Hur man gör Inredning rum i Photoshop

January 20

Oavsett om du brainstorming en snabb hem makeover eller arbetar för att ställa in rummet av en kunds drömhus, nyanserna av inredning samlas för att göra eller bryta ett rum. Innan du börjar dragande tunga möbler runt, använda Adobe Photoshop för att göra en plan. I likhet med att skapa en plan eller stridsplan, designa rum i Photoshop kan du plats, byta ut och perfekt möbler, dekorationer och även strukturella element såsom fönster och takbjälkar.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Photoshop och klicka på menyn "Arkiv". Klicka på "Öppna". Bläddra till den plats där du har skannat eller lagras digitala bilder för inrednings room picture. Om alla filer finns på samma plats, tryck och håll ner "Ctrl", klicka en gång på varje filnamn och klicka på "OK" -knappen. Varje bild öppnas som en flik längst upp i arbetsytan i Photoshop. Annars går du till varje individuellt och dubbelklicka på filnamnen tills de är alla öppna.

2 Klicka på menyn "Arkiv" ännu en gång. Klicka på "Ny". Skriv "inrednings" i "efternamn". Ställ in dimensioner för design i "Bredd" och "Höjd" lådor, såsom "11" och "8,5" för en kopia pappersstorlek. Klicka på "inches" från de två rullgardinsmenyerna och välj "OK".

3 Klicka på fliken för en av de öppnade bilderna, såsom en blyinfattade fönster. Klicka på "Lasso" verktyg på "Verktyg" rutan. Rita en kontur runt bara en del av bilden - till exempel fönstret - ska användas för inredning setup. När blinkande linjer visas genom att trycka på "Ctrl" och "C" för att kopiera det markerade området. Klicka på "X" för att stänga bilden.

4 Välj "inrednings" -fliken. Tryck på "Ctrl" och "V" för att klistra in i fönstret. Dra den på plats i "rum" som önskas. Att ändra storlek på fönstret, klicka på menyn "Redigera", klicka på "Transform", klicka på "Skala" och krympa fönstret för att passa.

5 Gå igenom "Lager" paletten att notera ett nytt lager med fönstret bilden.

6 Välj en annan flik med en annan designelement, såsom en lampa eller en stol. Upprepa "Lasso" kopiera och klistra in processen att lägga till elementet i rummet. Ändra storlek efter behov.

7 Fortsätt tills alla element klistras in i rummet och deras flikar stängs, lämnar bara "inrednings" duk.

8 Flytta saker runt duken genom att klicka på sina lager i "Lager" paletten och med "Flytta" verktyg för att dra elementet till en ny plats på duken.

9 Klicka på menyn "Arkiv" och klicka på "Spara" för att spara inredningsbilden.

Tips

  • För en mer kreativ ta, experimentera med Photoshop ritverktyg, såsom pensel eller penna. Använd dem för att dra inredningselement i stället för att kopiera, klistra in och placera dem. Detta kommer att resultera i en skiss liknande eller cartoonish design.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com