i Photo Booth fönstret och vänta på att programmet automatiskt ta fyra bilder. Varje bild visas som en del av en större bild i huvudfönstret.

4 Klicka på bilden i det nedre rullningsområdet för att välja det.

5 Klicka på menyn "Arkiv", välj "Export" och sedan namnge filen i dialogrutan som visas. Välj "GIF" alternativ från rullgardinsmenyn och klicka på "Spara" för att avsluta spara animerade GIF.

Du kan använda Windows Photo Gallery på Vista för att hantera hela din video och fotosamling. Spara swap, etikett och redigera med denna prydliga lilla ansökan.

Instruktioner

1 Öppna Fotogalleriet. Klicka på knappen Windows längst ner till vänster på skrivbordet. Hitta ikonen Fotogalleri på Start-menyn och vänsterklicka en gång för att öppna programmet.

2 Klicka på "Alla bilder" och "Video" för att visa allt i ditt bildbibliotek. Miniatyrversioner av bilderna visas i Fotogalleriet.

3 Klicka på knappen Taggar att lägga till taggar till dina bilder och videoklipp eller skapa nya taggar. Dessa etiketter kan du snabbt söka igenom din video och bildsamling.

4 Klicka på "Datum" att sortera bilder och videoklipp från deras datum.

5 Klicka på "betyg" för att ge bilder och videoklipp ett betyg. Du kan sedan söka igenom din samling som baseras på ett femstjärnigt betyg.

6 Dra ner menyn Arkiv. Klicka på "Importera från kamera eller skanner" att lägga till nya bilder till din samling.

7 Klicka på Fix-knappen för att komma åt bildredigering kontroller. Du kan justera färgen på bilderna, samt fixa röda ögon och beskära bort oönskade delar av en bild.

Tips

  • Du kan också skicka e-post från Windows Fotogalleri. Klicka bara på knappen E-post, bifoga fotofiler och bort du gå.
  • Du kan använda kontrollerna längst ned i fönstret för att bläddra igenom bilder eller videoklipp sekventiellt. Klicka på de viktigaste centrum för att starta ett bildspel med dina bilder.
  • Om du gillar att mixtra kommer Fix alternativet hävdar en alltför stor del av din lediga tid.

Kul sätt att använda Photo Booth på iMac


Photo Booth är ett program som ingår i Mac OS X. Det tar bilder och videoklipp som du sedan kan använda för iChat ikoner eller skicka dem till vänner. Den kan användas på vilken dator som helst som har en inbyggd eller extern webbkamera. Den senaste iMac vid tidpunkten för denna skrift har en inbyggd iSight webbkamera.

multimedia E

Du kan använda Photo Booth att kommunicera med vänner, både långt borta och i närheten. Ta små videoklipp eller bilder av dig själv hålla upp gratulations skyltar och kort, intressant formade frukter och skivor av tårta, som ett roligt sätt att "se" och "ses av" personer som du kanske inte tillbringar mycket ansikte tid med. Observera att Photo Booth inte spela in ljud med sina filmer.

Inbyggda effekter

Photo Booth kommer med många inbyggda effekter som kan tillämpas på bilder och videoklipp. Dessa inkluderar serietidning filtret, vilket gör ditt ansikte ser ut som om den är sammansatt av många små färgade prickar, ljustunneln, vilket gör att du verkar som om du sugs genom en tunnel av ljus och spegel, vilket fördubblar bilden. Använd dessa effekter för att skapa science fiction och fantasy tablåer, eller foton av dig med din "twin". Möjligheterna är oändliga.

externa effekter

Utöver de effekter som följer med Photo Booth, har kreativa programmerare på webben gjort nedladdningsbara sviter effekter kan du enkelt ladda in Photo Booth att öka sin kul potential. Retro-stil TV och videospel effekter kan du göra gamla skolan tv-reklam eller placera dig själv i dina gamla favorit tv-spel. Bara ladda ner och installera effekter i biblioteket> Kompositioner mapp, sedan starta om Photo Booth att använda.

bakgrunds Madness

Nyare versioner av Photo Booth kommer med bakgrunder som kan bytas ut för din egen omgivning. Du kan också ladda dina egna bilder som ska användas som bakgrund. Om du vill använda den här funktionen som Apple innebar det att användas, flytta ut ur ramen och låta Photo Booth att tolka bakgrunden. Välj sedan en bakgrund, flytta tillbaka in i ramen, och ta en bild av dig själv omgiven av fisk eller på månen. Intressanta effekter kan uppnås genom att stanna i ramen medan bakgrunden är analyseras, eller lämna ett föremål såsom ett husdjur i förgrunden.

animerade GIF

Att skapa en animerad GIF med Photo Booth, klicka på "4-up" -knappen, som ligger i det nedre vänstra hörnet av Photo Booth-gränssnittet och har en bild av en kvadrat indelad i fyra kvadranter. Detta tar fyra bilder, en direkt efter den andra. Ta bilden, välj den sedan i raden längst ned i gränssnittet. Gå till fil, välj "Export" och sätta i FILENAME.gif. Det kommer att exportera som en animerad GIF, som kan användas som en avatar eller din personliga webbsida.

Hur man använder Photo Booth webbkamera på Min HP laptop


Många Apple-användare sjunga beröm av Photo Booth, en kraftfull webbkamera program som låter dig redigera och anpassa digitala bilder och är infödd till Mac. Photo Booth har ett imponerande utbud av effekter, filter och andra kreativa funktioner. Tyvärr är inte Photo Booth kan köras på PC-plattformar, ingår HP bärbara datorer. Men ett antal alternativ finns tillgängliga för att använda samma webbkameran. Även om dessa program kan inte ha alla funktioner i Photo Booth, är de fortfarande ganska funktionella och bör uppfylla många PC-användare.

Instruktioner

Crazy Cam 3,0

1 Ladda ner Crazy Cam och installera den på datorn (se referenser). Crazy Cam använder Adobe AIR för att driva programmet.

2 Starta Galen Cam. Det kommer automatiskt att starta din webbkamera på din bärbara dator. Du kommer att se en förhandsvisning av webbkameran, samt alternativ för att växla mellan foto och videolägen.

3 Klicka på "FX" -knappen i det nedre högra. Detta öppnar effekt menyn, som har 33 olika effekter i 3.0-versionen. Tyvärr finns olika bakgrunder mycket lite stöd.

Cameroid

4 Gå till Cameroid webbplats (se Referenser). Detta är ett webbaserat Photo Booth-liknande program som inte kräver någon nedladdning och är gratis.

5 Klicka på "Snap" fliken för att öppna upp den sida som låter dig ta bilder med din webbkamera. En säkerhetsdialog kan be dig att låta webbplatsen för att få tillgång till webbkameran.

6 Välj någon av de effekter, ramar, scener, eller andra funktioner från den högra sidan. En förhandsgranskning panel visar effekterna innan du tar bilden.

7 Registrera dig med din e-postadress för att få ett online-konto med Cameroid att spara dina bilder på nätet.

Knäppa!

8 Gå till Snap! webbplats (se Referenser). Ladda ner basversionen av programmet.

9 Öppna programmet. Du kommer att se en förhandsgranskningsfönstret, och många alternativ för effekter, scener, etc.

10 Ta bilder med din webbkamera.

11 Spara och lagra bilderna du tar. Uppgradering från grundnivån ökar mängden bilder som du kan ta och öppnar upp fler funktioner och bonusinnehåll.

Tips

  • Använd programvara från tredje part på egen risk. Se till att du har en up-to-date viruskontroll fungerar på din dator innan du laddar ner program.

Mac OS X innehåller Photo Booth program som låter dig ta bilder och spela in videoklipp som kan innehålla specialeffekter. Programmet fungerar med många externa kameror samt den inbyggda iSight-kameran finns på Mac-datorer och bärbara datorer. Många kameror som stöds kräver inte att du installera några drivrutiner, men andra kameror kan fungera om du installerar en drivrutin från tredje part eller en från kameratillverkaren. Efter anslutning av en extern kamera, kan du välja den som kameran Photo Booth.

Instruktioner

1 Koppla bort extern kamera om det redan är ansluten till din Mac. Om webbkameran kom med någon drivrutin på en skiva eller från en webbplats, installera det innan du fortsätter. Öppna Photo Booth och sedan anslut extern kamera.

2 Klicka på Photo Booth Camera alternativ på menyraden och välj extern kamera namn för att visa sin video foder i programmets huvudfönster.

3 Klicka på knappen "Effekter" om du vill välja en effekt innan du tar en bild eller spela in en video i Photo Booth. Video rutan kommer att visa nio index visar din webbkamera foder med olika effekter tillämpas, däribland distorsionseffekter, färgeffekter, anpassade bakgrunder och animerade objekt. Klicka på högerpilen på skärmen för att visa fler sidor av effekter. När du har hittat den effekt du vill använda, klicka på den för att återgå till full storlek videoström.

4 Klicka på en av de tre fyrkantiga ikoner nära det nedre vänstra hörnet av videoförhandsgranskningen. Klicka på den första ikonen för att göra en serie av fyra på varandra följande bilder, till den andra ikonen ta en enda bild eller tredje ikonen för att spela in en video.

5 Klicka på den röda kameraikon för att automatiskt ta en eller fyra bilder, eller att börja spela in en video. Om du spelar in en video, klicka på den röda kameraikon igen när du är klar inspelningen.

Tips

  • Alla bilder och videor som gjorts i Photo Booth visas i listan nedan videoströmmen. Klicka på någon bild eller video för att visa den i videofönstret.
  • Du kan också klicka på knappen "Skicka" för att skicka en vald bild eller video eller "Lägg till iPhoto" för att skicka video eller bild till iPhoto. Klicka på "User picture" eller "Buddy Bild" kan du använda en bild som Mac OS X användarbild eller iChat kompis ikonen, respektive.
  • Att exportera en Photo Booth bild eller video till en plats på hårddisken, klicka på menyn "Arkiv" och välj "Export".
  • Inte alla externa kameror automatiskt arbeta med Mac OS X, så kontrollera med kamerans tillverkarens webbplats om kameran inte fungerar med Photo Booth. Om tillverkaren inte har drivrutiner tillgängliga kan du installera ett drivrutinspaket som Macam.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com