Min Viewsonic Bildskärm VE710B kommer inte att stängas av

February 6

Min Viewsonic Bildskärm VE710B kommer inte att stängas av


Viewsonic är ett hårdvaruföretag dator som tillverkar allt från bildskärmar till digitala bildramar och även kameror. Viewsonic VE710B monitorn ansluts direkt till din dator och stängs när datorn stängs av eller går in i viloläge. Men om du hittar datorn inte stängs av automatiskt, måste du felsöka utrustningen för att avgöra vad som orsakar problemet.

Instruktioner

1 Kontrollera VGA kabel löper från monitorn till datorn. Om kabeln inte är ordentligt fastsatt till endera enhet, är bildskärmen inte kommer att få en avstängning signal, vilket resulterar i monitorn vistas på.

2 Håll ned strömbrytaren i flera sekunder. Viewsonic monitorer måste du trycka och hålla strömbrytaren, hindrar dig från att oavsiktligt stänga av bildskärmen. Efter några sekunder skärmen kommer att stängas av automatiskt.

3 Installera drivrutin (som finns på en installation CD med drivrutiner som levererades med bildskärmen). Även om bildskärmen fungerar utan installerad, informerar datorn om hur man stänga av den när man stänger ner systemet. Utan att föraren är datorn inte kommer att skicka denna information till bildskärmen, vilket resulterar i det inte att stänga av. Sätt föraren installationsskivan och vänta på att installationsguiden för att ladda på skärmen. Följ instruktionerna i installationsguiden för att helt installera drivrutinen på datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com