Hur man använder nätverks Multimedia inom datorgrafik

March 3

Hur man använder nätverks Multimedia inom datorgrafik


Nätverks filer är de delas mellan olika datorer i samma nätverk (antingen trådlöst eller trådbundet). Windows gör det enkelt att dela och komma åt nätverks delade filer. Multimedia kan vara någon typ av bild, video eller animation. Om du gör grafik med grafik redigeringsprogram på en nätverksansluten dator och du behöver multimedia som är på en annan dator som delar din samma nätverk, behöver du bara se till den plats där den multimedia filen lagras är nätverks.

Instruktioner

1 Logga in på datorn som har multimediafiler du vill använda i datorn bildfil du skapar.

2 Klicka på "Start" och "Dokument" för att öppna ett fönster i Utforskaren.

3 Använd Explorer-fönster i Windows för att hitta den mapp där din multimedia filen lagras. Högerklicka på mappen och välj "Dela med" från menyn som visas. Från delningsalternativ, välj "Homegroup (läs / skriv)." Låt datorn inloggad.

4 Logga in på den dator som du gör datorn bildfil.

5 Klicka på "Start" och sedan på "Dator". I fönstret Dator, klicka på "Verktyg" och "nätverksenhet."

6 Klicka på rullgardinsmenyn bredvid ordet "enhet" i kartan nätverksenhet guiden som visas. Tilldela ett brev till visste genväg du fastställande att göra.

7 Klicka på "Bläddra" -knappen och använda fönstret som visas för att hitta den mapp du nätverk i steg 3. Detta är samma mapp som innehåller dina multimedia fil du vill använda. Efter att ha konstaterat att mappen, klicka på den en gång, och klicka sedan på "OK" -knappen. Klicka på "Finish" -knappen. Detta sätter en genväg i "Dator" till nätverks mapp som innehåller din multimedia filer på den andra datorn.

8 Starta din grafisk design mjukvara och öppna datorgrafik där du vill använda multimedia filer.

9 Klicka på "File" och sedan "Öppna". Olika mjukvaran kan ha olika medel för att "öppna", till exempel "plats" eller "Importera" - den viktigaste funktionen du använder, men importerar nätverksmultimediafiler. I fönstret som visas för dig att hitta din nätverks multimedia fil, klicka på "Dator" och dubbelklicka på genvägen du gjorde i steg 7. Detta kommer att ta dig till din nätverks mapp som innehåller multimediafiler. Dubbelklicka på multimedia filer och grafikprogram kommer att importera det för din användning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com