Hur man aktiverar Skype-kredit

April 19

Skype-kredit används för att betala för Skypes olika premium-funktioner som att ringa till fasta telefoner och köpa ett online-telefonnummer som kan ta emot samtal från var som helst. Skype-kredit aktiveras automatiskt en gång köpt, men blir inaktiv om det inte finns någon aktivitet på Skype-konto inom 180 dagar. För att hålla kunder från att förlora pengar på outnyttjade krediter, låter Skype-användare att aktivera sina inaktiva krediter igen direkt från Skypes webbplats.

Instruktioner

1 Navigera till Skype-kredit reaktive sida på Skypes webbplats genom att skriva in "https: //" (utan citattecken och notera "s" i "https", vilket betyder att det är en säker webbplats) följt av "secure.skype.com / konto / kredit-Aktivera "och trycka på webbläsarens" Go "-knappen eller trycka på" Enter ". Detta kommer automatiskt att omdirigeras till inloggningssidan Skype.

2 Logga in på Skype med ditt konto Skype namn och lösenord. Länkar på inloggningssidan kan du återställa både Skype-namn och ditt lösenord om du har glömt heller.

3 Bekräfta din Skype-kredit på reaktivering sidan. Klicka på knappen aktiveras på sidan för att återaktivera ditt saldo och göra den tillgänglig för användning igen i ditt Skype-konto.

Tips

  • Placera minst ett telefonsamtal eller skicka åtminstone ett textmeddelande från ditt Skype-konto var 180 dagar för att förhindra din Skype-saldo blir inaktiva.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com