anslutningshistorik windows

Hydra är en gratis applikation som låter användare söka efter lösenordssårbarheter på servrar eller stationära datorer. Medan Hydra är en Linux-program kan du installera det på en Windows-system med hjälp av Cygwin, en Linux emulator för Windows. Installera Hydra på en Windows-dator som kör Cygwin kräver att du ladda ner installationspaketet och sedan packa upp den och registrera sina filer genom att använda särskilda terminalkommandon.

Instruktioner

1 Starta Cygwin programmet på din Windows-system. Ladda ner det från cygwin.com och installera det på din dator om du inte redan har gjort det.

2 Öppna webbläsaren i Cygwin och besöka THC.org. Klicka på nedladdningslänken för den senaste versionen av Hydra och spara TGZ-filen på din hårddisk.

3 Öppna X-terminal tillämpning inom Cygwin och navigera till den mapp där du sparade TGZ-fil genom att använda "cd" kommandot.

4 Ange följande kommando i terminalfönstret att packa upp TGZ arkivet:

$ Tar tgzfilename

Ersätt "tgzfilename" med det faktiska namnet på TGZ-filen du tidigare hämtade.

5 Skriv de kommande tre kommandon i terminalfönstret för att slutföra installationen Hydra:

$ ./configure
$ make
$ Make install

Tryck på "Enter" när du har skrivit varje kommando.

Tips

  • Använda Hydra att försöka få tillgång till nätverk tredjeparts eller system är olagligt. Använd detta verktyg bara på ditt eget nätverk för att testa eller utbildningsändamål.

Diktamen programvara, även känd som röstigenkänningsprogram, omvandlar det talade ordet i texten. Med programvaran aktiv, talar användaren i sin dator och orden visas på skärmen.

typer

Windows Vista och Windows 7 har inbyggda röstigenkänningsprogram. Kommersiella röstigenkänning program finns också.

Fungera

Röstigenkänningsprogram gör det möjligt för användaren att skapa dokument hands-free. Den är utformad för att spara tid. Det gynnar också människor som har funktionshinder och hitta skriva obekväma eller smärtsamt. Dikteringsprogram kan också hjälpa människor som har svårt att stava, såsom de som lider av dyslexi.

Enkel användning

Använda röstigenkänningsprogram innebär en inledande träningsperiod på cirka 10 minuter. Användaren läser ett dokument högt. Detta bekanta programvaran med sin röst. Nya ord kan läggas till programvaran databas, en användbar funktion för människor dikterar dokument som innehåller teknisk eller medicinsk information, till exempel. Programmet kräver tydligt tal. BBC: s webbplats konstaterar att programmen kan ha svårt att känna igen ord om användarens röstförändringar eftersom han har en förkylning.

Funktioner

Tal-till-text programvara kan också utföra grundläggande datorkommandon. Användare kan till exempel be datorn att öppna ett dokument, understruken text och stänga ett program.

Windows operativsystem som XP, Vista och 7 kommer med en inbyggd säkerhet svit som innehåller en brandvägg och ett antivirusprogram. Men om du installerar en tredje part dator skydd programvara och inaktivera säkerhetsapplikationer Windows, kommer du att börja ta emot ballong meddelanden om en handikappad säkerhetsfunktion i facket område bredvid klockan i aktivitetsfältet. Den här funktionen är irriterande, men det kan stoppas.

Instruktioner

Windows XP

1 Gå till menyn "Start" och välj "Kontrollpanelen."

2 Dubbelklicka på "Security Center" -ikonen och klicka på "Ändra hur Säkerhetscenter varnar mig" under "Resurser" i "Säkerhetscenter" fönstret.

3 Avmarkera de alternativ som du inte vill få varningar i de "Larminställningar" och klicka på "OK".

Windows Vista

4 Gå till menyn "Start" och välj "Kontrollpanelen."

5 Klicka på länken "Säkerhet" och sedan på länken "Security Center". Klicka på "Ändra hur Säkerhetscenter varnar mig" i Säkerhetscenter fönster.

6 Klicka på meddelandealternativ du vill stoppa varningarna.

Windows 7

7 Gå till menyn "Start" och välj "Kontrollpanelen."

8 Klicka på "System och säkerhet" länk och sedan på länken "Action Center".

9 Klicka på "Ändra Action Center inställningar" länken avmarkera rutorna för meddelanden som du inte vill ta emot i det nya fönstret och klicka på "OK".

Hur man manuellt ta bort spionprogram från Windows XP


Spionprogram är irriterande och kan äventyra din datasäkerhet. It & # 039; s också mycket svårt att bli av med. Det finns ett antal fria program som söker igenom din dator efter spionprogram, men ibland dessa program förbise besvärliga områden. Med hjälp av några verktyg, kan du manuellt gå in och ta bort vissa spionprogram element från datorn som en normal spyware borttagning program spelar & # 039; t känner igen.

Instruktioner

1 Starta datorn i felsäkert läge. Tryck upprepade gånger på "F8" knappen på tangentbordet för att ange Windows avancerade alternativ menyn. Välj "Felsäkert läge med nätverk" så att du kan få tillgång till internet i felsäkert läge. Felsäkert läge kan bara viktiga Windows-processer och program, vilket gör att ta bort spionprogram möjligt.

2 Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen". Dubbelklicka på "Lägg till eller ta bort program." Sök efter oönskade spionprogram och klicka på "Ta bort." Observera att många spyware-program kommer inte att tillåta dig att ta bort dem utan att vara i Windows felsäkert läge. Starta om datorn om det behövs, in tillbaka i felsäkert läge.

3 Klicka på "Start" och välj "Den här datorn". Klicka på "Verktyg" i filen fältet och välj "Mappalternativ". Välj fliken "Visa" och aktivera visa dolda filer och mappar alternativet. Klicka på "OK" och sedan dubbelklicka på "Lokal disk (C :)." Ta bort alla filer och mappar som inte hör hemma där.

4 Dubbelklicka på "Documents and Settings" ikon, dubbelklicka på "Alla användare" och ange "Application Data" mappen. Sök efter misstänkta söker filer eller mappar. Högerklicka och ta bort något som du är säker på är spionprogram. Gå tillbaka till "Lokal disk (C :)" mappen. Upprepa detta steg i "C: \ Program Files \ Common Files" och "C: \ Windows \ system32" mapp. Observera att system32 mappen är ganska stor så du bör sortera objekt efter det datum de skapades. Kontrollera alla objekt som spionprogram innan du tar bort den.

5 Navigera till "C: \ Windows \ Download Program" och ta bort alla filer som är lagrade i mappen. Observera att det är säkert att helt ta bort dessa filer och att du kan behöva ta bort dem mer än en gång.

6 Klicka på "Start" och klicka på "Kör". Skriv in "regedit" och klicka på "OK" för att komma in i Windows-registret redaktör. Bläddra till "HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Currentversion" inträde och söka igenom "Run" och "RunServicesOnce" mappar för udda eller misstänkta värden. Bläddra till "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Currentversion" och söka igenom "Run", "RunServicesOnce", "RunOnce" och "RunOnceEx" mappar för udda eller misstänkta värden. Ta bort alla filer som du är positiv är spionprogram filer från alla dessa kataloger. Forskning alla filer som du är osäker på. Radera fel fil i registret kan göra Windows startas.

7 Avsluta av Registereditorn och starta om datorn i normalt driftläge. Kolla efter spionprogram genom att öppna webbläsaren och söka efter verktygsfält som du inte lägga till, ändra inställningar för startsida eller pop ups. Håll ner "Control" "Shift" och "Escape" tangenten och klicka på fliken Processer. Sök efter alla spyware program som du kan ha missat, som körs i Windows bakgrunden.

Tips

  • Använd spyware borttagning programvara i kombination med manuell spyware borttagning för bästa resultat
  • Var ytterst försiktig när du tar bort filer från din "C:" katalog eller register. Ta bort en viktig fil kan orsaka Windows vara startas. Det är lämpligt att säkerhetskopiera din Windows-registret innan du gör ändringar.

Windows Mobile utvecklingsverktyg


Från och med Pocket PC 2000, har Windows Mobile varit standard operativsystem utvecklat av Microsoft för smarta telefoner och mobila enheter. Programmeras med C ++ språk, kan Windows Mobile för tredje part applikationsutveckling. Om du är intresserad av att erbjuda nya resurser eller program för Windows Mobile operativsystem, bör du bekanta dig med de nödvändiga utvecklingsverktyg.

Microsoft Visual Studio

Visual Studio är Microsofts främsta integrerad utvecklingsmiljö programpaket, vilket gör det möjligt att utveckla applikationer som kan köras i Windows, Windows Mobile, CE, .NET Framework och Silverlight med bara om någon befintlig programmeringsspråk. Programvaran utvecklades först 1996 och har sedan dess sett sju utgåvor.

Microsoft .NET Compact Framework

Microsofts .NET Compact Framework är en programvara ram som kan användas på Windows operativsystem som ett verktyg för att hitta lösningar på programmeringsproblem i samband med Windows Mobile Development. För att göra utvecklingsarbete med den aktuella versionen av Windows Mobile, ladda ner den senaste Net Compact Framework, som omfattar andra Service Pack.

Windows Mobile Device Center

Windows Mobile Device Center programpaket är den grundläggande synkronisering verktyg som ingår i Windows Mobile-enheter. Programmet ger dig möjlighet att synkronisera med olika Windows-program, till exempel Outlook och Media Player, och att bläddra enheten. Windows Mobile Device Center kommer att bli nödvändigt att testa utvecklingsidéer.

Software Development Kits

En Software Development Kit (SDK) är ett programpaket som innehåller Windows Mobile-enhet emulatorer för att testa dina utvecklingsidéer. SDK: er operativsystem versionsspecifika, och kan användas i stället för Windows Mobile-enheter om du egentligen inte har en mobil enhet. Men om du kör Windows Vista, då måste man installera Windows Mobile Device Center.

ActiveSync

ActiveSync är en mobil synkronisering programvara som gör det möjligt att stödja enheter på äldre versioner av Windows operativsystem. Om du kör Windows Server 2003 eller Windows XP, måste du ladda ner program för att använda antingen din SDK eller din Mobile Device Center.

Windows kloningsverktyg kan kopiera hela hårddisken, till exempel Windows-operativsystemet och program. Dessa verktyg kan komma till hands, speciellt om du vill kopiera information från din gamla hårddisk till en större hårddisk. Du kan också använda Windows kloningsverktyg för att distribuera operativsystem för mobila enheter, såsom PocketPC.

syclone

Syclone garanterar att du inte kommer att förlora en "enda skrivbord inställning, personliga preferenser eller ansökan inställning." Detta verktyg kommer att kopiera hela hårddisken, inklusive Windows-operativsystemet och filer. Syclone kan du också kopiera din gamla enhet till en nyare och större hårddisk. Syclone levereras med Windows användargränssnitt som gör det möjligt att klona din hårddisk genom att följa några enkla steg. Du kan klona Windows-operativsystem, såsom XP, Vista och 7. Denna programvara Verktyget stödjer olika diskar eller gränssnittstyper, såsom SCSI, SATA, PATA eller USB. Dock måste Windows kunna känna igen dessa gränssnittstyper. En annan fördel som syclone erbjuder är att du fortfarande kan arbeta på datorn medan den kloning din hårddisk.

sprite Klon

Sprite Clone kan du installera Windows Mobile 5.0, Windows Mobile 6 och Windows Mobile 6.1 operativsystem på din PocketPC och andra smartphones. Du kan också distribuera affärsapplikationer, säkerhetskonfigurationer och annan politik på dessa mobila enheter. Sprite Clone levereras med en klon chef funktion som gör det möjligt att använda datorn för att ställa in klon inställningar. Sprite Clone levereras med en Post-Kloning konfigurationen som låter dig ställa in inställningar, såsom användarnamn och IP-adresser, för mobila enheter. Då kommer Post-Kloning konfiguration automatiskt distribuera dessa inställningar till flera enheter samtidigt.

Norton Ghost

Norton Ghost är en populär Windows kloning verktyg. Det kan du kopiera ditt system till andra lagringsenheter, såsom nätverk enheter, CD-skivor och DVD-skivor, externa hårddiskar och Blu-ray-skivor. Detta verktyg inte bara kan utföra en fullständig skivavbild, men det kan återställa dina filer och program till sina orginal inställningar. En av de funktioner som kommer med Norton Ghost är att det komprimerar filer. Som ett resultat, frigör detta utrymme på hårddisken så att du kan säkerhetskopiera mer data. Norton Ghost kan också kopiera filer om informationen har ändrats.

Från och med februari 2012, är den senaste versionen av Microsoft System Center Configuration Manager version 2007, så den inte innehåller en förkonfigurerad kollektion för Windows 7-datorer. SCCM samlingar är regler som bland andra kriterier, gör det möjligt för programmet att identifiera datorer som kör ett visst operativsystem. Du kan lägga till en ny kollektion till SCCM som gör det möjligt att identifiera Windows 7-datorer genom att följa ett särskilt förfarande.

Instruktioner

1 Starta Configuration Manager-konsolen. Hitta en genväg till den komponenten i "System Center Configuration Manager" mapp i Start-menyn.

2 Högerklicka "Samlingar" i den vänstra rutan och välj "Ny samling."

3 Typ "Windows 7-datorer" eller annat lämpligt namn i fältet "Namn" -fältet. Klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Dynamic regeln" ikonen för att skapa en ny fråga regel som hjälper programmet identifiera alla Windows 7-datorer. Ikonen ser ut som en orange rektangel.

5 Välj "Redigera Query Statement" och klicka på "Visa Query Language."

6 Skriv eller kopiera och klistra in följande fråga i rutan:

välja SMS_R_SYSTEM.ResourceType,SMS_R_SYSTEM.ResourceID,SMS_R_SYSTEM.Name,SMS_R_SYSTEM.SMSUniqueIdentifier,SMS_R_SYSTEM.ResourceDomainORWorkgroup,SMS_R_SYSTEM.Client från sms_r_system där OperatingSystemNameandVersion som "% Workstation 6.1% '

7 Klicka på "OK" två gånger och välj "Finish." Nu kan du hitta din nya kollektion under kategorin "Samlingar" i den vänstra rutan.

Windows-baserade e-postklienter och postbefordringsfirmor, som Outlook Express och MSN Messenger, använda en bilagehanteraren att skanna alla filer du får för farliga hot. Detta beror på att bilagor skickas till dig i ett e-postmeddelande kan vara farligt för din dator. Om en fil verkar opålitliga, Bilagehanteraren blockerar den för din säkerhet. Om du vet vem som skickat filen till dig, och du är säker på den bifogade filen är säker, är det möjligt att låsa upp den och ta bort varningen.

Instruktioner

1 Starta e-postklienten eller messenger program, sedan öppna meddelandet som innehåller en blockerad fil.

2 Högerklicka på fäst och välj Egenskaper.

3 Klicka på fliken Allmänt och klicka sedan på "Ta bort blockering". säkerhet varningsmeddelandet tas bort, och du har möjlighet att öppna filen.

Även Windows Media Audio utvecklades ursprungligen för Windows, har det sedan dess blivit en standard på många andra system. Inte alla system kan hantera detta format, dock. Lyckligtvis har många program konvertera till och från WMA.

Uppkopplad

Online-omvandlare som Zamzar process filer helt på Internet, men de begränsar filstorlekar (typiskt till ca 100 MB). Detta sparar dig från att hämta program som inte bara tar upp utrymme på hårddisken men kan hysa skadliga program.

gratis nedladdningar

Fria program som Any Video Converter innehåller inga storleksbegränsningar. Eftersom de konvertera utan webben, de är idealiska för platser där Internet-anslutningar inte existerar eller är dyra, såsom i flygkabiner eller kryssningsfartyg.

kommersiell programvara

För det mesta konverteringsalternativ, köpa ett kommersiellt program, såsom Blaze Media Pro, som omvandlar bland många format, och innehåller en editor för att filer kvalitet, lägga till specialeffekter, justera volym och antingen förlängning eller förkortning ljudklipp.

Hur man skriver ut filer i Windows Explorer


Ett effektivt sätt att skriva ut flera filer som genereras av olika program är att använda Windows Explorer. Windows Explorer ut alla filer som genereras från ett program som är installerat på datorn genom att öppna programmet, skriva ut filen du valt och sedan stänga programmet. På detta sätt, till exempel kan du välja en Word-fil, en Excel-fil och en Adobe Acrobat-fil och Windows Explorer ut alla tre i rad för dig. Denna automatiserade funktion eliminerar behovet av att separat öppnar ett program, öppna dokument, skriva ut dokumentet, stäng programmet och sedan öppna nästa program och upprepa processen.

Instruktioner

1 Välj en standardskrivare. Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen." I kontrollpanelen för Windows 7, under "Maskinvara och ljud" och välj "Visa enheter och skrivare" och välj en standardskrivare. Medan de flesta program erbjuder möjligheten att välja en skrivare innan utskrift påbörjas Windows Explorer automatiskt använda standardskrivare. Till exempel, om du nyligen har skrivit ett dokument med hjälp av Adobe PDF som valda skrivaren, skriver ut ett dokument från Windows Explorer kommer att resultera i en PDF-fil.

2 Kontrollera att det program som genererade filen är installerad på din dator. För att skriva ut ett dokument, öppnar Windows Explorer program som genererade det och sedan stänger programmet. Om programmet inte är installerat på datorn kommer Windows Explorer inte ut det.

3 Välj den fil som ska skrivas ut. I Windows Explorer, peka på den fil du vill skriva ut med musen, högerklicka och välj "Skriv ut" från popupmenyn. För att skriva ut flera dokument genom att hålla ned "Ctrl" och klicka en gång på varje dokument som du vill skriva ut. Efter alla dina dokument har valts ut, släpp "Ctrl" -tangenten, kontrollera att musen pekar på åtminstone ett av de valda filerna, högerklicka och välj "Skriv ut".

Tips

  • Om Adobe PDF är standardskrivare, blir du ombedd att namnge den nya PDF-filen.
  • I kontrollpanelen, högerklicka på standardskrivaren och välj "Utskriftsinställningar" för att välja orientering, antal kopior och så vidare.
  • Excel kan innehålla flera kalkylblad. Vid utskrift, Windows Explorer bara skriva ut valda kalkylblad (sista kalkylbladet du arbetade med innan du stänger filen).

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com