Hur man installerar Internet Explorer Skins

May 13

Kanske en leopard inte kan ändra sina fläckar, men om du använder Internet Explorer kan du ändra din hud. Skinn är ett roligt sätt att anpassa din surfning erfarenhet. Finns i nästan alla design, färg och tema under solen, skinn är bakgrundsbilder för webbläsaren. De fungerar särskilt bra med Internet Explorer. Om du vill ha något mer än den vita standard-och-grå bakgrund på din webbläsare och njuta av att anpassa saker, måste du installera några skinn på Internet Explorer.

Instruktioner

Glida in i ett nytt skal

1 Gå till din favorit sökmotor använder Internet Explorer och typ "Internet Explorer Skins" i sökfältet. Du kommer att presenteras med ett antal webbplatser som har Internet Explorer skal du kan ladda ner och installera.

2 Kontrollera kraven för huden du vill hämta. Vissa skinn fungerar bara om du tidigare har hämtat en förbättring program för Internet Explorer som Hotbar (se Resurser nedan).

3 Klicka på ditt val att ladda ner den till din dator. Följ nedladdningsinstruktioner som tillhandahålls av webbplatsen. Olika platser för skinn kan ha olika nedladdningsinstruktioner. I allmänhet kommer emellertid nedladdning tar inte mer än några minuter.

4 Starta din webbläsare om det behövs.

5 Älska din nya hud! Håll det så länge du vill och ändra det när du känner behov.

Tips

  • Svar på alla frågor du kan ha om Internet Explorer och hur man installerar skinn kan hittas på Internet Explorer frågor sida (se Resurser nedan).
  • Du behöver vissa saker för Internet Explorer för att köra optimalt. En Pentium-processor hjälper programmet körs på topp kapacitet och en hög upplösning kommer att ge dig bästa möjliga bild av de webbplatser du besöker. 64 MB minne är ett måste, eller Internet Explorer körs inte alls.
  • Res webben utan att antastad av en mobb av plundrande popup-annonser. Internet Explorer har en mycket effektiv popup-blockerare installerad och aktiverad, så det börjar arbeta direkt på att hålla popup-fönster långt bort från dig.
  • Följande steg har utformats med hjälp av Internet Explorer 7.0. Om du använder en annan version av programmet, kan dessa steg inte fungerar för dig.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com