Hur man tar bort kontakter från Yahoo Mail

May 11

Yahoo Mail kontaktlista är din livlina till ofta via e-post vänner eller kollegor, men med tiden, ackumuleras kontakter du inte längre behöver den här listan. Att rensa upp dina kontakter och göra det lättare att hitta viktiga adresser, överväga att ta bort onödiga poster. Även om du måste välja varje kontakt du vill ta bort manuellt, kan du ta bort alla valda poster samtidigt.

Radera kontakter

Logga in på ditt Yahoo Mail-konto och klicka på "Kontakter" för att visa dina kontakter. Markera rutorna bredvid varje post du vill ta bort. För att välja rad poster, klicka på första, håll "Shift" tangenten och klicka på sista. Klicka på "Delete" för att ta bort en enda vald kontakt eller "Ta bort kontakter" för att ta bort flera valda kontakter. Klicka på "Delete" igen i dialogrutan bekräftelse att flytta kontakter till Bort mappen Kontakter, där de stannar i ungefär en månad. Du kan dock välja dem igen, välj "Ta bort permanent" och sedan bekräfta ditt val att tömma denna mapp.

Kör på problem

Om du inte kan ta bort en kontakt, kontrollera din Internet-anslutning; om det är fel, din delete kommando kanske inte har sänts till Yahoo servrar. Om du är säker på att det är inte problemet, då du kan ha stött på ett känt Yahoo Kontakter fråga där, i maj 2014 Yahoo säkerställer användare att det är "arbetar för att åtgärda det så fort som möjligt." Om detta inte är tillräckligt bra för dig, kontakta Yahoo Hjälp laget (länk i Resources).


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com