antracit havsbotten

Hur är fiberoptisk kabel Läggs på havsbotten?


Den första telegrafkabeln över Atlanten lades så tidigt som 1858. Tekniker som används då har förfinats av teknik och erfarenhet, och om dagens fiberoptiska kablar, enligt författaren Neal Stephenson "har mer gemensamt med utforskning av rymden än med någon mark aktivitet."

Topografi

Havsbotten, som landet har kullar och dalar. Denna vertikala variation bidrar till den totala sträckan av kabel som krävs, vanligtvis med cirka 1 procent. Som ett resultat kommer det att ta 101 miles kabel, i genomsnitt, för att täcka 100 miles på kartan. En noggrann inledande sonar undersökning visar exakt hur mycket extra kabel- "slack" -Kommer behövas vid olika punkter längs sträckan, samt identifiera hinder som branta sluttningar ner som kabeln skulle glida.

kabel Fartyg

Undervattenskablar läggs av ytfartyg utrustade med exceptionellt exakta GPS-sensorer och kraftfulla styrpropellrar. Dessa tillåter en kabel fartyg för att hålla stationen i vattnet med extrem precision. Det bär flera tusen miles av kabel lindad i magen; multipla längder kan skarvas ihop till havs om det behövs. Kabel matas genom två vinschar innan vattnet. Det slingor runt en stor trumma, som tar det mesta av vikt, då passerar genom hjulpar vars däck grepp kabeln och ger bra kontroll.

Kabelförläggning

Kabeln inte snyggt falla rakt ner från fartyget, men spår bakom den för så mycket som 20 miles innan han kom till vila, ofta flera miles ner. Den inledande undersökningen används för att beräkna ett schema i förväg, med hänsyn till havsdjup, funktioner i havsbotten, rådande strömmar och så vidare. Besättningen justerar vinschen hastighet enligt denna plan så att kabeln faller inom ett snävt, säker korridor.

skyddande Cable

En kabel plog och fjärrstyrt fordon kan användas för att begrava kabeln några fot djup. Kabeln är begravd upp till 30 fot djup som kabeln närmar sig land. Tillsammans med progressivt tjockare pansar beklädnad, erbjuder detta ett visst skydd mot faror som fartygsankare och även hajar.

Vilka är de fyra stora fossila bränslen?


Även om det har gjorts framsteg i arbetet med att omvandla världens energiförbrukning från fossila bränslen (bränslen som innehåller höga halter av kol som bildas genom nedbrytning av organismer) till mer hållbara energikällor, USA ensamt fortsätter att vara beroende av fossila bränslen för 85% av sin energi. Eftersom fossila bränslen är fortfarande världens främsta energikälla, vissa experter förutspår dessa bränslen skulle kunna utarmas så snart som 250 till 300 år från nu.

Kol

Kol är den vanligast förekommande fossila bränslet i USA. Det är en brännbar svart eller brunsvart vagga bestående mestadels av kol eller kolväten. Det finns fyra typer av kol. Antracit har en något högre värmevärde än bituminöst kol. Bituminösa är den vanligast förekommande kol som finns i USA, som ofta används för att generera elektricitet och fungera som råmaterial för stål- och järn. Subbituminöst kol har ett lägre värmevärde än bituminöst kol, men fortfarande utgör cirka 46% av det kol som används i USA. Brunkol har den lägsta energiinnehåll eftersom det tenderar att vara yngre och består av mindre kol; representerar endast 7% av landets förbrukning.

Petroleum / råolja

Eftersom olja används för så många produkter, såsom bensin, plast och jetbränsle, samt att brännas i fabriker och kraftverk för att skapa elektricitet, är det en av de mest eftertraktade fossila bränslen. USA importerar mer än 12 miljarder fat olja per dag från länder, däribland Kanada, Mexiko, Venezuela, Saudiarabien och Nigeria. Olja pumpas från marken via brunnar och skickas till raffinaderier för att ändra det till produkterna människor konsumerar dagligen.

Naturgas

En relativt ren förbränning av fossila bränslen är naturgas eller metan fångade under berggrunden. Naturgas är oftast används för uppvärmning, och de flesta av naturgas som används i USA produceras där, även om USA inte importera naturgas från ett fåtal länder. Naturgas transporteras via pipeline eller omvandlas till en vätska och sänds via lastbil.

metanhydrater

En potentiell fossila bränslen, i avvaktan på forskningsresultat, är metanhydrater. Kvalitet är en is-liknande kombination av naturgas och vatten typiskt förekommer i porutrymmena av sediment. Hydrate finns antingen hundratals fötter under havsbotten eller några fot under den frusna tundran på norra halvklotet. Uppskattningar av metanhydrater står för mer än dubbelt så mycket kol inrymt i världens hela samling av fossila bränslen, och det är en push att upptäcka ett säkert sätt att utvinna denna energi från jorden och transportera det till konsumenterna.

Hur fungerar ett modem fungerar?
Hur fungerar ett modem fungerar?

Modulizer-Demodulizer

Termen "modem" är en förkortning för "modulizer-demodulizer." Denna anordning omvandlar data som används av en dator till en audiosignal som kan sändas över en telefonlinje. När signalen når sin avsedda destination, ett annat modem reconverts därefter signalen från dess ljud form tillbaka till data som kan användas av datorn på den ände av förbindelsen.

Fart

Måttenheten för hastigheten ett modem kan överföra datasignaler kallas "bitar per sekund" eller BPS för kort. När modem var ett nytt koncept, de i allmänhet i genomsnitt hastigheter på omkring 300 bps. Saker och ting har förändrats drastiskt under de senaste åren, dock. Uppringda modem varierar från 28.800 BPS till 56.000 BPS. Dessa anses oerhört långsam med dagens mått, men. För närvarande ett Ethernet, DSL eller kabelmodem kan nå hastigheter på upp till flera miljoner bitar per sekund, och anslutningar bara blir snabbare.

Olika typer

Det finns flera olika typer av modem på marknaden idag. För Internetanslutningar, en av två allmänt använda typer är ett kabelmodem. I stället för att sända signalen över en telefonlinje, sänder ett kabelmodem den över kabel-tv-hook-up.

En DSL fungerar ungefär på samma sätt en vanlig modem gör, bara det inte stör telefonsignaler eftersom DSL-signalen sänder över en egen linje.

En optisk modem är ett som överför data över en serie av optiska fibrer. Dessa är ganska dyra och används ofta i sällsynta situationer. Till exempel, de bär Internet signaler från land till land och för närvarande linje havsbotten.

Spel som förbättrar Typing


Typing eller keyboarding, kan spel hjälpa lära dig hur man korrekt typ. Till exempel kan skriva spel hjälpa dig justera fingrarna med rätt tangenter när du använder standard QWERTY-tangentbord. Dessutom kan skriva spel bidra till att förbättra din maskinskrivning fart och precision. Dessa spel tenderar att införliva visuella element, musik och ljudeffekter för att göra lärande och förbättra skriva mer intressant, särskilt för yngre barn, som har en tendens att bli lätt uttråkad.

TyperShark

TyperShark finns att spela online på gratis spel webbplatser såsom på Yahoo! Games, Shockwave och AOL. Du spelar en djuphavsdykare som långsamt sjunker till havsbotten och försöker undvika hajar som du korrekt skriver vad du ser på skärmen. TyperShark kan du välja din nivå, och spelet kombinerar enkla karaktär skriva och full-ord skriver. Spelet rapporter både din hastighet och precision nivå i slutet av varje nivå. När du slutför nivåer, flyttar din båt genom havet till nya platser med olika ord och skrivuppgifter.

NimbleFingers

Den NimbleFingers webbplats finns en mängd olika instruktioner för att skriva spel som bidrar till att öka den skicklighet av dina fingrar och händer. Dessa motionsaktiviteter är inte sant spel som TypeShark eller andra Flash / JavaScript spel. Men beskriver webbplatsen många av övningarna i form av danssteg för att göra dem kul. Denna webbplats innehåller metoder för både vänster och höger hand. NimbleFingers innehåller också användbara tips, till exempel "inte skriva med naglarna," för att hjälpa dig att bli en mer flexibel och noggrann maskinskriverska.

Nyckelperson

Keyman är en grafisk spel på TypingTest webbplats som har ett utseende och mål som liknar det populära PacMan arkadspel. Du spelar som en rund, gul tecken som rör sig genom en labyrint, äta pellets och undvika spöken. Denna skriva spel kräver att du trycker på enskilda tangenter (du kan välja bokstäver, siffror eller både innan) för att rikta din karaktär mot toppen, botten, vänster eller höger på skärmen. När du passerar nivåer, tjänar du bonuspoäng, men om spöken fånga dig, förlorar du ett liv.

Gamequarium

Gamequarium erbjuder flera webbläsarbaserade skriva spel där du skriver vad du ser på skärmen. Till exempel visar den skål stapling skriva spel olika högar av plastmuggar, som var och en visar ett brev. Du måste korrekt skriva markerade bokstäver för att tjäna mest poäng. I Typing av spöken, försöker du att bevara din begränsade antal liv genom att skriva in ord, siffror och bokstäver som varje spöke visar, i syfte att döda spöket. Det här spelet liknar TyperShark, men dess spel och grafiken är enklare.

ABCya

ABCya erbjuder olika typer av spel som förbättrar din maskinskrivning. The Original Keyboard Challenge introducerar dig till utformningen av QWERTY-tangentbord genom att kräva att du kan dra etiketter på skärmen till rätt position på ett grafiskt tangentbord. Spelet räknar antalet musklick du gör som du försöker fylla tangentbordet. ABCya erbjuder flera versioner av spelet, med olika bakgrundsbilder. Denna typ av spel hjälper dig att memorera placeringen av tangenterna på tangentbordet, så att du inte behöver titta på det när du skriver, vilket förbättrar ditt skrivande.

Hur man justerar landskap och höjd


Google skapade Google Earth som en gratis applikation som låter dig se någon plats på jorden med hjälp av satellitbilder. Programvaran är gratis att ladda ner från Google Earth webbplats. Du ser någon plats i världen och välja en rad olika alternativ för att ändra landskapet, såsom med 3D-funktionen. Med Google Earth kan du hitta och visa riktiga städer, företag, nationella monument och mer med ett musklick.

Instruktioner

1 Öppna Google Earth från programlistan och vänta på kartan för att ladda.

2 Ändra landskapet genom att mata in namnet på ett land, stat, stad eller post region i "Fly to" fliken på sökpanelen. Klicka på "3D-byggnader Layer" för att slå på och ytterligare ändra landskap.

3 Klicka och dra i kartan betraktaren att zooma in närmare scenen. Ange företag, landmärken eller korsningar för att visa olika punkter av intresse i kartområdet.

4 Klicka på "Redigera" och välj "Egenskaper". Hitta höjdinställningar i dialogrutan. Det finns fem alternativ. "Fastsatt i marken" är standardalternativet i Google Earth. "Fastsatt i havsbotten" låser höjden till havsbotten. "I förhållande till marken" ändrar höjden till den faktiska markhöjd av kartvyn. Om du ställer in höjden till 10 meter för Venedig, då du alltid se höjd på 10 meter. "I förhållande till havsbotten" ställer in höjden nära havet golvet i stället för den faktiska markhöjd. "Absolut" ställer höjden över havet.

5 Justera höjden för en Google Earth plats märke genom att använda skjutreglaget för att visa ett värde i meter i "Höjd" fältet. För att ställa in en plats märke, högerklicka på platsen på kartan och välj "Spara som ..." och ange ett namn för platsen märket. Google Earth sparar plats märke för framtida visning.

Miljöpåverkan från Offshore Drilling


Enligt försvarare av djurlivet, det finns mer än 5.600 olje- och gasplattformar i USA och mer än 27.000 miles av rörledningar i området kring Mexikanska golfen. Borrindustrin skapar en stark miljöpåverkan på luft, vatten, djur och kustsamhällen. Städa upp 2011 BP oljeutsläpp ensam kan kosta flera miljarder dollar, enligt Reuters ..

Luftkvalitet

Miljöpåverkan från Offshore Drilling

Luftföroreningar kan underminera både personlig hälsa och det av den lokala ekonomin.

Som olja strömmar genom rörledningar och i raffinaderier, är en del av det pumpas in i luften, vilket skapar föroreningar. Under 2004 genomfördes en Gulfwide utsläppsinventering Undersökning genomförd av Minerals Management Service i New Orleans. I studien konstateras att de flesta av luftföroreningarna i Mexikanska golfen kom från dessa aktiviteter.

Vattenkvalitet

Miljöpåverkan från Offshore Drilling

Giftiga kemikalier från oljeborrning till havs påverkar fisk vi äter.

Borrning och oljeplattformar påverka havsbotten. Inte bara strukturerna ändra undervattensmiljöer permanent, de också är ansvariga för läckage som kan strödda av strömmar över ett stort område. År 2006, Mineral Management Service gjorde en studie om effekterna av orkanen Katrina och Rita, som kom fram till att 5HE skador på borrutrustningen orsakade 741,400 liter olja som spillas in i viken. Även metallnivåer var obestämd, var de finns i den marina näringskedjan, vilket i slutändan påverkar fisk och skaldjur som vi äter.

Vilda djur och växter

Miljöpåverkan från Offshore Drilling

Seismiska undersökningar under offshore borrning kan skada vattenlevande djur.

Enligt National Research Council: s 2003 studie som kallas "Olja i havet III" marina däggdjur och fåglar direkt påverkas av borrningsverksamhet. Oljan orsakar förgiftning som vilda djur ingest mat eller försöka tvätta sig själva. Det orsakar också vävnadsskada och bioackumulering av organiska föroreningar och metaller i hela livsmedelskedjan. Seismiska undersökningar under gas- och oljeutvinning kan påverka djurlivet negativt, vilket leder till hörselnedsättning och beteendeförändringar som häckar och djur förvirring. Det kan även fysiskt skada delfiner, valar och sälar.

kustsamhällen

Miljöpåverkan från Offshore Drilling

Oljeborrning till havs lämnar ett fotavtryck på våra kustsamhällen.

Kusten samhällen upplever effekterna av oljeborrning till havs med egna ögon via cisterner, rörledningar, processanläggningar och oljespill. Borrning urholkar stränder, skickar toxicitet i våtmarker, och förorenar luften människor och djur andas. Oljeutsläpp minskar sötvattenområden och orsaka skador för fiskerinäringen, som kostar tusentals arbetstillfällen och miljarder dollar, enligt prognoserna från de försvarare av djurlivet. Reuters räknar med att det kan kosta allt från $ 1,1 miljarder $ 7,7 miljarder städa upp 2011 BP spill.

Vad är en Sonar Component?


Ljudvågor har länge varit kända att existera under vatten. 1490, observerade Leonardo da Vinci förekomsten av undervattensljud med hjälp av en delvis nedsänkt lyssna röret. Senare forskning om ljudhastigheten i vatten med hjälp av undervattens klockor visade möjliga användningsområden för dessa undervattensljudvågor, som senare blev viktiga i krigstid forskning. Varje Sonar systemet använder sig av flera komponenter, från primitiva vattens klockor till moderna sonar kartläggning.

Ekolod

Namnet "sonar" är en förkortning myntades under andra världskriget från de första bokstäverna i Sound Navigation And Ranging använder Sonar ljudvågor för att bestämma läge och riktning av andra objekt. Sonar också används som en form av kommunikation mellan fartyg. Att se sin största användning under vattnet, Sonar fungerar genom att skicka ut ljudvågor och lyssna efter ekon. Sonar möjliggör kartläggning av havsbotten och ger extrem verktyg för att ubåtar och andra undervattensfarkoster.

Komponenter

Sonar använder många olika metoder och komponenter för att hantera sändning och mottagning av ljudvågor. Tidigt sonar används akustiska kommunikationssystem, akustiska givare och akustiska projektorer. Modern sonar använder laser, mikroprocessorer och datorsystem. En sonar komponent kan referera till vilken som helst av de många delar av utrustning som används i ett system, från en ljudgenerator till en dataterminal som visar systemets information. Eftersom tekniken fortsätter att förändras, nya metoder för att använda sonar fortsätter att växa.

Historia

Den allra första ekolod enhet kom 1906. Skapad av Lewis Nixon, användes för att lokalisera isberg i iskalla haven. Forskning fortsatt låg på sonar tills första världskriget med fiendens soldater använder ubåtar, att efterfrågan på ett sätt att upptäcka undervattensfarkoster ökade sonar popularitet och utveckling. Av 1915, Paul Langevin uppfann en passiv ubåt detektor, som senare skulle spela en viktig roll i sonar utveckling komponent. Strax därefter, teknisk utveckling får sonar komponenter till både aktivt skicka och ta emot signaler. Ytterligare teknisk förfining av både nya och befintliga Sonar komponenter ledde så småningom till modern sonar.

moderna Sonar

Används av den amerikanska flottan att kartlägga havsbotten, har modern Sonar många applikationer och användningsområden. Till skillnad från primitiv sonar som använde en stråle av ljud åt gången, en nyare typ av sonar kallas multi-beam bathymetry använder flera strålar av ljud. Denna teknik gör det möjligt för användaren att få djupavläsningar och en exakt form av dolda undervattenshinder. Den tillåter extremt noggrann kartläggning av havsbotten. Ekolods komponenter avger ljudvågor som studsar olika material och hinder i olika vinklar. Dessa studsade vågorna återgå till sonarsystem vid något olika tidpunkter, där systemets sonar komponenter skapar en batymetrisk karta med hjälp av data.

Sonar & Sonography Projects


Sonar är förkortad form av Sound Navigation and Ranging. Sonar verktyg används i ubåten navigering för att upptäcka andra fartyg, kommunicera med dem och navigera vattenslandskap. Sonar använder principerna för spridning av ljud och studsande ljudvågor för att fungera. Sonar som en teknik är uppdelad i två kategorier, passiv sonar och aktiv sonar. Passiva sonar enheter lyssna efter ljud som genereras av andra fartyg. Aktiva sonar poster ljudvåg ekon som ett sätt att navigera.

Hur Sonar Works

Sonarteknik är en enkel process där mätbara ljudvågor avges, och deras ekon används för att identifiera det omgivande landskapet. Ljudvågor sprids i miljön när en ljudvåg sänds ut. När ljudvågor träffar ett föremål, en del av dem reflekteras. Till exempel när du skrika ut högt i en kanjon, hör du ekot av din röst på grund av ljudvågor som reflekteras av kanjonväggarna. Detta fenomen används naturligt av valar och fladdermöss. En sonar Maskinen använder reflekterade ljudvågor för att kartlägga den närmaste omvärlden.

Kartläggning Underwater Landskap

Sonarteknik används också för undervattenslandskap kartläggning. I denna process är det avstånd, form och formationer på havsbotten kartläggas. En undervattens högtalaren avger ljud, och när de studsar tillbaka till skeppet, är undervattens topografi registreras. Formen på havsbottnen kan kartläggas och studeras med användning av ljudvågor. Med hjälp av geometriska beräkningar och grafisk avbildning är havsbottnen noggrant kartlagt även om det inte kan ses med mänskliga ögon.

medicinska tillämpningar

Sonarteknik används också för ultraljudsavläsningar i hälsobranschen. Högfrekventa ljudvågor, riktade genom ett datorsystem, projicera en bild från insidan av kroppen på en skärm. I vissa fall är prober placeras inuti kroppen under inspelning gynekologiska ultraljud. I de flesta fall skapar emellertid ultraljuds sonar inre bilder utan några störande förfaranden. Ultraljudsteknik används flitigt i terapeutiska, kliniska och interventionistiska applikationer.

olja Exploration

Ett annat område där sonarteknik är populärt används oljeprospektering på öppet hav. Borrare initialt göra en seismisk undersökning som omfattar ljudvågor och vibrationer. Efter att de identifiera områden som har en hög sannolikhet att innehålla oljereserver, de använder sonar att läsa havsbotten och att fastställa de mest lämpliga oljeborrplatser. Baserat på sonarexplorations, de identifierar de mest lovande platser att distribuera borriggar.

En FORCEnet Överensstämmelse checklista


Försvarsdepartementet erkänner behovet av sömlöst och säkert skicka information över flera nätverk och datorsystem. Arbetet med att göra så har myntats nätverkscentrerad krigföring eller NCW. Den amerikanska marinen vision genomföra NCW kallas FORCEnet. Målet är en långtgående en: Integrera data, kommandon och funktioner från havsbotten till yttre rymden smidigt och effektivt. Säkerställa nya och befintliga system är rätt konfigurerade för att utföra FORCEnet uppdrag kräver översyn av viktiga system och program för att säkerställa efterlevnaden av compliancefrågor.

Första stegen

För att förbereda genomförandet av FORCEnet måste internrevisioner efterlevnad och kontroller först slutföras för att säkerställa marinen är beredd att synkroniseras med andra nationella och internationella system. Dessa inkluderar att granska nödvändiga bandbredden för att hantera stora mängder av datadelning, liksom integreringen av nuvarande system och nätverk. Efter en genomgång av marinens befintlig infrastruktur bestämmer nätverk och informationsarkitekturer som behövs för att förbereda sig för att möta FORCEnet mål och vara redo att synkronisera med andra system.

Data

checklista FORCEnet överensstämmelse inleds med en genomgång av ett befintligt system format standarder och datamodellering. Som fallet är med vilken dator eller systemintegration, måste varje system bestå av gemensamt - eller en rad gemensamma - format och typer av data. Behovet av att konvertera en datatyp till en annan är långsam och otymplig i bästa fall omöjlig i värsta fall. Eftersom syftet med FORCEnet är att kombinera och utnyttja information från flera system runt om i världen, gemensamma datatyper och format är en nödvändighet.

Service och kommunikation

FORCEnet efterlevnad checklistor ska innehålla information om förväntad tid att genomföra och slutföra servicefrågor som uppstår. Tillsammans med behovet av att ange tidpunkten för tjänsterelaterade frågor, efterleva kräver uppgifter om platsen för någon och alla resurser som behövs för att ta itu med system brister. Slutligen, detta område av FORCEnet följs måste omfatta tillgängligheten av pålitliga videokonferensfunktioner. Med så många som är belägna i ett sådant geografiskt brett område, är förmågan att direkt kommunicera med amerikanska försvarets myndigheter och allierade kritisk.

Säkerhet och dokumentation

Överensstämmelse med FORCEnet protokoll innebär översyn av lösenord och krypteringsteknik som används, utöver de problem som är förknippade med mänsklig säkerhet - med andra ord, som har tillgång till vilken information och hur denna information skyddas från intrång. Det finns också efterlevnad frågor som rör överföring av känslig information som måste finnas med på checklistan, inklusive information som lämnas via filer, de protokoll som används vid överföring datafiler, och information som skickas och tas emot med hjälp av Internet. Dessutom är alla delar av checklista efterlevnad som måste dokumenteras.

Bärbara datorer har utformats för människor som var på språng, men mängder av användare, är det deras enda dator. Problemet med att använda en bärbar dator är samma sak som gör det så bekvämt. Det sitter i knät. Denna hållning medför muskelvärk och är inte ergonomiskt korrekt. Mobila arbetsstationer blir ett sätt att ha bekvämligheten med en bärbar dator med bekvämligheten av ett skrivbord.

Ergotron Neo-Flex Laptop Mobile Workspace

Ergotron gör flera modeller av mobila arbetsstationer för en bärbar dator. En av deras dyraste modellerna är Neo-Flex. Den är gjord av aluminium och förzinkat stål. Höjden är justerbar, och det har låsning hjul. Den har ett tangentbord bricka och en mus fack. Arbetsstationen innehar högst 32 pounds.

Tiffany mobil arbetsstation

Tiffany Kontorsmöbler erbjuder en arbetsstation stil med en z-ram med tre hyllor. Den övre hyllan stöder den bärbara datorn medan de nedre hyllorna stöder en skrivare och annan behövs kontorsutrustning. Den är gjord av en stålram med körsbärsträ hyllor. Två av de hjul hjul har förmågan att låsning.

Z-form

En mobil arbetsstation som erbjuds av lampor Plus är deras Z-formade arbetsstation. Den är gjord av körsbärsträ och är värd en liten hylla för förvaringen. Z-formen är utformad för att lägga till bekvämlighet för en stol. Toppen är justerbar och har en utdragbar låda.

Luxor Prestige Series

Luxor har en mobil bärbar dator arbetsstation som är justerbar i höjdled och kan rymma en stationär eller en bärbar dator. Den nedre hyllan kan användas för en dator torn eller en skrivare för en bärbar dator. Det finns en utdragbar låda som kan användas för ett tangentbord och en mus. Ramen är tillverkad av stål, och den hyllor är tillverkad av en mörkgrå trälaminat.

Balt Lapmaster

Balt erbjuder en mobil bärbar dator arbetsstation med en korg för att hålla tillbehör samt en hylla för en skrivare. Korgen har en copyholder fäst på en justerbar arm. Arbetsytan kan rotera upp till 180 grader, så det kan justera för högerhänta användare eller vänsterhänta användare. Höjden är också justerbar.

Mayline Eastwinds

Mayline har en arbetsstation som sport en kraftig stålram och en delad topp. Toppen lutas för ergonomisk komfort. Bar-stop löper över botten av den delade toppen för att hålla den bärbara datorn på plats medan den lutas. Ytan färg finns i två alternativ: medel körsbär eller antracit.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com