Hur man skapar en Pixel webbplats

October 8

Hur man skapar en Pixel webbplats


En pixel webbplats är en enkel, enda sida webbplats där små "pixel" annonser säljs och visas.
Denna reklam idé trodde upp av Alex Tew, som skapade den första pixel hemsida som heter "The Million Dollar Homepage."
Han erbjöd 1.000.000 små annonsinslag för en dollar vardera. Det tar inte mycket att starta en pixel reklam hemsida men du behöver känna till några grundläggande HTML-koder och hur man skapar de små annonser pixel.

Instruktioner

1 Köpa ett domännamn och hosting från ett företag som GoDaddy, Dobster eller IX Webbhotell och välja ett domännamn.
Sök på Internet för att se det namn du väljer inte redan vidtagits.

2 Logga in på kontrollpanelen med användarnamn och logga in som du använde för att registrera dig för webbhotell och klicka på "File Manager."
Skapa en fil med namnet "index.html". Detta kommer att vara den sida som visas när folk loggar in på "yourpixelsite.com" eller det namn du valt för din domän.
Redigera sidan genom att sätta denna kod: <html> <head> <title> Namnet på din Pixel webbplats, visar detta i namnlisten </ title> </ head> <body> Allt syns på webbsidan kommer att bli. mellan body-taggarna. </ body> </ html>.

3 Skapa och ladda upp en header image till din server och sätt den på toppen med denna kod: <img alt = "Din webbplats namn" />.
Under rubriken skriver in text på toppen förklarar detaljer om hur din pixel webbplats fungerar. Inkludera hur mycket varje kostar pixel (detta behöver inte vara en $) och hur lång tid det kommer att stanna upp.

4 Inrätta ett konto på ett säkert online-betalning webbplats som PayPal eller Google Checkout om du inte redan har ett.
Denna metod kommer att bli mycket säkrare för både dig och folk köper dina annonser och mycket lättare på grund av den lilla mängden pengar som de kommer att skicka dig.
Sätt i ett "köp nu" -knappen i vanlig syn på din webbplats (någonstans nära toppen) eller en textlänk till där dina kunder kan köpa annonser.

5 Öppna en enkel grafisk editor som Microsoft Paint (finns i mappen "Tillbehör" i "Start" -menyn i Windows) och skapa eller storlek annonserna. Spara och ladda upp annonsen till din server via filhanteraren.

6 Sätt varje ny annonsutrymme som köps in i sidan med "IMG" tagg som du använde i steg 3, men länka den till den webbplats som är utannonserade med denna kod: <a href = "http://website.com "title =" Namn på webbplatsen "> <img alt =" Namn på webbplatsen "/> </a>.
Titeln är den text som dyker upp när du för muspekaren över en länkad bild. Detta är viktigt eftersom det ger mer information om reklammeddelandet.

Tips

  • Spåra trafiken på din webbsida och ta med detta i statistiken för att sälja annonsutrymme.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com