Malware Removal Program

October 2

Malware är en klass av skadliga program som omfattar ad-ware, trojaner och keyloggers, bland annat programvara installeras utan din vetskap. Vissa skadliga program har tydliga symtom när det är installerat, t.ex. starta program i bakgrunden för att spela in dina tangenttryckningar och skicka informationen till en fjärrdator.

Lavasofts Ad-aware

Lavasoft erbjuder freeware och betalas versioner av sin malware borttagningsverktyg, Ad-aware. Ad-aware finns i fyra versioner, från grundläggande fri utgåvan till företagsversionen. Ad-aware söker efter virus och alla typer av skadlig kod i varje utgåva. Ytterligare funktioner som erbjuds av de betalda program inkluderar IP svartlistning och avancerad rootkit borttagning.

Lavasoft

lavasoft.com

Spybot Search and Destroy

Spybot Search and Destroy, skapad av Safer Networking, är ett gratisprogram malware bara scanner. Den söker efter adware, trojaner, spionprogram och kapare och tar bort dem från datorn. Spybot har en immunise läge som förhindrar någon form av tracking cookies släpps ut i systemet. Resident SDHelper block skadlig kod in ditt system genom icke-cookies metoder och Resident TeaTimer är en realtidsskanner som förhindrar känd skadlig kod från att köra filer eller processer.

Safer Networking

safer-networking.org

Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials är en gratisprodukt som utvecklats av Microsoft. MSE är en kombination antivirus och malware skydd program som erbjuds på validerade kopior av Windows XP, Vista och 7. MSE körs i bakgrunden och genomsöker operativsystemet för virus och skadliga program försöker utföra. Frekventa virus och malware definitioner som utvecklats av Microsofts Malware Prevention Center.

Microsoft

microsoft.com


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com