Hur att köpa biobiljetter Med ett PayPal-konto

April 22

Hur att köpa biobiljetter Med ett PayPal-konto


Det är möjligt att köpa biobiljetter på Internet eller via telefon med hjälp av ett PayPal-konto. Köpa biljetter i förväg kan lätt åstadkommas genom PayPal användare som har ett PayPal betalkort.

Finansiera PayPal-konto

PayPal-konton måste finansieras innan du köper en film biljett köp. PayPal-konton kan finansieras på flera sätt. Vissa handlare som säljer på nätet emot betalningar via PayPal, som vissa människor som arbetar på nätet. De som inte ta emot betalningar via PayPal kan finansiera sitt konto genom en insättning från deras primära bankkonto.

Ansök om PayPal bankkort

Även ett PayPal-konto kommer att tillåta användare att köpa varor och tjänster på många online-handlare kan biobiljetter inte köpas med bara en traditionell PayPal-konto. Ansöka om ett PayPal betalkort på sin webbplats (se Resurser). Detta betalkort tillåter användare att göra inköp överallt där Mastercard och Visa accepteras och kommer att dra pengar direkt från PayPal-konto till vilken den är kopplad.

Ange PayPal Card Information

Besöker en webbplats på Internet som gör det möjligt för inköp av förskott biobiljetter på nätet med hjälp av en PayPal betalkort, såsom Fandango och MovieTickets.com. Välj biobiljetter önskade, välj "kredit-eller betalkort" för metoden för inköp och mata in information PayPals betalkort.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com