Hur man skapar en broschyr på en dator

March 19

Du behöver inte vara en grafisk designer för att skapa en broschyr på din dator. Program kan göra den grafiska arbete för dig, och du bara lägga kreativitet och detaljer. Om du har Microsoft Office installerat på din dator, använder Microsoft Word för att skapa din broschyr. Ett annat alternativ är att använda online broschyr göra program.

Instruktioner

Microsoft Word

1 Öppna Microsoft Word-programmet på datorn. Klicka på "File" från den övre menyraden. Välj "Ny".

2 Klicka på "broschyr" ikonen under fliken "Publications". Klicka på "OK."

3 Klicka broschyren mall du vill använda. Om du inte ser en mall du vill ladda ner gratis mallar från Microsoft Office webbplats.

4 Klicka på generiska text på broschyren för att redigera. Ersätt texten med egna ord. För att lägga till en bild till broschyren, klicka på "Infoga" från den övre menyraden. Välj "Bild". Dubbelklicka på bilden på datorns hårddisk som du vill infoga.

5 Klicka på "File" och "Spara som" för att spara ditt färdiga broschyr. För att skriva ut broschyren, klicka på "Arkiv" och "Skriv ut".

Online Software

6 Besöker en webbplats som låter dig skapa broschyrer på nätet. Webbplatser som tillhandahåller sådana tjänster omfattar Min katalog Maker, min kreativa Shop och HP Creative Studio (Hewlett Packard).

7 Klicka på "Registrera dig" för att skapa ett nytt användarkonto (i förekommande fall).

8 Välj broschyren mall du vill använda.

9 Redigera broschyren mall. Anpassa mallen genom att sätta in egen text och bilder.

10 Klicka på "Spara" för att spara din broschyr. Beroende på platsen, kan du ha möjlighet att skriva ut broschyren med din egen skrivare eller göra en beställning att ha en tryckt broschyr levereras till din adress.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com