3 siffriga telefonnr nummerptesentör

Hur man hittar personer som använder en 3-siffrig Telefonnummer


De tre första siffrorna i ett telefonnummer kallas kollektivt riktnummer. Detta riktnummer pekar telefonnumret i ett visst geografiskt läge, vanligen som ett tillstånd, del av en stat eller stad. Även om det inte är möjligt att erhålla en exakt plats för en individ som använder bara riktnummer, kan du åtminstone begränsa där ett samtal har sitt ursprung. I fallet med mobiltelefoner, kan samtalet tekniskt ursprung som helst, men hemmabäraren kommer att ligga vid riktnummer. Åtminstone detta anger var den som ringer kommer från.

Instruktioner

1 Leta reda på de tre första siffrorna i telefonnumret. Detta kan tyckas på din nummerpresentatör, telefonlistor eller ett visitkort.

2 Ange de tre siffrorna i ett riktnummer look-up service, till exempel Alla Riktnummer, Vita Sidorna eller Town USA. Tryck på "Sök" för att leta upp riktnummer.

3 Bläddra igenom resultaten för att se alla städer i samband med detta riktnummer. Den som ringer, eller mobiltelefon upphovsman, kommer att finnas någonstans i dessa städer.

Tips

  • Om du har hela telefonnumret, kan du också göra en omvänd telefon sökning för att hitta den exakta personen ringer.

Hur vill kolla din Road Runner e-postkonto Online


Time Warner Cable kunder som får Internettjänster genom bolaget har möjlighet att prenumerera på bolagets e-posttjänst. Time Warners e-posttjänst, Road Runner, ger användarna en personlig e-postkonto och flera ytterligare konton som kan användas av andra hushållsmedlemmar. Om du inte kan kontrollera din Road Runner e-post medan hemma, kan du fortfarande komma åt ditt e-postkonto online via en webbläsare. Du kan fortfarande hantera din e-post på samma sätt som du skulle hemma när åtkomst till den via webbläsaren.

Instruktioner

1 Gå till Road Runner hemsida och klicka på "Mail" i toppmenyn.

2 Ange din e-postadress i "E-post" fältet. Om du inte kommer ihåg din e-postadress, klicka på "Glömt Road Runner e-postadress" länken och ange 10-siffriga telefonnummer kopplat till ditt konto.

3 Ange ditt lösenord i rätt fält och klicka på "Logga in". Om du har glömt ditt lösenord, klicka på "Glömt Road Runner E-post Lösenord" länken och ange din e-postadress. Du behöver också att ge 10-siffriga telefonnummer som är kopplat till kontot innan du kan återställa lösenordet.

Tips

  • Om du använder Internet Explorer 6 eller 7, måste du sänka din Internet säkerhetsnivån till "Medium" innan du försöker få tillgång till Road Runner e på nätet.

Hur komma åt mitt Purdue E


Studenter, lärare och personal vid universitet alla ges e-postkonton och tillgång. Denna e-posttjänst är ofta din inkörsport till uppdrag och håller dig up-to-date med de senaste nyheterna från skolan, samt uppdateringar på seminarier och sportevenemang. Du kan komma åt ditt e-postkonto i några få enkla steg.

Instruktioner

1 Öppna din webbläsare och navigera till Purdue.edu webbplats.

2 Klicka på "Webmail" längst ned på skärmen och vänta för sidans att ändras.

3 Skriv in ditt användarnamn och lösenord, klicka sedan på "Logga in".

Tips

  • Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord, klicka på "Har du glömt ditt lösenord?" skriv sedan in ditt 10-siffriga PUID nummer och klicka på "Fortsätt. På så sätt kan du återställa lösenordet eller hitta din inloggning.

Den Amazon.com läsplattan kallas Kindle har vunnit många fans. Miljontals Kindle 3 enheter såldes under det sista kvartalet av 2010 ensam, enligt Amazon. Eftersom många par och familjer kan äga mer än en Kindle men har ett enda Amazon konto, kan det ibland vara nödvändigt att registrera mer än en Kindle till det kontot. Amazon tillåter upp till sex Kindles att förknippas med ett enda Amazon.com konto.

Förteckning över registrerade Kindles

Varje Amazon kontoinnehavare kan få tillgång till en förteckning över registrerade Kindles via "Hantera din Kindle" sida. Listan över Kindles registrerade på ett kontoinnehavarens namn är under "Din Kindle (s)" avsnittet.

Kindle serienummer

En andra Kindle får inte registreras på ett Amazon konto tills Kindle ägare erhåller att Kindle serienummer. För att erhålla serienummer, tryck på "Home" -knappen på Kindle, sedan "Meny" -knappen, och slutligen, välj "Inställningar" alternativet. Serienumret 16-siffriga återfinns på sidan ett av skärmen Inställningar.

registrering Kindles

Användarna måste klicka på "Registrera en ny Kindle" länk under "Din Kindle (s)" rubrik på "Hantera din Kindle" sida på Amazon, ange serienumret 16-siffrigt i fältet. Klicka på "Registrera en ny Kindle" knappen till höger.

Delning Kindle Material

De Kindles som är registrerade på samma konto kan dela alla Kindle böcker, men inte tidningar eller andra prenumerationer, köps via och registrerade på det kontot. Alla tidskrifter, tidningar, bloggar eller andra prenumerationsmaterial kan registreras endast en Kindle. Även tecknings material som inte kan delas, kan de överföras från en Kindle till en annan Kindle om den är registrerad på samma Amazon konto.

Hur får E-postmeddelanden från MSN Hotmail på din mobiltelefon


När ett nytt e-postmeddelande i din MSN Hotmail-inkorg, kan du ta emot ett textmeddelande alert på din mobiltelefon. Fri text varningar skickas så fort ett nytt meddelande tas emot. Avsändaren och föremål för e-post ingår i text alert. Om din mobiltelefon planen inte innehåller textning eller om du har en begränsad mängd textmeddelanden som finns, kan du drabbas av en avgift från din mobiloperatör för varje textmeddelande du får.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och tillgång till Hotmail webbplats. Logga in på ditt konto med din Hotmail e-postadress och lösenord.

2 Klicka på "Alternativ" och klicka sedan på "Hotmail" under "Visa alternativ för" i sidopanelen. Klicka på "Mobila varningar för nya meddelanden" i "Läsa e-post" avsnittet.

3 Klicka på alternativet för att ändra dina Windows Live Mobile-inställningar och ange ditt 10-siffriga mobiltelefonnummer i den angivna området.

4 Kontrollera Villkor rutan och klicka sedan på "Nästa". En verifieringskod kommer att skickas till din mobiltelefon.

5 Öppna textmeddelande på din mobiltelefon för att få verifieringskoden. Ange koden i den angivna fältet på Hotmail verifieringsskärmen.

6 Kontrollera "Hotmail" rutan och klicka sedan på "Spara" för att välja att få e-postmeddelanden från MSN Hotmail på din mobiltelefon.

Hur får Yahoo E på Cell textmeddelande


Yahoo! Mail har förmågan att vidarebefordra meddelanden om nya meddelanden till din mobiltelefon via SMS. Varje anmälan innehåller adressen till avsändaren, ämnesraden för e-post och så mycket av kroppen av e-post som ryms i ett enda textmeddelande. Denna funktion kallas Yahoo! Mail varningar. Anmäl dig för Yahoo! Mail Alerts att tillåta dig själv att bli meddelad om nya meddelanden medan du är borta från datorn.

Instruktioner

1 Bläddra till inloggningssidan för Yahoo Mobile på Yahoo.com och logga in med ditt Yahoo-ID och lösenord.

2 Använd rullgardinsmenyn för att sätta en gräns för hur många varningar Yahoo! Mail ska skicka dig per dag. Du kan också välja ingen gräns om så önskas. Klicka på "Fortsätt till steg 2."

3 Ange ditt fullständiga 10-siffriga mobiltelefonnummer och välj din trådlösa bärare. Notera att Yahoo! Mail Alerts är inte tillgängliga för alla operatörer. Om du inte ser din operatör i listan kontrollera igen i framtiden för att se om det har lagts. Klicka på "Fortsätt till steg 3."

4 Kontrollera din telefon för ett inkommande textmeddelande. Detta meddelande kommer att innehålla en bekräftelsekod. Återgå till datorn och ange bekräftelsekoden som visas på telefonen. Klicka på "Bekräfta" för att börja ta emot Yahoo! Mail varningar.

Tips

  • Om du vill ändra inställningarna för Yahoo! Mail varningar, logga in på Yahoo! Mail på datorn. Klicka på "Alternativ" i övre högra hörnet av skärmen, klicka sedan på "Mail Options". Klicka på länken "Filter" på vänster sida, klicka sedan på "skapa eller redigera filter."
  • Yahoo! tar inte ut en avgift för att skicka textmeddelanden. Emellertid kan vanliga textmeddelanden priser gäller. Om du är på en plan där du betalar för varje SMS mottagits ställa en låg daglig gräns när du registrerar dig för Yahoo! Mail Alerts att undvika att betala stora avgifter.

Hur man installerar MS Office Home & Student 2007


Microsoft Office Home and Student 2007 medföljande programvaran är en version av Office 2007 är avsedd för personligt, at-home användning för elever som behöver de grundläggande program för att skapa dokument, kalkylblad och PowerPoint-presentationer. Home and Student Edition av Microsoft Office finns också OneNote, ett program som tillåter användare att ta anteckningar och infoga bilder. För att installera MS Office Home and Student 2007, måste du ha produktnyckeln som medföljer installations-CD, som kan köpas på de flesta datorprogram butiker eller online.

Instruktioner

1 Stäng av alla öppna program på datorn.

2 Sätt i installationsskivan i datorn & # 039; s optisk enhet. Vänta för datorn att automatiskt upptäcka CD-skivan i skivenheten och ta upp Microsoft Office installationsskärmen.

3 Dubbelklicka på "Installera Microsoft Office 2007" -ikonen och klicka på "Nästa" i det nedre högra hörnet av installationsfönstret. Välj "Jag accepterar villkoren och service av detta licensavtal" och klicka på "Nästa" för att fortsätta. Välj en destination för att spara programmet och klicka på "Nästa".

4 Skriv in 25-siffriga produktnyckeln, som ligger på baksidan av din installations-CD & # 039; s fodralet och klicka på "Nästa" för att aktivera programmet. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen, och klicka på "Starta" på pop-up fönster för att starta om datorn innan du kör programmet MS Office 2007.

Finns det ett sätt att skicka ett textmeddelande till en Cincinnati Bell BlackBerry Använda en e-postadress?


Textmeddelanden är ett bekvämt sätt att skicka korta meddelanden mellan mobiltelefonanvändare. Du kan också skicka ett textmeddelande från ditt e-postkonto till en mobiltelefon, om du känner till rätt adresseringsprotokoll. Med denna kunskap kan du skicka ett textmeddelande via e-post till en BlackBerry användare på Cincinnati Bell telefonnätet.

Instruktioner

1 Skriv in mottagarens 10-siffriga telefonnummer i "Till" -fältet i din e-post.

2 Lägg till e-postdomän för Cincinnati Bell kunder - @ gocbw.com - till slutet av 10-siffriga telefonnummer, till exempel [email protected]

3 Skriv ditt meddelande i "Ämne" -fältet i e-post. Ditt meddelande bör inte vara längre än 50 tecken.

4 Låt resten av e-post tomt och klicka på "Skicka" för att sända ditt SMS.

Tips

  • Du kan också skicka ett textmeddelande till en Cincinnati Bell BlackBerry användare genom att använda "Skicka ett meddelande" form på transportföretagets hemsida.

2Wire 1800HG är en äldre modell av 2Wire gateway från 1000-serien. Det var en av de första enheterna från 2Wire som kombinerade ett DSL-modem och trådlös router till en enda enhet. När porten är ansluten till datorn måste du konfigurera gateway som gör det möjligt för Internetanvändning. Konfigurationsprocessen omfattar in tangentkoden från din ISP, samt att ange ditt användarnamn och lösenord för att registrera.

Instruktioner

1 Klicka på "2" på skrivbordet eller starta webbläsaren och besöka inställningssidan 2Wire (se Resurser).

2 Skriv in 20-siffriga tangentkod, och klicka på "Nästa". Klicka på lokal tidszon i rullgardinsmenyn och klicka på "Nästa".

3 Ange ditt användarnamn och lösenord och klicka på "Nästa". När in, bredbands Link blinkar för att söka efter dina referenser och kan ta upp till fem minuter.

4 Klicka på "Registrera" när bredbands Link är en fast grönt för att slutföra 2Wire konfigurationen.

Hur vidarebefordra e-post till en AT & amp; T Telefon


De flesta AT & T mobiltelefoner kan ta emot vidarebefordras e-post. Om telefonen finns mobildata, kan mottagaren hämta e-postmeddelandet och läsa den från sin telefon. E-postmeddelandet vidarebefordras till mottagarens mobil e-postadress. E-postadressen är baserad på mottagarens mobiltelefonnummer och SMS-gateway. Gateway fungerar som en domän i en e-postadress. När du vidarebefordrar ett e-postmeddelande till en AT & T kund, är det gratis för dig, men mottagaren kan debiteras för data eller meddelanden användning.

Instruktioner

1 Öppna e-post som du vill vidarebefordra till AT & T telefon.

2 Klicka på "Forward" i toppmenyn innehåller alternativ för meddelandehantering.

3 Ange AT & T kundens mobiltelefon e-postadress. E-postadressen är hans 10-siffriga mobiltelefonnummer följt av "@ txt.att.net." Till exempel anger [email protected]

4 Klicka på "Skicka" för att vidarebefordra e-post till AT & T kunder. Ett bekräftelsemeddelande visas efter meddelandet skickas.

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com