Hur man installerar Microsoft Word 2007 på datorn

July 24

Hur man installerar Microsoft Word 2007 på datorn


Microsoft Word 2007 är en uppdaterad version av Word som infört många nya funktioner, såsom "band" som ger lättare tillgång till de program funktioner. Om du har en tidigare version av Word installerat, kan den nyare versionen installeras direkt över den. Det finns gratis testversioner finns på Microsofts webbplats om du vill prova programmet innan du köper den. Installationen är enkel.

Instruktioner

1 Skriv din produktnyckel på en plats där du kan hänvisa till det under installationen.

2 Sätt din installations-CD i datorns enhet. Låt det bli erkända av datorn. Du kommer att se installationsskärmen visas.
Ange din produktnyckel. När du anger i din produktnyckeln i utrymmet, välj "Fortsätt".

Läs programvillkor avtalet. Välj "Jag accepterar villkoren i avtalet" alternativet längst ned. Välj "Fortsätt".

3 Bestäm vilken typ av installation. Om systemet upptäcker äldre versioner av Word installerat, kommer du att ges möjlighet att "uppgradera". Du kommer också att se "Anpassa" om du vill utesluta vissa komponenter, såsom teman, Office-verktyg, typsnitt, etc. Välj "Anpassa och avmarkera de komponenter som du vill utesluta. Om inte, väljer att fortsätta och välj "Upgrade". Välj "Fortsätt" och nästa skärm kommer att be dig att välja om du vill ta bort eller behålla tidigare versioner av Word. Om du väljer att behålla äldre versioner, kan de i konflikt med de nya versionerna eller orsaka några nyare applikationer att köras långsammare. Välj alternativet Ta bort, klicka sedan på "Fortsätt" för att gå konfigurationsskärmen. Om det inte finns några äldre versioner av Word installerat, kommer du bara se möjligheten att välja "Install" och "skräddarsy". Välj "Install" och sedan "Fortsätt".

4 Vänta tills konfigurationen är klar. En förloppsindikator visas längst ned på skärmen. När installationen är klar, kommer du att presenteras med en skärm som anger att installationen slutförts. Välj "Stäng" eller välj "Gå till Office online" för att gå direkt till Microsofts viktigaste webbplats.

5 Aktivera produkten. Om du är ansluten till Internet, kommer du att presenteras med en aktiverings skärm som gör att du kan aktivera din produkt online. Om du inte är ansluten till Internet, kommer du att se en möjlighet att aktivera det via telefon. Du kan välja att aktivera senare och använda produkten 25 gånger innan de tvingas att aktivera att fortsätta använda Word.

6 Tillgång Microsoft Word genom att välja "Start" och sedan "Program". Leta Ord i menyn och kontrollera att den öppnas på rätt sätt.

Tips

  • Om du har en hålla version av Word 2003 installeras med 2007 års version, måste du använda en omvandlare för att öppna nyare filer. Omvandlaren är tillgänglig på Microsofts webbplats som en gratis nedladdning.
  • Om du väljer att utesluta Office-verktyg under installationen, kommer du inte stavningskontroll funktioner eller en ordbok och en synonymordbok.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com