Specifikationerna för eMachine W3623

May 19

EMachines W3623 är en stationär dator som först släpptes i februari 2006. Med en stor widescreen-skärm, en 160 GB hårddisk och en Intel Pentium 4-processor, var detta PC gjord för hemmabruk. Tillsatsen av en DVD re-brännare enhet för bränning foton, videor eller musik och Microsoft Office Works program innebär att det var också väl rustade för både arbete och fritid.

CPU, operativsystem och bildskärm

EMachines W3623 CPU (Core-processor Unit) är en Intel Pentium 4-processor 641 som använder Hyper-Threading och Intel EM64T teknologi och fungerar på 3.20GHz. Den levereras med en äkta Windows Vista Home Basic operativsystem installerat och har en LCD-skärm som är 17 inches bred skärmen.

Chipset, minne och hårddisk

Denna modell använder en Intel 945GC chipset och har en dual-channel kapabel minne på 512 MB DDR2 (Double Data Rate 2) som kan utökas till 2 GB. Den innehåller två DDR2 slots totalt och har en tillgänglig. Hårddisken är 160 GB SATA II (Serial Advanced Technology Attachment) som arbetar vid 7200rpm (varv per minut) och har ett 8MB cache för att lagra data på ett överskådligt.

Optiska enheter och medieläsare

Den W3623 innehåller en DVD + re-brännare 16x multi-format och dual layer som kan läsa 16x DVD-ROM och 40x CD-ROM; det kan skriva på 16x DVD + R, 6x DVD-RW, 4x DVD + R DL, 8x DVD + RW, 40x CD-R och 24x CD-RW format. Datorn har också en 15-i-1 Digital Media Manager som kan läsa och gör att du kan överföra media från en rad olika enheter inklusive xD-Picture Card, Compact Flash, SD (Secure Digital), MMC (Multi Media Card) MS (Memory Stick), Smart Media och IBM Microdrive.

Video, ljud, och kommunikation

Detta eMachines har en 950 Intel Graphics Media Accelerator och tillåter ett delat videominne på upp till 224MB. Ljudet överförs genom sex kanaler (5.1) HD-ljud och förstärkta stereohögtalare. Denna maskin ansluter till Internet med en Intel 10 / 100Mbps (megabyte per sekund) Ethernet LAN, och har 56K ITU V.92 (International Telecommunications Union) redo Fax / modem kommunikationsförmåga.

Portar och andra funktioner

EMachines W3623 har många portar varav sex USB 2.0, VGA (Video Graphics Array), en parallell och seriell port, två PS / 2-portar för tangentbord och mus, fem ljudportar inklusive line-in / sida (baktill av PC), fram / hörlurar (baktill och framtill), och en mikrofon (bak och fram), och en RJ-45 Ethernet-port och en RJ-11 Modemport port~~POS=HEADCOMP. Det kommer också med en multifunktionell tangentbord och en mus med två knappar.

Programvara

Detta eMachines kommer med en stor mjukvarupaket som innehåller Microsoft Works 8.5, Adobe Reader, och en testversion av Microsoft Office 2007 Hem och Student. Den har även en Digital Media Software paket som har Cyberlink DVD-uppspelning, PowerDVD att tillåta uppspelning av DVD, Power2Go för DVD-bränning och en testversion av Microsoft Digital Image Starter Edition 2006. Andra program omfattar Microsoft Internet Explorer 7, en AOL 9,0 rättegång, Google verktygsfält och Desktop Search, en 90 dagars prenumeration på McAfee Internet Security Suite, eMachines BigFix att hjälpa till med problem och spel programvara som drivs av Wildtangent.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com